- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mettek #264980 üzenetére
Ez pontosan így működik, vagyis csak a letöltött játékaid osztódnak az elsődleges konzolon. Attól, hogy a barátod gépére fel van véve a te fiókod, még a játékaidhoz nem kap licencet a saját profiljára. Vagyis a te licenceid alapján tudja futtatni őket, letölteni pedig csak akkor ha ő is megvásárolja ezeket.
Ha kényelmetlen a konzolon átjelentkezés, akkor böngészőből is el lehet indítani a letöltést, mert az mindig az elsődleges konzolra történik. -
raziel01
veterán
válasz
mettek #259892 üzenetére
Nincs olyan, hogy nem tudnak majd ráoptimalizálni. Ha ez lenne akkor hatalmas bukta lenne az egész konzol.
Pont ezért vezette be a Microsoft, hogy ami jön X-re annak futnia kell S-en is.
Itt már csak az lesz a kérdés, hogy mennyire kell ahhoz lebutítani majd a játékokat, hogy jól fusson azon is. Nyilván MS stúdiók megoldják jó grafikával, a többi stúdió meg fene tudja milyen minőségben. -
marilllyo
veterán
válasz
mettek #259711 üzenetére
Nem tudom.... nekem ez a "most gyorsan adjuk el, hogy még 5000-rel többért tudjak kiszállni belőle" üzletpolitika annyira nem az én világom. Így voltam a PS3-mal egyébként... aztán megbántam, mert PS4-re nagyon gyér felhozatal volt az elején. Nem tudtam mivel játszani. Ha csak azokat a játékokat tolom ki, amiket múltkor ide beírtam + a backlogom, akkor én 2021 vége felé gondolkodhatok a vásárláson. Nincs semmi még PS5-re, ami felkeltette volna az érdeklődésem. Full első generációs konzolokat, amúgy sem jó ötlet megvenni.... sztem.
-
ImACeltic
őstag
válasz
mettek #259190 üzenetére
A The Last of Us Part 2-őt végül nem húzta le. Előtte csinált egy foshullám meglovagló videót a leak-ek miatt.
BTW:
Amúgy én sem érzem katasztrófának ezt az Avengers játékot. Már írtam róla egy hosszabb véleményt és azt továbbra is tartom.
Jobban örültem volna, ha teljesen sztori központúra csinálják, de én így is jól elvagyok vele. PS4 Pro-n nagy gond nincs a teljesítménnyel sem. Ráadásul egyre jobban bejön már a Vasemberrel való harc is miután kioldottam a lézeres heavy támadást. Látványos és hatékony.
-
-
Netudki666
lelkes újonc
válasz
mettek #257360 üzenetére
"Nagyon remélem hogy a ps5 átgondoltabb lesz."
Szerintem azért mert nálad hangosa PS4 vagy úgy érzed, azért még azok a fránya mérnökök még jól átgondolták azt.
De írjál nekik és mettek-úr kedvéért biztosan jobban átgondolják.ui: Nálunk 3 db ps4 pro is van, de egyikre sincs panasz "hangosság" szempontjából.
-
-
válasz
mettek #257430 üzenetére
Az USA a fő profilom, viszont van még több db a gépen, magyar is, és ha az adott gépen rajta van a PS+os USA profilom akkor igen, élvezem a PS+ nyújtotta előnyöket, de a pluszos játékokat természetesen csak az USA storeból tudom letölteni, de bármelyik más profil alól játszható és "multizni" is lehet másik profillal stb...12 éve így van ez nálam, még a Ps3-as időkből, mert ott ugye még nem lehetett magyar regisztrációt csinálni! Akkor csináltam egy USA accot és azóta ez van...
-
válasz
mettek #257360 üzenetére
Origins-t nyomtam Ryzen1600X + GTX970 -en. Ez egy kb. két éves konfig. Amióta megvan a PS (2018. decembere) egy fillért nem költöttem PC-re.
Az Origins-t megvettem PS-re is, mert annyira megtetszett a PS kényelme, hogy inkább újrakezdtem ott az Originst.
Pasztázást úgy oldottam meg, hogy Thermal Gryzzli Carbonaut pad került az APU-ra. Ez nem szárad ki, nem nyomja ki a hűtő maga alól. Jó, aláírom, hogy GoW alatt hangosabb, mint egy PC, de fejhallgatóban nem hallom és még a bőven elviselhető határon belül van (mondom úgy, hogy mindig halk PC-ket építettem).
PS5-től azért átgondoltabb és csendesebb hűtést várok én is. -
Yodamest
veterán
válasz
mettek #257412 üzenetére
hát te tess már maga van akkor a masterrace, jó is az egyébként, kompetitív játékra én is szerettem, csak aztán rájöttem, hogy nem játszok kompetitíven
illetve a már akkor meglévő PS4-el semmiféle koherens egészet nem alkotott, így maradt a nagy panel, 60Hz, de ez meg full IMAX élmény.
-
Moby
veterán
válasz
mettek #257344 üzenetére
Hát a 8 éves gyerekemnél nagyon nem mindegy mennyit tölt el gép előtt. És hogy mivel. Az egész téma ezzel jött elő, hogy egy 8-9 éves gyereknek mit éri meg jobban megvenni. Nem az kérdés, hogy mit éri meg. Semmit. Focilabdát. De ha már videójáték, akkor lehet olyan kulturáltan csinálni, ahogy a konzolok kínálják ezt egy család számára, Normális opciókkal, felügyelettel, beleszólással, esetleges korlátozásokkal. Ezt jelenleg nem tudja a pc, mert rendszerszinten évtizedes a lemaradása, és nem is nagyon mutatkozik akarat arra, hogy ez változzon.
-
Moby
veterán
válasz
mettek #257339 üzenetére
Én nem rólad beszéltem, hanem azokról, akiknek van gyereke
A baj meg a "de felteszem..."-el van. Igen, felteszed, aztán leesik. Lószar senincs ilyen szinten pécén. Gyakorlatilag az android is éppen csak kullog a konzolok után ebben. Pedig konzolokon ez már sok éve tökéletesre van fejlesztve, le kell csak másolni.
Csakhogyértsükamiújságot. és ezt amúgy ugyanaz az MS csinázta, aki a windowst is. De a windowson a százhuszonnyolc platform, store, izé mellett az is nagy csoda lesz. ha megérjük, hogy egyszer kb ugyanazok a feature-ök lesznek. Nemhogy ilyesmiAmi még eljöhet. Az epixtórban is lesz állítólag trofi egyszer!
-
.LnB
titán
válasz
mettek #257268 üzenetére
Ez tény, nekem a CP77-ig semmi játék nincs kilátásban számomra. És nagyon venni se akarok akcióban sem. Mert a legutóbbi Snowrunner + Rage 2 vásárlásommal is eléggé befürödtem.. :/ De hát ez benne van. Max gyűjtöm a creditet a picúrnak The Crew 2-ben, hogy tudjon magának kocsikat venni.
-
adalbert1
veterán
válasz
mettek #165301 üzenetére
Én általában egy Sennheiser HD598 Cs-sel játszom (igaz, ezt pont most fogom cseréltetni, mert hámlik a bőr borítása az earpadeknek), esetleg egy régebbi HD 558-cal, illetve van egy Hyperx Cloud II-m is. A Cloud II a 2 Sennheisereimhez képest néha elég doboz hangúnak tűnik, főleg filmnézésnél jön ki hallhatóan a különbség, igaz, kényelemre például jobb a Cloud II mint a HD 558, az a bal fülemet egy idő után már nyomja.
-
törölt tag
válasz
mettek #165301 üzenetére
Én használok HyperX-et is (Xboxhoz), és Astro A50-et (PS4)
Azt azért nem mondanám, hogy a bluetooth nem szól úgy, mint az olcsó vezetékes. Amikor először a fejemre tettem a Battlefield 1-gyel az Astro-t, nem hittem el, amit (miket) hallok. Olyan volt, mintha eddig süketen játszottam volna!
-
Helmoras
őstag
válasz
mettek #165301 üzenetére
Igy hirtelen nem tudom amiket linkeltel rendelkeznek e mikrofonnal, it PS en eleg fontos szempont, legalabbis szamomra. Sokaig filoztam hogy kellene egy vezetek nelkuli, de ezen majd raerek gondolkozni ha ez elromlott, en nyugodt szivvel ajanlomezt a megoldast Ps hez vagy Pc hez en ide oda viszem attol fuggoen hol van ra szukseg
-
-
yodamastah
őstag
válasz
mettek #165057 üzenetére
Jól felsoroltad a hibákat, amik a 7es szériában már jobbak
Beégésre kevésbé hajlamos, fekete közeli megjelenítése jobb, plusz az input lag is jobb
Ráadásul a 6os sorozatnál sokkal olcsóbb is volt idén a kifutó 7es széria
Természetesen ettől még megvannak a hibái az OLED-nek, de szerintem a játékok (is) brutálisan jól néznek ki rajta.
-
dunc
nagyúr
válasz
mettek #165057 üzenetére
Én egy 7 es szériás Samsungot vettem igaz szerény 49" méretbe, viszont elégedett vagyok vele, és HDR be is rendben van.
-
gianni85
veterán
válasz
mettek #165052 üzenetére
Van 200 alatt is normális tv, Samsung 6-os széria, bár itt is utána kell nézni, mert Samu szokott variálni a panelekkel. De alapesetben 200 alatt kapsz 55" VA panelt, jó input laggal. OK, HDR felejtős, de azt leszámítva rendben van.
szerk. HDR meg szerintem mindaddig felejtős lesz a felsőkategórián kívül, amíg nem jön valami új feautre amivel a prémium termékeket el lehet adni.
-
marilllyo
veterán
válasz
mettek #158743 üzenetére
Jajj ezt most nem jampizni tettem be de azért köszi srácok! Egyáltalán nem veszélyes. Simán "doable" kategória mérsékelt anyázással. Kapásból realistic-en kezdtem és kb az 5.mission-től volt rendes gear-em. Egy fokkal nehezebb mint a titanfall master nehézsége. Itt egy láblövés is végzetes. 3 nap alatt zavartam le. (Kb 10-15 óra)
A "szörnyű" jelzőt a játékra értettem. Mert az tényleg az. Nevetséges!!!
Ebbe a pár órás kampányban több bug volt mint a Mass Effect Andromeda-ban.
Telóról vagyok... Később leírom... Behaltam rajt.Amúgy a platihoz még le kéne tolni minden küldit veterán-on halál nélkül. Az még érdekes lesz.
-
ProdyG
őstag
válasz
mettek #135770 üzenetére
Hát igen, erre nem gondoltam, így végül is érthető.
Akkor már csak az a kérdésem, hogy van-e minőségbeli különbség, ha optikain vagy HDMI-n megy a nem HD hang. Erre is mindenki mást mondIlletve nem értem miért van a hangbeállításnál 2-féle bitstream:
- bitstream (Dolby)
- bitstream (DTS)
Minden játékban megvan mindkét féle hangsáv? -
sutyesz96
őstag
válasz
mettek #135545 üzenetére
Hát sok időm abszolút nincs, mondhatni semmi játékra. Néha el tudok szabadulni 2-3 napra, de huzamosabb ideig nem tudok játszani. Viszont a stílus meg tetszik, csak ezek szerint így nem érdemes belevágnom. Az meg a másik hogy ps-es ismerősöm nincs is, akinek meglenne bármelyik.
-
szucstom
őstag
válasz
mettek #135545 üzenetére
Mindkét játék egyformán jó sztem, bár azzal egyetértek, hogy a Division jobb, ha többen vagytok. Wildlands is élvezhető, viszont soloban is tolható, ha elég ügyes az ember.
Divisionre visszatérve, nemtom eddig mennyit öltem bele, de szó szerint magába szippantja az embert. 22-es lettem tegnap. Egy biztos, a rambó módot kerülni kell, különben sokszor bedöglik az ember.
-
lazioforever
tag
válasz
mettek #131527 üzenetére
Köszi a tippet, utánaolvastam most reggel. PES 18 Lite a neve, jó döntés is lehetne, de pont a single play Master League maradt ki belőle, ami számomra a legfontosabb.
Én főleg single-ben, vagy itthon 2-3 emberrel játszom vele, multiban alig-alig, vagy csak elvétve. Szóval muszáj lesz megvenni.Apropó, lenne egy kérdésem. Ha lemezes változatot veszek, akkor a játékot felmásolja a gépre, és a lemezt nem kell pörgetnie, hogy játszani tudjak vele? Vagy mindenképp a lemeznek a gépben kell lennie, hogy játszani tudjak?
-
válasz
mettek #130603 üzenetére
Én már alig várom, hogy Skyrim-ben legyek. Most is azzal jászom, de akkor benne leszek.
Egyébként engem meg pont az eddigi rövid demo VR játékok nem hoznak lázba. A Resi 7 és a Skyrim azért már nem semmi. És ugye talán most már jobban beindulnak a tartalomgyárosok. Elvégre sokan rákattantak a VR-re, vagyis van már neki piaca. -
Victoorius
junior tag
válasz
mettek #130573 üzenetére
Fel van ez az egész fújva. Elég szomorú, hogy valakinek az az élete, hogy BF2-ben hanyadik lesz a leaderboardon. Ki a fenét érdekel, őszintén? Játszom, szórakozom vele, nem érdekel, hogy 18. vagy 6. leszek. És az sem érdekel, hogy valaki fel van tápolva és úgy öl meg, vagy nincs.
Kicsit a szegény ember zsírosbödöne ez a dolog.
-
-
törölt tag
válasz
mettek #130084 üzenetére
Nekem ami így elsőre akkorát ütött, mint a mozdony, az a London Heist és a Batman Arkham VR volt. Bár a hagyományos értelemben ezek mint játék nehezen értelmezhetőek, de mint vr élmény....ó te jó ég
Amikor a Batmanben először belenézel a tükörbe, és batmanként látod magad, na az nekem olyan volt, hogy le kellett ülnöm, és aztmondtam, hogy ez nem létezik. Az immerziónak olyan szintje, amihez képest minden más csak gyenge pótlék.
/a feleségem levideózott, ahogy a szoba közepén batarangokat dobálok világító fagyikkal. Napokig sikítva röhögtünk a videón
-
törölt tag
válasz
mettek #130080 üzenetére
Annyira más élmény, mint 2d-ben látni, hogy jelentőségét veszti a felbontás, és minden paraméter, ami egyébként 2d-ben nekem is fontos. Leírhatatlan, és átadhatatlan. Csak a közvetlen személyes megtapasztalás útján értelmezhető.
Persze nem azt mondom, hogy a nagyobb felbontás ne válna a VR előnyére, de itt a szoftverek minősége szinte többet számít. A következő kiadását az első napon fogom előrendelni, ahogy lehetőség nyílik rá, de ezzel szrintem így van a psvr tulajok jelentős többsége. a 2D játék a VR után...hááát, jójó, szép a 4k, meg sokfps, meg minden szép, de az egész nagyon messze van a vr élménytől -
Xaels
félisten
válasz
mettek #129908 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy külföldi illetőségű cég, de ez nem mentség az igénytelenségre. Na a 220 meg az emag sem az a bolt amit bármikor szívesen ajánlok. Előbb vásárolok külföldről. Persze nem azt mondom, hogy ne vásároljon tőlük senki, de érdemes azért minden óvintézkedést megtenni.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
mettek #129867 üzenetére
Ha a ráncfelvarrt verzióra gondolsz, aminél a box támogatja a HDR-t, az tudtommal hamarosan jönni fog. Talán már idén. Nekem ez speciel nem hiányzik, a tévém nem HDR-képes. De valaki olyasmit is írt, hogy változik a kábelezés is, és ha jól értelmeztem, nem biztos, hogy előnyére.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
mettek #129818 üzenetére
Teljesen új élmény a VR. A felbontás abszolút nem zavaró. Ha kifejezetten erre figyel az ember, persze látni a pixeleket, de játék közben úgysem erre figyelsz. Volt alkalmam kipróbálni a HTC Vive-ot és az Oculus Riftet is. Azoknál sem volt jobb a helyzet, hiába magasabb a felbontás. Meggyőződésem, hogy szemenkénti 4K-nál is észlelhetők lennének a pixelek, hiszen a kép a teljes látómezőt kitölti. De ez ne riasszon el! A VR remek élmény, és mondhatni forradalmi újdonság az otthonokban. Az általam kedvelt játékok többsége VR. Csak ajánlani tudom.
-
válasz
mettek #129106 üzenetére
Szerintem teljesen nem fogja kiváltani a rendes kijelzőt csak ott lesz mellette mint plusz lehetőség.
Belsőnézetes lövöldözős játékoknál meg autós és egyéb játékoknál teljesen jól müködik, de szerintem külső nézetes játékokra tök felesleges ráéröltetni a vr-t.
Pl egy fifa vagy egy jrpg egyáltalán nem igényli a vr-t. -
Madwe
nagyúr
válasz
mettek #129106 üzenetére
Filmnézésre elképzeltem, ahogy 5en ültök a nappaliban külön vr szemüveggel... Ilyenkor azért meghagyhatnánk a hangfalszettet, vagy ragaszkodjunk a fejhallgatóhoz, hogy még véletlenül se vegyél tudomást a többiekről, akik veled nézik a filmet
?
Mondjuk egy 4ks oled hdr vr képet kipróbálnék, ha lenne(#129127) Moby Ez szerintem egyénfüggő. Én régen pl minden szart kipróbáltam a vidámparkban, ma pedig buszon se tudok olvasni mert szarul leszek
Sőt, vr se kell h rosszul legyek játék közben, elég ha fpst nézek amit nem én irányítok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest