- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1281 üzenetére
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi
(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
Avicularia picit szerintem paranoiás vagy
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
-
válasz
Avicularia #1294 üzenetére
Miért akadna fent? A razrom dhllel jött, és értéknek 15 font volt feltüntetve, és egy beszélő macinak volt megnevezve.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1294 üzenetére
Akkor meg már megvehetném itt is. A fekete színben jóval olcsóbb. 80€ szállítással, azt megkockáztatnám ha fekete kéne.De így akkor marad a várakozás. Egyenlőre.
András! Ezt mentsd el magadnak! Magyar kiosztású, és 33 ezer forintba került tavaly. Azt az információt kaptam a boltból , hogy lesz idővel. Figyeljem az oldalukat. Azt mondta a srác, hogy a nagy kérnél van beszállitáson, ami lehet 2 hét , de lehet két hónap is!
Irtam az Asus Magyarországnak is. Ők megadtak 3 Nagykernek az elérhetőségét. Itt az elsőnél nincs ilyen termék, a másik kettővel még nem vettem fel a kapcsolatot.
-
Avicularia
veterán
válasz
András! #1295 üzenetére
Ja meg jön rá a szállítási díj. Ahogy olvastam eléggé rászálltak a magyar vámosok a külföldi rendelésekre. Mindig úgy kell rendelni,hogy ha fennakad a vámon akkor is megérje. De ti tudjátok, én nem rendelném meg ennyiért. Az hogy Németország van beállítva az csak akkor érdekes ha valóban oda is szállítja. Azt hiszem most ott 19% az áfa
-
András!
csendes tag
Ez 118$ és nem euró (nem mindegy
) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz
Kérheted hogy úgy küldje hogy ajándék, és postával jön, nem ezekkel a különféle drága szállító cégekkel, így kicsi az esélye hogy vám lesz rá. Ahogy látom Németországba van beállítva a szállítási címnek (legalábbis így van a linkben megadva) oda meg megint mások az áfák és adók. De én az ajándék "trükkel" eddig nem fizettem vámot.Nekem is fehér kellene, mert fehéret vettem dock nélkül, el is mentem ezt a linket, mert én most már 2 hónapos használat után még nem hiányolom annyira, majd ha folyamatosan érzem a hiányát beszerzek egyet.. Kösz a linket
-
Avicularia
veterán
Ha EU-n kívülről jön akkor vám ami nem sok és 27% áfa jön rá ha megfogják a vámon. Ha DHL vagy hasonló futárcéggel küldi az eladó akkor 100% hogy fennakad a vámon. Márpedig ez a USA-ből jönne amit linkeltél. Ha megfogják ez kb. 155€-ba lesz a végén ,mert a postaköltségre is kell vám áfát fizetni.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1292 üzenetére
Ez lenne. 120€ igy. Van vám ? ?
erre nem is gondoltam...,
Igy már nem buli. Akkor várok amíg lesz otthon, és onnét szerzem be. A bill. hiányzik nagyon, de majd valahogy kihuzom.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1290 üzenetére
Igen, ha jól számolom akkor 45K körül. Itt németben is lehet , de 150€. Kb azonos. Akkor az Usa impotz jönne ki legjobban 35K -ért. Egy magyar kiosztásunak jobban örültem volna. Ha elöbb tudom hogy milyen bonyolult a beszerzés ,akkkor komplett veszem meg. az biztos.
A német webshopokban szerepel, de mindenhol csak rendelésre.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1288 üzenetére
Megnéztem itteni svéd árlistában és kb. 100 svéd koronával (3300 ft) drágább, ha itt Malmöben besétálok a boltba és megveszem.
-
András!
csendes tag
válasz
kaciokos #1285 üzenetére
Class 10
ha lement a teszt majd megírom mit mondott, bár HA valamennyivel eltér az eredetitől ami néhány sec eltérés lehet max, akkor sem kapok szívrohamot, mert legalább 8-10 ezer froncsit spóroltam meg.
nem tagadom biztos vannak hamis, vagy rossz minőségű cuccok de azoknak az ára már feltűnően olcsó és azokat kerülni is kell. Szerencsére eddig nem nagyon faragtam rá ezekre, max 1-2 ezres tokoknál más szint küldtek de utána újra küldték, bár nagy értékű elektronika cuccot még nem kockáztattam (pl. tablet, vagy mobil, stb.)
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1281 üzenetére
Ez komoly? 2 óra 20 perc a teszt? Na mindegy, most már végig viszem :-)
-
drlovi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1279 üzenetére
igen, hullámos. nem zavar mert általában ugye nem fekete képet nézek.:-) A nexus 7 emnél nincs ilyen, azért érdeklődtem.
Még mindig probálok billenytűhöz jutni kevés sikerrel! Mo-n nem beszerezhető, azt mondták 2- hét de lehet két honap is,szóval bizonytalan. Az usából lehetne rendelni , szállítással 35K lenne, hát nem tudom hogy várjak e még?! Az usb kéne nekem napi használathoz, ez meg igy elég gáz hogy lesporolták róla. -
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1280 üzenetére
Innen vettem http://www.ebay.com/itm/Sandisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SDXC-MicroSDXC-Class-10-Memory-Card-SDSDQUA-064G-/221145830503?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item337d519467
Még tesztelni nem volt időm, de mindjárt kipróbálom Avicularia által javasolt progival és jelentem az eredményt :-)
-
Avicularia
veterán
válasz
András! #1278 üzenetére
A kamu kártyák mindig a megadott méretet mutatják,rá is tudod írni az adott mennyiségű adatot. Csak a visszaolvasáskor szokott lenni a hosszúnézés. Innen szedd le a programot és teszteld le vele. Teleírja a kártyát aztán visszaolvassa, tutira ki lehet vele szűrni a fake kártyát.
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Ma megérkezett !8nap! alatt a SanDisk 64GB micro SDXC kártya. Kicsit félve raktam be a különböző "hírek" miatt, de örömmel jelenthetem, hogy a csomagolásból kivéve mindenféle format nélkül tökéletesen működik 59.45GB mutatva ;-) csupán 68$ért szállítással! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
drlovi
aktív tag
jó reggelt !
tapasztaltatok olyat hogy sötét hátérnél olyan a kijelző mintha hullámozna?
-
Petreszku
senior tag
Köszönöm a segítséget.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Azt mondjátok, hogy a Covert Art Downloder az sd kártyára menti a borítót. A zenéim nekem ott vannak, tudom egyenesen oda menteni vagy egy külön mappa és onnan a megfelelő számhoz?
A másik kérdésem a PC-re letöltöttem a MP3 Id tag-ot. De nem igazán tiszta a használata. Hol találok egy jó pontos leírást hozzá? Vagy tudtok valami egyszerűbb programot? Az MP3 Id tag kicsit komplikált volt, borító átméretezés ide másolás majd onnan a tag-ba, ez így kicsit sok. Remélem nem mind ilyen. Előre is köszönöm a válaszokat. -
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Péntek óta birtoklok egy ilyen kütyüt. Nagyon tetszik, de mégis szembesültem egy-két dologgal, ami miatt írok. Lehet, hogy már volt esetleg ezekről szó, ezért előre is boccs...
1; A bekapcsoló gombot van, hogy többször is meg kell nyomjam, hogy van valami törtnjen. Úgy érzem, hogy nem reagál sokszor és ez igaz kikapcsolt, illetve zárolt állapotban is. Ez előfordult mással is? Egyből garancia érvényesítéssel fogok indítani?
2; Az Asphalt 7 nem indul el, csak villog. Ez a Jelly Bean miatt lehet? Telefonomon ICS van, azon hibátlanul fut.
3; A Naptár alkalmazás még sosem indult el. Állandóan azt írja ki, hogy leállt.
Ha valakinek kell Flash, annak tudok segíteni, van hozzá telepítőm. Nálam működik.
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
-
@matthew@
őstag
válasz
bostone #1251 üzenetére
iPad 4 lesz belőle
annak fém a hátlapja meg igazából nekem az a fontos h bekapcsolom és megy, a droidnál meg több lehetőség van a lassulásra, bár egy ilyen gépnél nem biztos, de az Apple kijelzője nagyon aláz
Meg a Gorilla Glass is a javára szólt, mondjuk e miatt még a Prime-on gondolkoztam, de ott a WiFi anomáliákat nem mertem bevállalni
A nyomkodást nem azért írtam, mert nálam az a rendeltetés szerű használat, de pl ha bent van táskában a kütyü, és utazok, akkor érheti pl olyan behatás sajnos.
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
@matthew@
őstag
válasz
mgTerminator #1246 üzenetére
Az is lehet
Igaz ezt nem csak azért néztem így meg mert ismerős kínai tablet-jét kicsit megnyomva is volt elszíneződve, gondoltam megnézem
De végül is mind1 lehet én voltam barbár kicsit
de találtam egy nekem jobban megfelelő gépet, végül az lesz, csak ezen a dolgon hirtelen ott meglepődtem h ez normális-e
-
mgTerminator
veterán
-
@matthew@
őstag
Ma megnyomkodtam egy TF300-at az MM-ben és nem túl jó benyomásaim vannak: amikor megnyomtam kicsit erősebben a hátlapot középen, akkor a kijelző szétfolyt azon a részen, ez sztem kicsit durva h egy ilyen értékű tablet-nél ilyen dolog előfordul, a Galaxy Tab 2 10.1-nél nem sikerült ezt a dolgot előidéznem. Illetve vmilyen bug miatt a WiFi-t sem lehetett bekapcsolni (nem volt repülőüzemmódban) nem tudom mi lehetett az ok, de így letettem a vásárlásáról
-
Akkor legyen részletes válasz!
Egy 350e Ft értékű, pár hónapos notebookról volt szó, aminek a pénzes javítása egyértelműen nem lett volna rentábilis.
A bíróság 17e Ft ügyvédi költséget ítélt meg, ami szerintem nem volt éppen jutányos összeg a nettó 12 órás munkámért (3 tárgyalás volt és a számlaérték kb. 15-20%-a marad meg haszonként), úgyhogy az ügyfél +60e forintot fizetett, tehát ennyibe került neki a 350e forintos gép megmentése.
Az eladó cégnek így 17e Ft ügyvédi munkadíj + 50e Ft szakértői díj + 21e Ft perilleték volt a költsége a vesztes perért -- meg ugye a saját ügyvédje munkadíja.
Egy másik esetben egy 120e forintos PDA-ról volt szó, ezt kb. 50e Ft-ért javították volna. Itt a bíróság már egy kicsit józanabbul ítélte meg a munkadíjamat, úgyhogy az ügyfelemnek ez semmibe nem került, a forgalmazónak viszont kb. 150e Ft-ja bánta.
Üdv: MaCS
-
válasz
engels105 #1236 üzenetére
Halihó!
Szerencse, hogy ebben a kérdésben nem az Asus ügyfélszolgálata mondja ki a végső szót.
Mivel ez jogszabályban szabályozott kérdés, és szintén jogszabály szerint semmisek azok a feltételek, amik a fogyasztók jogszabályban meghatározott jogait csorbítják, az Asus egyoldalúan nem szigoríthatja a garanciális feltételeket.
A végső szót pedig vitás esetben a fogyasztóvédelem után a bíróság mondja ki.Az ökölszabály pedig a következő: a jótállás (aka garancia) hatálya alatt a kötelezett (értsd: Asus) akkor mentesül a jótállási kötelezettségei alól, ha BIZONYÍTJA, hogy a hibát a fogyasztó rendeltetésellenes magatartása idézte elő.
A bootloader kinyitása rendeltetésellenes? Igen, az, hiszen a felhasználási feltételek tiltják.
Okozhatja ez mondjuk a töltő meghibásodását? Aligha, de ha mégis, azt bizony a T. Asusnak kell bizonyítania.Üdv: MaCS (aki már nyert ilyen tartalmú pereket)
-
engels105
csendes tag
válasz
mgTerminator #1237 üzenetére
Köszi az infót, tuti siker.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
-
engels105
csendes tag
Felhívtam az Asus Magyarország ügyfélszolgálatát és ott is megerősítették a tényt, hogy még a töltő hibájára sem érvényes a garancia.
Az igaz, hogy az Asus honlapjáról letöltöttem a géphez való segédprogramokat ahol angolul van leírva a figyelmeztetés, ezeket valószínű, hogy telepítettem is. Utána néztem, az alkalmazás elindításakor tényleg többször írja a feltételeket ráadásul magyarul. Az biztos, hogy a gyerekek kezébe nem kellett volna adni a gépet.
Ezzel nőtt a lehetőség az úgynevezett tanuló pénz későbbi megfizetésére, viszont a tanulságot le szűrtem belőle, máskor jobban oda kell figyelnem a hasonló dolgokra..
Viszont amit még szeretnék kérdezni, hogy a ügyfélszolgálatos úr elmondta, hogy a szoftvert tudom frissíteni manuálisan is a honlapról letöltött frissítésekkel, ha a szoftver nem volt tovább buherálva, valahova fel kel másolni a letöltött frissítést, csak azt nem tudta megmondani, hogy hova.
Valakinek van infója ezzel kapcsolatban?Köszi a hozzázólásokat.
-
válasz
mgTerminator #1227 üzenetére
Halihó!
Pontosítsunk: csak az olyan hibákra veszhet el a garancia, amik összefüggésbe hozhatóak a szoftverbuherálással. Ez ugyan a hibák nagy része, de messze nem mindegyik -- az egyértelmű hardverhibákra nem vonatkozik.
A jótállásra kötelezettek ugyan nem ezt mondják -- a jog viszont igen.
Üdv: MaCS
-
keklaguna
csendes tag
válasz
FrankóStein #1232 üzenetére
Neked is köszönöm szépen...
Próbálkozom...
-
keklaguna
csendes tag
válasz
mgTerminator #1223 üzenetére
Köszönöm szépen....
Próbálkozom...
-
ntomka
nagyúr
válasz
engels105 #1229 üzenetére
Pár kattintgatás nem okozhat. Ezt az alkalmazást csak közvetlenül az asus oldaláról lehet letölteni, ott modellhez ki kell keresni, ahol le van írva mivel jár a használata. Felteszed, indítva kiírja mire való, mivel jár. Megnyomod az okét, majd újra kiírja, hogy mivel jár (tehát már háromszor elolvashattad eddig), ha itt leokézod már megcsinálja.
Nem érzem szemétségnek (max azt, hogy a szoftver garanciát összekötik a hardver garanciával, ami tényleg szemétség).
-
-
engels105
csendes tag
Mekkora szemétség az Asutól, hogy pár kattintgatás garanciavesztést okozhat, főleg ha hardver garanciát is elveszíti, ha ezt tudom, lezárom az alkalmazást.
-
Avicularia
veterán
válasz
engels105 #1226 üzenetére
Mivel ki van nyitva a bootloader a garid ugrott. Mikor nyitsz az asus regisztrálja a gépedet,onnantól nincs semmiféle garancia. Sajnos már a roothoz is nyitni kell a boot-ot JB-n alatt. ICS-en még lehetett rootolni bootloader nyitás nélkül, csak főzött romokhoz kellett nyitni.
-
engels105
csendes tag
Köszi, az infót.
Lehet, hogy nem jól gondolom, de akkor ha felteszem a recoveryt meg valami ASUS romot ugrik a gari?
Esetleg, ha tudtok valami biztos linket a recovery és a romok telepítésének folyamatáról ami könnyen megérthető az jó lenne.Bocsi a kezdő kérdésekért, nem vagyok még járatos a dolgokban, eddig 2 telót rootoltam, ami 50%-os sikert eredményezett, nem akarnám ezt a gépet is lenullázni.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1224 üzenetére
Hát ha már kinyitották neki, akkor mehet fel valami főzött rom
-
keklaguna
csendes tag
Sziasztok...
Segítség kellene...
TF300TG - re feltelepítettem az Igo Primo androidos változatát...
Beállítottam a leírás szerint a felbontást...
El is indúl de csak telefonméret nagyságban és akkor is csak egy pillanatra !!!Mit rontottam el vagy mit kellene még be / átállítanom,hogy működjön a navigáció???
Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném...
SOS kellene mert a hétvégén már indulnék a világba...
Köszönöm szépen!
Jó fórumozást mindenkinek!
-
engels105
csendes tag
Sziasztok
Van egy kicsi problémám, tavaly novemberben a tf 300t-met a fiaim az eszközkioldó eszköz alkalmazással gyönyörűen kioldották, ami többek között azt is jelenti, hogy nem fogadja az ASUS-tól
a frissítéseket.
A gép indításakor ki is írja apró betűkkel, hogy „The Device Is Unlocked „
Azóta rendszerjavító frissítéseket sem fogad, utolsó frissítés a 10.4.2.17.
Már leszedtem az ASUS honlapjáról a frissítéseket, de nem tudom a további lépéseket.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv: engels
-
drlovi
aktív tag
-
powered
tag
Próbáltam frissíteni a tabletet, de nem jártam sikerrel. Gyökérbe másoltam a kicsomagolt file-t. De újraindításnál nem csinál semmit a masina
Valami ötlet?
Üdv
-
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1208 üzenetére
Köszi. Hát a mellékelt linkeken lehet látni, hogy ezek 65$ kerülnek, ami nem is olcsó de az itthoni árakhoz képest nem is drága. Végig olvastam a fórumot de már nem emlékszem, hogy van aki már használ 64gb kártyát benne? Most nem jut eszembe, a hivatalos adatok/paraméterek alapján működik benne a 64gb?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
András! #1207 üzenetére
Azért légy óvatos. Én a múlt héten kaptam kézhez a megrendelt Samsung CL10-es 32 GB-os
karimat. Hát az minden, csak nem Samsung (pedig a szitázása tökéletes), CL10 és jó kártya...
A max írási sebessége 3,5 - 4 MB/s, max olvasási 12,5 MB/s, rendszeresen törlődnek róla az adatok,
formázni nem lehet, csakis FAT32-re. NTFS-re nem lehet, így HD filmek tárolására - letöltésére alkalmatlan.
A legjobb, hogy az eladónak mennek a pozitiv feedback-ek ugyanebből a seriából vevőktől. (13 db volt eladó akkor)
Én megreklamáltam, és azt válaszolta, hogy ő is át lett verve, de küld másikat ami már korrekt.
Na ezért mondom, hogy vigyázni kell, főleg a túl olcsókkal. (Ez az volt: 16$) -
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1206 üzenetére
Eddig többször vásároltam, utoljára egy 32gb és nem volt vele gond. Próbáltam a 32gb ami az Samsung I9100 van és hiba nélkül beolvasta pár másodperc alatt..
Inkább az érdekelne hogy működik vagy sem, próbálta-e valaki és milyet?
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Kinek van tapasztalata 64gb micro kártyákkal, hogy melyik működik, mire kell figyelni?
Én ezeket néztem ki, melyiket melyik lenne a jobb választás, vagy tök mindegy? :-)
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=251206115564&index=17&nav=SEARCH&nid=18892940255http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=200865348482&index=18&nav=SEARCH&nid=71032154520
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=110988103719&index=3&nav=SEARCH&nid=90403032628
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1196 üzenetére
Köszönöm, akkor jól láttam hogy ez az utolsó, ez már fent van. Mert van egy 19es végű de az nem a WW szól.
-
kaciokos
őstag
-
powered
tag
Létezik valamiféle megoldás hogy flash-t játsszon le a készülék? Pl. farmville 2 ? Valakinek működik?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1198 üzenetére
Beszélj hangosabban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest