- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Esetleg tudja valaki hogy az Operencia-ba a uk acc-on is lesz hun sub? -
válasz
Kendek #255956 üzenetére
Vágom ezt a cusa dolgot csak az utóbbi időben mindenen volt hun sub ami úgy jelent meg és azt hittem kinőtték már ezt a hülyeséget mert hát miből tartana rárakni nem?
Meg az is érdekes amit idave is ír. Mert ugye lát már m8nket meg szeret a sony, és ad magyar menüt meg feliratot játékokhoz de feltüntetni a játék adatlapján biztos megint valami bonyolult dolog lenne..
-
válasz
Kendek #255951 üzenetére
Csak akkor nem értem miért van benne egy magyar szó az elején.
Egyébként hogy működik ez? Lengyel mindig van de magyar nem mindig.
Ez előtt a last of us 2 és a ghost of tshusimát is uk acc-ra vettem és mindkettőben ott a magyar felirat.
De itt nem mert mert mondjuk biztos rohadtnehéz rárakni még egy textet a játékra...Köszi a választ!
-
Üdv!
Megtudná valaki mondani hogy hogyan kell a days gone-t magyar feliratosra állítani?
UK accountra vettem meg de ha a ps nyelvet magyarra állítom akkor az elején magyarul írja ki a sonys szöveget de aztán a menüben csak orosz lengyel és english van.
Átmentem a magyar accomra és ugyan ez a helyzet. -
válasz
#42308056 #233280 üzenetére
Ez az ami az ending után van ha vissza belépsz a játékba?
Mert ott nekem is volt pár köröm váladztékos szavak kiséretében.
Azt a kőtörmelék pajzsot én csak a legvégén a trofi miatt húztam ki. Viszont az ellenfél átálitós skill az hasznos volt.
Kérdésedre visdzatérve, nekem sem annyira tetszett hogy a játék azzal operál hogy rádspameli az ellenfeleket. -
-
válasz
Kendek #232716 üzenetére
Uk acvountra vettem és ha ott is van hunsub akkor magyaron tuti. De egyébként sokat nem segít rajta.
Mindenki vagy magában motyog vagy karóba van húzva vagy cellába zárva. A pokol témát nem nagyon használták ki azon kivül hogy mindenhol csontok meg húscafatok.
Én el tudnék képzelni specifikus kinzásokat a pokolra jutóknak de a készítők nem tudtak. -
Üdv.
Magyar feliratos játékok listára mehet fel az Agony.
Én is meglepődtem mikor átpörgettem a választható nyelveket és a magyar is ott volt. Viszont ez az etyetlen pozitív tulajdonsága a cuccnak.
Nem azr mondom hogy bugos de olyan mint ami nincs kész. Nem ehyszer volt olyan hogy a bálya adott részén csak a másik szélén volt a scriptelt rész és mindegy volt hogy én addig mit hol csináltam, már jött a bevágás hogy én épp ott vagyok és megszálok valakit. Én úgy éreztem hogy ezt a játékot nem elkészítwtték hanem mindenki a megcsinálta a saját rábizott feladatát aztán ezt összefoltozták hogy legalább összefügjenek a részek.
Pár szituációban az irámyitás is egy retek.
Ezt végigjátszani volt egy agony.
Van még 4ending de sose fogom látni és részvétem azoknak akik ezt még ki is platinázták. -
válasz
Mr Chapel #226444 üzenetére
Van valahol a neten egy cikk árról hogy miért ilyen a történetvezetés a from játékokban de nem félkész hanem direkt.
Térkép sose volt egy részben sem. De nem te vagy az eslő akinek ez gondot okoz.
Szerintem nem azzal van baj hogy milyen a játék hanem hogy te milyennek akarod hogy legyen. Egyszerüen ez nem az a játék amit te keresel benne.
Talán a Sekiro jobban tetszene ilyen téren. Ott van egy valamilyen térkép is, a storyvezetés is jobb és a toturiál is sokkal teljesebb. -
Vannak itt dauntless játékosok.
Tegnap kezdtem szóval még sok mindent nem tudok a játékról de szivesen játszanám nem random playerekkel.
Nem tudom van e szint limit de én csak egy zsenge 11es cagyok. -
Engem nagyon iritálnak ilyen dolgok hogy pl a ketrec ajtaja befelé nyílik és átmegy a benne lévő npc-n. Nem volt egy ember aki észrevegye hogy ez így nem jó? Vagy ami még rosszabb, ez még így oké?
Ilyen igénytelen megoldásokat leszámítva tök jól elvagyok a játékkal, ami engem is meglepett. -
Engem addig érdekelt míg desmond benne volt. Na nem miatta, de az úgymond egy story volt.
A 4.részben már ki sem léptem az animusból, aztán már ac-t se játszottam mer becsömöltem. A 4et is a hajózás miatt vittem végig mert az színesítette a játékmenetet a korábbiakhoz képest. -
válasz
d@vee #204256 üzenetére
Én a black flagnél csömöltem be és a jelen szál annyira érdekelt hogy magamtól egyszer sem léptem ki az animusból.
Aztán jött az origins amire felfigyeltem mert hátha megint lesz benne valami érdekes. Lehet hogy volt de akkor még nem bírt behúzni az egyiptomi téma.
Ez a görög viszont azonnal tetszett és most így minden mást kijátszva aminérdekelt, elég olcsón használtan megvettem.
Az elején a jelen szálon jót mosolyogtam mert itt is hidegen hagy.
Játék közben pedig egyszer sem jut eszembe hogy ez egy ac játék és nem is izgat.
Van egy karakterem aki nekiindul a világnak közbe meg mindenkinek mindenféle dolgot megcsinál. Ez eddig működik.
Aztán hogy megunom e a vége előtt azt majd meglátjuk.
Egyenlőre elvagyok vele, szépen kipucolom az adott területet majd story questtel tovább megyek. -
válasz
S e t h #204114 üzenetére
A stóory meg a látvány nagyon jó. A annyi pókember film próbálkozás után a legjobb amit láttam ez a játèk.
A harc is jó,tök sokféle mozdulat van és tökre kényelmes használni őket.
Aztán nekem elkezdett laposodni.
Rengeteg bandát kellett leszámolni, rengeteg autót kellett megálítani stb. A játék végső szakaszába mik9r megint megjelent városszerte egy rakás ioyen verekedés leszámolás felszámolás, nekem elegem is lett és vettem az irányt az endgame felé.
Miután az meglett úgy gondoltam hogy ebből ennyi elég volt és nem kell dlc. Azóta se gondoltam meg magam.
Egy végigjátszást megér plusz egy darabig el lehet lenni a mellék küldetésekkel is de hogy mindent megcsináljak vagy esetleg platinázzam is. Na ahhoz túl monotonná vált nekem a végére. -
válasz
Xaels #203834 üzenetére
ha már ni no kuni.
Azt mondjátok meg nekem hogy az előző részben is volt ez képváltás harcnál? mert az engem nagyon zavar viszont a grafika meg a hangulat nagyon adja. ja meg ez a világtérképes nagyfejű mód se adta.
Azon gondolkodtam hogy megpróbálnám az első részt hátha az jobban tetszik, de vannak ezek dolgok amiket az én gyomrom nem bír. -
válasz
Carlos Padre #203827 üzenetére
Úgy tudom semennyire. Még talán más volág is vagy csak más időben játszódik.
-
Nekem tetszik.
Először azt hittem hogy a kis robi tarkóján a kijelző a hp-t jelzi de aztán láttam hogy ott van bal alul.
Pedig jó ötlet lett volna.
Csak az a fura nekem hogy ugye a fénykard az one hitel és így a sima mezei katonák kb nem ellenfelek.
Nem emlékszem hogy a dead space után vettem e bármit amit EA adott ki. -
Oké nem csak ennyiből áll de ez a része nagyon olcsó.
Egyébként az egyszerre tizenhét ellenfél között dodgolgatni nem az én világom. Én az 1v1-et szeretem,nem az ilyen balról a 3.ütni készül miközben épp jobbról a 2.at csépelem.
S épp ezért soulsos múlt ide vagy oda én ennek a játéknak nem mennék neki nehéz fokozatokon.
A necro skillekhez hozzá se szagomtam még. Oké hogy egyenlítenék a túlerőn de nekem így is sokan vannak néha a képernyön.
Arébb is szoktam menni és aki hamarabb odaér azt támadom. -
válasz
james001 #202449 üzenetére
Most játszom a 2. részt és sokkal jobban tetszik mint az első. Azt kb story miatt toltam le. A 2.rész viszont tetszik az elejétől.
Az egyetlen ami nem tetszik hogy a bossharcok közben a nehezítés annyiban kimerül hogy spawnolnak mobok, én meg az ilyet olcsó húzásnak és idegesítőnek tartom de semmiképp sem nehezítésnek vagy kihívásnak.
Ezen kivül tökre rendben van a játék,nemtom mikori de én teljesen jól elvagyok vele. -
-
Srácok. Most vettem egy hónapos pluszt mert a darksiders 2 megvan pluszba.
Na most a probléma az hogy még mindig lakat van az összes pluszos játékomon.
Ilyenkor mi van?Szerk: minden digit játékomon lakat van azon is amit én vettem. Mostmár tényleg mi a tosz van?!
-
-
válasz
saelin #201904 üzenetére
Ezt az egymásba lógást már már egy korábbi videóba figyeltem, a haja a gázmaszkba lógott qz meg a ruha gallérjába és így minden mindenbe, és ez egy hosszabb párbeszédes részben. De gondoltam ez olyan amit majd javítanak mert így hagyni elég erős lenne.
Ma meló után az estét rászánom és megnézem én is.
tboy93
Van ott még több másik is ahogy carlos is írja. -
-
válasz
RangerFox #201824 üzenetére
Halu.
Nekem olyan baj van hogy nat type. Tudom volt már róla szó, rákerestem láttam is hogy az se jó ha 1 az sem ha 3, viszont nekem network tesztnél azt dobja nat type résznél hogy "sikertelen".
Nem volt babrálva se a router semmi, és így nem értem mi van mert egyébként meg net van.
Regen elég volt egy ps restart most meg ez van már vagy 3 napja. -
válasz
rumkola #201690 üzenetére
Azért az a "csak" mgs egy olyan széria amit azóta se lőtt meg semmi abban a stilusban amire azt lehetne mondani hogy olyan mint az más csak jobb.
Történetben meg semmiképp.Szóval aki hisz benne hogy kojima megint alkot azt hagyni kell, aki meg szkeptikus az ne is foglalkozzon a dologgal.
-
válasz
#42308056 #201568 üzenetére
Nem volt az nehéz. Mikor a hang a fejedben mondta hogy vigyázz akkor nyomtál egy blockot es pont kivédte aki hátulról meg akar csapni. Vagy dodge de a block biztosabb volt.
Szerintem nagyon flow volt mikor úgy kezdődött 3gy harc hogy csak kitérsz vagy védekezel és ahogy elkapod a ritmust átveszed az irányítást és már te támadsz, aprítod őket, már rájuk szaladsz, már várod a következőt és a következőt. -
Na volt valami érdekes a tegnapi streamben? Én a kezekig láttam, aztán néztem mást abban a 3percben míg bealudtam.
-
Az a jó hír hogy ez nem souls vagy borne like játék attól hogy from. Itt mást akartak csinálni és sikerült is. Mást és máshogy lehet fejleszteni,a harc us másabb. Annyi hasonló a souls stilushoz hogy ez is elég nehéz.
Én a nioh-t hagytam ott. Ez s futkározós harc nem adta.
-
-
Meg a kemény dolgok amik kiderültek sokszor párbeszédekből. Pl az elején amicia szinte bemutatkozott a tesójának, szóval sokat nem találkozhattak. Meg hogy hugo mondja hofy sosem látott még békát, azaz kb a szobában nőtt fel.
Most behúzom a platinát aztán megyek még egy rendes vegigjátszást. -
+1
Két dologra reagálnék.
Az egyik hogy nekem sem volt fogalmam sem hogy a story elmegy egy olyan irányba ahova elment. Ha csak annyi lett volna amennyit tudtunk hogy "testvérpár pestises franciaországon keresztül menekül" én már azzal is boldog lettem volna mert végig tetszett a játékmenet és a párbeszédek.
A másik dolog hogy teszik ahogy a tripla A-t gondolod és ez a játék bizony az, amiket annak hívnak azok meg max már csak annak csúfolni lehetne a legtöbb esetben. -
-
Nem tudom az echo-t játszottad e. Az is egy elég egyedi hangulatu és történetű lineáris játék.
Mondjuk én is csak belenéztem még de épp annyit láttam hogy meg akarjam mejd venni valamikor.Nekem nagyon tetszemek a párbeszédek.
Pl hogy abból derül ki hogy a gyerek a szobába nőtt fel hogy mondja hogy sosem látott még pl malmot vagy békát. -
Üdv.
Néztem a magyar feliratos játékok listáját és nem láttam ott a Subnstica-t.
Tegnap vettem meg UK acc-ra és én lepődtem meg a legjobban mikor alapból magyar nyelven indult el. -
válasz
hombre[EU] #192460 üzenetére
Az csak jó ha evolválják a soulst.
Én ugy gondolom hogy itt a soulsos level up rendszert meg a fegyver fejlesztést cserélik le vagy gondolják újra.
De az látszott abban a videóban hogy itt is meglesz a dodge stb.Tényleg. Lesz ebbe stamina?
-
válasz
30z.Samu #192452 üzenetére
Ne vedd magadra de tök poén hogy a From külön kijelentette hogy ez nem souls like játék lesz, de ezzel szemben mindenki beskatujázza souls játéknak csak mert ezt is a from csinálja.
Nem szőrszálhasogatni akarok de azért mert egy játék nehéz attól még nem souls,még akkor sem ha Fromsoftware-es. -
Mi kell ahoz hogy egy kiadó játéka bekerüljön storeba megjelenés előtt?
Mert érdekelne hogyan működik az jogy a jövő februárban megjelenő resi2 remake már most kicsengethető de olyan játék ami holnap jelenik meg valszeg nem is fog bekerülni megjelenés előtt. -
Ezt a Remothered: Tormented fathers-t ismeri valaki?
Jónak néz ki de ezelőtt nem is hallottam róla semmit. -
Srácok, nem tudom volt e róla szó vagy már úton is van a feledésve de én írok pár sort a Vampyr-ról mert megérdemli.
Olvastam, láttam én is a kritikákat de úgy voltqm vele hogy rohadtul érdekel a játék nem technikai része.
Megvettem lemezesen hogy ha mégse adja ne maradjon rajtam, viszont eszemben sincs eladni.Ahogy fut a játék aztal tényleg vannak gondok, mert képpes menet közben is bevágni loading feliratot ha mondjuk célirnyosan át akarok rohanni a városrészen.
A másik a harc ami elég kaotikus. Gyakorlatilag ha az ellenfél elkezdte a támadaását akkor én átütök rajta úgy hogy nem sebződik, viszont ha én benne vagyok a hitboxában akkor tuti hogy sebződök hiába láthatóan nem ért el.
Miután kitapasztaltam rászámoltam erre és úgy már kezelhetőbb lett a harc. Onnantól már csak a hitbox mérete lepett meg sokszor.No és akkor a jóságok.
Látszik hogy a csapatnak megvolt a storyja az ötlete hogy mit is akarnak és ez a része nagyon jó.
Az 1918as ésjszakai london és a városrészenként változó zenéinek összhatásával én nem bírtam betelni.
Lehet jobb lett volna a játék harc nélkül mint a LiS mert a játék harcon túli része olyannxira elkapitt hogy jön a 2.végigjátszás majd végül remélhetőleg a platina. -
-
válasz
Mr_no_Name #155713 üzenetére
Én végogvittem 3x meg platináztam 30fps-el szóval azért mesdze nem játszhatatlan, égyébként sem wz ami 30at tud. Amúgy nem rémlik nekem hogy a ds2 tudta a 60at ps4en.
Moby
Pont ezért kérdeztem, hogy itt mit trükköztek.
Egyébként azt nem tudom hogy a pve része is earky e, mert ha az kész lenne az megmagyarázná a dolgot. -
Élménybeszámoló mert valahova le kell írnom.
Szóval elkezdtem játszani a farcry primallal mert tetszett ez az ősemberes skinvilág.
Ezentúl olyan dolgok törtèntek amelyek kellemesen leptek meg azon túl hogy néha már könnyesre röhögtem magam.Pár példa:
-Mikor a sima bunkós ősember szalad felém és már 20méterről üvöltve, feltartott bunkóval jön . Eközben én azon gondolkodom hogy vajon volt e már nyíl az őskorban és hogy ez milyen stratégia lehet hogy üvölt, és mi van valami kardfogú van a közelben?
Közben odaér hozzám én ellövöm a nyílvesszőt, szemen találja és előttem fél méterrer összesik. (Ezt ki nem látta előre?)
-Ugyanez a felémfutós szitu miközben épp megkaptam a medveszelidítős skilkt és nagyban medvét keresrk de hiába. Szóval jön a tag, feszitem az íjat és egyszercsak a fák közül ráugrik a medve. Hagyom hogy végezten vele majd dobok neki csalit és megszelidítem. (Ezek szerint nem volt kardfogú a környéken.)
-Meglátok egy fehér Yak-ot és gondolom ritka mert eddig ilyet még nem láttam. Meglövöm tüzes nyillal mert az biztos poén lesz, közben ráuszítom a jaguárom. Ez után kialakult egy ilyen prehisztorikus benny hill show ugyanis menekül az égő yak és gyújtja fel az aljnövényzetet, nyomában a jaguárom, én is rohanok utànuk hogy megtaláljam majd a tetemet és eközben engem üldözőbe vesz egy elenséges ősember. (Na ezt nem láttam előre!)
Az ősember környezet mellett ezért tetszik ez a játék, mert olyan helyzetek alukulnak ki hogy eszembe sem jutna, és nem számítottam rá hogy ez a játék ilyeneket tud.
Egyébként a story nincs túlbonyolítva és a küldetések sem túl érdekesek, és emelett a világban se sokmindent tudok csinálni a gyűjtögetésen kívül de mondjuk ez nem akkora hiba elvégre nem lehetett túl érdekes ősembernek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest