Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacehu
csendes tag
válasz
zolee1967
üzenetére
a T és a TG-t már megválaszolta ystuc fentebb.
a TL az az LTE-s, ergo 4G-s mobil modemmel szerelt változat.a kötőjel utáni részek ha jól emlékszem, akkor a színek kódjai (kék, piros, fehér), ill. talán a memória méret.
Dokkolónál láttam olyat, hogy ez a kód különbözik a bill. kiosztásától függően. Ha hozzácsomagolják a dokkolót, akkor lehet emiatt is másik kód -
bostone
addikt
válasz
zolee1967
üzenetére
Ez tényleg nagyon jó kérdés, hogy mit rejtenek ezek a számok.

Körbenéztem a saját gépem, a matricázáson feltüntetett adatok közt nem találtam hasonlót. A számlán, illetve a dobozon ez olvasható:
ASU.3001K110/T30L/1G
AS TF300T 1A/T30L/32G/1G/W
Ezt 2012.07.25.-én vásároltam Szolnokon a MM-ban. Magyar kiosztású billentyűzettel a dobozban.Gondolom ez nem hatalmas segítség, de ha hasonlót látsz az biztos, hogy megfelelő billentyűzettel lesz csomagolva.
Utólag megjegyzem, ha várok egy évet a vásárlással, spórolhattam volna egy tabletre való zsetont.

Ennek fényében, lehet érdemes lenne szétnézned a használt termékek között. Többen jelezték, hogy karcolódik a kijelző, illetve "pöttyösödik", ami a kijelző és a billentyűzet közé szorult porszemeknek tudható be. Nálam ez nem jelentkezett, bár én csak itthon használom. -
zolee1967
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xbox Series X|S
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest