- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2334 üzenetére
az értesítést két ujjas felfele húzással ki lehet bővíteni, ugyanígy csak lefele húzva pedig vissza lehet csukni [itt kb a 20. másodperctől mutatja, bár nem látszódik túl jól hogy mit csinál]), az unmount gomb pedig csak kinyitott állapotban látszódik
egyébként ez a funkció többféle értesítésnél is működik: gmail, google play, appsales, poweramp én nagyjából ezeknél szoktam használni
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2272 üzenetére
Jól gondolod, ez lenne a stratégia, azt hiszem akkor kezdi el tölteni, ha 70% alá esett a tabod.
A dokkoló akkuja pont feleakkora mint a tabé, úgyhogy ha feltételezed hogy a tf300 akksijával nincs gond, akkor megnézhetsz egy olyat hogy maxra feltöltöd a dokkot, majd amikor a tab már 50% vagy az alatt van akkor összelegózod őket és megnézned hogy (használat nélkül, kikapcsolt állapotban, talán érdemes lehet éjszaka csinálni) mennyit töltött rajta(ugye elvileg pont 50%-ot kéne töltenie rá, tehát ha mondjuk 30%-ról felviszi ~80%-ig akkor oké). Nem tudom mennyire tűnik hülyeségnek, igazából spontán ötlet
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Rootkeeper megtartja, de az superSU-val nem működik csak superuserrel(mivel a fizetős superSUban megtalálható pont ugyanez a funkció)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2062 üzenetére
Én is ott olvastam, nekem összejött, nem tudom mitől függhet (ha superSU van telepítve akkor spec nem megy)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
Még frissítés elött le kell menteni Voodooval, majd frissítés után vissza tölteni és marad a root
-
MikotiN
csendes tag
Sziasztok!
Tervbe van véve egy dokkoló nélküli tf300t beszerzése, azt szeretném tudni, hogy nyílván jár hozzá egy adatkábel(spéci 40tűs csati az egyik, USB apa a másik vége?) és ha én erre rádugok egy USB apa - USB anya átalakítót(ezt hívják OTG kábelnek?
) akkor már tud kezelni - teszem azt - pendrive-ot?
Ha igen, akkor EZ a kütyü mire jó? Bocs ha hülyeség, kicsit összezavarodtam(első tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged