- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
Avicularia #2216 üzenetére
Köszi, megnézem ezzel a progival.
-
littlemole
őstag
Konkrétan megnéztem és kb 4,5 óra alatt esett az akku 14% ot készenlétben. Nem volt se a GPS se a wifi bekapcsolva.
-
littlemole
őstag
Valamiért ha kikapcsolom a tabletet és készenléti állapotba kerül akkor is valami szívja az akkumlátort.
Megnéztem és semmi nincs bekapcsolva rajta. GPS OFF, WIFI OFF.Eddig normálisan ment, ha készenlétben volt akkor igen keveset csökkent az akku. Most meg 2 óra alatt esik 5-8%ot.
Ha bekapcsoltam a wifit és utána a készenlét akkor többet csökkent. Alapból a beállításoknál úgy van beállítva hogy készenlét esetén kikapcsolja a wifit.
Egy két programot tettem rá újabban. Közülük már leszedtem párat, de még mindig adódik a probléma. Még egy offline map progit tettem rá (mapswith me) de ez sem kapcsolja be a gps-t.
A kérdésem hogy mi lehet ez, illetve van e olyan androidos alkalmazás amivel ki lehetne deríteni mi szívja az akkut. Valami alkalmazás vagy valami más.
-
littlemole
őstag
válasz
Keresztapper #2157 üzenetére
Köszi. Én is samsungot neztem. Maradok ennél mert igen jó árban van az amazonon.
18GBP. -
littlemole
őstag
Mekkora micro SD kártyát kezel a TF300T? 32GB os belemegy?
16 os volt benne de valahogy kieshetett és elvesztettem.
Annyira útálom ezeket amikor egy nyamvadt gumifedőt nem tudnak rátenni mint pl a NOKIA e71 en van ha már szabadon van az sd kártya helye az oldalánMindegy, legközelebb leragasztom valami szalaggal.
-
littlemole
őstag
válasz
Avicularia #1769 üzenetére
Akkor nem értem mi lehet a gond ha neked is 4.2.1 van fenn.
Monitor? Jövő héten megpróbálom egy tv- vel is, mert az nekem nincs kéznél most.
Köszi.
-
littlemole
őstag
válasz
Avicularia #1767 üzenetére
Ha tudsz nézz már lá légyszi, Neked milyen verzió van fenn és hogy megy e.
A régebbi verzióval ment másoknak, ahogy olvastam a neten. 4.2.1 el van gond
Nekem a 4.2.1 van fenn.Kábel új. Nem hinném hogy az lenne a gond.
-
littlemole
őstag
TF300T,
Vettem egy HDMI micro HDMI kábelt. Képet átviszi de hangot nem. MI lehet a gondja? Mx playerrel próbáltam HW es vagy SW kódolást változtatni de így sincs hang.
A monitorra próbáltam rácsatlakoztatni. Van neki egy kis gyengus hangszórója is.Olvasom hogy a jellybean 4.2.1 óta szarakszik ez a hang dolog. Van erről tapasztalat vagy megoldás?
-
littlemole
őstag
válasz
mgTerminator #1395 üzenetére
Win 8 all próbáltam. Ezért is csodálkoztam rajta.
Memóriakártyával sikerült.
Majd még megnezem megint.
Kis fájlokat viszont jobb másolni wifin keresztül. -
littlemole
őstag
Ma jött meg a TF300T.-m. Nagyon szép. Minden ok rajta.
Nézem hogy nincs rajta USB ,csak az asus saját dugasza. De azt ha rákötöm a gépre nem jelenik meg.
Hogyan tudok rá fájlokat másolni? Csak wifin keresztül és a memóriakártyán át?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged