Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
válasz
Keresztapper #2398 üzenetére
1000 Ft+postaköltség
-
Keresztapper
senior tag
-
ystuc
aktív tag
Rendeltem matt fóliát a kijelzőre. Viszont úgy alakult, hogy 3-at kaptam, így van még 2 felesleges. Valakit érdekel esetleg? Az újlenyomatot egyáltalán nem gyűjti.
-
L4Fleur
tag
Üdv!
A TF300T csatlakozójának mi a hivatalos neve?Egy ún. OTG kábel kellene, csak ez nem microUSB!
Help! -
lord40
tag
Helló!
Tanács kellene,az enyém most 1 éves és meghülyült teljesen!
Magától ki-be kapcsolgat!!!
Mit tegyek? Màr próbáltam újra inditani az oldalán található kis kapcsoló gémkapoccsal történő benyomásával,de nem segített!
Valami ötlet please??!!! -
válasz
Gabeboy74 #2386 üzenetére
Hogy mi hozza vissza? Szimplán a vágy, hogy lássa a szomszéd tehenét is megdögleni.
Ha már neki nem volt szerencséje a készülékkel, akkor az a többség, akinek rendben működik, se érezze már jól magát!A fórumszabályzat ezt mondjuk még tényleg nem tiltja, de attól még nettó trollkodás. Van sokkal rosszabb is, de ettől még így se túl ízléses, és -- legalábbis számomra -- zavaró.
Üdv: MaCS
-
bostone
addikt
Milyen helyzet már az, amikor mindkét félnek igaza van.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #2384 üzenetére
Kedves Avicularia!
Megosztanék veled egy meglehetősen szakállas tanmesét:
"Eltéved gépkocsivezető véletlenül a menetiránnyal szemben hajt fel az autópályára. A rádió - a többi sofőr bejelentése alapján - rögtön megszakítva adását többször is közli: "Vigyázzanak, mert egy őrült a forgalommal szemben közlekedik az autópályán!"
Hősünk döbbenten hallja a híreket, majd kifakad: "Egy?!?! Hiszen mind szembe jön velem!"Légy elégedett azzal, hogy megszabadultál az általad mélyen utált tablettől. Vagy ez tényleg nem elég? Mégis, mi vonz ide vissza?
-
footy
addikt
Ha fullHD kijelzore kotom a tabletet, akkor a kijelzo 1080P-s kepet kap? Be lehet allitani, hogy a csatlakoztatott eszkoz milyen felbontason menjen?
-
válasz
Avicularia #2382 üzenetére
Őszintén: nem unod még?
MaCS
-
drlovi
aktív tag
Visszakaptam a tabletet. A német szerviz kritikán aluli. Ugy érkezett meg a TAB , hogy az egyik szélén nem volt rendesen vissza pattintva a hátlap.
Az első hiba rögtön a bekapcsolásnál fogadott, az a bizonyos Lightbleeding a képernyő bal oldalán. Ez mondjuk nem zavaró. Csak a tudat ,hogy nem tökéletes valami ott.A második , ami roppant mód idegesít. Hogy a ház most ugy ropog , mint egy 10K -s kínai tablet. Egyszerüen nem olyan pattent mint volt , hanem a két szélén ha hozzárek recseg , ropog. Már kétszer leszedtem magam a hátlapot , hogy hátha ,de nem lett jobb a helyzet.
Most várom az asus válaszát.
Egyet már tanultam az egészből , hogy nem lesz több asus tabletom.
-
Gabeboy74
tag
válasz
bostone #2378 üzenetére
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem tartottam tőle. De ha az ember ésszel csinálja, és először alaposan utána olvas, és csak azután cselekszik, akkor nagy gáz nem lehet. Én pl. legalább 4 órát googliztam, és olvastam különböző oldalak commentjeit, mire megtaláltam a pontos, és viszonylag kockázatmentes megoldást + a szükséges fájlokat. Maximálisan megérte.
-
Gabeboy74
tag
Most már pár nap tesztelgetés után vagyok a stabil CM10.2.1-en, és azt kell mondanom, majdnem olyan (sőt, olyan!!!) mintha vadiúj fejlesztésű tabot használnék. Eszméletlen gyors, új korában sem volt ilyen. Akadozás, lag szinte nincs is, pörög, de valami eszement módon. Továbbra sincs battery drain. Akku idő remek. Eszméletlenül meg vagyok elégedve vele. Eddig nem vettem észre semmit, ami nem, vagy ne úgy működött volna, ahogy kellene. Nem is értem, hogy ezt miért nem léptem meg korábban, de biztosan nem bántam meg. Bátorítok mindenkit, hogy lépje meg, mert tényleg nem fog ráismerni a gépére.
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2375 üzenetére
Megnéztem a cromi-x leírást, elég durvának tűnik a cucc. Bár most egy darabig úgy tűnik, hogy nem lesz időm romolni, de majd észben tartom. A gyári kinézet tényleg szimpi. Viszont ezzel a CM-mel is elégedett vagyok, tényleg hasít a korábbi állapothoz képest.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Gabeboy74 #2374 üzenetére
Ajánlani tudnám (mivel még nem Kitkat-olsz :-) ) a Cromi-X ROM-ot. Tiszta gyári kinézet, gyors mint a villám.
Persze ha már belaktad, akkor kicsit kellemetlen megint váltani, de nekem anno nagyon bejött az a ROM.
Mondjuk én nem birtam várni a RC-ra sem, nightly-kat csereberélek, így downgrade már nem játszik nálam, de annak aki még előtte áll, érdemes kipróbálni szerintem. -
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2373 üzenetére
Köszi, végül tegnap én is kigoogleiztam mindent, meg tudom erősíteni az általad leírtakat.Kizárólag az innét letöltött fájlokkal (blob, fastboot stb.) tudtam normális recovery-t varázsolni a gépre bootloader nyitás után. Az összes többi (frisebb!!!) verzió nem volt hajlandó felmenni. Az eredeti firmware a 10.6.1.27.5 volt. Utána én is cseréltem a legfrissebb TWRP-re (blob) innét. Oda kell figyelni arra, hogy milyen androidot akar az ember feltenni rá, hogy annak megfelelő TWRP vagy CWM verziót válassza ki, én a CM10.2.1 stable-re szavaztam.
Feltelepítés előtt a TWRP-ből nyomtam egy factory reset-et, wipe cache/dalvik cache, majd install CM és gapps. Mindkettő simán felment, de normál induláskor csak a CM logo forgott vagy 10 percig, kétszer is. Visszamentem a TWRP-be, és nyomtam megint egy factory reset-et, utána öt perc alatt felállt, a kis drága. Azóta már belaktam, vígan működik, a hideg indulás sem több egy percnél, akárcsak a gyári romnál.
Egyébként ha custom romot rak rá az ember, nem kell rootolni, azok már azzal együtt járnak.Amit észrevettem: megszűnt a battery drain a csatlakoztatott dokkolóval. Nekem az utolsó két gyári frissítés után, ha egybe volt a billentyűzettel a tablet, akkor 8 óra alatt - alvó módban
- kivégezte mindkét aksit. Már kipróbáltam ezer dolgot, de egyik sem segített. Most megoldódni látszik a probléma.
Fagyás, véletlen újraindulás még nem volt, viszont egy-két alkalmazás csak második indításra volt hajlandó indulni, elsőre "leállt".
Gyorsabbnak, gördülékenyebbnek tűnik, de ez akár lehet a friss telepítés miatt is, majd pár hét alatt lehet erre válaszolni.
Kicsit fura a launcher az eredeti után, de könnyen meg lehet szokni, vagy le lehet cserélni, igazából semmi nem hiányzik, és eddig minden működött rajta.
KitKat-tel még várok egy RC-ig legalább, bár lehet, hogy kísértésbe esek. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Gabeboy74 #2370 üzenetére
Nos a legfrissebb gyári androiddal indultam. A bootloadert nyitni kell, abból a legfrissebb verziót használtam szintén az ASUS oldaláról.
A twrp-t használom, kicsit szenvedtem vele, mire megtaláltam azt, amelyik működött a megfelelő JB verzióval.
Ha jól rémlik, akkor a 2.5-ös volt jó, de azóta már a 2.6.3-as van fent. Szerintem ennek működni kéne a 4.2.1-től kezdve a 4.4.2-ig is. Amúgy én blob-ot tettem fel a fastboot-al, de ez mindegy is.
Nem bánom, hogy twrp-t használok, kezelése baromi egyszerű, és nagyon kézreálló.Ja igen, volt már egy motochopper root rajta.
-
Gabeboy74
tag
No, közben megtaláltam a guide-ot, hogy melyik firmware-hez melyik CWM jó. Arról nem beszélve, hogy az android verzió se mindegy, amit flash-selni akarunk.
Egyébként bootloadert kell nyitni? Ha igen, akkor az jó, ami az asus honlapján van? Mert én csak 4.2-höz találtam, 4.2.1-hez nem.
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2303 üzenetére
Melyik gyári android verzióval indultál, mikor telepítetted a cwm--et? A twrp-ről olvastam, hogy a 4.2.1-et nem teljes mértékben támogatja. Illetve találtam egy "univerzálisat" itt. Próbálta valaki?
-
lord40
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Az enyém most sorozatban újra inditja magát,ki-be kapcsol,felnagyítja a megnyitott oldalt stb!!
Mi a franc lehet a baja eddig ilyet nem csinált!?? -
FrankóStein
aktív tag
válasz
_Flood_ #2365 üzenetére
Lehet témákat változtatni. Szerintem meg lehet oldani, hogy ASUS téma legyen rajta.
Alapból Cyanogenes téma van, és lehet élő háttérképek közül is válogatni.
Nem is tudom már, hogy milyen volt az ASUS, olyan rég volt. :-)
Én Nova launcherrel használom a tabot, kicsit sem hiányzik az ASUS kinézet, és akadozás.
Jelenleg is gyorsabb, smooth-osabb (de szép kifejezés :-) ), mint az ASUS frissen telepitve, pedig
még mindig csak béta verziók vannak.Ha meg kiköpött ASUS kinézetre vágysz, akkor ott van a Cromi-X, ezerszer jobb kivitelben mint a gyári ROM, igaz nem 4.4-es, de gyors mint állat.
-
_Flood_
aktív tag
válasz
A kinézetét vissza lehet valahogy varázsolni, hogy olyan asus-os legyen?
-
zsoltix
tag
4.4 frissitesrol van valami hir?
Akik nem szeretik ezt a tabot mi bajuk van vele? Nekem olyan halasqn mukodik, lekopogom gyorsn :-) -
L4Fleur
tag
válasz
DrLecter80 #2360 üzenetére
Mennyiért adnád?
Csak kíváncsiságból!
-
DrLecter80
tag
Nem kell valakinek egy TF300T ?
-
válasz
Avicularia #2357 üzenetére
Mi meg szerintem örülünk, hogy megvan.
De most komolyan: miért van erre szükség?
MaCS
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #2357 üzenetére
Pedig most kezd izgalmas lenni, mert a Cyanogen gőzerővel csinálja a Kitkat-ot.
Eddig még csak béta verziók vannak, de szó szerint majdnem minden nap jön belőle frissebb.
És már jelenlegi állapotában simán veri a gyári ROMot. -
Hát, jelentősége most már ugye nincs, de érdekes módon éppen az amúgy elég vicces árképzésű Media Marktban oszották 130e-ért. Az enyém is onnan származott (amit akkor sikeresen vissza is vittünk), aztán ilyentájt kaptam észbe, de már elfogyott készlet.
Úgyhogy az a furcsa helyzet állt fenn, hogy a hagyományosan drága MM-ban fele annyiért lehetett kapni, mint pár "olcsó" helyen.A 120e persze baromi jó ár volt, még nyáron is 160-180e-ért láttam.
-
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2351 üzenetére
De, határozottan gyorsabb, sőt, voltak olyan app-ok, amik folyamatosan lefagytak eddig, most teljesen jól fut minden. Illetve pár apróság is jobban működik, mint eddig.
Amikor megvettem, akkor elvileg már alaplap cserés volt, mert aki megvette, 3 napon belül visszavitte, mert elromlott. Én nyomott áron vettem meg tavaly januárban (dokkolóval 120-ért), de teljeskörű garanciával. Most meg merem kockáztatni, hogy akkor csak valami mókolás volt vele, amitől működőképes volt, de 11 hónap alatt megadta magát. Szóval nem csak érzetre, de amúgy is felgyorsult minden.
A Huszti úton javították, az Extreme Digital intézett mindent. Elégedett vagyok, de akkor is sokallom a javítás időtartamát. -
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2313 üzenetére
Ma végre visszakaptam a gépemet a szervizből. A kijelzőt és az alaplapot cserélték. Érzésre gyorsabb is lett, és végre nincs szarakodás bekapcsolás esetén. Majdnem 40 (!) napot volt távol tőlem a kütyü, ami azért elég hosszú időnek mondható. Indoklásként az ünnepeket hozták fel, de ettől még akkor is soknak tartom.
A garanciaidő a szervizben töltött idő hosszával meghosszabbodott.
Most újra be kell laknom a gépet... -
nikoniko
újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni:
Az Asus EEE Transformerem nem kapcsol be, valószínűleg 0%-ra merült ekkor (nem a saját töltőjét használva) töltöttem, hosszan narancssárgán világított, 4 óra eltelte után már fehéren világít, de csak akkor ha töltőre van dugva. Közben folyamatosan próbálkoztam, de semmi..
Mi lehet a baja?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
-
válasz
zsoltix #2345 üzenetére
Ez elvben minden üvegfelülettel megtörténhet, megfizethető áron nincs olyan technológiai/vizsgálati megoldás, ami kizárná. Éppen ezért ezzel a gyártók is tisztában vannak, és általánosan elfogadják azt, hogy az egyszeres repedés a gyártási feszültség következménye -- kis hazánkban azonban ezt sajnos egyszerűbb elutasítóan kezelni.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Werotika #2337 üzenetére
Egy jóbarátom is hasonlóan járt, a kocsiban egyszercsak elpattant a kijelző magától. Nem érte semmilyen külső behatás a gépet, nem volt se túl meleg se túl hideg (21-22 fok) a kocsiban és egyszercsak magától elrepedt... garancia persze bukó... kijelző működik, csak épp érintésre nem reagál sehol... tud valaki olcsón gyári kijelzőt esetleg? Ebayes vacakok közül lett próbálva egy jobbnak tűnő fajta de nem működik...
-
ystuc
aktív tag
válasz
Stereopheis #2340 üzenetére
Én is vettem, összedugtam és működött. Nem kellett semmit beállítani.
-
Stereopheis
tag
Üdv!
Vettem egy micro hdmi-vga atalakitót, hogy külső monitoron filmezzek a tabletről, de a világért nem akar működni. Van valami plusz szükséges beállítás, titkos kézfogás, varàzsige, szeànsz ami esetleg segitene? Azt hittem hogy csak összedugom, felismeri, mindenki boldog, de nem.
Any idea?
Előre is kösz!
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2334 üzenetére
az értesítést két ujjas felfele húzással ki lehet bővíteni, ugyanígy csak lefele húzva pedig vissza lehet csukni [itt kb a 20. másodperctől mutatja, bár nem látszódik túl jól hogy mit csinál]), az unmount gomb pedig csak kinyitott állapotban látszódik
egyébként ez a funkció többféle értesítésnél is működik: gmail, google play, appsales, poweramp én nagyjából ezeknél szoktam használni
-
Werotika
újonc
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Mi Norvégiában dolgozunk a párommal. Ott vettünk egy Asus T. P. TF300T típusú tabletet, de sajnos történt vele egy kis baleset. Sajnos a kijelzője megrepedt/meghajlott igazából a táskából így került elő. Nem tudjuk milyen hatás érhette, de nem tudjuk használni. A külső üvegnek semmi baja, de bekapcsoláskor/bill. feloldásakor látszik h a 3 törésvonal mentén világít a kijelző.(csak képet nem ad) Nem tudnátok tippet adni hol tudnánk megcsináltatni olcsón, esetleg alkatrészt venni hozzá? Köszönöm! -
Valami az alapnál okosabb levelezőprogramot tudnátok ajánlani?
Esetleg ötlet arra, hogy a K9 miért nem telepíthető?Ja, és a bedugott SD kártyát hogyan lehet leválasztani?
Köszönettel: MaCS
-
szepi23
tag
Részvétem!
Idézem magamat:
-
ystuc
aktív tag
A kütyüm továbbra is szervizben, kezdődik a negyedik hét. Úgy tűnik, hogy kihasználják a 30 napot. Értem én, hogy ünnepek voltak, de akkor is... 2 telefon is szervizelve volt már az elmúlt 3 hétben (igaz, Samsungnál), és nem kellett ennyit várnom.
-
drlovi
aktív tag
üdv!
Az imént sikeresen ledobtam a tabot, aminek betört a kijelzője. Cserélt már vki saját kezűleg kijelzőt?
vagy érdemesebb valamilyen szerviz? -
Stereopheis
tag
válasz
FrankóStein #2321 üzenetére
Pro 1.2.4. Letörlöm, és felteszem az 1.0.1-et, hátha...
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Stereopheis #2320 üzenetére
Hányas verzió?
Nekem csak az 1.0.1 működik normálisan, az újabbak leállnak a seedeléssel. -
Stereopheis
tag
Hi!
A tTorrent folyton elfelejti a kész torrenteket a tablet újraindítását követően. Valami ötlet hogy megmaradjanak?
Előre is kösz!
-
bostone
addikt
A San Andreas-t próbálta valaki a gépen?
-
ystuc
aktív tag
Az én példányom meg szervizben van. Szerencsére még gari időn belül vagyok, majd csak januárban jár le az egy év. Kíváncsi vagyok mi lesz, mert egyszer már cserélték az alaplapot.
Ami miatt szervizbe került, hogy hiába nyomogattam a bekapcsoló gombot, egyszerűen nem volt hajlandó életre kellni. Majd eltelt egy kis idő, újra próbáltam, akkor meg működött. Aztán megint nem. Egy hete adtam le, valakinek van tapasztalata, hogy mennyi időt vesz igénybe a javítás? -
Esetleg Windows RT-re lehet esélyed, de én még ilyen portolásról nem hallottam. Hogy őszinte legyek, igazán értelmét se nagyon látom.
Van azonban az Asusnak RT-s gépe, a 600-as (kb. 160e Ft), meg a T100-as (kb. 120e Ft), ami asztali w8.1-et futtat, nem is rosszul.
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az asus transformer tabletek közül, amelyiken android van gyárilag, lehet-e rá windows 8-at vagy valamilyen windows verziót telepíteni?! -
L4Fleur
tag
Üdv!
Véletlenűl nincs itt valaki Somogy megyéből, akinek dokkolója is van? -
bostone
addikt
válasz
Minden verziót végig próbálsz?
-
Hátha nem csak nekem új a hír: van magyar szerviz, nem kell a kütyüket Csehországig utaztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest