- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Nagyon jól összefoglalod. Valóban ilyen a játék. Ki tolom a történetet, talán bohóckodok kicsit multiplayerben, de nem fogom elővenni sokat. A külföldi sajtó elrugaszkodott értékelései pedig totál hiteltelenek. Sok meló van benne, minőségi, de játéknak nem igazán szórakoztató.
-
Mrdevil
addikt
Sajna egyet értek veled, de amúgy tényleg mestermunka, vadnyugat szimulátor ez inkább. Baromi lassú játék, a főküldik is néha kicsit vontatottak, van benne kb 3 "Háború és békényi" szöveg, amit jó lenne full megérteni, végig olvasgatni. Látvány brutál, de pl hogy a nyulat milyen pácban sütöm, meg kb lassan melyik oldalról, az szerintem nem lett volna ennyire fontos. Nem rossz játék ez, csak ez ilyen, hangok is kegyetlenek, mekkora munka lehetett ez, az nem semmi.
-
törölt tag
Miért kéne?
Láttam valami filmet, de annyira nem maradt meg, pókcsípésre emlékszem. de az még nem válasz a szemes kérdésre, meg pókhálóra.
Kicsit repetitív a játék amúgy, de szépen össze van rakva, igényes munka. Én a lengedezést élvezem a legjobban, a harcot meg utálom benne.
-
freeknight
őstag
Imádom ezt az ultimate érvet.
Csak akkor kiritizálhatsz filmet, ha rendezel egy jobbat. Autót csak akkor, ha legyártasz egy jobbat stb...El kell fogadni, hogy nem mindenkinek tetszik annyira az imádott witcher 3. Sőt, mondok jobbat, nekem a GoW se tetszik, és nem, nem fogok jobb játékot leprogramozni, hogy ezt a véleményemet hangoztassam
-
zohan echte
tag
Arra se reagál, már 10 perce lefagyva.
Na közben nem tudtam mást és áramtalanítottam. Erről sokat olvastam, hogy ez hibát okozhat de nem volt mit tenni. Újraindult, fekete képernyőn merevlemez ellenőrzés majd kidobta a BO4 hibát, jelentve a hiba. Majd megint újraindult, eddig bejön a főképernyő az első dolog a BO4 TÖRLÉS volt. Majd meglátjuk a továbbiakat. -
gianni85
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
Nem jó változatot néztél, az a demó vagy mi volt, csak sajnos nem nevezték át...
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor eladod a prodat?Spider-Man - a Digital Foundry szerint szó sincs lebutításról
Akkor ennyit errőlBár nem szeretem ezeket a konzolos elemző videókat.
-
FollowTheORI
nagyúr
Ha csak a hangja érdekel, nem kell ahhoz kínozni igazán... meg nem is tudom mivel lehet.
Nekem is csöndes (relative) minden játék alatt, de abszolút nem zavaró.De ha csak a hangja érdekel, csak úgy alapon, akkor a God of War térkép nézetén matass, ott megjön a hangja elég hamar...
-
-
Vezu
csendes tag
Általában csak csöndben olvasom a témát, de már nem bírom tovább.
Miért kell hülye tanácsokat adni? Az, hogy mi hangos és mi nem egy teljesen szubjektív vélemény. Az enyém például számomra nem hangos, Te lehet felszálló repülőgéphez hasonlítanád.
Képernyő elsötétedés a 8 hónap alatt egyszer sem fordult elő. Tök fölösleges általánosítani és kijelenteni dolgokat...
Ha neked elég a slim, legyen. Teljesen jó az is, de ha van rá pénze vegyen pro-t, mert nagyobb teljesítményt képes leadni, és probléma mentesen húzza az igát nap mint nap. Továbbá később is jobb áron tudja majd elpasszolni. -
Azt hiszem, hogy 1 TB-os SSHD-ből nincs 7200-as, csak kisebb tárkapacitású modellekből (750 GB). Ha lényeges a legjobb teljesítmény, akkor egy kisebb, de minimum 250 GB-os SSD is játszik, plusz egy olcsóbb külső vinyóról lehet játékokat másolgatni. Illetve akár 3,5"-es SSHD-t is hozzácsaphatsz USB-n keresztül, és arról is tudsz játszani.
(#160247) akisherczeg: Legalább nem zargat senki sem azzal, hogy occsón megvenné tőled.
-
-
Nekem is SSD van benne, játszottam is róla sokat, de érzetre nincs nagy különbség. Viszont tudni kell, hogy a SATA csati ami a PS-ben van az USB-n keresztül van bekötve. Ami biztos, hogy nincs UASP támogatás és a TRIM-ről is le kell mondani. Ettől függetlenül érdemes SSD-t belerakni, mert nagyon nagy hőhatást kap a Pro-ban a belső vinyó.
-
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest