- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
eeXaa #272024 üzenetére
Kivéve amikor megjön az éves adó visszatérítés egy összegben. Akkor rögtön el is költik az emberek általában műszaki cikkekre.
Egy hónap alapján nem lehet valós adatokat leszűrni, csak találgatni, de írhattam volna azt is, hogy több idejük van/volt játszani vagy jobban pörög a használt lemezes piac, az ugye nincs benne a listában.
-
-
válasz
eeXaa #268998 üzenetére
Már miért lenne drága? Szerintem az ajánlott fogyasztói ára kifejezetten baráti. Sokkal többre számított mindenki. Az más kérdés, hogy a scalperek mennyiért adják a lerabolt készleteket, de ez idővel meg fog szűnni.
Én olyan rengeteg hibás daraból sem tudok. PS5 topikban aki kapott gépet, talán ha egy embernek volt vele problémája.
Lesznek rá azért jó exek a következő években és attól függetlenül, hogy van amelyik jön PS4-re, azért PS5-ön teljesen más lesz játszani vele. RT, 60fps, ssd stb.
-
Frod
addikt
válasz
eeXaa #268701 üzenetére
Az alapot adja a Plus, de még lehet rá venni külön a Definitive Upgrade-et, nem tudom most épp akciós-e, de kb 1800 Ft körül szokott lenni.
Abban benne van ~7 tomb + összes(?) karakter és fegyver skin. Úgy lesz teljes a pakk.
Véleményem szerint ennyit lazán megér, én megvettem hozzá, majd így fogom kezdeni. -
Zoleee83
addikt
válasz
eeXaa #249561 üzenetére
Mit robbantanának? Önmagukat?
Ha már ide tévedtél trollkodni, saját bevallásuk szerint sem lesz még jó ideig új belsős címük, sajnos..
Millió indie cím, az 1-2 évenkénti Forza meg copy-paste más-más környezetben, mutathatnának valamit végre, hogy kedvet kapjak egy SX-hez.. -
válasz
eeXaa #239501 üzenetére
Ha mindenképpen szükséged van a felhőben tárolt mentéseidre, akkor előfizethetsz, majd utána rögtön lemondhatod (cancellation policy). Persze ezt annyira nem javaslom, csak ha tényleg nagyon fontos.
-
marilllyo
veterán
válasz
eeXaa #160434 üzenetére
Vegyél egy használt ps4-et (kb 50k). Aztán majd ha 2-3 év múlva talán megjelenik a ps5 akkor eladod ezt 40-ért, azt meg megveszed. Még örülni is fogsz annak a 40k-nak, hogy "megspóroltad". Minek várni még két évet, amikor most is játszhatsz... Hovatovább...én megvárnám majd abból is a második vagy harmadik szériát, ami +fél-egy év legalább.
-
-
válasz
eeXaa #160451 üzenetére
Amúgy nem pénzkidobás ha most még veszel PS4-et, hiszen akkor már most tudsz játszani is (nem évek múlva). Önmagában a konzol nem is túl drága, pl. egy jobb telót nem kapsz ennyi pénzért. A játékokon meg nem veszítesz semmit, akkor sem ha lesz, és akkor sem ha nem lesz visszafele kompatibilitás.
-
-
lazioforever
tag
válasz
eeXaa #160397 üzenetére
Szerintem meg pont most éri meg Ps4-et venni. Most van a csúcson a generáció, elképesztő minőségű játékok jönnek folyamatosan.
Eddig minden generációnak kellett 1-2 év, mire úgymond "felvette a tempót", és véglegesen leváltotta az előzőt. Ez szerintem a Ps5-nél se lesz másképp. Szóval ha akarsz várni még 3 évet, hát .... te tudod. És azt se vedd biztosra, hogy a mostani címekkel tudsz majd játszani Ps5-ön. Nem olyan biztos az a visszafelé kompatibilitás. Szóval ha van minimum 3-4 olyan játék, amit mindenképp szeretnél végigtolni, ne várj az 5-re. -
NyMRooD
őstag
válasz
eeXaa #160397 üzenetére
Nem nincs veled, mert így 2 évig nem játszol egy játékkal sem (legalább is ps4-es játékkal nem), aztán meg ha a Sony úgy dönt, hogy ps5 nem fogja támogatni a ps4 játékait akkor kimarad egy teljes generáció felhozatala. Persze ha nem hobbid a játék akkor igazad van, de abban az esetben nem biztos, hogy szükséged van konzolra (Ha egy félév max egy év lenne ps5 megjelenéséig akkor talán igazad lenne, de még lehet akkor sem mert a legelső reviziót érdemes megvárni majd abból is).
-
törölt tag
válasz
eeXaa #160397 üzenetére
>inkább kivárom azt a max. 2 évet és az ára fedezi is majd amivel az 5 többe kerül majd
Istenbizony 1 kávé már bennem van, de nekem ehhez így is nagyon korán van. Meg meleg is van odakint, úgy tudom.
/ha valaki megoldotta a képletet, küldje már el nekem a maistanultamvalamit@azidovelemvan.com -ra. Köszi!
-
Anaren91
senior tag
válasz
eeXaa #159629 üzenetére
Na basszus nem holnap jön? Most adtam el a ps4 em, azt mondta ipwnyomomma99 a YouTube csatornajan, hogy holnap már meg lehet venni, meg hogy nem csak, hogy ps4 és gammákat, hanem még a boxosokat is lejátsza, meg ilyen kinekt szerű mozgás irányítás lesz benne, meg 4k 144 fps... Most mehetek venni megint ps 4 et 😕😈
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest