Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyline18
tag
Külön hang rögzítőbe is ugyanez a gond!
-
Skyline18
tag
válasz
FrankóStein #1198 üzenetére
Igenigen... én is kerdeztem, de nem kaptam rá választ!
-
FrankóStein
aktív tag
Hali!
Valaki már korábban kérdezte, hogy másnál is halk-e a mikrofon?
Hát nálam is nagyon halk. Tud valaki erre valami megoldást? -
bazs.88
csendes tag
válasz
matteo_szg #1191 üzenetére
Kösz! Rákérdezek facebookon!
#drlovi: azt megköszönném
-
bazs.88
csendes tag
Sziasztok!
Talán furcsán hangzik, de már szeptember óta "van" egy ilyen tabletem, de csak most január végén kapom kézhez... Múlt nyáron az orosz ASUS meghirdetett egy fotós/videós pályázatot, barátnőmmel (aki orosz) megnyertük a fődíjat, egy TF300-as táblagépet. Úgy gondoltam, inkább megvárom míg személyesen elhozza nekem, ugyanis a csomagküldés, a vám, stb. elég húzós lett volna, így meg szépen leszáll a gépről, a kezembe adja és meg is volnánk...
A remek bevezetésem után lenne egy kérdésem, ami a legfontosabb: az ASUS magyar weblapja eléggé kaotikus, legalábbis én nem találtam rajta semmilyen kontakt infót. Lehet kapni magyar klaviatúrával szerelt dokkolót a géphez? Ha igen, használ valaki magyar dokkolót, merre lehet kapni? Én mondjuk nem találtam, de hátha Ti tudtok valamit.
Előre is köszönöm a választ/segítséget!
Üdv
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1186 üzenetére
Mi az utolsó updated és honnan tölthető le? Köszönöm!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1186 üzenetére
Igen, de a telepítő fájl be van zippelve, tehát a zippet ki kell csomagolni és azt a zip fájlt kell felmásolni!
-
@matthew@
őstag
válasz
mgTerminator #1183 üzenetére
Ha nagyon nem meg, akkor ez a megoldás tuti megy csak azért írtam, meg igazából ha nincs vele gondja akkor felesleges frissíteni sztem.
-
powered
tag
válasz
mgTerminator #1183 üzenetére
Leszedem akkor asus-ról, ha fent van a zip a készüléken, mi a kövi lépés? gondolom rebootnál be kell hozni a firmwire oldalt?! Azt hogyan lehet?
-
Skyline18
tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a probléma, ha videót készítek egy transformer 300tg-vel, nagyon halk a hang alatta. Próbáltam hangrögzitővel is, a hiba ugyanaz. Nagyon halk... van hang, de épphogy. Mi lehet a gond? Előre is köszi annak aki tud segíteni.
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1158 üzenetére
Van már 14-15körül az ebayen ;-) 64gb micro
-
Grimnir
csendes tag
válasz
mgTerminator #1157 üzenetére
Köszi a választ! És mi az a root, vagy azt hogy kell csinálni? Nem nagyon értek az ilyenekhez...
Ha mondjuk beviszem a telenorba (ott akarok netet venni), akkor ott meg tudják csinálni?
-
dr. Bosko
csendes tag
válasz
mgTerminator #1158 üzenetére
De valami hivatalos adat csak van.. Nem?
-
Marci1982
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy TF300t-t, de nem tudom frissíteni a firmwaret-t.(4.0.3) A frissíténél mindig azt írja,hogy ehez a verzióhoz nincs jelenleg frissítés. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Marci
-
dr. Bosko
csendes tag
Sziasztok!
A tablet microSDXC-vel is bővíthető, vagy csak microSDHC? -
Grimnir
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, vagy teljesen evidens dolog, én mégis megkérdezném, hogy a TF 300T-hez miért nem tudok USB-s mobilinternetet csatlakoztatni? Csak wifi-n keresztül veszi a netet, vagy esetleg kell hozzá külön program (ha igen, mi?)? Vagy én vagyok ennyire béna, és akkor kérnék segítséget valakitől.
Köszönöm! -
kcs73
aktív tag
Van valakinek eladó TF300TG-je?
Vagy van egy 2 napos HTC One X-em T-s,azt odaadnám érte! -
drlovi
aktív tag
Üdv
Beszáltam a klubba egy TF300T 16 gb -al. 249€ volt ujonnan, ennyiért nem tudtam otthagyni a saturnban.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1143 üzenetére
Nem mintha szidni akarnám a TF300T-t, mert szerintem bazi jó cucc, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de az nem igaz, hogy jobb a Prime-nál. Az egyedüli előnye, hogy a műanyag ház miatt jó a GPS és WiFi vétel, ami meglehetősen tré a Prime-nál, ezzel szemben:
- a műanyag házban van fém helyett (ez a GPS és WiFi miatt jó, de amúgy a fém minőségibb)
- procija kicsit alacsonyabb frekvencián fut (elismerem, használatban nem nagy különbség)
- nincs rajta Gorilla Glass
- IPS+ helyett sima IPS kijelző, nincs vele baj, de a Prime-é jobbAsszem ennyi. Persze olcsóbb is, mint a Prime, és a fentiek szerintem nem érik meg az árkülönbsége. Ugyan én ajándékba kaptam, de ha én vettem volna, szerintem akkor is ezt választom a kettő közül. Ettől függetlenül árat nem számítva a Prime jobb és kész.
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1141 üzenetére
Pedig nagyon kipróbálnék 1-2 custom romot.. :-) bar azt gondolom hogy még pár hónapig tökéletesen működik akkor nem lesz gond vele , és elkezdek romolgatni.. A 4.2 update mikor jön ki az Asusra?
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1138 üzenetére
Amennyire én tudom, a TF300T procija 0,1 GHz-el alacsonyabb órajelen fut, de egy kicsit elbizonytalanítottál, szóval most rágugliztam, és elég ellentmondásos infókat találtam, nem tudom, mi az igazság.
-
András!
csendes tag
Nincs valami hír arról, hogy mikortól lehet romolgatni, hogy garancia ne ugorjon?
-
-
kaciokos
őstag
válasz
@matthew@ #1132 üzenetére
Nekem kb. 3 hónapja van meg a cucc, gyári sw van rajta, és kb. Play-ről 50-60 telepített alkalmazás. Igazából soha nem volt vele problémám használat közben, és akadni se akadt soha ezzel a mennyiségű alkalmazással. Persze a hétvégén volt kezemben egy Prime, ami erősebb hardver, de agyon volt vágva több 100 alkalmazással, akadt is rendesen. Ha belegondoltok, ez valahol normális, ugyanígy viselkedik minden oprendszer. Jópár éve egyszer apósom panaszkodott, hogy lassú a Windows-os gépe, ami amúgy hardveresen elég erős volt. Leültem elé, és megnyitottam a Start menüt. Én ennyi programot egy gépen még életemben nem láttam, mondtam is neki, hogy újra kellene húzni, erre ő, hogy az nem jó, mert nem szeret programokat installálni. Na, ezt erősen megmosolyogtam. :-)
A dokkoló tényleg nagy okosság.
Amikor alkalmazást frissít Play-ről, az installálás végén valóban néha kicsit belassul 1-2 másodpercre, de nem zavaró. Amúgy htc Sensation XE telefont használok, és ezt a viselkedést az is produkálja, sőt, az előző droidos telóm is csinálta, csak az a jóval gyengébb hardvernek köszönhetően jópár másodpercig.
-
penjo
csendes tag
válasz
mgTerminator #1133 üzenetére
Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul, hogya Sygic gps navigacio krekkelt valtozatat honnan lehet letolteni es hogyan lehet feltelepiteni a tabra?
Koszi
-
@matthew@
őstag
válasz
mgTerminator #1131 üzenetére
Ez így igaz, én sem úgy gondoltam h az Apple termékek hibátlanok, sőtt eddig nagy ellenző voltam, de ha normális szinten nézzük, akkor akadás sima használat mellett itt azért előfordul, droid esetében rengetegszer és ebben nem kimondottan a gyártók a hibásak hanem a Google h nem képes végre optimalizálni vmit rendesen. Az almás cég ezt megtette, össz 3 iOS-t futtató terméket láttam akadni, nem lefagyni, a droid képes arra is, bár itt az is nehéz h a droid sok különböző HW-n fut, ez a másik helyen nincs, ott csak 1x jellett jól megcsinálni és aztán csak használni, ezt figyelembe véve a Google-nek nehéz dolga van, de akkor legalább a felső kategóriás HW-n futna rendesen, ne csak az x-edik patch után. Itt most nem akarok senkit sem fikázni vagy előnyben részesíteni ezzel
Igazából mind2 rendszernek megvan a hibája, mérlegelni kell.
A házas hasonlat sztem azért nem a "legjobb" mert egy jóval 100-120 feletti szerkezettől, amiben 32GB memória van, azt nehogy már babusgatnom kelljen h mimdig csak az legyen fent ami épp kell, mert ezzel az erővel lehetne benne kevesebb memória is( --> olcsóbb lenne --> többen megvennék). -
mgTerminator
veterán
válasz
Petreszku #1130 üzenetére
Majd ha szétgányolod a rendszert akkor ne aggódj neked is be fog laggolni néha
én mindenesetre tudom kezelni (nincs millió idétlen alkalmazás feltelepítve, stb), így nincs is semmi probléma, igaz nekem cm10.1van rajta.
matthew: én nem akarok egyik gép mellett sem érvelni, csak kicsit idegesít hogy mindenki úgy állítja be az almát mintha tökéletes lenne.... én biztos vagyok hogy azt is meg lehet akasztani ha hozzá nem értő használja... Az egyik haverom kezében a régi telóm, ami az én kezembem szinte tökéletes volt, az az övében percek alatt fagyott.... Most kapott egy nexus 7et, ő is mondta hogy néha megakad, de félelmetes ahogy használja... Pár nap alatt tele volt alkalmazással és ùgy nyomkodta mint egy idegbeteg. Nah, én biztos vagyok benne hogy az ő kezében a híres és tökéletes ájpad is akadna
Egyébként nem árt ha tudjátok, de minnél kevesebb alkalmazás van telepítve és minnél kevesebb szolgáltatás fut, annál gyorsabb és stabilabb a rendszer! Amit nem használtok, azt töröljétek, amelyik rendszeralkalmazást nem használjátok, azt tiltsátok le az alkalmazáskezelőben! És ha már régi a rendszer, akkor egy gyári visszaállítás sem árt (így ürül az alkalmazások adatbázisai)
A ház is csúnya lesz ha lelakjáttok nem? -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Igaz, hogy nekem új a gépem, de semmi ilyen problémával nem találkoztam. Remélem nem is fogok, lehet, hogy szerencsés szériát fogtam ki.
-
@matthew@
őstag
válasz
Avicularia #1128 üzenetére
A dokkoló nekem is nagyon tetszik, de nem szeretnék még1x fagyogató gépezetet, max akkor ha az iPad dolog nem jön össze, de így inkább iPad-et vennék
pedig a dokkoló nagyon faja dolog, MM-ben volt h meg is nyomkodtam, jó volt
-
@matthew@
őstag
válasz
Avicularia #1126 üzenetére
Igazából nem is szeretnék notit kiváltani vele csak szórakozásra, netre lenne, de ezeket hallva ez a gép kiesett illetve a többi droidos is, mert már 1x szívtam sokat rendszerrel és többé nem szeretnék, a romolgatást is kerülném a gari miatt meg türelmem sincs hozzá
Csak azért gondolkoztam ezen is mert tetszett a dokkoló és a kicsivel nagyobb szabadság, de a smooth működés fontosabb számomra
-
Avicularia
veterán
válasz
@matthew@ #1125 üzenetére
Nézd,én sosem vennék apple terméket, szóval számomra nem opció semmilyen almás termék.
Az biztos, hogy egy laptop kiváltására nem alkalmas,sokkal lassabb és körülményesebb a használata.
I/O teljesítménye kritikán aluli, mikor frissít appokat a marketből és tölti le őket szétszaggatja magát a rendszer úgy akadozik. Persze főzött rommal biztos orvosolható a probléma, de nem vagyok hajlandó lemondani a garanciáról. -
@matthew@
őstag
válasz
Avicularia #1124 üzenetére
Szóval akkor most már mondhatjuk h jól használható a készülék, merjek ezen is gondolkozni vagy az iPad-ek jobbak lehetnek ha a gyors és megbízható működés fontos számomra?
-
Avicularia
veterán
válasz
@matthew@ #1123 üzenetére
Nekem fagyott a dokkolón, de a legutóbbi frissítés óta egyszer sem fordult elő, szóval ezt orvosolták.
Kijelzőmozgás is volt nálam a keretben, ezt garanciában javították. Azóta erősebb nyomásra nagyon minimális recsegés hallatszik ott, de nem lett rosszabb az idő múlásával pedig arra számítottam. -
@matthew@
őstag
Már régen jártam itt és tervben van egy tablet vásárlása, most iPad 3 v 4 és e közül nézelődök, de nem tudom h a fagyásokkal mi a helyzet? Kapott már azóta frissítést, vagy még most is előfordulnak néha? Volt akinek lefagyott a gép a dokkolón, ez előfordult másnál is vagy ez ritka betegség? Illetve kijelző elválásról is olvastam, az nem tudom h mennyire volt jellemző
-
bostone
addikt
Ha bekapcsolod kiderül, hogy mi is valójában. Akkor megnézheted a kijelzőt, pixelhibák, bevilágítás, karcok stb. Itt a fórumon írták, azt hiszem, hogy a kijelző lötyögött a keretben. A matricának ott kell lenni a készülék alján, ha nincs az baj, de talán ennyi pénzért ne várjon az ember garanciát.
Érdemes kipróbálni a hangszórót, a fénylesőket...A heteseknek is meg vannak az előnyei. Nekem még mindig kényelmetlen a kézben a tízes. Nagy. És egyre sanszosabb, hogy valaha is megszokom...
Ennek ellenére, nem bántam meg, hogy ezt a készüléket választottam, bár én az esetek 85 százalékában a billentyűzetet is használom. Nálam jól teljesített eddig.A nálam azt jelenti, az én igényeimet kiszolgálja, teljesítményben, megbízhatóságban és sebességben. Gyári rendszer. Fagyások, leállások ritkán, de itt is előfordulhatnak.
-
bostone
addikt
Ennyiért szívesen vennék egy raklappal, még dupla áron is kedvezményes vétel.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Nekem is ilyen a töltöm, ez a gyári szerintem. Az ára ami gyanús. Valaki használ ASUS VIBER-t? Ha igen írjon pár szót róla legyen szíves. Érdemes vagy sem regisztrálni, milyen előnye van ha van? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
zaskar
senior tag
Ez ennyiért csak valami kamionról leesett kategória lehet?
BUÉK Mindenkinek! -
penjo
csendes tag
válasz
FrankóStein #1113 üzenetére
Sajnos nekem is ez a problema. Ha radugom semi sem tortenik, es az intezoben sem latn8, mivel xpm van...
Hogyan lehet ezt a wifis kapcsolatot beallitania tablet es a gep kozott?
Most mar kezdek teljesen elkeseredni... -
Avicularia
veterán
válasz
Csöbronit #1110 üzenetére
Én pld helyi hálózaton simán látom a laptopom megosztott könyvtárait és solid explorerrel másolok róla a transformerre. Kábelt nem használok. Nagy mennyiségű adathoz meg vagy kiveszem a dokkolóból az sd kártyát és laptopon telemásolom, vagy rádugok egy külső wincsit az usb portra.
-
boletus
aktív tag
Boldog Új Esztendőt !
-
Csöbronit
tag
Sziasztok
ASUS Transformer Pad TF300T tabletnél hogyan tudok file-okat másolni rá a gépről? Milyen programnak kell lennie a gépen? mert ha csak simán rádugom semmit nem hoz be. Köszi.
A gépen xp-m van.
-
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1107 üzenetére
Elvileg volt elég, mert laptopon ugyanazon hálózatban ugyanazon torrent fájlt töltve sokkal gyorsabb volt..
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Torrenteket töltenék le vele(tTorrent pro progival) de borzalmasan lassú a letöltés.. Mi lehet az oka, be kell állítani valamit?
-
FrankóStein
aktív tag
Wi-Fi-n. Bár az uccsó 2 firmware frissités óta nem kapcsolódik az asztalihoz, lehet, h én baltáztam el vmit, de előtte tudtam másolgatni. Ja és Androidos Total Commander LAN pluginjával.
GPS progit meg használj másikat, ami nem online-os, pl: IGO Primo, Sygic, Navigon, TOM-TOM, stb -
penjo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy tabletet es a segitsegetekre lenne szuksegem. Hogyan tudok a laptoprol adatokat feltolteni a tabletre? Nem talatam semmi softwaret a neten igy kabellel nem tudom csatlakoztatni!
Illetve a navigaciot vki probalta mar? Nekem nem mindig mukodik, sokszor nem talal jelet es csak akkor tervezi meg az utat, ha van netes kapcsolat...
Koszi a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest