- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
Szia!
Kipróbáltam ezt a cold boot dolgot, de vegyes eredmény született. Sikerült belépnem a "kezdő" menűbe, majd kiválasztottam az rck ikont, volt egy kis hókuszpókusz majd egy döglött droidot kaptam piros felkiáltó jellel a hasában "HIBA!" felirattal
Ezt még 2x sikerül előidézni, majd a középső ikonnal elindítottam a rendszert minden gond nélkül. Úgy néz ki most tovább ment 57%-nál, de a végén megállt 98%-nál miközben a kezdő képernyőn azt írta "feltöltve", de a led nem váltott zöldre.
Most akkor hogyan tovább? Valamit rosszul csináltam?Köszi,
toto -
zsakadam
tag
XDA-n olvastam (asszem), hogyha a töltő USB része vmiért nem érintkezik rendesen, akkor nem tölt csak 5V-vel, 15 helyett. Érdemes párszor ki-be húzni az USB kábelt a töltőfejből és figyelni,hogy rendesen be legyen dugva. Ha töltés közben nem világít a led, akkor az azt is jelentheti, hogy csak 5V-vel tölt.
-
Darko_addict
őstag
Ez a verdikt nem tűnik olyan vészesnek.
2.3.6. óta pár verziót megéltem, nekem is volt hasonló elégedettlenségem néhány verzióban.
Egy ideje már "átvettem az uralmat" az Android felett; S3-am szoftveresen ki van belezve (Omega v43.3, Siyah 1.8.9; mínusz 44 bloatware program és 50+ letiltott folyamat). A kritikusan gyenge gyári programok helyett mindre megvan a kedvencem.
A lényeg, hogy gördülékeny legyen az alap oprendszer, tehát a hardvere bírja, mert azon nem sokat lehet javítani.Utóbbi időben csak custom ROM-okat használtam: AOKP, AOSP valamint Samsung-based darabokat, tartósan pedig utóbbiakat részesítettem előnyben. Terveim szerint - bár jó hír, hogy a RAM-kezelés kifinomult! - root jogokat megszerzését mindenképp megcsinálom. Samsungokban híresen sok felesleges app van, itt nem tudom mi a szitu, majd kiderül.
1GB RAM-ból mennyi használható?
-
varos
tag
" 4.2 felkerülése után a power gombot megnyomva kb 1-3 másodperccel lassabban jön ki sleepből, mint korábban. Találkoztatok már ezzel. Erre megoldása valakinek? Cold boot kicsit segített, de nem az igazi."
Én is evvel a problémával küzdöttem, vagy a bekapcsológomb nem reagál megfelelően, nyomáspontja nem megfelelő, ezért ment a szervizbe. majd kiderül hogy szoftveres vagy hardveres hiba.
-
Zéé
csendes tag
Pontos időpont nincs, csak az, hogy lesz:
Android 4.2 Jelly Bean Confirmed for All Asus Transformer Tablets
-
-
Avicularia
veterán
Nekem is kegyetlenül akadozott frissítés után. Hard reset után sokkal jobb lett,bár most is vannak benne akadások. Nem is értem,hogy lehet,hogy másnak minden simán megy,mintha két különböző gépről beszélnénk. Sajnos JB frissítéssel együtt megkaptam ezt a random reboot hibajelenséget is,marha idegesítő. Már rá se nagyon rakom a dokkolóra,mert csak azzal csinálja.
Cool boot-ot próbáltad? -
Vadasz_22
csendes tag
Előfordul pixel hiba,de nem vészes,mert nem olyan nagy a képernyő fényereje,hogy jól láthatóvá váljanak este a világos pixelek. Vmi olyasmi van a garis papírban,hogyha min.30cm távolságból 3 vagy több pixel hibásnak látható ,akkor foglalkoznak a dologgal.
3G-s változatot vmiért nem nagyon akarják árulni ebben a régióban egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest