- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltix
tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem a gyári nem jött be lassú volt. Cm11,12 se valami jó. Valami stabil gyors romot szeretnék, nem baj ha nem lolli. Xdan nézelődök, de valahogy katyvasz nekem az az oldal.
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Ti melyik romot ajánljátok tf300 hoz?
-
zsoltix
tag
Köszönöm a válaszokat. Nem szoktam koszos kézzel, hozzá nyúlni, de van rajta egy elég rossz állapotú fólia akkor lehet, hogy az a gond. 4.4.4 romhoz nincs leírásotok véletlen? A 4.2.1 kezd vérszegény lenni sebességre.
-
zsoltix
tag
Tobben jeleztek, hogy erinteseket erzekel a tab amikor hozza sem ernek a kinelzohoz. Erre lett vegul valami megoldas?
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Meguntam a gyári 4.2.1 et és a várakozást is a 4.3 ra. Milyen romot ajánlotok amit szerviz esetén vissza tudok úgy állítani, hogy a gari megmarad?
-
zsoltix
tag
Igen, amiatt. En a 4.2 vel nem vagyok annyira elegedett.
-
zsoltix
tag
asus elfeledkezett rólunk!
-
zsoltix
tag
4.4 frissitesrol van valami hir?
Akik nem szeretik ezt a tabot mi bajuk van vele? Nekem olyan halasqn mukodik, lekopogom gyorsn :-) -
zsoltix
tag
ez a cold boot mire jó?
-
zsoltix
tag
Nekem nincsen semmi bajom a keszulekkel csak, hogy valaki pozitivat is irjon. Napi hasznalatban van. Film, net, jatek.
-
zsoltix
tag
Vajon mikor kapunk 4.3-at? Ha jól emlékszem q3-ra volt írva
-
zsoltix
tag
(#2133) erre valaki?
-
zsoltix
tag
válasz
FrankóStein #2138 üzenetére
a root miatt nem tudod frissíteni.
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Asus időjárás widget működik nektek?
-
zsoltix
tag
Szaiasztok a tabom fektetett modba levagja a hatterkep jobb szelet erre van valami megoldas? Koszi
-
zsoltix
tag
Frissites varhato meg tabra?
-
zsoltix
tag
válasz
macskafogo #2094 üzenetére
elviekben igen, de szerintem egyszerűbb ha megkérdezed ott ahonnan vennéd.
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2092 üzenetére
nekem is hibátlanul működik.
szerintem patent kis gép
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2072 üzenetére
ez mennyire védi a kijelzőt illetve a dabot?
Más: láttam már pár hsz-t a frissítéstől, de senki nem írta még le, hogy tapasztalt e valami érdemi változást. Én még nem tettem fel, megéri vagy csak a root-ot cseszi el? -
zsoltix
tag
Sziasztok, ti milyen tokot használtok ami védi a kijelzőt illetve a készüléket is? sajnos elég sok kijelző sérülés van mostanába.
-
zsoltix
tag
ez wifin kerüli fájl másolásakor ciki csak pl airdroidnál, de most észrevettem, hogy ha kábelen keresztül másolok úgyis átmegy alvóba és megszakítja a másolást.
-
zsoltix
tag
Felmerult meg egy kerdes wifivel kapcsolatban. Ha beallitom h alvo modba se kapcsoljon le ezt mert teszi h megis kikapcsol?
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1848 üzenetére
Mostmar nekem is jo. Koszi
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1846 üzenetére
Koszi, de sajnos nem jon be a linkre
-
zsoltix
tag
Sziasztok, keresnék tokot a tabomhoz. Tudnátok ajánlani olyat ami a táskában megfelelő védelmet tud nyújtani a készüléknek? Köszi
-
zsoltix
tag
Sziasztok, csatlakoztam en is a taborhoz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged