- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
danielgalaxy #261599 üzenetére
Azért gondolják sokan a 3-at a legjobbnak, mert az hozta a legtöbb újítást, azóta csak csiszolgatás van. Amúgymeg egyszar UBI az összes, az a tipikus elvagyok vele, de minek.
A 3-nál még nem ez volt, újdonság volt, szinte mindeni nagyon élvezte.Egyébként meg az első rész (PC) a legjobb.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
danielgalaxy #244557 üzenetére
Én is agyaltam rajta, de megvárom míg bekerül accesbe
-
KaitouP
nagyúr
válasz
danielgalaxy #244716 üzenetére
Toleranciát kellene gyakorolni, épp azért olyan a mai világunk, amilyen, mert vagy nincs tolerancia amikor kéne, vagy túl sok van, amikor egyáltalán, vagy kevesebb kellene. De ez más téma.
Egyébként veheted így is a dolgot. Rendkívül ingerel engem is, ha valami technikailag annyira játszhatatlan, hogy az egésztől elmegy a kedvem, de az SW: JFO még nem ebbe a kategóriába esik. Másodjára ennél már magasabbra illik venni a színvonalat, de első TPS nézetű Star Wars játékként nem brilliáns, nem tökéletes, de befogadható és szórakoztató játékot kap főleg az, aki a Disney érában valami olyasmire vágyik Star Wars cím alatt, ami tényleg jó. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Mondod ezt úgy, hogy a játékot fejlesztő Respawn Entertainment eddig nem adott ki a kezei közül tudtommal ilyen jellegű játékot, csak fps-t. Technikailag tény, hogy vannak problémái, de nem egyenlő a borzasztóval, vagy a 10-12 évvel ezelőtti játék jelzővel. Sztoriban pedig az elmúlt évek legjobb Star Wars produktuma, olyan, amit film formájában nem igazán sikerült a rajongók elé rakni.
-
RangerFox
veterán
válasz
danielgalaxy #244603 üzenetére
Lesz, nem is egy fénykardpárbaj!
Amúgy ilyen béna képeket bármelyik játékról lehet készíteni, de megvannak a szebb/látványosabb pillanatai is a játéknak.
Frod: Én látom a játék hibáit, ugyanakkor a SW hangulat tagadhatatlan, és jól vegyítették a felfedezést/harcot. Továbbá egy meglehetősen visszafogott évben jelent meg, talán ezért is értékelték többre, mint amennyit valójában ér. Mondjuk én akkor is örülnék, ha "csak" ilyen minőségben jönne egy folytatása...
-
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #244603 üzenetére
oh dehogynem akarja elkapni, tessék szépen gyakorolni
lesz dulpa ugrásos, a végén magadhoz húzod a kötelet sorozat is, csak szólok
lesznek bossharcok is, és tömegbunyó is, csak éld túl -
RangerFox
veterán
válasz
danielgalaxy #244563 üzenetére
Sajnos még így is ez volt a legjobb Single Player SW játék az évtizedben. Kicsit túlzásnak érzem 10-12 évvel ezelőtti játékokhoz való hasonlítást (pl. hol van ez a fajta "nehézkes" irányítás a 12 évvel ezelőtti TR Legendsétől?).
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én pár óra után feladtam.
Egyszer valószínűleg befejezem, de ahhoz nagyon ki kell fogynom minden más játékból. -
Mike
veterán
válasz
nem tudom ti milyen szuper irányításhoz vagytok szokva, meg én nem is vagyok nagyon tapasztalt, de nekem semmi bajom nem volt az irányítással a Jediben de a Last Guardianban sem.
Spiderman mitől jobb? Konkrétan kiakadtam tőle 10 perc alatt
60 órám van a Jediben. és amire elsőre azt mondtam ide aztán vissza nem jövök, vigán ugrálgattam végig még vagy 3x (a platinért, ami nincs meg amúgy de ez már az én szoc problémám) -
Carlos Padre
veterán
válasz
Jó, de más platformon nincs ilyen összehasonlítási alap, így megtehették.
-
Wesder
titán
válasz
Gondolom nem most vetted észre hogy a AAA jàtékoknak van egy alapàra. Ràadàsul egyplatformos jàtékokhoz hasonlítod.
-
Frod
addikt
válasz
danielgalaxy #242435 üzenetére
Ízlések, kinek ez, kinek az. Én a sportjátékok után talán a FC-al vagyok úgy, hogy soha nem indítanék el egyet sem.
2012ben a 3 még tetszett, de azóta csak "A recept" van újra skinelve és kiadva. -
saelin
veterán
válasz
danielgalaxy #242360 üzenetére
Az AC syndicate volt az egyik legrosszabb játék amit a ps4-es pályafutásom alatt játszottam. A story az olyan szinten unalmas volt, hogy már fájdalmaim voltak tőle... És ezt egy jó résznek mondták sokan... Inkább nem akarom tudni, hogy milyen lehet egy rosszul sikerült AC játék.
Az Odyssey jó meg minden, de nekem túl nagy és alig haladok benne. A fő szál lehetne egy kicsit feszesebb és nem kellene ennyire erőltetni a történelmi személyeket sem. Néha tisztára úgy érzem mintha egy töri szakon lennék. Remélem a folytatás egy kicsit komolyabb sztorit kap pár emlékezetes karakterrel. -
perge666
veterán
válasz
danielgalaxy #237118 üzenetére
Nekem fontos a magyar felirat,ezt be fogom szerezni tutira.
-
perge666
veterán
válasz
danielgalaxy #237111 üzenetére
Ebben ugye nincs magyar felirat?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #236848 üzenetére
Mind a két szolgáltató kiváló.
-
pomk
őstag
válasz
danielgalaxy #234951 üzenetére
Igen. Tudom. Rémlik az első részből.
De arra is úgy emlékszem, hogy a repetitást ellensúlyozta a játék többi nagyszerű eleme. -
saelin
veterán
válasz
danielgalaxy #233023 üzenetére
No Man's Sky is egy szuper chill játék. Egy életet bele lehet ölni ha elkapja az embert.
-
Dani82
senior tag
válasz
danielgalaxy #233023 üzenetére
Koszonom a listat, megnezem oket
-
Gebriel
veterán
válasz
danielgalaxy #211393 üzenetére
Magyar szinkronos vagy csak magyar felírat van benne egyébként?
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #211391 üzenetére
Feleségemnek vettem meg de amit láttam belőle az alapján szerintem is sok érte 10€.
Nem hiába, ps store ból minden szart el tudnak adni -
Gebriel
veterán
válasz
danielgalaxy #211391 üzenetére
" Első teljes áron megvett játékom,..." ami így is csak 3090.-ft volt.
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #210887 üzenetére
Nekem megteszi a Netto-s 10 €~3.200 Ft
Amennyivel drágább az Alpha annyivval biztos nem lehet jobb -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danielgalaxy #206637 üzenetére
Ez lemezes csomag. (Ez kimaradt elnézést)
-
.LnB
titán
válasz
danielgalaxy #206597 üzenetére
Egyetértek. Bár én megnéztem mi vár a sztori után rám, és két nap mérlegelés után úgy döntöttem, hogy kösz azt nem.
Nekem is a generáció legjobbja a Persona5, aztán követi a Final Fantasy XV, és csak utána a DQXI. -
törölt tag
válasz
Errol a jatekrol semmit nem tudok, most beleneztem viszont, es fantasztikusan nez ki!
Van ertelme annak ezt jatszani, aki soha nem jatszott DQ jatekkal?
-
penge111
addikt
válasz
Szerintem a generáció legjobbja a Persona 5, utána picit lemaradva jön a DQ XI. Azért érdekes, hogy a DQ a szokásos elemeket használja, nem akar hiper szuper újdonságokat alkalmazni. Itt max a grafika volt újdonság, ami a sorozat legszebbjének mondható. Mégis a története mindig elvarázsol, a gép elé szegezi az embert.
Más: Gyererekek június vége óta szabin vagyok, és maradok is augusztus 21-ig. De életemben ilyen keveset nem játszottam. Asszonypajtás minden nap kitalál valamit, így estére már erőm sincs játszani. Mielőtt valaki rosszra gondol, sajnos nem a káma-szutra leckéit vesszük át, hanem a lakásfelújítás rögös lépéseit
Ma volt erőm végigrágni a +1000 hozzászóláson. Látom volt itt minden mint a búcsúban... Jó sok vita, ideiglenes kitiltás, hozzászólás törlés. Én csak annyit mondok: szeressük egymást gyerekek, van elég gyűlölködésa világban. Itt a nyár élvezzétek... Detroit meg hatalmas, hogy bekerült a ps+-ba, igaz megvettem, de akkor is, óriási dolognak tartom, és örülök neki. Ja, picit még toltam a The Surge játékot, k. rva anyját a második bossnak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danielgalaxy #206138 üzenetére
#kardgate
-
.LnB
titán
válasz
danielgalaxy #206138 üzenetére
Nem csak neked tűnt fel, de nem hiányzik onnan semmi.
-
Wesder
titán
válasz
danielgalaxy #203945 üzenetére
Xbox van, X-box nincs.
FF7 Remake nem PS exklúzív. -
Deck
titán
válasz
danielgalaxy #199174 üzenetére
A 3 még megsem jelent. Teljesen máshogy néz ki egy játék ha streamen nézed tömörítve.
-
belan
addikt
válasz
danielgalaxy #199165 üzenetére
Èn anno jàtszottam a Borderlands2-vel akkoriba mindenevő voltam ès egy ideig jòl is szorakoztam vele de utàna unalmas lett szàmomra nagyon .
-
Deck
titán
válasz
danielgalaxy #199165 üzenetére
Semmi baj nincs a Borderlands grafikájával
-
MdewC
nagyúr
válasz
danielgalaxy #199004 üzenetére
Végül megoldódott.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
danielgalaxy #197779 üzenetére
Inkabb dobozosan 4ért azt hiszem láttam már és utana tovabb is tudom adni. Fent van a listán csak az a baj más játékok is😂
-
Bencus88
nagyúr
válasz
danielgalaxy #197773 üzenetére
Az egy igen és nagyon tetszett
kettőben nem esik a színvonal?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
danielgalaxy #197770 üzenetére
Én is csak végig szaladtam az első részen, viszont annyira nem árasztanak el a horror játékokkal, pedig nagyon szeretem őket. Reméljük, hogy jó lesz
-
Carlos Padre
veterán
válasz
danielgalaxy #197757 üzenetére
Azt nem értem, hogy a videók alapján mégis mit vártak? Ahhoz is nagyon hülyének kell lenni, hogy nem vegyék észre ezt a játékot nem a Santa Monica csapata vagy a Naughty Dog készítette. Előre látható volt, hogy egy Far Cry féle játék lesz, csak jobb, olyan 70-80% között. Ezek után 30%-ot adni rá több mint nevetséges így látatlanban is. Még a State of Decay 2 sem ment 40% alá.
-
Deck
titán
válasz
danielgalaxy #197757 üzenetére
Elfogadom a véleményed ha már végigjátszottad a játékot.
Minden játékról tudnék olyanokat írni amitől nem egy nagy cucc
-
Sirandrish
legenda
válasz
danielgalaxy #197739 üzenetére
Nah mondjuk ilyen nekem még nem volt (nem lopakodtam
), de ez így tényleg gáz.
Mondjuk olyan már volt és szerintem baromság hogy pl a konkrét útvonalat az aktuális küldihez nem mutatja amíg fel nem ülsz a mocira.. -
Deck
titán
válasz
danielgalaxy #197735 üzenetére
Nem játszottam vele. Nem vagyok oda a zombi játékokért.
-
Sirandrish
legenda
válasz
danielgalaxy #197735 üzenetére
Osztán egy kis Dead Island?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
danielgalaxy #189795 üzenetére
Benne van a PS Now-ban
-
KaitouP
nagyúr
válasz
danielgalaxy #189527 üzenetére
Arra gondoltam igazából a gáz szó alatt, hogy egy az egyben Lara Croft mozdulatai, a TR játékok gameplay elemei köszönnek vissza.
A retró faktorral nincs gond, azt csipázom.
-
Wesder
titán
válasz
danielgalaxy #189222 üzenetére
Mai napig a legjobb openworld zombie jàték.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #189215 üzenetére
Én kb átlagban minimum 40x haltam meg egy-egy valkür csatában.
-
ldave
félisten
válasz
danielgalaxy #188606 üzenetére
Olyan ritka manapság az ilyen játék, hogy egy átlagosnál picit jobbnak (azért 76-os meta átlag nem rossz) is örülök. Teljesen áron én sem vettem meg pont emiatt, de így már belefér.
-
Tatyla
őstag
válasz
danielgalaxy #187025 üzenetére
De itt nem beszélhetünk grafikai frissülésről mert az nincs. Azok úgyis védeni fogják aki nem játszik mással és 2016 óta még mindig az 1-et nyüstöli, kivégeztetném a Ubisoft ezen részlegét emiatt az igénytelen fércmunka miatt, egy köpedelem trehány munka az egész. Szégyelheti magát az 🥒 hogy egy Assassins Creed Odessy után egy ilyen foshalmazt adtak ki.
-
pr0bi
senior tag
válasz
danielgalaxy #187015 üzenetére
h&s stílus már csak ilyen, nem feltétlen kell megújítani amiről te beszélsz már teljesen más vonal. Szvsz GoW is pont itt vesztette el azt a pluszt amitől egyedi volt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
danielgalaxy #187025 üzenetére
Általanosságban veled értek egyet, de a DMC arról szól, hogy még kell ölni MINDEN demont. Ha ezt kiveszed mi marad? Nem hiszem, hogy működne a dolog a elég lenne csak elszaladni mellettük, mint a Bloodborne-ban. Persze ettől még lehetne hasonló előrelépés, mint a GOW-ban, nem emlékszem, hogy valaha is végigjátszottam volna egy DMC játékot is.
-
BoneDragon
veterán
válasz
danielgalaxy #187020 üzenetére
Minek változtatni azon, ami jó? Ez erről szól, ennyi. Be is mennék a fejlesztőkhöz egy rakétavetővel ha ebből is openworldöt csinálnának.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Lehet, hogy én tévedek, de az a játék sztorija, hogy te egy nagy demonírtó vagy, aki kipucolja a várost. Szóval érted miért vicces a kritikád?
Ha az lenne a sztori, mint pl a RE2-ben, hogy el kell sunnyognod A-ból B-be élve akkor jogos lenne amit mondasz. -
Deck
titán
válasz
Miért, akarnál tovább menni addig amíg nem öltél meg minden ellenfelet? Nem kell speedrunolni. Nagyon állat lesz a játék
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
danielgalaxy #186817 üzenetére
Nagyon akartam szeretni ezt az Anthemet, tényleg. De látva a vállalt downgradeket meg a bugokat sajnos részemrol ez meg odebb lesz. Mellesleg majdnem ugyaz mint a ME: A multija csak repkedés nelkul.
-
RangerFox
veterán
válasz
danielgalaxy #186643 üzenetére
Nekem az Asylum a kedvencem, igaz, még Ps3-on játszottam végig.
Amúgy nekem is jött Division 2 beta kód, majd én is tudok invite-olni.
-
Domaximus
tag
válasz
danielgalaxy #186643 üzenetére
Sztem jo jatekok voltak azok, es azert rendesen latni a remaster kulonbseget. Nekem am a Knight a kedvencem, az valami brutal jol nez ki, kemeny amit kisajtoltak az Unreal3bol. Persze pc-n mas teszta az optimalizalas sajnos, de konzolokon nincs vele mar gond.
-
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #186349 üzenetére
egyetértek, de nem csak ő ilyen
baromi irritáló ez az állandó nyavalygással párosuló én mindent very ultimate hardon viszek kivagyiskodás, amit mindig le kell írni, hogy mindenki lássa hogy ő mekkora játékos, különben is ő kiplatináz bármit egy hét alatt, amit természetesen megint itt a fórumon be is jelent -
Deck
titán
válasz
danielgalaxy #186349 üzenetére
Nem én tehetek róla, hogy a mai játékok normál nehézsége túl könnyű.
Ebben biztos vagyok a többség egyetért velem.
Amúgy őt érdeklik a soulsgamek így ajánlottam neki -
javorszky
tag
válasz
danielgalaxy #185858 üzenetére
Renben.Köszönöm de én még ilyen demo-val nem találkoztam.Nem is írja,hogy demo mint a többinél.Na majd lesz valami!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danielgalaxy #185818 üzenetére
Én az eddigiek alapján úgy vettem le, hogy semmi fantasy nem lesz benne, de ugye még nagyon keveset tudunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
danielgalaxy #185814 üzenetére
Mondjuk a két játék között azon túl hogy TPS-ek és középkori Japánban játszódnak túl sok hasonlóság nincs. Én várom mindkettőt, de Tsushima eddig egyedül a látványával tűnik ki. (Pl, annyira nem tisztázott, hogy lesz benne bármilyen fantasy rész is, vagy csak emberek/katonák/szamurájok ellen kell harcolnunk. Sekiroban ugye lesznek démonok stb.)
-
Xaels
félisten
válasz
danielgalaxy #185814 üzenetére
Tsushima nálam is várós, de ott az openworld mivolta lesz nálam a vízválasztó. Kevés játék tud abban a zsánerben igazán megfogni.
-
Xaels
félisten
válasz
danielgalaxy #185809 üzenetére
Őszintén egyik From játékba nem merültem bele, pedig a BB-t elkezdtem. Nekem a Nioh ami ebben a stílusban bejött és remélem a Sekiro is be fog tudni húzni. A GOW harcrendszerét imádom, igaz nekem a régi HnS is bejött.
Más
Most, hogy PRO-m van gondoltam újra neki kezdek a The Last Guardian-nak. Bíztam benn, hogy a stabilabb framerate a slim után segít a bajomon. Sajnos nem, egyszerűen fél óra után fáj a fejem és hányingerem van tőle, pedig bejönne a játék.
-
Peace
nagyúr
válasz
danielgalaxy #183232 üzenetére
Én is digitálisan. Gondoltam, ha lemezen veszem, akkor eladom és nem nézem meg a többi végigjátszást. Aztán még egyszer sem sikerül végigvinni. :-D Majd egyszer biztos kedvet kapok hozzá ismét......
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #182446 üzenetére
Ha a story nem része a content-nek, akkor Te mi alapján döntöd el, hogy kell-e egy játék vagy sem? Nem kötekedni akarok, csak érdekel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #182441 üzenetére
Én személy szerint szívesebben adom ki a pénzt egy olyan játékra, aminél a fejlesztők nem a csilli-villi grafikára mentek és van benne tartalom. Oké, egy bizonyos szintet üssön meg a látvány világ, de ha van egy jó story, annak jobban örülök.
(#182443): Ez a része jogos.
-
.LnB
titán
válasz
danielgalaxy #182441 üzenetére
Szerintem te nagyon nem vagy tisztában a tartalom fogalmával, videojátékos kontextusban.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
danielgalaxy #181662 üzenetére
+1 a bulletstormnak, én nem szeretem az fps játékokat, de ezt végignyomtam, tényleg egész jó.
-
válasz
danielgalaxy #181288 üzenetére
Lehet leragadtam 5 éves szinten, de nekem pont az egyik indok ami miatt beszerzem a DQ11-et az a grafika ahogy kinéz, imádom ezt a fajta stílust.. A másik meg az oldschool, turn based játékmenet. Engem ezzel a kettővel megvettek kilóra.. (:
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #181316 üzenetére
" Az nem tetszett a GoWban, hogy a környezeteddel nagyjából semmilyen interakcióba nem bonyolódhatsz, csak egy nagy díszlet az egész egy vitrin mögött, amihez nem tudsz hozzányúlni."
Mert azok is.A játék szempontjából ez a fő céljuk.A zseniális Half Life 2ben sem volt probléma, hogy miért nem mehettél be a folyosón vagy az utcán minden ajtón. Azért, mert a játékmechanika, a gameplay szempontjából nem fontos tényező, a játék nem erről szól, igy van tervezve, nem az a lényeg, hogy te felfedezd az egész vérost/birodalmat/akármit.Ez nem az a játék. -
Rigormortiis
veterán
válasz
danielgalaxy #181306 üzenetére
Szerintem pont nem baj, hogy csőjáték.
Nekem a sok időrabló open world cuccból kezd elegem lenni. Sokkal többre tartok egy tizenegypár óra alatt kipörgethető csőjátékot normális sztorival, karakterekkel, látvánnyal, mint egy százórás open world agymenést.
-
Mike
veterán
válasz
GoW-nál ellége éreztem, pedig gow boundlet vettem
-
Mike
veterán
válasz
Nem kell. Vendég és szevasz
-
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #181294 üzenetére
Mert egy csőjáték
-
Rigormortiis
veterán
válasz
danielgalaxy #181288 üzenetére
Nem a meseszerű látványvilággal van a baj, sőt, az előny is, de a Ni No Kuni főszereplőjet egy kanál vízbe kellett volna fojtani, nem hogy történetet írni köré. Végtelenül naív, gyerekes és málészájú. És ebben sokkal érettebb a DQ. Persze sztori es karakterek szintjén ez sem egy Persona, de a NNK nagyon szélsőségesen a másik véglet.
-
BoneDragon
veterán
válasz
danielgalaxy #181294 üzenetére
Ez engem is zavart, hogy csak bizonyos részeken tud mászni, leugorni se tud, se lecsúszni létrán... mint valami nyugger.
Amin nagyon röhögtem, hogy ismét elfelejtett úszni.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
danielgalaxy #179434 üzenetére
A hangkarin van hangerőgomb a fülesnek és a mikrofonnak is de csak pc-n műxik. Ott azért a megfelelő equalizer progival bitang jó. Ps-en nem igazán hangosabb annál ha a joy-ba van dugva.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
danielgalaxy #179430 üzenetére
Köszi. És a SB-el fel lehet tekerni a hangot?
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
danielgalaxy #179427 üzenetére
Szia.
Nekem Cloud II van és van hozzá hangkártya (bár legnagyobb bánatomra nem lehet a hangerőt állítani vele). Az alpha-hoz is van hangkari? Miért jobb a creative? Azzal amúgy lehet állítani a hangerőt? -
penge111
addikt
válasz
danielgalaxy #178233 üzenetére
Egyébként a Jókai, mióta játszok a Niohval, tudom nem csak a híres magyar írónkat jelenti. Hanem a japán mitológiába szereplő démonokat is ezzel a titulussal illeték, lehet ez másnak alap volt, nekem nem, ez az én szegénységi bizonyítványom
-
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #178230 üzenetére
hát azzal játssz te szófordulatot ismered?
annyit jelent, hogy én nem fogoktöbbet kéne olvasni Jókait (na ez volt beleszólás)
-
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #178220 üzenetére
de
mindenki a saját nézőpontjából néz mindent
én nem szólok bele mit csinálsz, max van véleményem arról amit írsz -
Mike
veterán
válasz
danielgalaxy #178203 üzenetére
hát 320x240-es felbontással, játsszál te
Mondjuk a DOS-os point-click játékokat igazán kiadhatták volna droidon, ott még elmegy a kis képernyő miatt
de azért játssz már egy Monkey Island 2-val 50"-os tévén -
mike1334
veterán
válasz
danielgalaxy #178197 üzenetére
Én is szánkáztam/szánkázok sokat, meg haltam is párszor esés miatt..én ezt úgy élem meg, hogy nehéz a witcher szakma, sok a veszély
-
M3oH
addikt
válasz
danielgalaxy #178197 üzenetére
Keszeggel mozogni néha még viccesebb. Imádom a játékot, de ezek részek gyengéi.
-
mike1334
veterán
válasz
danielgalaxy #178190 üzenetére
a hegyek, sziklák kiszögelésein, szűk ösvényein nagyon óvatosan kell jönni-menni, mert könnyen leeshetsz
Ebben mi nem realisztikus?
-
.LnB
titán
válasz
danielgalaxy #177337 üzenetére
Azta, ez nem semmi veretős game!
Sokallom a 11k-t érte, de figyelni fogom az akciókat.
-
wierra
senior tag
válasz
danielgalaxy #177230 üzenetére
Lassan a végére érek az UC3-nak. Az első két részt egymás után letoltam, a második részben már volt 'wow' érzés, nem egyszer. Aztán jött ~110 órányi kihagyás a BB miatt. Ezután visszanyergeltem UC-ra, folytattam a harmadik résszel. Nos, többször is erőt kellett vennem magamon, hogy be akarjam fejezni, mert valahogy visszalépésnek érezem grafika, gameplay tekintetében.
Remélem a negyedik részében már javítottak Drake mozgáskultúráján (főleg a futáson), mert az rettenetesen szánalmas ezekben a részekben.Arról már nem is beszélek, hogy annyit zuhan le Nate a sztori folyamán, ami már a beleélés rovására megy. -
Carvus
senior tag
válasz
danielgalaxy #176909 üzenetére
Nekem speciel ennek ellenére megért 620 HUF-ot, aza pár skin, meg dupla XP token és credit. Ahogy olvasgattam az egyik skin(ami ráadásul tetszik is) elég drága a játékon belül. Hétvégén majd egy búzasörrel kevesebbet iszok az egységbe aztán lelkifurka sincs...
(refundot viszont tényleg nem ér!)
De pl pár hete Pro Evolution Soccer 2019 Legend Edition-ért már én se adtam +2400 HUF-ot.
-
troland26
őstag
válasz
danielgalaxy #176947 üzenetére
MI van , ha gyorstöltőről töltöm ? A telefonom töltőadapterét használtam több alkalommal is ( mate 10 pro ) eddig nem volt baja . Kárt tehetek a kontrollerbe ? mintha azt olvastam volna pont ezen a fórumon , hogy nem árt neki
-
Darabokra
senior tag
válasz
danielgalaxy #176947 üzenetére
de amikor volt egy fat ps4-em és használtan vettem, csak ps-ről töltöttem, az is bírt 10-12 órát emlékeim szerint.
-
F-ECT$
titán
válasz
danielgalaxy #176537 üzenetére
Ezeket az fps értékeket lehet mérni / kiíratni, vagy csak a gyártó adja meg az adott játékhoz?
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #176537 üzenetére
Igen, PS-en 60fps.
Ha már szóba jött a Switch, reszelgetik folyamatosan a portot, azért le a kalappal hogy ezt el tudták érni a kis gépen még ha csak 30 fps-essel is. Megvenni ugyan nem fogom rá, de le a kalappal a Panic Button előtt. -
mike1334
veterán
válasz
danielgalaxy #176273 üzenetére
MS-nél már jó ideje tervben valami hasonló, "régi digitális játékod (hozzáférésed) beszámítjuk" dolog, legalábbis a kiszivárgott infók szerint. Nyilván a szolgáltatónak még így is jobban megéri, mint a használt lemezes piac, mert abból egy forintot nem lát.
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #176273 üzenetére
Mondjuk ez jogos.
-
Dvix
senior tag
válasz
danielgalaxy #174051 üzenetére
Alap, hogy a Witcher 3-at nem kezdjük el összehasonlítani semivel! Lol!
Az a saját maga kategóriájában egy rendes sztori és látványvilággal megáldott casual RPG, amiben igenis néha számítanak a döntéseid és a crafting egy fokkal elmélyültebb mint a HZD ben. Barátnőm Isteníti a mai napig.
Ugyanis amikor meglátta a Kingdom Come Deliverance-et, akkor sikítva menekült.Az hardcore RPG.
Nos, mai szemmel a Witcher és a HZD egy Action-Adventure, viszont h a karakteredet fejleszted valamiben az önmagában RPG-nek nevezhető. A döntés a tied. De a Witchert ne hasonlítgasd mert a "fanbase" megesz!! lol XD -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #174051 üzenetére
Igen?Akkor a Need for Speed Payback is az
-
Carlos Padre
veterán
válasz
danielgalaxy #173865 üzenetére
Az ilyenek sírnak, hogy a RDR2 túl lassú és mekkora szar a fast travel benne
-
penge111
addikt
válasz
danielgalaxy #172555 üzenetére
Én azért akarom megvenni, mert már alig emlékszek valamire a régi storyból, de azt tudom, hogy közel 100%-osra pörgettem. Pl. volt valami aréna vagy mi ahol a legkeményebb bossokkal kellett megküzdeni és emlékeim szerint hozzájuk képest kismiska volt a végső boss. De lehet rosszul emlékszem ez még a Ps2-es érában volt....
-
lazioforever
tag
válasz
danielgalaxy #172304 üzenetére
Az nem baj, kell a változatosság.
Sejtem, hogy az LA Noire az Uncharted sorozattól messze áll, de eleve a műfaj sem ugyanaz. Én pedig nagyon kíváncsi vagyok rá. Tudom, hogy régi játék, de nekem (sok mindennel együtt) ez is kimaradt az előző generációból. Sokan dicsérik, maga a korszak is eléggé érdekesen hangzik...meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest