- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bostone #2196 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a tájékoztatást!
Használt készüléken azért nem gondolkodom, mert amint itt krisipapa ajánlata is mutatja, gyakorlatilag újat kapok alig drágábban mint a használtak -- én meg ráadásul munkához használnám, úgyhogy el is tudom számolni.
Egyébként nagyon nézegetem még a T100-ast is, de azt még nem lehet kapni, ergo ki se tudom próbálni. Némileg tartok a Win+Atom párostól, ugyanakkor a nyomtatás jól jöhet -- bár nem létszükséglet, mivel akad itthon egy netbook is Windowszal.
Milyen verziójú a gyári rendszer a TF300-on? 4.3 van már multiuserrel?
Köszönettel: MaCS
-
bostone
addikt
válasz
MaCS_70 #2190 üzenetére
Nálam az első napokban kifejezetten csalódást jelentett a gép. Belassulások, újraindulások és megbízhatatlan működés jellemezte, ami elég komor képet festett le bennem az Asus márkanévről. Azelőtt egy Huawei S7 Slim-et gyötörtem, amihez képest valójában nem jelentett megváltást. (Megjegyzem, az S7 Slim, kategóriájában bőven kielégítő szolgáltatásokkal bírt, viszont a tft kijelzővel képtelen voltam megbarátkozni.) Az első frissítést követően, mintha kicserélték volna, azt merem mondani, hogy új TF300-ast kaptam.
Ahogy én használom:
- Több, mint száz alkalmazás foglalja jelenleg a memóriát.
- Gyári böngészőt szinte soha nem használok, még mindig ragaszkodom az Opera Classic-hoz, de az utóbbi fél évben a Maxthon is előtérbe került.
- Szövegszerkesztésre nekem az OfficeSuite Pro vált be leginkább, bár legalább öt másik (vagy több...) áll rendelkezésre, melyek java része fizetős. Hozzá kell tennem, mostanában ritkán veszem igénybe.
- Ha explorer, akkor ES vagy Totalcommander.
- Még soha nem folyamodtam gyári beállítások visszaállításához.
- Egy 32 Gb tárolókapacitású Samsung class 6-os memórikártyát vásároltam hozzá, de állítólag a 64 gb-ot is megeszi.
- Napokig nincs újraindítva.
- Pc-t majdhogynem elfelejthetem, mivel igen jól megbírkózik bármivel, amit rácsatlakoztatok: egér, külső winchester, (root után) 3G stick, stb...
- Az ideje javarészét a dokkolóban tölti, nekem így kényelmes, tokot sem vásároltam hozzá, mert igen ritkán viszem magammal.
- A gyári launcher-t lecseréltem Novára. Minden készülékemen előnyt élvez, bár így lemaradok a gyártó nyújtotta prémium szolgáltatásokról is, de én már csak ilyen fafejű vagyok.
- Játékok simán elfutnak rajta, bár az újabbak közül a Gangstar Vegas vagy az Asphalt 8 akad.
- A filmeket kiszolgálja az Mx player. A Hd felbontást általában kerülöm, de ha szükséges megbírkózik vele. Sőt, néha tv-vel is összeházasítom, évadzáró epizódok esetében.
- Igen, néha tényleg váratlanul megmakacsolja magát és nógatni kell a rendszert, hogy úgy működjön, ahogy elvárom tőle, (ez alkalmazások telepítésekor az extrém kategóriát súrolja).
- Több tulajdonos jelezte, hogy a kijelző nem épp GorillaGlass, tehát hajlamos karcolódásra, bár az enyém (kopp-kopp) karcmentes, több mint egy év után.
- Az akku is kellemes kategória, nem kell óránként töltő után szaladgálni, de a játékok megizzasztják rendesen.
- Összességében, én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a billentyűzet tényleg áldás, de szerintem az idén kiadott tabletek némileg fürgébbek, így a helyedben elgondolkodnék egy használt cucc vásárlásán. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2190 üzenetére
Típushiba a készülék maga. :-)
Na jó ez túlzás, de néha kiborít. Gépelek kb egy-két mondatot, felnézek a képernyőre, és akkor látom,
hogy egy árva betű sincs a képernyőn abból, amit írtam. Rájöttem, hogy ilyenkor gyári böngésző bezár,
majd megnyit, utána megint jó.
Aztán a másik: böngészőben (nem tudom, hogy mindben-e vagy csak a gyáriban) több linket megnyitok, elolvasom, újabbat látok, megakarom nyitni és egyszerűen átszúrhatnám a képernyőt - SEMMIT nem hajlandó csinálni, lefagy a böngésző 1-2 percre , csak a bezárás segít ha mégis akarom azt a linket...
Minden oldal lassan nyílik, ha nyílik, mert van ami csak homokórázik, de van, hogy percekig mint a villám, minden OK.
Szóval kiszámíthatatlan, idegesítő, sokszor csak az önuralmam menti meg (csak az ára miatt) attól, hogy földhözvágjam. -
zsoltix
tag
Nekem nincsen semmi bajom a keszulekkel csak, hogy valaki pozitivat is irjon. Napi hasznalatban van. Film, net, jatek.
-
Avicularia
veterán
válasz
MaCS_70 #2192 üzenetére
Talán ha más SOC-al szerelik és nem szúrják el az I/O sebességet, ami az egész akadozást okozza ,akkor nem lenne rossz, mert a konstrukció nem lenne rossz, hogy szétválasztható a tablet és a bill.
Ugyanezzel a tegra3-al a htc one x jóval gyorsabb volt és nem akadozott pár mikrolagot leszámítva.
De az anyaghasználat is elég sok kívánnivalót hagy maga után, ahogy huppog és benyomódik a hátlap. Ráadásul nálam az előlap is mozgott a bal alsó sarokban, mondjuk ezt a szerviz orvosolta. Azóta is röhögök ha valahol egy mondatban olvasom az asus és a minőség szavakat.
Asszony galaxy2-es 10-es tabja sokkal minőségibb benyomást kelt mikor kézbe veszi az ember. -
válasz
Avicularia #2191 üzenetére
Azért Te extrém sokat szívtál vele, valami hétfői/pénteki darabot foghattál ki.
Ezt egyébként hogy érzed: a konstrukció eleve rossz, vagy csak nem sikerült olyan jól, ami Hozzád került?MaCS
-
Halihó!
Én vagyok ugye az a hülye, aki anno még újonnan visszavitte a boltba készüléket.
Azóta folyamatosan azon töröm a fejem, hogy mégiscsak kéne egy, és most, hogy a bolti ára 100e Ft alá esett, vennék is.
Feltéve, hogy nem beszéltek le róla.
Ennek kapcsán két kérdésem van:
1. Van-e egyértelmű típushibája,
2. Éppen hol tart a gyári rendszer verziószáma és mire lehet számítani?Köszönettel: MaCS
-
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2188 üzenetére
Nálam lefagyni nem szokot,csak akadni.
Nexus 7 ben is ez a soc van,és az vigan elvan röccenés nélkül.Van egy memopad hd7 is a családban,és ott is sokkal folyékonyabb a rendszer.Lassan másfél éve a piacon van a tf300,asus már nem ezt optimalizálja sajnos. -
FrankóStein
aktív tag
Ennek nem a RAM mennyiségével van gondja. Nálam alig 440 MB-ot foglal, van vagy ~550 MB szabad RAM, mégis szaggat, lefagy, stb. Az egész egy nagy kaka, olyan mint a WIN XP SP3-nál volt/van az svchost.exe probléma, ami proci foglaltságban eléri a 95-99%-ot, a user meg agybajt kap, és nincs rá megoldás, csak az update off... Ez pont ilyen, az ember a haját tépi, mert lövése sincs, hogy egy 4 magos procival szerelt gép hogy lehet ekkora szar.
A 2 magos telefonom ugyanolyan felbontással, kevesebb RAM-al hasít, pedig az Android is "csak" 4.1.2. -
stopperos
senior tag
Ma vettem egyet dokkolóval. (Fehér, magyar billentyűzet.) Eddig úgy tűnik (frissítés után is), hogy jó választás volt 99k ért.
(#2178) bostone: Nekem is beragadt már, de egy gyors wifi ki/be/ki/be -vel el lehetett tünetni.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #2184 üzenetére
Én őszintén örülök, hogy megszabadultam tőle. Én is sokszor gondolkodtam, hogy a falhoz vágom. Aztán eladtam szerencsére és vettem egy dell latitude e6230-at. Igaz nem tablet, de sokkal jobban kiszolgálja az igényeimet és nem akadozik
-
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2184 üzenetére
+1 Én sem vennék ilyet már, nálam is akad ami idegesítő. Talán jobb lesz ha jön a 4.4 ami kevesebb ram-ot eszik. Az igazság az hogy én mellette egy Nexus7 2013 at meg egy Nexus 4 et is használok , és azok mind sebsebégben, mind kijelzőben lenyomják a tf300 ast. Egy snapdragon 600 al meg FHD felbontással lenne az igazi a tab.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
geccoblaze #2183 üzenetére
Helló!
Ahhoz, hogy sticket és USB elosztót használhass, rootolni kell a kütyüt. Nyomtató necces, szerintem azt ezzel nem lehet, mert nincs driver, de erről majd mások irnak.
Viszont ha én vennék ma tabletet, ezt nem venném meg még1x.
Rettenetesen idegesitő néha, hogy olyan akadásai vannak minden ok nélkül, hogy legszívesebben
földhözvágnám. -
geccoblaze
aktív tag
Sziasztok!
Vásárláson gondolkozom. Pár apró, ámde fontos dolog.
1. Tudok mobilinternetes sticket használni a billentyűzet USB partján keresztül?
2. Növelhető az USB portok száma elosztóval?
3. Tudom nyomtatóhoz csatlakoztatható?
Előre is köszi a válaszokat!
-
bostone
addikt
A legutóbbi frissétés óta néhány alkalommal előfordul, hogy beragad a wi-fi ki, illetve bekapcsolást jelző kis felirat. Csak a készülék ki-be kapcsolásával tüntethető el. Tud erre valaki javasolni más módszert?
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2172 üzenetére
Igen, valami ilyesmire lenne szükségem.
A stickem dokkolón keresztül kiválóan működik, csak némileg mobilabbá szerettem volna tenni...
-
gabor_01
senior tag
válasz
Avicularia #2172 üzenetére
Ami a célja, arra jó
Mármint, hogy ráerőltessen egy USB modemet.
De működni nem fog
Az Asus nem támogatja a modemeket. És különben is egy OTG adapter kell, nem kábel. -
bostone
addikt
Bocsánat az elnézésért, de tud valaki olcsón olyan usb kábelt, aminek egyik vége anya, a másik tf300? Vagy elég lenne valami átalakító a gyári usb vezeték végére? 3g stick-et szeretném ráerőltetni ily módon.
-
zsoltix
tag
Vajon mikor kapunk 4.3-at? Ha jól emlékszem q3-ra volt írva
-
krisipapa
csendes tag
Eladó TF300T tablet az alábbi linken:
http://beta.vatera.hu/show_item.php?item=3656317308(Ha valakit privátban érdekelne, akkor: k.csornyei@gmail.com)
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de a tf201 topik egy kihalt szellemváros.
Nagyon hálás lennék érte, ha valaki tudna segíteni, hogyan tudnék eljutni odáig a tf201-esemmel, hogy rátegyek egy recovery-t? Gyári 4.1.1 van rajta.
Próbáltam xda-n eligazodni a témában, de össze vissza írtak ics meg jb bootloaderekről, meg nvflash és társai, ezt szabad azt nem, ez működik ez meg nem. Van már tapasztalatom a témában, sok telót rootoltam, telepítettem recoveryt, de ez nekem már túl bonyolult. Egyszerűen nem tudok/merek belevágni.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kisg
tag
válasz
Keresztapper #2163 üzenetére
Nem szeretném root-olni vagy más ilyesmi. Letöltöm az ASUS honlapjáról a megfelelő verziót és rátolom. Egye meg a fene az OTA-t, ez nem egy nexus :-)
Köszi!
-
kaciokos
őstag
válasz
Keresztapper #2163 üzenetére
Mi a gond a legutóbbival? Nekem az van fenn, és nem tapasztaltam semmi problémát.
-
kisg
tag
Sziasztok,
Lett egy TF300T-m gyári 4.1.1 android fut rajta. Szeretném OTA-n frissíteni a lehető legfrissebbre, de a rendszerfrissítés azt mondja, nincs újabb. Van valamilyen trükk, amivel ki lehet kényszeríteni az update-et?
Köszi.
-
Sziasztok. Nincsen esetleg valakinek egy feleslegessé vált dokkolója, esetleg nem tudna valaki linkelni egy oldalt ahol ez olcsón beszerezhető?
Előre is köszönöm!
-
littlemole
őstag
válasz
Keresztapper #2157 üzenetére
Köszi. Én is samsungot neztem. Maradok ennél mert igen jó árban van az amazonon.
18GBP. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Keresztapper #2153 üzenetére
32-est - class 10-es Samsung - próbáltam. Nem volt vele gond
-
littlemole
őstag
Mekkora micro SD kártyát kezel a TF300T? 32GB os belemegy?
16 os volt benne de valahogy kieshetett és elvesztettem.
Annyira útálom ezeket amikor egy nyamvadt gumifedőt nem tudnak rátenni mint pl a NOKIA e71 en van ha már szabadon van az sd kártya helye az oldalánMindegy, legközelebb leragasztom valami szalaggal.
-
Keresztapper
senior tag
Igaz lehet a figyelmeztetés, hogy a rom downgrade törli az adatokat? És ebbe vajon a belső SD is beleértendő? Csinált már valaki ilyet?
-
zsoltix
tag
(#2133) erre valaki?
-
zsoltix
tag
válasz
FrankóStein #2138 üzenetére
a root miatt nem tudod frissíteni.
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Asus időjárás widget működik nektek?
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Rootkeeper megtartja, de az superSU-val nem működik csak superuserrel(mivel a fizetős superSUban megtalálható pont ugyanez a funkció)
-
bostone
addikt
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Mostanában semmire sem használom a rootolt készülék kínálta lehetőségeket, viszont ha lényegi változást nem hoz a frissítés inkább elállok tőle.
-
kaciokos
őstag
válasz
_Flood_ #2140 üzenetére
Alt+j és Alt+i nem működik? Általában az szokta helyettesíteni az í-t.
Ha nem jön össze, használhatsz olyan billentyűzet progit, ami megengedi a karakterek szabad átmappelését, és akkor bármelyik billentyűre rádefiniálhatod az ű-t. Én az External Keyboard Helper-t használom a telefonomon a Bluetooth-os billentyűzetemhez (ami szintén angol kiosztású), amikor csatlakoztatom, felugrik egy ablak, és át tudom váltani erre a megszokott billentyűzet programomról, amikor kikapcsolom, ugyanez visszafelé. Ugyan fizetős, de jó, és van belőle ingyenes verzió, kipróbálni az is megteszi.
-
_Flood_
aktív tag
Egy az e-bay-ről várárolt dokkolót használok angol billentyükiosztással. Ha magyarra állitom akkor vannak ékezetes betüim, de pl. hosszú Ü, és hosszú I nincs. Tudtok valami okosságot? Lehet valahogy konfigurálni a dokkolót?
-
engels105
csendes tag
Nincs itt semmilyen sebesség növekedés!
Semmi érezhető változás. -
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a tabletem a frissítéseket letölti, újraindul, elkezdi a frissítési metódust, de kis idő
múlva a droid hanyatt vágja magát és hibát ír?Amúgy motochopperrel rootolva a ketyere.
Ötlete van valakinek? -
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Megjött az új frissítés, (10.6.1.27.5.) külföldi oldalakon jelentős sebességnövekedést éreznek a felhasználók böngészés közben, valamint azt írták, hogy gördülékenyebben működik a masina több párhuzamosan futtatott feladat elvégzése közben.
-
zsoltix
tag
Szaiasztok a tabom fektetett modba levagja a hatterkep jobb szelet erre van valami megoldas? Koszi
-
pitama
tag
Sziasztok,
a hétvégén a kocsiban valahogyan (fogalmam sincs hogyan történhetett) eltörött az érintést érzékelő panel.
Olvastam, hogy a javítás elég drágán oldható csak meg. Szerintetek dokkolóvál együtt mennyit kaphatnék a gépért?
Köszönöm
-
lacehu
csendes tag
válasz
zolee1967 #2125 üzenetére
a T és a TG-t már megválaszolta ystuc fentebb.
a TL az az LTE-s, ergo 4G-s mobil modemmel szerelt változat.a kötőjel utáni részek ha jól emlékszem, akkor a színek kódjai (kék, piros, fehér), ill. talán a memória méret.
Dokkolónál láttam olyat, hogy ez a kód különbözik a bill. kiosztásától függően. Ha hozzácsomagolják a dokkolót, akkor lehet emiatt is másik kód -
Csarlee
tag
válasz
mgTerminator #2112 üzenetére
Hmmm... Nem túl bizalomgerjesztő. Volt már Samsung tabletem, még az első szériás Galaxy Tab 7", annyira nem volt nagy durranás. Szerintem a HW egy kicsit alulméretezett volt, az akku sem volt túl tartós. Miért a Samu?
-
bostone
addikt
válasz
zolee1967 #2127 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó kérdés, hogy mit rejtenek ezek a számok.
Körbenéztem a saját gépem, a matricázáson feltüntetett adatok közt nem találtam hasonlót. A számlán, illetve a dobozon ez olvasható:
ASU.3001K110/T30L/1G
AS TF300T 1A/T30L/32G/1G/W
Ezt 2012.07.25.-én vásároltam Szolnokon a MM-ban. Magyar kiosztású billentyűzettel a dobozban.Gondolom ez nem hatalmas segítség, de ha hasonlót látsz az biztos, hogy megfelelő billentyűzettel lesz csomagolva.
Utólag megjegyzem, ha várok egy évet a vásárlással, spórolhattam volna egy tabletre való zsetont.
Ennek fényében, lehet érdemes lenne szétnézned a használt termékek között. Többen jelezték, hogy karcolódik a kijelző, illetve "pöttyösödik", ami a kijelző és a billentyűzet közé szorult porszemeknek tudható be. Nálam ez nem jelentkezett, bár én csak itthon használom. -
zolee1967
tag
válasz
bostone #2126 üzenetére
szia,
igazából elég a wi-fis verzió. Ezenkívül elsősorban internetezésre és játékra fogja használni a fiam.
Plusz olyan verziót keresek amihez van dokkoló állomás.
Erre gondoltam, de nem tudom hogy mi a különbség a különböző kóddal forgalmazott változatok között:
[link]Előre is köszönöm a segítséget
Z
-
zolee1967
tag
-
zolee1967
tag
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy tabletet. Asus mellett döntöttem, de nem tudom melyik típus legyen az. Valaki el tudná magyarázni hogy mi különbség a piacon található sok fajta és nagyon különböző árú Asus TF300-as típus közt?
Találtam dokkolóval együtt kapható példányt 90eFt-ért, de sima példányt 160eFt-ért is. (mind a kettő 32GB volt)
max 110eFt-ot akarok rászánni!Előre is köszönöm
FZ
-
ystuc
aktív tag
Nekem még mindig a gyárilag feltett Android van a kütyün, mert egyszerűen nem akar frissíteni. Hiába nyomok manuálisan az ellenőrzésre, szerinte minden a legnagyobb rendben van. És nem is panaszkodom emiatt, mert tulajdonképpen jól működik a gép, csak fura...
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2118 üzenetére
A legutóbbi frissítést én is elvetettem, mert a motochopper féle rootolási eljárás állítólag nem működik vele.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2115 üzenetére
tegra 4 talán már használható lesz, de én nem merném megkockáztatni azt sem xD
-
bostone
addikt
Próbáljátok a Real Racing 3-at. Buta felbontáson egész jó. Régebbi címek is simán futnak egyébként.
-
bostone
addikt
gangstar vegas is szaggat
-
Avicularia
veterán
Van valaki aki megvette az asphalt 8-at itt? Low grafikán is rendesen szaggat, természetesen performance módra van állítva a tablet. Le is szedtem, nehogy már csak very low beállítást birjon el.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2110 üzenetére
A legutóbbi frissítést is megeszi az egyklikkes rootolás?
-
bostone
addikt
válasz
Csarlee #2108 üzenetére
Információim szerint a külső modemes megoldás hivatalosan nem támogatott, tehát minimum rootolni kell vagy bootloadert nyitni és ugrott is a gari, egyébként sem a legkényelmesebb megoldás. Az árat sem igazán indokolja a fém ház, mivel a 300-as sem az olcsó műanyag kategória.
-
Csarlee
tag
válasz
zsoltix #2107 üzenetére
Sziasztok!
Lehet egy buta kérdésem? Megéri ez a TF300TG az árát vagy vegyek Prime-ot? Szerencsére a pénz most nem túl lényeges...
Ez mellett a 3G szól mivel egy netbookot meg egy tabletet kellene kiváltania, fontos, hogy bárhol lehessen használni. Viszont úgy tűnik, hogy annyira nem tartós a kivitelezése, a fémház masszívabb. A Prime-hoz nem létezik valamilyen külső modemes megoldás?Üdv,
Csarlee -
-
zsoltix
tag
Frissites varhato meg tabra?
-
kaciokos
őstag
válasz
FrankóStein #2101 üzenetére
Én még nem találkoztam vele, viszont a gyári böngésző egy másik furcsaságával igen: a képernyő jobb felső sarkában néha felvillan egy kb. 5 cm x 0,5 cm-es sötétkék téglalap. Nem zavaró, nem takar el semmit, mert abban a sorban csak a böngésző fülei vannak, csak fura. Esetleg más is találkozott már vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest