Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
2ofthem #1823 üzenetére
Ez az Android rendszer sajátossága, bár videónál nem tapasztaltam, de képeknél, böngészésnél, néhány játéknál (pl. Angry Birds) is van a "pinch to zoom" funkció, amikor két ujjad mozgatásával tudsz nagyítani vagy kicsinyíteni, ennek egy másik része, ha kétszer böksz, akkor valamilyen preferencia szerint (valaminek arányában) beadja az oldalt X%-os nagyításban.
Eddig csak olyanról olvastam, hogy nem működik, a fordítottjára - hogy "miért működik?" - még nem érkezett panasz. Esetleg be lehet kapcsolva a Gesture/Mozgás, ott állíthatók hasonló értékek. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
2ofthem #1736 üzenetére
Rootolás menete:
Másold fel a PC-re is a motochopperből a fileokat.
Superuser-t telepitsd fel a tableten.
Kösd össze OTG kábellel a gépet és a tabletet.
Tablet-Beállítások-Tabletről-Build számra 7-szer ráböksz.
A megjelenő új menüben bejelölöd az USB hibajavítást
PC-n elinditod a *.bat file-t.
1 perc és kész.
Remélem nem felejtettem ki semmit.Nekem 1 napomba telt, mire ezt összeraktam, senki nem írta így le.
Maga a megoldás kb 2 perc. -
-
Avicularia
veterán
válasz
2ofthem #1700 üzenetére
Mint már írtam, szvsz rohadt lassú egy ssd-s laptophoz képest. Főleg most, hogy valami probléma van a legutóbbi update óta, rettenetesen belassult nekem, van hogy programok 1 perc után indulnak el, addig homokórázik sokszor. Már kb 3x nyomtam gyári visszaállítást, de ugyanolyan szar. Sokszor legszívesebben a falhoz vágnám
Az biztos, hogy soha többet nem veszek asus cuccot. Asszony galaxy tab 2 10 collos tabletja sokkal fürgébben reagál mindenre. -
bostone
addikt
válasz
2ofthem #1675 üzenetére
Abban az esetben, ha közben nem ügyködsz vele, mehet a torrent, bár nekem felemás a tapasztalatom, pár hónapig boldogan tette a dolgát, a le és feltöltésem sokkal jobb arányt mutatott, mint windows alatt, mostanában viszont lefagy az alkalmazás vagy hiányos a fájl...
Más:
Régebben, mintha itt olvastam volna, hogy egyesek használnak stylust. Milyenre érdemes beruházni? -
Avicularia
veterán
válasz
2ofthem #1675 üzenetére
Konkrétan szétakadja magát a tablet torrentezéskor, durvábban akad mint mikor installálsz valamit a marketről.
Használhatatlanra lassul néha nálam, szerencsére vettem most egy zyxel nas-t, abban nagyon jól megy a torrent, bár eddig sem a tabletet használtam torrentezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Macbook Pro Retina 15' 2014 16GB 512GB
- Macbook Air 13" 2017
- Anker powerport atom slim 3 charge station
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest