- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2334 üzenetére
az értesítést két ujjas felfele húzással ki lehet bővíteni, ugyanígy csak lefele húzva pedig vissza lehet csukni [itt kb a 20. másodperctől mutatja, bár nem látszódik túl jól hogy mit csinál]), az unmount gomb pedig csak kinyitott állapotban látszódik
egyébként ez a funkció többféle értesítésnél is működik: gmail, google play, appsales, poweramp én nagyjából ezeknél szoktam használni
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2272 üzenetére
Jól gondolod, ez lenne a stratégia, azt hiszem akkor kezdi el tölteni, ha 70% alá esett a tabod.
A dokkoló akkuja pont feleakkora mint a tabé, úgyhogy ha feltételezed hogy a tf300 akksijával nincs gond, akkor megnézhetsz egy olyat hogy maxra feltöltöd a dokkot, majd amikor a tab már 50% vagy az alatt van akkor összelegózod őket és megnézned hogy (használat nélkül, kikapcsolt állapotban, talán érdemes lehet éjszaka csinálni) mennyit töltött rajta(ugye elvileg pont 50%-ot kéne töltenie rá, tehát ha mondjuk 30%-ról felviszi ~80%-ig akkor oké). Nem tudom mennyire tűnik hülyeségnek, igazából spontán ötlet
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Rootkeeper megtartja, de az superSU-val nem működik csak superuserrel(mivel a fizetős superSUban megtalálható pont ugyanez a funkció)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2062 üzenetére
Én is ott olvastam, nekem összejött, nem tudom mitől függhet (ha superSU van telepítve akkor spec nem megy)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
Még frissítés elött le kell menteni Voodooval, majd frissítés után vissza tölteni és marad a root
-
MikotiN
csendes tag
Sziasztok!
Tervbe van véve egy dokkoló nélküli tf300t beszerzése, azt szeretném tudni, hogy nyílván jár hozzá egy adatkábel(spéci 40tűs csati az egyik, USB apa a másik vége?) és ha én erre rádugok egy USB apa - USB anya átalakítót(ezt hívják OTG kábelnek?
) akkor már tud kezelni - teszem azt - pendrive-ot?
Ha igen, akkor EZ a kütyü mire jó? Bocs ha hülyeség, kicsit összezavarodtam(első tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest