- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi23
tag
válasz
Avicularia #797 üzenetére
Olyan ritkán használom dokkoló nélkül, hogy nem tudom megmondani, hogy nélküle is resetel-e.
-
Avicularia
veterán
svéd asus szerint a dokkoló a problémás, pénteken beszéltem velük
cold boot-ot ajánlotta a supportos,de mivel az nem segít,szerinte vissza kellene vinnem a dokkolót kicseréltetnem ahol vettem
véleményem szerint csak mondott valamit,nem hiszem,hogy dokkoló okozza a problémát -
szepi23
tag
válasz
Avicularia #790 üzenetére
Teljesen gyári a gép, nem nyitottam a boot loadert. Egyszerűen csak feletettem a zip fájlt a mico sd gyökérbe, onnantól csinálta magától és jól. Azóta visszatettem a legújabbat, egyelőre azzal sem indult még újra. Valahol azt olvastam, hogy a tiszta installal stabilabb a gép, mint az upgrade-val. Nem tudom, most tesztelem.
-
@matthew@
őstag
Nemrég sikerült kipróbálnom egy ilyen csodát az Osanban
Nekem nagyon szokatlan az Android, mert WP7-es telefonom van így nehezen találtam meg bármit is, de amúgy kellemes készülék. Gyors volt, nem találkoztam akadozással, és a jobb oldali felnyíló menüben láttam olyat h turbó mód vagy vmi hasonló, az mire szolgál? Több erőforrást használ? Mellette volt egy Samsung Note 10.1 is ugyan olyan Androiddal 4.0.3-al, de ott a beállítások menüpont is laggolt a görgetésnél és máshol is a rendszer, úgyhogy az Asus jól teljesített igaz h Tegra 3 miatt ez el is várható, de ebből nekem az jön le h az Android eléggé rosszul van optimalizálva
h egy ilyen HW kelljen a normálisabb futáshoz.
Még várok a vétellel hátha a Windows-os csodák lejjebb nyomják az árakat -
szepi23
tag
Sziasztok!
Nekem is két hónapja van TF300-am. Az első JB frissítés után nagyon jó lett, soha nem resetelt. Azután a szeptember közepi második frissítés után előjött a random újraindulás, elég sokszor, idegesítő módon. Beraktam a microSD kártya gyökerébe 10.4.2.9. "első" JB romot, újraindítás után kiírta, hogy frissítést talált, és downgradelte erre a verzióra. Igaz gyári állapotba állt vissza, viszont azóta minden tökéletes. Nem indul újra. És megfelelően gyors is. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #780 üzenetére
Nekem is dokkolós van. Reset nincs (ill. 2 hónap alatt kb 3-szor). Viszont vannak furcsaságai:
ha csak nem 10 ujjasan gépelsz, előfordul gyakran, hogy írsz a google sorába kulcsszavakat, és mire felnézel addigra már az url sort tele is írtad. Felugrik a kurzor..
Néha "átlyukaszthatod" a képernyőt arra sem reagál, máskor meg cm-ről is érzékel.
Görgetésnél van hogy az egész oldal aljáig egy húzás, máskor meg milliméterekkel csúszik feljebb az oldal, szinte felszántod a képernyőt mire a lap aljára érsz.
Van mikor meg se moccan, már-már windows szerű fagyást produkál 10-20 mp-ig, aztán meg elindul.
Mindezektől eltekintve én imádom, USB-s egérrel használva egész kényelmesen lehet használni, de szövegszerkesztésre nem ajánlatos, mert az ideg öl meg tőle... -
bostone
addikt
Nálam a gép vásárlásakor éppen a billentyűzet volt az egyik fő szempont, amikor ezt a típust választottam. Nem merem állítani, hogy kivált egy pc-t vagy notebook-ot, de közel jár hozzá. Ics alatt bőven előfordult fc vagy újraindulás, amióta megkapta a jb-t, közel tökéletes.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #780 üzenetére
Nekem van dokkolóm és nem csinálja. Igaz az utóbbi kis javító csomag után rendesen belassult a rendszerem, de egy gyári állapot megoldotta.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #778 üzenetére
Már megbocsáss, de szerintem ezt neked kellene megoldani egy szervizzel, mert nálam ezt egyáltalán nem csinálja.
-
Avicularia
veterán
Az enyém konkrétan használhatatlan ha dokkolón van,ha nem kapcsolom le manuálisan gombbal,akkor tízből kb nyolcszor rebootol. Ez a jelly bean update óta van,szóval van rá JB.
Böngészéssel nálam nincs gond. 10 órát szerintem lehúzott fényerővel,energiatakarékos beállítással kibír.
Szerintem nagyon jó kis gép, ezt a random reboot problémát megoldhatná az asus valami patch-el,mert rohadt idegesítő, de ezt leszámítva én nagyjából elégedett vagyok vele. -
oszi666
őstag
Sracok tablagep vetel elott vagyok de nem tudok donteni. Vagy a Tf300t vagy az ipad 2. Igazabol az a bajom, hogy errol az asusrol olvastam jot is rosszat is szoval titeket kerdezlek: stabil? Olyanokat olvastam, h pl bongeszo random bezar, ujraindul az egesz motyo stb. Szoval tipikus android-gondok. Jelly bean kint van mar ra? Tenyleg bir 10 orat az akksija? Apple cuccom meg nem volt meg, arra azert vagyok kivancsi. Arban kb 5000 forint a kulonbseg szoval az nem szamit. Elore is koszi
-
Loituma69
őstag
válasz
Avicularia #774 üzenetére
Én is kizárólag kézbevétel nyomogatás után vennék ilyen cuccot, na meg a garancia érvényesítés az is fontos!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Avicularia #774 üzenetére
Tőlem még Malmö is 1330km-re van..
-
Loituma69
őstag
válasz
Avicularia #772 üzenetére
Hát igen ez nagy vétel lenne!
-
Loituma69
őstag
Ha valaki tud TF300 100.000 ft alatti áron használtan jelezhetné!
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #764 üzenetére
Én telepitettem a Total Commanderhez Lan plugint, azzal érem el a gépet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #768 üzenetére
Nézd meg a többit is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #766 üzenetére
Akkor valami hasonló kellhet neked.
Másik gépet meg szerintem es file explorerrel a legkönyebb elérni. Bár a solid explorer szebb tableten. -
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #764 üzenetére
Fájlmegosztásra gondolsz?
-
Unbaised-Ben
senior tag
üdv, windows otthoni csoportját el lehet érni a tablettel valami progi segítségével, vagy felejtős?
-
Kuter
senior tag
Atom stabil nem fc-zik, megszünt a várakozás az alkalmazásra. Weblapok, flash semmi várakozás egyből jönnek.Nincs az az érzésem hogy gyos gyors de még valami hiányzik mint az asus 4.1.1 romnál.
Akku idő számottevően nem csökkent vagy is nem veszek észre semmi változást pl el ment napi használat mellet 8 orát most is anyit megy.Játéknál már biztos nem annyi mert ott azért pörög a proci,de nem igen játszom rajta. -
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek
Már megint egy uj rom kicsit átdolgozva hibák kijavítva.
Quandrat 6500+(1.6ghz) 5900 (1.3ghz) az asus kiadásába ez a rom 3700 quandrat pontot ad.
Innen is látszik hogy igencsak optimalizálatlan az asus rom és hát ennyi pénzért már elvárja az ember hogy pörögjön a masina mint a szél.Nézétek meg!
Sajna csak nyitott tf300t ra tudod felrani.Video [link]
Üdv: Kuter
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #749 üzenetére
Töklámpa voltam, nem néztem meg. Viszont leállítottam a facebook-ot, és az gyári időjárás widget-et, ma csak 8% veszített a teljes feltöltésből.
-
Hobbbyt
őstag
Az üzemidőben mekkora a különbség?
A TF300-nak is gorilla glass az üvege?
Igazából a GPS egy olyan opció amit életemben nem fogok használni.. az S2 minden tekintetben jobb autós navigálásra(nem takarja ki a fél utat, nem kell speciális tartó neki.. stb)
A Wifibe nagyon belezavar? Hozza az S2 (nem túl acélos) szintjét? -
Avicularia
veterán
Új 9-es dolpin browser nálatok is inkompatibilis lett a kicsikével?
Telefonomon most frissült,mondom updatelem a transformeren,de inkompatibilis azt írja. -
Atter
csendes tag
TF201 fém házas, ezért "gondjai vannak" a GPS-el és WiFi-vel. 100Mhz-el gyorsabb proci.
TF201-ben van Super-IPS mód, amivel napfényben jobban látható a kijelző. A hátsó kamerán van LED-es villanófény.
A TF201 egy kicsit vékonyabb és könnyebb, mint a TF300.Azt hiszem ennyi a különbség. Én is agyaltam rajta, hogy TF201-et veszek, de aztán mégis a TF300-nál maradtam a GPS/WiFi gondok miatt, illetve elvileg a TF300 kevésbé karcolódik.
Azt, hogy megéri-e azt pedig neked kell eldöntened.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
A TF201 és a TF300 között mi az igazi különbség?
Megéri a TF201 azt a kevés plusz pénzt?
-
Loituma69
őstag
Ha valaki tud használt eladó TF300 írjon rám egy privit thx!
-
Kuter
senior tag
-
@matthew@
őstag
Én úgy döntöttem várok kicsit a Windows-os tabletekre hátha lenyomják az árakat vagy lesz vmi érdekes részükről, ha nem akkor még januárban sztem lehet majd ilyen készüléket kapni.
-
Gabeboy74
tag
No, újabb érdekes jelenség
Reggel húztam le dokkolóstól a töltést, 100%-on volt mindkettő aksija. Kikapcsolt wifi-vel, készenléti állapotban most vettem elő a táskámból, nem is használtam egész nap, és a dokkoló 0% a tablet pedig 40%-on. Vazze..
Lehet, hogy az app locker evett meg mindent? Vagy vmi értesítés? -
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #727 üzenetére
No, ezt írták a bejövő gyári számos matricára:
The serial number is also registered in the device inside the operating system, it can be found like on the mentioned screenshot inside the status information. If the sticker starts to peel off or fade i would suggest to remove it and place it into the warranty card to preserve it for the future.
Best regards,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)Szóval ha le akár jönni, át kell ragasztani a garanciapapírra, mint ahogy azt már pár fórumtárs megtette.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #737 üzenetére
Igen, de a legutóbbi JB frissítés kinyírta a superusert. A supersu-t meg nem tettem fel korábban, mint te.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #735 üzenetére
Ez oké, de nekem nincs szükségem resetre, megy jól, csak a root kéne. Be van lakva rendesen a rendszer, nincs kedvem backup-pal meg visszaállítással bohóckodni.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #733 üzenetére
Ahhoz hogy működjön előbb kéne a superuser, mert a su bináris ahhoz tartozik. De a superuser a supersu-nak nem ad root jogot, így az nem tudja feltenni a sajátját. Tehát hiába van mentésem, nem érek vele semmit.
-
ntomka
nagyúr
Valaki rootolt már JB-t? Hiába volt ICS-en OTA rootkeeper, nem működik jól. A superuser app nem elevál egyáltalán root jogokat, meg sem kérdezi, hogy engedélyezek-e bármit is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #730 üzenetére
Amúgy én először totál azt hittem, hogy a táblára van nyomva a serial, és a matrica az csak ilyen védő, hogy dokkolásnál ne karcolja össze. Csak amikor leszedtem félig, akkor láttam, hogy nincs alatta semmi...
-
Avicularia
veterán
Én leszedtem,és beragasztottam a dobozába. De ne már ,hogy 2012-ben egy cég ilyen primitív megoldást válasszon a terméke azonosítására. Nem is tudom ,hogy lehet egy komoly cuccot így kiadni,hogy egy ráragasztott matrica azonosítja. Szánalmas-nevetséges.
-
kaciokos
őstag
válasz
Unbaised-Ben #721 üzenetére
Köszi, azt fogom tenni. Nektek amúgy frankón a helyén van, nem akár lejönni?
-
karrde000
csendes tag
válasz
Avicularia #719 üzenetére
köszi, már szinte semmi se tarthat vissza, hogy én is beruházzak... csak az ár
-
karrde000
csendes tag
Hali
Egy olyan kérdésem lenne, lehet hülyeség... valakitől, aki nagyon nyúzza a gépet és sokat játszik, szóval nem melegszik nagyon azzal a 4magos processzorral? -
kaciokos
őstag
No, és egy új topic: a gyári számot tartalmazó matrica sarkai elkezdtek feljönni, nem adok neki pár hónapot, és leesik. Ilyenkor mi van garanciális ügyintézéskor? Ugyan az Android is kiírja, de ha mondjuk be sem bootol, akkor ezzel nem sokra megyek.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok kispajtások!
No, én is büszke tulajdonosa lettem egy ilyen masinának, két nap használat után egyelőre tökéletesen elégedett vagyok vele. Ennek örömére végignyálaztam a fórumban levő 700 post-ot, ami hirtelen eszembe jut:
1. Én azzal kezdtem, hogy felraktam az összes elérhető frissítést, így már JB zakatol rajta. Lassulást, akadást nem tapasztaltam.
2. Váratlan újraindulás még egyszer sem volt, bár billentyűzellet viszonylag keveset használtam.
3. A billentyűzet és a tablet csatlakozása sziklaszilárd, semmiféle lötyögést nem tapasztalok.
4. Jó lenne a gyári böngészőben a kedvenceket átrendezni, de nekem sem megy.
5. Köszi a Total Commander-es tippet, eddig szoptam Windows Intézővel... -
lacehu
csendes tag
A sima T-s sokáig bírja, a TG-ben a háttérben akkor is fut a 3G standby, ha nincs használva, ezért picit jobban eszi az akku-t, de nem vészes. Átlagos használat mellett simán bírja 2-3-4 napig, de olyan 30%-nál rá szoktam tölteni (annál nincs nagyobb gáz, amikor a slozin való játék közben fogy ki a szufla
).
Amire érdemes figyelni uj 3G-seknek:
Ma reggel sunyiban letöltött 3G-n 70 megát a gallery (pedig se új dolgot nem raktam fel weben, se máshol nem maszatoltam benne).
Data usage-nél az appra kattintva ki lehet kapcsolni a mobil fogtalmat. Viszont ehhez már egyszer forgalmaznia kell a programnak, mert az app settingsben nincs benne, szóval csak óvatosan. -
@matthew@
őstag
válasz
Unbaised-Ben #713 üzenetére
Értem, akkor majd legjobb lesz ha kipróbálom használat közben aztán majd ráérek kikísérletezni h nekem hogy jobb. A telefonom pl egy Omnia W és ott kb. 2 napot írnak használatban én 4-5 napig szoktam nyúzni
jó azért le tudom meríteni 1 nap alatt is
-
@matthew@
őstag
Olyan kérdésem lenne h a készülék aksija meddig bírja, ha nincs használatban, szóval csak készenlétben vagyis lezárt kijelzővel leteszem akkor mennyit eszik az aksiból?
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Javított video feltöltve a youtubera
Ennél jobb videót nem tudok csinálni.
Üdv: Kuter
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #706 üzenetére
Eleinte nálam is előfordultak ezek a gondok, de a frissítés óta (lekopogom) zűr mentes a kapcsolatunk.
-
Gabeboy74
tag
Gyári állapotban van nektek a gép? Nálam nincs és soha nem is volt random boot, az időjárás widget megy rendesen, a dokkoló hibátlan, és akadozás sincs. JB van az enyémen is, de ICS alatt sem volt gond vele, csak az automatikus fényerővel, meg ott inkább volt akadozás.
-
lacehu
csendes tag
válasz
Avicularia #701 üzenetére
HR alatt mit is értesz (mert amennyire olvastam, hard reset = cold boot)?
Cold boot, csinál egy nagy bootot, és törli a cache-eket is. shut down után volume down+power 12 másodpercig, aztán nem választani semmit, és kiirja, hogy cold booting.
http://www.transformerforums.com/forum/guides-tips-tricks/27305-guide-how-update-your-firmware-ota-incremental-changes-full-os-updates.html
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #699 üzenetére
Ez a cool boot mit is csinál pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged