- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
lazioforever #160431 üzenetére
...időm is van meg pénzem is.... pont ezért csábítgat a dolog.... viszont eszem is van, ezért várok míg bejelentik az 5-t... akkor úgyis kiderül hogy lessz e viszakomp.... ez a bejelentés pedig vagy jövő év elején, vagy 20 év elején megtörténik.
-
mike1334
veterán
válasz
lazioforever #160431 üzenetére
Nem feltétlenül az. Ha megnézi a játékokat pl, hogy mi az ami érdekli, akkor adott esetben eladhatja azt amin jelenleg játszik/spórolhat másikra vagy átcsoportosíthat az idejéből. De van, amikor nem éri meg a váltás. Én hónapokat agyaltam azon, hogy kell-e második konzol. Most kettő van, és meglepő, de egyszerre csak egyen játszok. Napi 1 óra jut rá, hétvégén kicsit több. Így utólag tök felesleges a két konzol, egymás elől veszi el az időt. Mind a két oldalon van olyan exkluzív, ami nagyon tetszik, de olyan nincs, ami nélkül ne tudnék meglenni, max hiányozna.
-
hyggelig
senior tag
válasz
lazioforever #160410 üzenetére
Később is lehet játszani a mostani címekkel.
Sajnos sokan elfelejtik itt azt, hogy akár egy tízéves játék is lehet új valakinek majd
A páromnak csak egy xbox 360-a van, fillérekért veszi rá a játékokat és köszi, nagyon megfelel neki ez is.
(meg a majd félmilliós PC)
-
Carlos Padre
veterán
válasz
lazioforever #159616 üzenetére
Én most játszom a The Ordert és imádom. A látvány, a hangulat mind bejön.
-
törölt tag
válasz
lazioforever #159616 üzenetére
Az Order 5$-t megér. A rachet többet is. Én utóbbit venném 'fellégzésül' a nioh mellé.
-
sp8787
addikt
válasz
lazioforever #158950 üzenetére
Vedd meg az Origins-t az olyan mintha 2 jatekot vennel mert rohadt hosszu.
Na meg mondjuk brutal repetitiv meg dogunalmas egy ido utan de gondolom ez az osszes AC-re igaz(vagy nem, fogalmam nincs). Viszont marhajol nez ki ez teny. -
RangerFox
veterán
válasz
lazioforever #158950 üzenetére
Igazából mindegyik különálló a 4 után, így érteni fogod a lenyeget, bármelyikkel is kezded.
-
törölt tag
válasz
lazioforever #158942 üzenetére
Amikor egy régi sorozatot akar elkezdeni az ember, akkor szerintem a legjobb, ha a régiekkel kezdi. Fordított esetben hozzászoksz gyorsan a szép grafikához és a kiforrott játékmenethez. (Én ezt fixen elrontottam az uncharted sorozattal. A 4. résszel kezdtem és utána semmiféle affinitásom sincs elkezdeni az első hármat. Főleg az elsőt.)
Az Origins teljesen más játékmenetet(főként harcrendszert) ad, mint a korábbi részek.
-
gianni85
veterán
válasz
lazioforever #158942 üzenetére
Történet szempontjából az 1-2-brotherhood-revelations-3 alkot egy egységet, amit a végén szépen le kellet volna zárni, vagy nem abba az irányba vinni, amerre ubi vitte, (mint fejős tehenet). Sajna PS4-en nem tudod ezt az 5ös csomagot így végigjátszani, így az én javaslatom, hogy játsz bármelyikkel ezek utánról: black flag, unity, syndicate, origins, abban a sorrendben ahogy szeretnél.
-
penge111
addikt
válasz
lazioforever #158110 üzenetére
Mindkettő játék jó kis rpg, szerintem a Dragons Dogma akció orientáltabb, ezért rövidebb is. A Dragon Age meg igazi rpg jellegű, sok párbeszéddel, döntéshozatallal. Én múlt hónapban 2600-ért behúztam a Dragon Age Gotyt, tudtommal úgy érdemes csak játszani, mert a dlck rengeteget dobnak rajta. Szóval szerintem röviden a Dragons Dogma egy lightos, akciódús rpg, a Dragon Age lassabb, de sokkal mélyebb tartalommal bír (100+ óra.)
-
sp8787
addikt
válasz
lazioforever #158110 üzenetére
Ez 2 jatek sztem teljesen kulonbozo.
-
válasz
lazioforever #157796 üzenetére
Na ezt örömmel olvasom.
A 2.részt úgy a 40 % körül majdnem feladtam, mert érdektelen kezdett lenni,de aztán kialakult a ritmusa meg az egész összeállt, végére meg már tetszett, élveztem frankón.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
lazioforever #157247 üzenetére
Épp a harmadik részt nyúzom (75% körül járok), de ebben is kicsinálnak az agyatlan, indokolatlanul túltolt lövöldözős részek. Maga a játék baromira tetszik, csakúgy, mint a 2. rész, de nem az akció részek miatt, az egyszer szent. Remélem, a negyedikben kevesebb lesz
-
.LnB
titán
válasz
lazioforever #157247 üzenetére
Azért nem látszik, hogy PS3-as, mert ez Remastered.
Szerintem a három tök ugyan olyan mint a kettő. Persze ez nem negatívum.
-
Deck
titán
válasz
lazioforever #156349 üzenetére
DS és a BB elég "lassú" játék. Nioh meg "gyors" .
-
válasz
lazioforever #156317 üzenetére
Jó kezdés lesz. Nioh nehezebb, mint a BB és Dark Soulsok. Egy a lényeg: ne szegje kedvedet a halál. Alkalmazkodj, tanulj, legyél türelmes és majd megérzed miért szeretik annyira ezeket a játékokat. A sikerélémny és adrenalin löket amit ad függőséget is okozhat. Adj neki picit több időt és esélyt annál, mint ahogy más játékot tennél félre a nehézsége miatt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
lazioforever #155568 üzenetére
Azt hiszem Ő volt Lazarevic, én a végén a boss fight-nál majdhogynem féltem tőle. -
.LnB
titán
válasz
Teljesen ez volt az én véleményem is a második részről.
A bossfigt-nál meg valamit nem jól csináltál. Én normal-on elsőre megcsináltam. Igaz, úgy, hogy az elején véletlen belelőttem abba a kék izébe, ami rárobban a boss-ra. Onnantól csak futottam körbe-körbe és mindig lőttem azokat a kék "valamiket".
(#155505) ProEvoFan: Gratula! Egy ideje már rajta voltál az ügyön.
És akkor csak sikerült. Tegnap Le Mans után gondoltam, hogy megveszem megint a játékot, és gurulok pár kört a pályán. De végül nem tettem.
-
válasz
1-3 szerintem nem sokat változott, a 4. viszont már más kategória
-
Lefty
addikt
válasz
Na majd a 4. resznel fogsz igazan hatast dobni.
-
-FLY->
őstag
válasz
lazioforever #154968 üzenetére
Nekem egy év volt a két dlc-vel együtt, megnézve mindent, mással nem is játszottam számottevő időben.
Más: Megjött az acél-fekete v2 kontroller is, sajnos festett a szürke része, amúgy nem néz ki rosszul élőben sem, és meglepően jó a tapintása a festett résznek (mint a kétezres csiszka papír). -
ImACeltic
őstag
válasz
lazioforever #154109 üzenetére
A szokásos single módok vannak benne: time trial, costum race, career, ilyesmik. A costum race-ban elég részletesen kitudod választani az időjárást, az ellenfelek nehézségét, agresszívitását. Karrier módba én épphogy csak belekóstoltam. Ott a legkisebb kategóriáktól kell felversenyezni magunkat a leggyorsabb autókig. Nem 1-2 kör megtanulni a pályák ideális íveinek a tartását meg a fék távolságot, bár az ideális ív segédlet sokat számít ha be van kapcsolva.
Ha szereted a komolyabb, nem árkádos autóversenyt kihívással akkor szerintem egy próbát megér. Főleg, hogy most már biztos hozzájutsz újonnan is 10K alatt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #154058 üzenetére
GTShez nem kötelező kormány.A játék kiválóan irányítható kontrollerrel is.Nagyon faszán megcsinálták ezt a részét.Több friendem van, aki kontrollerrel játszik, de még hogy!
-
ImACeltic
őstag
válasz
lazioforever #154058 üzenetére
A Project Cars 2-őt már elég szépen el lehet terelgetni kontrollerrel is. Az 1 az tényleg nagyon nehéz volt, de fejlődött ebben a játék szerintem aránylag sokat. Persze nem lett árkádos, NFS feeling. Követni kell az ívet, időben kell fékezni, nagyobb teljesítményű autónál figyelni kell a gáz adásra, ha kikapcsolod a kipörgésgátlót, stb. Összességében jó az irányítása a 2-nek.
-
mcwolf79
veterán
válasz
lazioforever #154050 üzenetére
Mivel tolnád : kontroller vagy kormány? Ha előbbi akkor felejtsd el a PC-t , akkor inkább GTS, Driveclub vagy F1. Kormánnyal bevállalhatod a Pc2-t , amely szerintem megéri a felárat az első részhez képest. Korrekt kampány van benne, ahol elindult egy alsó osztályù járgánnyal , és halladsz a "szamárlètrán" az erősebb vasak felé. Kontrollerrel is irányítható bekapcsolt segèdletekkel, de nem az igazi.
-
Theory66
aktív tag
válasz
lazioforever #152788 üzenetére
Igazából nem sokat számít történet szempontjából a sorrend, így is jó volt, mert
és ez meghozta a kedveta 4. rész végén belógatták az előző részekben történteket a kislányuknak mesélve, -
.LnB
titán
válasz
lazioforever #152788 üzenetére
Artbook, szép doboz, fém tok. A fém tok szerintem baromi szép. De valószínűleg csak hétfőn kapom meg.
Én is így voltam mint te, a spoilerekkel. Trailereket is utólag néztem csak meg mindig.
Nyugi, ha így szép sorban végigjátszod őket, akkor jó lesz. Bár én a Lost Legacy-ra besokalltam.
-
.LnB
titán
válasz
lazioforever #152644 üzenetére
Szinte szóról-szóra ez volt az én véleményem is az első játékról.
Most írnék arról, hogy mi vár még rád, de inkább nem. Majd felfedezed te magad, aztán a végén dumálunk róla. Annyit elmondhatok, hogy a minőség végig emelkedik majd. Szóval ha ez tetszett akkor a többivel meg pláne nem lesz gond.. vagyis.. hát nekem azért nekem volt picit. De semmi komoly dolog.
Az egyik legjobb játéksorozat amivel valaha játszottam. Nem véletlenül veszekígy utólag a 4. részből Special Edition-t "csak dísznek".
-
30z.Samu
félisten
válasz
A 2 nekem sokkal jobban tetszett, mint az 1. Az első is jó volt, bár a spoiler-es résznél én is néztem egyet, pláne hogy én először a 4-et vittem végig és úgy kaptam kedvet a többihez is.
-
válasz
A trilógia után a 4. rész egész más kategória, úgy készülj
-
-FLY->
őstag
válasz
lazioforever #150550 üzenetére
Ahogy olcsóbb, úgy ésszerű (nekem).
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
lazioforever #149814 üzenetére
Az Emperor's Tomb-ot nem feltétlenül nevezném kalandjátéknak, de anno nekem is tetszett, sőt, az Infernal Machine-t is vegigvittem, és szerintem király volt. Hajjjaj... jó kis Indy játékok....
-
válasz
lazioforever #149821 üzenetére
Ritkább ugyan, de azért van olyan is, hogy kiegészítőkkel együtt 100 GB-ot is elfoglal egy mai játék.
-
.LnB
titán
válasz
lazioforever #149720 üzenetére
Nekem nem jött be a két új TR játék. A másodikat nem is bírtam végig. A felénél feladtam. Szerintem nagyságrendekkel jobb az Uncharted széria.
Az Arkham játékok viszont jók.
-
RangerFox
veterán
válasz
Igen, a TR játékok egy szintet képviselnek az Uncharted játékokkal, ugyanaz a zsáner, kicsit eltérő játékmenettel. A TR-ben nagyobb hangsúlyt kap a túlélés, van benne kraft rendszer, meg igazi Tomb-ok felfedezése. Az UC sztori - és karaktercentrikusabb, a 4 pedig lényegesen szebb a TR-nél (habár a TR, főleg a Rise of the Tomb Raider szerintem művészi oldalról sokkal kidolgozottabb, mint az UC4, ezt a Lost Legacy pedig übereli). Szóval ja, érdemes bepótolni, én nagyon élveztem mind a két részét, és az idén érkező Shadow of the Tomb Raider talán a legjobban várt játék az őszi megjelenések közül számomra. Azt azért hozzá kell tenni, hogy sokkal könnyebbek, mint a régebbi TR játékok, így ne keress benne hasonló kihívásokat, nehezebb pályarészeket. Érdemes Hardon játszani, szerintem úgy megfelelően nehéz a játék, nem kapsz várszemet, de mégsem mész végig rambózva az ellenségeken.
A Batman Arkham játékok szintén nagyon jók. Nekem az Asylum az egyik kedvenc játékom, a City nem annyira jött be, mint ahogyan sokan másoknak, de asztorija annak is emlékezetes. A Knight pedig talán az a játék, ami a legteljesebb Batman élményt adja, amit egy video játék képes nyújtani. Habár az autós-tankos rész nagyban rontja az összképet, de leakciózva mindegyik részét melegen ajánlom, főleg, ha kedveled Batman karakterét. Ja és azt jó ha tudod, hogy Ez nem egy trilógia, hiszen még Ps3-ra megjelent az Origins, ami Batman előéletét meséli el, valamint egy oldalnézetes mellékág is Blackgate címmel (igaz, ezek egyike se jelent meg Ps4-re, így neked ezek kiesnek persze. Magánvélemény, de nekem az Origins sokkal jobban tetszett, mint a City.)
-
válasz
A Batman trilógia és a Tomb Raider játékok is kitűnőek.
TR és Uncharted kicsit közelebb van már egymáshoz, mint régen, de a TR-ben még mindig több a puzzle, gyűjtögetés és felfedezni való, UC-ben több a sztori és az akció.
-
sp8787
addikt
válasz
lazioforever #149449 üzenetére
Mindegy melyiket valasztod a vicserre maskent fogsz visszatekinteni vagy igy vagy ugy.
Az en maganvelemenyem(ertsd tudom ,hogy masoke nem az tehat nem flame/vitainditas a cel) az ,hogy a vicser egy hurka semmilyen dogunalmas jatek.Nem tudsz rosszul donteni. En elfogult vagyok es a Nioh-t mondanam de azzal a fentartassal ,hogy az tenyleg nagyon hosszu. Ha meg nem akarod tenylegesen vegig vinni akkor meg ugye minek elkezdeni egyaltalan.
-
seniman
veterán
válasz
lazioforever #149462 üzenetére
Ha csak későbbre tervezel játszani vele,akkor aktiválj egy 14 napos trialt hozzá,aztán ha komolyra fordul akkor majd ráérsz éveset venni.
-
saelin
veterán
válasz
A mostani free ps+os Beyond Two Souls? Komolyan mondom nem bánnád meg. Ha viszont nagyon távol áll tőled ez az interaktív film stílus, akkor Middle Earth: Shadow of Mordor, és a Nioh is veszettül jó, de kegyetlen hosszú az is. Szerintem neked most valami "rövidebb" játék kell hogy feltöltődj egy újabb nagy kalandra.
Tökéletes kiugrók lehetnek az Uncharted-ek, Infamous Second Son, Battlefield One (ha szereted a multit), Titanfall 2 - úgyszintén multis. Ehhez hozzátenném hogy tök jó az egyjátékos kampánya! Oh, és a Ratchet and Clank!
Ha még inkább valami openworld/timesink játékra adnád a fejed, akkor Mass Effect Andromeda, Horizon Zero Dawn, Nier Automata, Gravity Rush-ok, Last of Us vagy az új God of War. Egyik játék sem kipörgethető 8 óra alatt.
Ha szereted a horrort, vagyis inkább az Alien filmeket akkor az Alien Isolation is tök maradandó élményt hagyhat. Persze ha végig bírod idegekkel.Casualabb, leülsz és játszol típusú játékok pedig a Diablo 3 vagy a doom.
Azt sem tartom kizártnak hogy egy olyan jó játék után 1-2 napig hagynám a játszást és keresnék más elfoglaltságot. A Witchert nehéz überelni.
-
seniman
veterán
válasz
lazioforever #149454 üzenetére
Ha veszel plus-t,a Beyond most ingyé' van.
-
jookomak
őstag
válasz
Könnyedebb játékot keresel a witcher után? Azért a bb, nioh nem az a leülök pár percre felhőtlenül kikapcsolódni. Írtam korábban, hogy pl. open-world játék után én is szívesen játszok inkább egy laza, csőszerű, nem túl komoly darabbal. Én uncharted-ra szavazok. Plusz a másik szempont: kardozós után lövöldözős legyen.
-
cyberkind
félisten
válasz
lazioforever #149337 üzenetére
Folytasd a mostani játékmenetet, NG+-ban teljesen újra fogod kezdeni az egészet.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
lazioforever #148041 üzenetére
RDR-t vétek lenne kihagyni. A 2-ben biztos lesznek utalások az első részre, másrészt remekmű, ami a mai napig megállja a helyét látványban és játékmenetben is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #148033 üzenetére
Kb 20 óra van vissza.
Én az első kiegnél tartok.Ku@va jó az is.Az ucso kieg sokaknak 50 óra volt.Van még vissza nekem is pár óra játékA new game pluszról nem is beszélve
Egyszer jó lenne elmenni kb három hónap fizetett szabadságra (ami nincs), akkor talán lenne időm utolérni magamat. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
lazioforever #148033 üzenetére
Van még bőven...mondhatnék órát, de fölösleges. Ha csak a sztori, akkor kevesebb, mint 10 óra. Ha más is, akkor lehet benne még akár 80 óra is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #148007 üzenetére
Időben kb húsz+ óra még az alapjáték. Bár nehéz megmondani, mert nem tudom hol járhatsz a fő ill mellékküldetetésekkel és Valenben megcsináltál minden kérdőjelet vagy sem..stb...
-
mcwolf79
veterán
válasz
lazioforever #145137 üzenetére
Ha szereted a F1-et bátran vedd meg.
Az utóbbi évek legöszerakottabb F1 játéka. Kontrollerrel is teljesen jól kezelhetö, az összkép is nagyon rendben van. -
RangerFox
veterán
válasz
Én az f1-et megvettem megjelenéskor, kétség kívül az eddigi legjobb f1 játék a fejlesztőktől. Az autók szèpek, sok taktikázásra ad lehetőséget az erőforrás management és ha kedveled a sportágat, akkor nagyon hosszú időre ad majd szórakozást. Az a jó benne, hogy abszolút testreszabható a nehézség, akár egy 5 éves is vígan elgurulgat benne, ha minden vezetési segítség be van kapcsolva és az AI le van véve, de ezek nélkül tud nagy kihívást is jelenteni már csak az autók pályán belül tartása is. Három negatívum: nagyon béna a karrier módban az átvezetők minősége, a pilóták is elég kidolgozatlanok, online katasztrófális az egész, nem lehet normális meccseket játszani benne (ezèrt kb. halott az a része), valamint szerintem nem tud annyit nyújtani (mint autós játék), mint egy Forza 7 pl. (Ez talán rossz példa, de ugyanúgy tavaly jelent meg és sokkal előremutatóbb megoldások figyelhetőek meg benne). Összegezve: ha autós játékot keresel, akkor van nála jobb, ha f1-es játékot, akkor aligha találsz ennél jobbat és élvezetesebbet. Az általad említettek közül játszottam a Driveclubbal, ami nagyon tetszett, abban is van elég kihívás, de nem igazán tudnám összehasonlítani a kettőt, mások. A GT-vel is játszottam, de nem jött be hosszútávon.
-
ivcsi86
tag
válasz
LaNoire ha még nem vitted végig PS3-on, akkor mindenképp. Elég egyedülálló játékmenet és a comlete editionben nagyon sok játékóra van.
Nekem az egyik legjobb játékélményem volt. -
marinea2
addikt
válasz
Egyik baratom szerint nagyon gagyi benne az aim, siman hatulrol beledrongyolnak...
-
sutyesz96
őstag
válasz
lazioforever #143967 üzenetére
Nálam előjött már GTA V single, Knack, GT Sport közben is, úgyhogy szerintem nem játékfüggő.
-
dolko1944
csendes tag
válasz
lazioforever #143197 üzenetére
Szia!
A definitiveben egyben megkapod a ground zeroest és a phantom paint. A day one tán csak a phantom pain pár extra ruhával, fegyverrel. Egyértelműen a definitivel jársz a legjobban.
Valószínűleg egyben jött volna ki, de a konami kipréselt Kojimából egy ilyen kis prológot ami a ground zeroes lett.
Én is még csak a ground zeroessal mókolok. Rendesen megizzadsz mire minden trófeát begyűjtesz, mindent unlockolsz. XOF felvarrókból már csak egy hiányzik, de már nagyon az agyamra megy -
bbdzyx
senior tag
válasz
Számomra az évtized egyik legjobb játékélménye volt a GZ+TPP, úgy, hogy előtte egy MGS játékkal sem játszottam. Előzetes infóm a Metal Gear univerzumról is csak annyi volt, amennyit hébe-hóba a neten böngészéssel felszedtem...előtte sosem érdekelt, mert túl japánnak tűnt, azokat a játékokat meg nem szeressem. Aztán a Ground Zeroes zárójelenete után az első dolgom volt átfutni a megelőző részek rövid kivonatát, ezt ajánlom neked is. (Oriic vlogján mintha lenne is egy magyarul, vagy rosszul emlékszem?)
A sztori természetesen japános túlzásokkal él, de közben drámai, csavaros és teljesen moziszerű. A játékmechanikai megoldásokról és az AI-ról pedig ódákat tudnék zengeni.
-
james001
veterán
válasz
Definitive Experience-t ajánlom,mert sztori szempontjából jobb ha a Ground Zeroes-t tolod végig először. Nem dlc,különálló játék,de azért rövidke.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
lazioforever #142742 üzenetére
Én nagyon tudom ajánlani az Ezio collectiont is, bár azt tudnod kell hogy pl az ac2 2009-es, tehát a mozgás, harcrendszer nagyon más mint az újabb részekben. Ettől függetlenül szerintem kihagyhatatlan, sztori szempontjából a legjobbak között van.
(Jó mondjuk nekem kb az összes AC tetszik)
-
RangerFox
veterán
válasz
Az ACO jó belèpési pont a sorozatba, kezdheted azzal.
-
dunc
nagyúr
válasz
"Illetve ott van még a Mafia 3 kérdése. Anno az 1 meghatározó játék volt az életemben (mai napig top3-ban van nálam), a 2. kimaradt. Most itt a 3, jó áron hozzá lehet jutni. Szerintetek érdemes belekezdeni, vagy csak lerombolja az 1 által felállított nimbuszt? " A sárba tapossa az egy hírnevét! (ingyen se)
"A Horizon Zero Dawn-t már megjelenése óta figyelemmel kísérem. Érdekes játéknak tűnik, bár maga az alapszituációja nem ragadott meg annyira, mint a Witcher-é. Egyszer lehet belekezdek, majd abból is egy jó kis GOTY kiadásnak, 1-2 év múlva, leárazva. " Nem tetszett a HZD, megbántam a megvásárlását! (rendben van a játék, de nekem nem jött be) Witcher 3 után a legtöbb játék üres, rövid semmilyen!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #142728 üzenetére
Én GOTYval játszom és rettenetesen zavar, hogy egy bizonyos szint után megjelennek a kiegészítők küldetései, amik sokkal magasabb szintet követelnek meg, de ennek ellenére megjelennek a térképen.
Megcsináltam minden(?) mellékküldetést.A kérdőjeleseket nem, mert a 21 lvlem is kevés volt egy csomóhoz. -
-FLY->
őstag
válasz
Ameddig nem volt muszáj, én nem mentem új szigetre, kérdőjeleket is érdemes beporszívózni, több okból is.
-
Sefter
veterán
válasz
szerintem csinálj meg minden mellék küldit,
mert van olyan, amit skellige-ről visszatérve már nem tudsz befejezni.. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Szia!
Nézz rá a Horizon Zero Dawn-ra is.
Gyönyörű grafika, nagy, érdekes open world világ, nagyon jó történet, szerethető főszereplő, a gyorsabbaknak is belemegy 40-50 óra, én 110 felett fejeztem be nemrég.
Jut eszembe, a Hellblade: Senua's Sacrifice-t is tudom ajánlani, bár ez jóval rövidebb ezektől. Más nem nagyon ugrik be most. Final Fantasy XV esetleg? Bár azt én is sajnos csak tolom magam előtt. -
Edem05
őstag
válasz
lazioforever #141219 üzenetére
Szerintem az Ezio Collection-t simán beszerezheted, nekem ez a három volt a kedvencem. Mondjuk én csak az AC Rogue-ig játszottam a sorozatot, az ez utáni részek kimaradtak. Origins-ről is hallottam jókat, ha meglesz a PS-em majd azon kitolom
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Szerintem vagy a legelsővel vagy a Black Flag.
-
Schweini
tag
válasz
A legjobbak szerintem a 2 és a Brotherhood, de azok már nem mai darabok. Az első kihagyható, nagyon kifforratlan és a történet sem nagy szám. Szóval ha fontos a grafika, akkor a 4 még teljesen vállalható meg attól felfelé persze. Nekem pl. tetszett a Unity is. Egész jó dolgok voltak benne, csak a pcs port minősége miatt lehúzták.
-
gianni85
veterán
válasz
A régi részek lehet ma már annyira nem állják meg a helyüket. Én imádtam őket, bár megjelenéskor játszottam velük. Az első rész + Ezio kollekció + számozott 3. rész egy egységet alkot, ahol szvsz abba is kellett volna hagyni a sorozatot, mert sztori tekintetében azőta egy katyvasz. Ezeket érdemes együtt sorrendben végigvinni. A többi mehet össze-vissza, szóval akár az origins-szel is kezdheted
-
belan
addikt
válasz
lazioforever #137815 üzenetére
Én is prot vettem mert 35 ezer volt a különbség a slim és pró között ,óriás különbséget én sem látok azért valahol meg értem a álláspontod de én úgy voltam most 35 ezertől nem leszek gazdagabb és akkor már inkább egy fejlettebb gépet veszek ,itt nem csak 4K lehet kihasználni a próban nagyobb fps szám vagy részlet gazdagabb környezet
-
RangerFox
veterán
válasz
lazioforever #137823 üzenetére
Én már alapból azt sem èrtem, hogy mièrt egy híresen szarul optimalizált, règi játèkot kell viszonyítási alapul venni kèt konzol között.
Meg azt se igazán értem, hogy miért kell minden egyes új tagnak feltenni ezt az ezerszer körbejárt tèmát. Mi úgyse dönthetünk helyette, hogy neki megéri-e a felárat az erősebb gèp... A magam részéről azt mondom, hogy egyik sima/slim gépet használó játèkost nem ér hátrány semmilyen téren sem, minden játék elérhető rá, mindegyik játék bőven jászható és szép minőséget nyújt, a VR-ral is kompatibilis stb. -
törölt tag
válasz
lazioforever #137800 üzenetére
Annyira nem növeli, hogy bf4-en lockeren meghal a netkód alatta amikor leomlik a torony, és a régi gépeken van vagy 10fps közben
Pár száz órám van benne, tudom miről beszélek. És az még csak nem is kapott propatchet, csak szimplán a teljesítményfokozó mód rúg rajta akkorát prón, hogy ne legyenek ilyen problémák.
A szarabb gép szarabb lesz mindig. Csak a mértékében lesz elétérés. Mindegy, hogy heti egyszer lesz szarabb, vagy napi szinte, de szarabb lesz. Aki megteheti, hogy jobb minőségben játszon, az miért játszik szarabb minőségben? Abban hol a profit? Az a pár tízezer? Majd eladásnál visszajön. -
Demizson92
aktív tag
válasz
lazioforever #137800 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a korrekt válaszodat!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #135835 üzenetére
Még egy elveszett ember
Inkább beszéld le a Fifaról.Te is tudod miértFőleg ha offline játszik.
-
RangerFox
veterán
válasz
Csakis az aktuális Fifát érdemes megvenni. Minden évben egyre jobban élvezem a Fifákat, és a 18 se különb ettől.
-
Sanyyka
aktív tag
válasz
Szia,
szerintem mindenképpen 18.
A 17 nagyot fejlődött a 16-hoz képest látványban, de a 18 mégegy nagy lapáttal rá tudott tenni.
Minden forint különbséget meghálál.Egyébként szerintem ég és föld az online és offline játék.
Egy online szoros vereség felér 10 offline győzelemmel játékélményben. :-) -
sp8787
addikt
válasz
lazioforever #135236 üzenetére
Mondjuk a PS+ nem csak amulti miatt jo hanem plusz arengedmeny, free jatekok, felhobe mentes...
Most ha csinalsz egy accot es nem is fizetsz elo 1.5 napig meg multizhatsz a Monster Hunter World Beta-val.14 nap ingyenes PS+ van amit barmikor el lehet loni amihez azet kell egy acc.
-
saelin
veterán
válasz
1. Előfizetés nélkül nincs multi.
2. PS gomb hosszan nyom és ott lesz egy kis akku jel.
3. Alapból gépre menti. Ha van PS+ akkor felhőbe is szinkronizálja. -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Majd olvasd el az összefoglalót, de azér pár alap dolog regisztrálj nyugodtan egy fiókot, az kell még ha nem is lesz ps+ előfizetésed, storból úgy tudsz vásárolni majd+ingyenes tartalmakhoz hoztáférés stb.stb. Szóval az kell és az ingyen van ha csinálsz egyet. Kontrolleren ps gombot középen megnyomod akkor a felugró menüben alul jelzi a kontroller töltöttségét ha jól emlékszem. Mentéseidet a gépre menti de aztis az accauntodhoz rendeli hozzá tehát kell a fiók ezértis.
-
szucstom
őstag
válasz
Ahoj.
Konkrétan le van írva minden az összefoglalóban.
-
Zol77
aktív tag
válasz
lazioforever #135036 üzenetére
Mind a 3 jó választás,de vásárlás előtt nézz szét alaposan. Új PS tulajként,ahogy szerzem be a játékokat azt veszem észre,nem ritka ,uogy több ezerrel olcsóbb az új bolti játék,mint ugyan az használtan.
Pl amit néztél Last of us,meg God of war, mind a kettő 5000Ft újonnan az a4teamnál,a Witcher3 GOTY meg 7000Ft a Mediaban,meg a KSZ-ben.
De persze az is igaz,hogy sokszor a használt játék meg a bolti töredéke.
Division,Far Cry4 LE,Fallout4,Drvieclub ezeket egységesen 3500-ért vettem hardveraprón,nekem ennyit megértek. Mind karcmentes,hibátlan állapot. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
witcher 3 mindenképp, a két kiegészítővel, utolsó patchel és magyar felirattal az elmúlt évek legjobb játéka.
Csak ajánlani tudom! Ne is gondolkodj tovább. -
válasz
Wicser jó hosszú, nem fér be két ünnep közé.
Ha k.rvajó storyt-hangulatot akarsz akkor last, ha jó storyt meg darálni az ellent akkor gow. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
lazioforever #134866 üzenetére
Hali!
Szerintem bőven.
De még ezekre ránézhettek, hátha érdekes lesz valamelyik.
- Horizon Zero Dawn
- Until Dawn
- Journey
- inFAMOUS Second Son -
lazioforever
tag
válasz
lazioforever #134810 üzenetére
Sziasztok.
Ahogy írtam korábban, unokatesómat is elkapta a konzol láz, és végül egy 500Gb-os PS4 Slim mellett döntött. Ma vagy holnap megy a gépért egy közeli konzolos üzletbe, és kért, írjak össze neki pár címet amivel el lesz január 8-ig. (a mázlista addig szabin van
).
Mivel nekem egyelőre csak PES és Uncharted 4 van itthon, még nincs nagy tapasztalatom. Ezeket írtam össze:
Last of Us
Uncharted Collection
Heavy Rain+Beyond Collection
God of War 3
The Order 1886Aki már végigjátszott a fenti címekből párat: ezekkel ugye el lesz Ünnepek között? Van bennük annyi óra? Ahogy ismerem, az újdonság varázsa el fogja ragadni, és napi 6-7 órát simán végig fog játszani.
Ha pedig idő előtt végez, még én leszek a hibás a végén. -
toompa
őstag
válasz
lazioforever #134810 üzenetére
Ez még mindig jó árban van:
[link] -
Imilenni
addikt
válasz
lazioforever #134113 üzenetére
Heavy Rain
Beyond : Two Souls -
Bogyi007
veterán
válasz
lazioforever #134113 üzenetére
The Last Of Us Remastered, God of War 3 ami így kapásból eszembe jut...
(#134115) Imilenni Köszi! Pedig ezek, kedvenceim is! -
Syberian
csendes tag
válasz
lazioforever #133953 üzenetére
Hello!
Én pont úgy voltam, hogy mielőtt megszerezném az Uncharted 4-et előbb letolom a többit így megvettem a collection-t, mivel remasteredesek nem néznek ki olyan rosszul, sőt mivel régebb óta nem játszottam nekem még az első rész a drake fortune is áll leejtős volt (főleg a tengeralattjárós) és minden rész elején így vagyok, eddig a 2. rész jobban bejött, és tegnap kezdtem a 3.-at
. Szóval szerintem megéri végigtolni őket, egyáltalán nem gagyi a grafika se, meg érzed legalább hogy miben fejlesztettek az új részek során
-
RangerFox
veterán
válasz
lazioforever #133953 üzenetére
Elég sokat veszít a 4. rész az értékéből, ha nem vagy tisztában a szereplőkkel, valamint az előző részek eseményeivel. Vagyis a karaktereket ez idő alatt megszerettük, így még nagyobbat üt a 4. rész sztori szempontjából. Ha szereted a 4. rész játékmenetét, akkor az előző részek is fognak tetszeni, csak nem szabad elfelejteni, hogy nem mai játékok (nem olyan áll leejtő a látvány). Talán a legelső része, ami kicsit tré mai szemmel, de a második és harmadik nagyon jó.
A DriveClub pedig nagyon jó játék, de ha teljes élményt akarsz, akkor vásárold meg a Season Pass-t, ugyanis rengeteg contentet ad a játékhoz. A frissítéseket alap esetben letölti, ha van net kapcsolat, de a tartalmat a dlc-k teszik teljessé.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
lazioforever #133312 üzenetére
Last of Us, ha kimaradt anno, na meg a Bloodborne. Ezeket is vétek lenne kihagyni
-
xcsaba1975
tag
válasz
1. Project cars. Csak hogy könnyebb legyen dönteni.
-
Imilenni
addikt
válasz
Bloodborne (From játék)
Úgy tudom nem szükséges hozzá folyamatos net kapcsolat! -
airm92
csendes tag
válasz
1. Driveclub, ha már PS szvsz
2. Uncharted sorozat. Ma kezdtem el a 4-et, de wcre se bírok kimenni, annyira jó a story meg az egész
Horizon: Zero Down. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
lazioforever #132518 üzenetére
A Forza Motorsport Xbox exkluzív, vagyis már MS exkluzív.
Autós játék, amit ajánlok:
Driveclub
Gran Turismo Sport
DIRT4
DIRT Rally
Project Cars 2 -
elnokur77
csendes tag
válasz
lazioforever #132518 üzenetére
Szia!
Én is egészen új vagyok PS4 és egyebként konzolt témában is mondhatni szűz. Igazi 40 éves szűz.
Na de vissza a témához. Ha szereted az autókat, és szeretsz autózni, akkor a GTS-t nem hagyhatod ki. Kitűnő a hangulata, az iskola szöveges része rengeteg tanít vezetéstechnikából. Az Assetto Corsa sztem inkább kormányos játék... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #131512 üzenetére
Szerintem hajrá, vedd meg.Játékmenetben verhetetlen.Csicsa és modern körítés nincs, de a focihoz a legjobban álló játékmenettel rendelkezik.Egyszerűen nincs két egyforma meccs.A fifa kvarcjáték, arcade gameplay-el hozzá képest.
-
mettek
addikt
válasz
A pesnek megjelent egy ingyenes verziója elég sok lehetőséggel. Nézz rá arra hogy az nem elég e neked. (Nem demo hanem ténylegesen free to play verzió)
-
Victoorius
junior tag
válasz
Várd meg a winter sale-t! Megy még az 10 ezer alá bőven!
-
válasz
Biztosan lesz még olcsóbb , a kérdés inkább , hogy neked kell e ennyiért !
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #131394 üzenetére
Nagyon helyes.EA seggét már a fifa játékosok is rugdossák.Volt egy új patch, ami fifa 17 szerűvé tette a játékot és ez nagyon nem tetszett sok játékosnak.Meg a szokásos mikrotranszakciók ott is.Afelé terelik a népet hogy vegyék a sok fifa pontocskát...
-
dvd24
senior tag
válasz
lazioforever #131390 üzenetére
Szerintem vedd meg 70-ért a slimet és ha nagyon kell a Batman Arkham Knight, akkor használtan kb 5000-ért tuti meg tudod venni, amellé meg inkább egy egy éves ps plus előfizetést vegyél ez még +18k. Ez összesen 93k lesz, de nem 3 hónapos előfizuval.
A ps plus meg ahhoz kell, hogy tudjál online játszani, valamint kapsz havonta 2 ingyen játékot.
A gyári garancia egy év, ha 24 hónap van valahol akkor az már bolti garancia.
-
lazioforever
tag
válasz
lazioforever #131371 üzenetére
1. Ps4 500Gb + Batman Arkham Night Bundle + PSN 90 nap csomag - 90 ezer ft
2. Ps4 500Gb slim - 70 ezer ftSzerintetek melyik a jobb választás? Vagy tudtok jobb vételt ajánlani hazaim, megbízható forrásból? (Mindenképp új gépen gondolkodom)
És még valami: ez a PSN 90 napos kártya mire jó tulajdonképpen?Valaki?
És még egy kérdésem lenne: Ps4-re mennyi a gyári garancia idő? Mert van, ahol 24 hónapot, van ahol csak 12-t tüntetnek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest