- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
-
törölt tag
válasz
mike1334 #187636 üzenetére
Ácsi. Semmi fraud csekk nem volt. Nem is fraud csekkelhet, mert milyen fraud lehetséges itt? Semmilyen. Azt akarta tudni, hogy mi a nemzetiségem, hogy egyből védekezhessen, hogy nincs refund, mert nem UK-ben élek.
És mifasz van, ha nem nekem kellett a kód? Az online vásárlás erről szól, bárki bárhonnan tud paypallal, anélkül, hogy mutogatnia kéne bármilyen egyéb adatot.
Sarkos példa, de ha veszek egy DVD lejátszót Amerikában, senki nem kér tőlem útlevelet, hogy héé, ez a PAL-régióban nem fog menni, ezért igazold magad, mert nem vesszük vissza, ha nem tudod lejátszani otthon.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
mike1334 #187509 üzenetére
[IAmúgy szívesen beszélnék egy olyan szakértővel, aki objektíven megállapítja valamiről, hogy jó vagy rossz] Ha kicsit is érdekelne akkor találsz egy csomó GDC elōadást, olvashatsz blogokat, youtube videók szakmabeliektōl,developer podcastek stb
Tudod nem véletlenül készít a NaughtyDog 10 perces gameplaye után a MotiveStudios senior tech animatora 90perces frame-by-frame videót
Az ördög a részletekben rejlik -
mcwolf79
veterán
válasz
mike1334 #187509 üzenetére
Én is most tolom a SotTR-t, és még kell mondjam, sokkal jobban élvezem , mint az agyon ajnározott UC4-et. Azt kb. A felètől untam, majd be aludtam rajta. Csak tényleg azért toltam végig, hogy ne maradjon ki. Túl sok átvezető, ami kizökkent, túl sok céltalan mászkálás. Uncsi
-
knorbi90
csendes tag
válasz
mike1334 #187334 üzenetére
HDD-t nem cseréltem benne. Decemberben vettem a PRO-t, azóta csinálja mióta megvan.
Igen a ventinlátor hangja kb. majdnem elnyomja.
Csak azt hittem hogy valami kezd szétmenni benne, bár még garis. Mondjuk a random sípolgatás miatt egyenlőre nem viszem szervízbe, ha ez ennyi akkor csinálja csak.
Köszi!
-
lazioforever
tag
válasz
mike1334 #187116 üzenetére
Én kellemesen csalódtam az Order 1886-ban. Ahhoz képest, mennyire szidta mindenki (főleg a rövidsége miatt), számomra az egyik legjobb PS exkluzív cím volt, amit eddig végig játszottam. Nagyon jó a sztori, tényleg szép az egész játék (még mai szemmel is), a játékmechanika is hozza azt, ami ehhez a stílushoz kell.
Egy valamit sajnálok, hogy nincs rendes vége, fojtatásért kiállt. Ami valószínűleg soha nem fog elkészülni. Kár érte. -
-
malystryx
senior tag
válasz
mike1334 #186241 üzenetére
Igen, ez így igaz, elfogadom és mélységesen tisztelem azokat akik a souls-like játékokkal tudnak játszani. Nekem a Ni-Oh nagy kedvenc lenne, de pc-n elindítottam és minekutána én az első lehetséges alkalommal meghaltam, ment a kukába, majd ha a zöme játékot letoltam PS4-en, lehet megpróbálom majd, mert billentyűzettel nem boldogultam vele pc-n, gondolom a kontrollerrel jobb mindenképpen.
-
hitchins
őstag
válasz
mike1334 #186198 üzenetére
Erdekes. Mindig meglepodok kicsit az ilyen irasokon. Szamomra az egyik legnagyobb elmeny volt az elmult par evben.
Tudom nem kellene, egyreszt en meg ps3 gepen toltam azota valtoztak a jatekok az elvarasok es a grafika is ..... na meg persze alapvetoen mindenkinek mas az izlese.
-
xkoti
senior tag
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
mike1334 #185349 üzenetére
Végülis Alexandrai a görög korban keletkezett... szal igen.
Meg a nagy hajók is hasonlóak és elég sok hellénisztikus dolog stílusjegy, pajzsok, fegyverek, ruhák, van inkább benne... még ha Kleopátra már inkább a római korban volt.Uzót kell inni és gyrost enni közben.
Vagy gondolhatod, hogy görög megszálló vagy egyiptomban...
-
Bishi
tag
válasz
mike1334 #184906 üzenetére
Nekem is a nagy hype miatt csalódás szerű volt az exclusive, de ha ezt leteszed, akkor simán van köztük jó játék.
Nekem pl a pókember nem jött be, bár csak pár órát játszottam vele, a TLoU az nekem mondjuk a hangulata és a sztori miatt bejött, Uncaherted 4 nem jött be, kb. mint egy módosított TLoU csak más a sztori.GoW jó volt, de a végére már untam. HZD tetszik, és a sztori is valahogy jobban bejön.
Lehet kicsit az exclusivitás miatt sokaknak olyan plusz jóság érzés ez. Nem tudom. Nekem csak az elvárásom volt nagyobb a nagyon kiemelt dícséretek miatt.
De közben, ha belegondolok mikkel játszottam még mostanság: Quantum break, RDR2, Mutant year zero, Hellblade: Senua's Sacrifice azok sem tetszettek kevésbé. Utóbbi kettő meg simán kiemelkedő.
Szvsz azért mert valami exclusive nem jobb mint egy a multiplatform. Ami előny számomra az exclusiveokban, hogy szingli játékok.
Szeretem a jó sztorit, és multi játékokban ezek gyengék szerintem, meg az open world játékokban is, kivéve a HZDt, az bejön, hangulatos, de még csak a finishében vagyok. -
RangerFox
veterán
válasz
mike1334 #184941 üzenetére
Engem is csak másodjára sikerült elkapnia a TLoU-nak. De akkor nagyon. Mondjuk a kevés töltényt és a lopakodós játékmenetet hibának felhozni egy túlélő-horror játéknál kicsit vicces
hombre[EU] A multiban büntetik az ütközést. Amúgy a botokat is nagyon jól be lehet lőni, igazi kihívást fognak nyújtani!
-
válasz
mike1334 #184704 üzenetére
Valóban rombolja egy kicsit az illúziót, hogy a társaink szabadon "garázdálkodhatnak", de inkább így legyen, minthogy miattuk vegyen észre az ellenség. Úgy lehetetlen lett volna groundedon végignyomni.
A töltényekkel pedig nem feltétlenül kell spórolnod. Nyilván nem élhető út az, hogy az ember Rambo módra megy neki mindenkinek, de a játék nem hagy töltény nélkül, annyit mindig találsz/kapsz, hogy a következő harchoz legyen.
-
.LnB
titán
válasz
mike1334 #184390 üzenetére
Há' azért vannak elvárásaid.
Egyébkén azon dolgoznak, mobilos game lesz.
(#184394) Deck
Na látod, akkor remek eladásirekorddöntő.
A Nier: Automata meg nem döntött rekord eladásokat. Mégis egy remek játék.A siker nem egyenlő a minőséggel én úgy veszem észre. Mutatok egy példát: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
mike1334 #184305 üzenetére
(Nem akarok nagyon offolni itt, át is vihetjük a témát máshova.)
Spirituális típus vagyok egészséges szinten, és valahogy azt érzem, hogy hívogat az a város. Sopronban élek, itt nincs semmi, aki dolgozik és jól akar keresni az kifelé megy az osztrákokhoz, aki maradna, annak alig van lehetősége, pláne ami nincs diplomához kötve. (Szeretnék egyetemre menni, eszem is lenne hozzá, de nem vagyok olyan anyagi helyzetben. Nappalit nem tudom bevállalni, levelező a félév horribilis ár.) Így marad szakmatanulás, képzések, tervben van a nyelvvizsga, jogsi is. De ott a fővárosban több a lehetőség minden téren, a párkapcsolatról ne is beszéljünk. Akikhez közöm volt és van, ott él vagy a környéken.
Vidéken itt semmi nem jön össze ezen a téren sem. Egyedül az albérlet árak... Azok borzalmasak. Pedig imádom a várost, és úgy pezsegnék benne én is.
-
törölt tag
válasz
mike1334 #183873 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, abban egyrészt nincs szintezés. Másrészt, az egy audiovizuális utazás, sokkal inkább mint klasszikus játék. Ergo, nem is lehet célja, és nem is volt szofisztikált harcrendszer alkalmazása..
A két játékot összehasonlítani, már ne is haragudj, hmmm, mit mondjak rá, csacskaság!
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #183542 üzenetére
Én is mindig parázok a körökre osztott crpg-től, ezért kérdezgettem a Pillars of Eternityről is tegnap. De a Divinity Original Sinsnek nagyon jól megoldották a kezelését joyjal, így nem hinném, hogy a II részben elbarmolták volna, más nem Pc-n adj neki egy esélyt, mert tényleg nagyon jó dologról maradsz le
@F-ECT$: én májusban vettem itt 13000 ért a hardveraprón 15 havit, nem bántam meg. Ha csak egy évben 3-4 jó cím van már akkor megéri. Nekem ezek amik bejöttek és kipörgettem: Beyond Two Souls, Xcom2, Heavy Rain, Rayman, Soma és most nyüstölöm a Yakuza Kiwamit (ami előtt értetlenül állok, hogy a fenébe nem kap a sorozat nagyobb nyilvánosságot, kb kihugyozza a GTA-t) Akárhogy is nézem, nekem megérte...
-
Zoleee83
addikt
válasz
mike1334 #183521 üzenetére
Na megbeszélem akkor magammal.
Az a baj hogy vagy 2x belekezdtem még anno xbox-on az akkori home cimborámmal, és mindig abbamaradt 1-2 óra után, de most annyira kifogytam a játékokból hogy lehet adok neki még egy esélyt.
Még az Odyssyn gondolkodtam, itt az Abstergós vagy hogy hívják szállal nem vagyok tisztában, lövésem nincs ki van kivel, templomosok vs. assassinok, remélem nem gond. -
penge111
addikt
válasz
mike1334 #183518 üzenetére
Pedig emlékszem elég nyögvenyelősen indult a kapcsolatod a Witcher 3-mal. Nem tudom mennyire szereted a körökre osztott rpg játékokat, de a Divinity Original Sin II-re azt mondják, hogy egy 10/10-es játék lett. Azt emlegetik egy lapon a W3-al, természetesen igazán nem lehet őket összehasonlítani. Csak az is egy nagyon jól sikerült darab, nekem ott figyel már a polcomon, de ínséges időkre tartogatom. Én végigvittem az első részét, az is nagyon adta
-
-
.LnB
titán
válasz
mike1334 #182949 üzenetére
Én nem értem az ilyen embereket. Az ilyen menjen ki a 'csába az erdőbe aztán vadásszon farkasra..
Nem igaz, hogy nem lehet valaki annyira "érett", hogy felfogja, ezek játékok. Mindegyiknek van egy saját szabályrendszere. Törekednek sokszor a valóságra, de ettől még játékok. Aztán amikor az RDR2-ben sokat kell lovagolni az gáz, mert unalmas. Olyankor nem számít, hogy életszagú... -
ldave
félisten
válasz
mike1334 #182614 üzenetére
Hosszú történettel rendelkező single player FPS-t elég kevesen csinálnak manapság, most hirtelen csak a Bethesda játékai jutnak eszembe (Doom, Wolfenstein), a CoD és a BF single részét nem számolom ide. Szóval a Sony által jelenleg képviselt stílusban (hosszú (értsd 10 óránál hosszabb), single player játékok) nem nagyon van FPS.
-
törölt tag
válasz
mike1334 #182614 üzenetére
A kérdésedre a válasz nagyon egyszerű:
Egy exklizív játékot sokkal nagyobb odafigyeléssel készítenek és ezáltal garantált az h überkirály Gamma lesz!
Kb ennyi...
Ha van ps ed is akkor
tudod miről tetszek beszélni..
Nem lesz itt konzol war voltam én xbox os is ps mellett Imádtam az összes Gears of wart am.
Meg halokat is szerettem kivéve ODTS vagy mi mert az szar volt.
Legalább is nekem az a rész nem adta... -
törölt tag
válasz
mike1334 #181876 üzenetére
Én nem vagyok nagy Star Wars-os, de nekem annyira bejött, hogy saját storyt írtak egy tök ismeretlen karakternek és mind ezt a sötét oldallal. De... Na mindegy. Nincs több spoiler.
Szerintem simán megállja a helyét.
Ilyen hack and slash szerű.
Amúgy kajak van ps4 Star Wars The Force Unleashed? 1-2?(#181882) ProEvoFan
Jah? Mindegy, ha kimaradt neki én simán pótolnám.
-
Xaels
félisten
válasz
mike1334 #181188 üzenetére
A Ghiblinek elég sokrétű a kínálata. A lányaim imádják Totoro-t vagy KiKi-t, ezeket például teljesen nyugodt szívvel merem ajánlani bármilyen korú gyermeknek. Ott van még az Arrietty meg a Ponyo(bár ehhez mai napig nincs szinkron sajnos) amik elég gyerekbarátak. A komolyabb és talán idehaza is ismertebb műveik persze már egy bizonyos kort megkívánnak. Laputa, Nauszika, Vándorló Palota, Chihiro, Porco Rosso. És vannak kifejezetten felnőtteknek való történeteik kezdve a Vadon Hercegnőjével a Szentjánosbogarak Sírjáig. Most nem soroltam fel mindent de a Ni No Kuni valahol a Laputa és a Vándorló Palota szintjén van szerintem.
-
marilllyo
veterán
válasz
mike1334 #181150 üzenetére
Mit nevezünk konkrétan gyerek okozta kárnak? Mondjuk a nyáltól pépessé vált babapiskóta a hdmi csatlakozóba való gyömiszölését? Vagy a távirányító gombjainak a rábüfikétől való beragadását?
Azért ez így szerintem eléggé vékony. De jah.. nyilván a szerződésben le van írva minden. Szerintem egyébként nem kell magyarázkodni.Haver Asus laptopját a kutya borította le az ágyról ahogy csóválta a farkát. Egy szót sem szóltak. ... Fél évig... Majd kicserélték egy vadi újra.
-
LeventeV
senior tag
válasz
mike1334 #180911 üzenetére
Be van osztva, hogy mit meddig kell teljesíteni, de rengeteget segít a játék. A cselekmény 1 naptári évet ölel fel, ami alatt végig kell vinni, 7-8 dungeon-t. Mindegyikre van kb 10-14 napod. Én normal-on játszottam és 3-4 napnál soha nem kellett több, hogy kitakarítsam őket. És sokszor hívnak, meg SMS-t küldenek a társaid, ötleteket adva, hogy épp mit kellene csinálnod. Alacsonyabb nehézségen pedig gyerekjáték végigvinni.
Én JRPG-k közül csak a Final Fantasy 13-al, a Persona 3/4/5-el és a Pokemon Red/Let's Go-val játszottam és csak a két utóbbi széria tudott lekötni. Nem mondanám, hogy kezdőknek nem ajánlott a Persona. Annyira egyedi, még a JRPG-k között is.
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #180906 üzenetére
Szia, én se ajánlanám kezdésnek a persona 5-öt, mert nagyon mély játék. Szerintem a jelen generáció legjobb jrpgje, de kezdésnek semmiképp, mert lehet pont nem fogja veled megszerettetni ezt a stilust. Valami könnyedebbel kezdenék. Ahogy írták pl DQ XI, de mondjuk mondok én neked egy szuper kis játékot, ami bevezet ebbe a csodálatos műfajba, nem teljesen igazi jrpg, mert sok nyugati vonással van felvértezve, de épp ezért emészthetőbb, rövid,és velős. Child of Light a neve ennek a kis csodának, 890 forint volt pár hete, lesz még annyi, sűrűn akciózzák.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mike1334 #180911 üzenetére
Ezért sem ajánlom, mert nagyon be van táblázva, hogy mikor mit csinálhatsz. A főbb események időhöz kötöttek, plusz a napi rutin is abból all, hogy pl délelőtt iskola, délután szabadon választott (akkor mehetsz le dungeonba vagy beszélgethetsz), este pedig megint csak ismerkedhetsz/beszelgethetsz/moshatsz, ilyenek, de nagyon kötött az egész. Ha nem vigyázol, könnyen olyan helyzetben találhatod magad, amikor nincs tovább. Ezért sem ajánlom elsőnek.
Plusz személyes velemeny, de a P4G karakterei és zenéi sokkal szerethetőbbek/jobbak voltak voltak, meg a sztorit is érdekesebbnek találtam.
-
Xaels
félisten
válasz
A Ni No kuni 2 könnyű játék, egyedül az ilyen taktikai RTS-es rész ami bosszantó lehet. A harc nem körökre osztott hanem rendes csapkodós mint egy HnS-ben. Kezdésre szerintem jó beugró lehet a jrpg világba.
Nem cukiságra épít hanem konkrétan a Ghibli Studio stílusára. Sajnos a 2. rész nem annyira jól kidolgozott karakterileg mint az első mert itt a stílus maradt de a Ghibli Studio nem vette ki a részét belőle. Egyébként téma tekintetében néha elég komoly dolgokat feszeget.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
A P5 nagyon nem egyszerű játék. Semmiképp nem ajánlom kezdésnek, mert nagyon el tudja venni az ember kedvét. És vedd figyelembe, hogy ott az időd legnagyobb részét beszélgetéssel fogod eltölteni. Iszonyú erős művészeti stílus jellemzi, de ez egy tipikusan nehéz játék. Ettől még zseniális, de pl a DQ11 sokkal kezdő-barátabb.
A ni no kuni 2 meg szörnyen gyerekes. Nekem nem vette be a gyomrom sem a karaktereket, sem a sztorit. Technikailag és játékmebetileg nagyon jó, de nálam a fenti tényezők miatt vérzett el.
Penge: A DQ a lehető legklasszikusabb körökre osutott harcrendszert használja. Mindenképp ezzel folytasd!
Én azért szeretem nagyon a Final XII-t, mert ugyanabban a világban játszódik, mint a Tactics, és szerintem az a legjobban sikerült ff történet. Plusz a zenék, illetve a felnőttebb, komolyabb karakterek, amiért nagyon értekeltem már a ps2 éraban is.
Az YS pedig mindig is egy B ligás frencsájz volt. Egy kis agyatlan akciórpg, az égvilágon semmi nincs benne, ami miatt egy lapon lehetne említeni bármely másik jatékkal, amiről mostanában beszéltünk. Megvannak a maga pillanatai, jópár részt vegig toltam psp-n és vitán, de ps4en nem ülnék le elé.
-
saelin
veterán
válasz
Szerintem ugorj bele a Persona 5-be, mert nagyon jó játék. Teljesen egyedi stílusú, a karakterek elképesztően jól kidolgozottak és tele van tömve a játék mindenféle mechanikával amik ki tudnak szakítani a begyepesedett jrpg sémából. Ha belegondolok hogy mennyi párbeszéd van benne, akkor csak fogom a fejem hogy mennyi, de mennyi munka lehetett ezzel!
Komolyan, próbáld ki és nem fogod tudni letenni.
-
LeventeV
senior tag
-
_drk
addikt
válasz
mike1334 #180859 üzenetére
Csak ebben a Gen-ben teljesen eltűnt az xbox. Pont erről beszélnek!
A Zolyra amúgy akkor kell figyelni, ha valamiről fikázást akarsz hallgatni. Neki látszik, hogy nagy PC-s Xbox-os volt, a PS exklúzívok nem jönnek be neki. Ki van égve rendesen szegény.Viszont akik 30-40 éve nyomják és egyre jobban benne vannak az az iddqd blog
Ez link a pont a 2018 legjobb játékai kibeszélős podcast.
Egyébként ha lehet mondani lehet a legnagyobb magyar gamer újságírók, rengetek E3 és mindenféle tapasztalattal.Nagyon durva hogy szinte a top4 csak konzolos cím és abból 3 ps ex!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
mike1334 #180853 üzenetére
Jól leszūrted a lényeget
ja nem is.
Arról beszélt,hogy fejlōdött még a store is (az elōzō generációban nem vettél pár hónapos játékokat féláron ps storen). Szóval az mellett,hogy szállítják a valódi tripla A játékokat még ebben is pariban vannak a többiekkel(xbox,steam)butuska
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest