- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
válasz
Keresztapper #2400 üzenetére
Mennyit érne meg neked?
-
ystuc
aktív tag
válasz
Keresztapper #2398 üzenetére
1000 Ft+postaköltség
-
kisg
tag
válasz
Keresztapper #2163 üzenetére
Nem szeretném root-olni vagy más ilyesmi. Letöltöm az ASUS honlapjáról a megfelelő verziót és rátolom. Egye meg a fene az OTA-t, ez nem egy nexus :-)
Köszi!
-
kaciokos
őstag
válasz
Keresztapper #2163 üzenetére
Mi a gond a legutóbbival? Nekem az van fenn, és nem tapasztaltam semmi problémát.
-
littlemole
őstag
válasz
Keresztapper #2157 üzenetére
Köszi. Én is samsungot neztem. Maradok ennél mert igen jó árban van az amazonon.
18GBP. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Keresztapper #2153 üzenetére
32-est - class 10-es Samsung - próbáltam. Nem volt vele gond
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Rootkeeper megtartja, de az superSU-val nem működik csak superuserrel(mivel a fizetős superSUban megtalálható pont ugyanez a funkció)
-
bostone
addikt
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Mostanában semmire sem használom a rootolt készülék kínálta lehetőségeket, viszont ha lényegi változást nem hoz a frissítés inkább elállok tőle.
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2092 üzenetére
nekem is hibátlanul működik.
szerintem patent kis gép
-
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #2087 üzenetére
Néztem azt is, de sokak szerint az is akadozik és nem kicsit túlárazott. Egyébként tetszik, csak félek, hogy ugyanúgy csalódást okoz mint a tf300. Snapdragon 800-al kellene valami jó kis tablet.
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2072 üzenetére
ez mennyire védi a kijelzőt illetve a dabot?
Más: láttam már pár hsz-t a frissítéstől, de senki nem írta még le, hogy tapasztalt e valami érdemi változást. Én még nem tettem fel, megéri vagy csak a root-ot cseszi el? -
Keresztapper
senior tag
válasz
Keresztapper #1973 üzenetére
Ma visszajött a gépem a csehektől.
Semmit sem tudtak sehonnan megállapítani, így alaplapot cseréltek garanciális javítás keretében.
Nem mondom hogy büszke vagyok magamra, de azért örülök, hogy nem kellett fizetnem, mert így tutira lehúzták volna a gatyámat...
-
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #2007 üzenetére
NTFS külső wincsi simán megy rajta usb-n keresztül, sd kártyát még nem próbáltam ntfs-re formázni, de gondolom azt is tudja kezelni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #2007 üzenetére
Én úgy tudom hogy gyárilag támogatja az NTFS-t. De az viszont biztos hogy én cm alatt NTFS-el használom a kártyát. exFatra van megoldás? Mert az én megoldásommal nem 100%os sajna :/
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Keresztapper #1996 üzenetére
Illetve a kérdés pontosabban az hogy zárt bootloaderrel is lehet APX módban nVFlash-t használni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1986 üzenetére
Na és honnan fogják tudni hogy downgradeltél? Amúgy hol írták ezt?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1984 üzenetére
Systemet honnan állítaná vissza? A levegőből? Nem létezik olyan recovery ami a semmiből visszaállítja a rajta lévő rendszert...
-
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #1980 üzenetére
A legutóbbit nem raktam fel, de ugyanazzal a firm-el nem foglalkozik ami éppen fent van, úgy nem lehet újrarakni. Előző letölt, kicsomagol és felrak microsd gyökerébe. Újraindít és kiírja, hogy talált frissítést. De visszább írták, hogy nem lehet downgradelni. Lehet a legutóbb változott a bootban valami, nem tudom, nem próbáltam újrarakni a legutolsó romot.
Legfőképp szeretnék már ettől a cucctól megszabadulni, elvileg szombaton érkezik a boltokba xperia z tablet, veszek egy olyat vagy talán egy nexus 10-et, de ebből az asusból fullra elegem van. -
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1978 üzenetére
Pontosan ugyan úgy működik mint a többi droidos eszköz, de te a data partíciót wipeoltad és a módosítást a systemben csináltad.... Így érdekes lesz a helyreállítás.... Amúgy a 2 ablak között nem tudsz másra nyomni? 1x én is hasonlóképpen jártam aztán tyúklépésben el tudtam haladni oda ahova akartam
-
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #1975 üzenetére
Egyel korábbi rom visszaflashelése?
-
MrPetya19
addikt
válasz
Keresztapper #1973 üzenetére
Csak adb.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Keresztapper #1936 üzenetére
mi az az fs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro