- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gianni85 #172724 üzenetére
Azért óvatosan ezzel, a conductonau ahogy szárad ki azokon a területeken, ami a magon kívül van, egyre inkább kezd szilárd anyagként viselkedni. Lepotyoghat róla pont olyan helyre, ahova nem kéne (jellemzően nem szokott, meg inkább rohatd nehéz leszedni később, de nem éri meg ezzel játszani).
-
rumkola
nagyúr
válasz
gianni85 #170984 üzenetére
Na én pont ebbe szaladtam bele a GoW-al. Imádtam a régieket, mindenki istenítette az újat. Hát izé.
Az új God Of War sem játékmenetben sem grafban nem hoz nekem semmi újat, élvezeti értéke 10/5. Rohadt unalmas számomra. A GoW-okat az összes létező platformon megvettem és végig játszottam többször is, de ez az új nem motivál. 2 hónapja a polcomon van és egyszerűen 15 percnél többet nem tudok vele eltölteni. Eskü a tombi 2013-at sokkal többre tartom. -
V.T.
aktív tag
válasz
gianni85 #170894 üzenetére
Én a konzolbirodalomtól rendeltem elő ma hívtam őket hogy mi a helyzet nem jött email hogy átadtàk volna a futárnak. Erre hogy nem mindenki fogja megkapni holnap mert nem kaptak eleget de ma még várják szállítmányt... nagyon nagyon sokan rendelték elő csak tőlük.
Lehet hogy én is várok vele és megveszem használtan. -
-
válasz
gianni85 #170717 üzenetére
Ja, inkább a beat'em up-okat karolhatnák fel komolyabban, azokban is lenne potenciál, lásd Dragon's Crown.
Mondjuk Streets of Rage 4-nek örülök, de ez is csak árkád / letöltős cím lesz, nem teljes értékű lemezes játék. Fight'N Rage jöhetne konzolportra....
-
penge111
addikt
-
Gery9112
őstag
-
törölt tag
válasz
gianni85 #169435 üzenetére
Akkor nyújt sokkal többet, ha egy multiplatformnak a konzolos verziói el vannak baszva. Mint pl a witcher3 sokáig. Én pl. akkor, amiatt építettem megint pécét. Csak a witcher3 miatt. Ha így jelenik meg, ahogy ma, akkor már sok éve nem lenne pécém. De ha már ottvolt, akkor szívesen toltam rajta ilyeneket, mint a evil within,, pl, ami szintén retek volt konzolon. Ma már ilyenek nincsenek, meg már ittvannak az erősebb konzolkivitel hálisten.
ProEvoFan: BF1-ben nem célozni kell tudni, hanem jól helyezkedni, meg kihasználni a pályaadottságokat. Ahhoz meg pálya ismeret kell. Ha az van, akkor mindegy mi van.
-
sp8787
addikt
válasz
gianni85 #169436 üzenetére
A sima fokozaton a DLCk azok cca a way of the strong masodik harmadanak szintjen vannak vagy meg inkabb feljebb. Ha nem mennek a DLCk akkor az egy megoldas ,hogy haladsz elore a way of the strong-on es mikor mar ugy erzed akkor a way of the samurai-on csinalod meg oket.
A way of the strong egybkent a legjellegtelenebb nehezseg, ott kb. annyi a celod ,hogy szerezz legalabb 1db Yasakani Magamata-t.
-
Helmoras
őstag
válasz
gianni85 #169436 üzenetére
Mivel ott a reseteles lehetosege igazabol szerintem nincs sok ertelme ujrakezdeni, gear buildeket is le tudod menteni, no meg lenyegeben diablo modra ujrajatszod a storyt minden vegigjatszasnal lehet akar mas settel mas buildel tolni ahogy ugyesedsz, en most baratkozom a kusigarinaval, erdekes fegyo...
Abyssban tegnap megcsinaltam a negyest, eleg jol megyeget eddig mondjuk meg utana kell olvasnom hogy mukodik ott ez az item fejlesztes dolog mert nem teljesen ertem...
2. Vegigjatszason nekem konyebben lemennek a bossok azt vettem eszre, de lehet azert mert ismerem oket... Meg karddal ez a mogekerulo harmas utes( nem tom mi a neve) marhajo
-
.LnB
titán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
gianni85 #168945 üzenetére
Alapból ott baszták el az adatbázist, hogy nem egy random generált stringhez kapcsolták hozzá minden tevékenységedet és az id-d, hanem eleve az id-hez. Így egy id változás gondot okozhat a trófea listában többek közt, olyan jatekokban, amik nem tudják kezelni a problémát.
De majd jön Moby kolléga és kijavít
-
sp8787
addikt
válasz
gianni85 #168159 üzenetére
Egyebkent megertem. En meg emlekszem amikor bementem annakidejen az egyikbe es csak pislogtam ,hogy "emiezmiezmiez most ezt komolyan gondoltak"?. Nalam pont ez volt ami nagyon bejott es onnan nem volt megallas ,masnal ez meg vege.
Egyebkent nem kell farmolni ,vagyis szintet nem kell farmolni. Igy masodikra csak inheritablekat, meg texteket farmoltam. Persze az utolso fokozaton beszaladt egy-ket ora powerleveling de csak mert ott volt.
A max szintet ha jol emlekszem az Abyss olyan 1/3-anal ertem el.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
gianni85 #168068 üzenetére
Most végig jártam mindent ahol sejtettem, hogy valami kimaradt, és meglett...az Aggastyánok romjainál...csak hogy a térképen ott nem jelől semmi féle "gyüjthető elemet"
Beadta a trófeát. A Midgard összesítő szerint 41/43-ból még mindig, de legalább meg lett a trófea
-
-
Peace
nagyúr
válasz
gianni85 #167784 üzenetére
Nekem kijelentette barátnőm, hogy játékot nem hajlandó venni nekem ajándékba. De most addig kérdezgetett névnapomon, hogy minek örülnék, hogy végül csak beszállt felesbe RDR2-be. Mondtam, hogy én azt mindenképp megveszem és előrendeltem. Aztán csak megtört és kifizette a felét. <3
-
marilllyo
veterán
válasz
gianni85 #167784 üzenetére
Azt kell mondani, hogy ingyenes PS+ játék volt.
Na nekem mondjuk a játékokért nem szól. Abszolút észreveszi, ha valami mással játszom...de még egy esetleges első és második rész közti különbséget is levág.
Na mondjuk erre van egy sztorim....
Egyszer flegmázott, hogy már megint egy új játék?! Éreztetvén, hogy megint vettem egyet...
Na akkor szépen leültettem és elmagyaráztam neki, hogy ez rohadtul nem drága..."gondolj bele...elmegyünk moziba....+ üzemanyag + kaja stb... és máris hopp -4-5000 Forint ...2 órányi szórakozásért. Vagy elmegyek pizzázni meg sörözni a haverokkal... -5000 minimum.
Itt a Witcher 3...látod... Felesbe vettem haverommal... 5000 Forintomba fájt DLC-kkel együtt ... Most játszom ki harmadszorra...egy végigjátszás meg lehet akár 100+ óra is...Számold ki melyik szórakozás éri meg anyagilag jobban."
Válasza: "Te képes voltál 300 órát ülni egy videójáték előtt????"....Érzed, hogy ezt nem fogod megfogni....
"Azért szeretsz még?"...."De ha nem...azért csinálsz túrógombócot?" Kb. ennyit tudtam kinyögni...
-
Gery9112
őstag
válasz
gianni85 #166750 üzenetére
Szerencsére nekem is voltak olyan játékok pluszban, amiket meg akartam venni idővel, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, AC: Freedom Cry de ezek a játékok még jók is.
Nekem nagy mázlim volt mert amikor vettük pár éve a PS-t akkor abban a hónapban volt ingyenes a Rocket League és ha már itt van hát nézzük meg alapon letöltöttem. A mai napig aktívan játszom vele sőt van, hogy többen partyban játszunk 3v3 vagy 4v4 meccseket.
-
válasz
gianni85 #166750 üzenetére
Én azért vettem a psplus-t, mert későn csatlakoztam be a ps4es vérkeringésbe. Innentől kezdve elég sok játék kimaradt, szal elég nagy esély van rá, hogy olyat raknak be amivel még nem játszottam /pl heavy rain, amit ps3on már nem kezdtem el/. Az e havi felhozatal meglepett, reméljü a novemberi jobb lesz..
-
markknight
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gianni85 #164870 üzenetére
Hát ha elvered a kihívás érméket a kütyükre (naná, hogy én elvertem), akkor kénytelen vagy aranyra csinálni őket mert már csak azok adnak érmét, és kellenek a ruhákhoz.
Meglett egyébként, minden kihívásom arany, csak 2 drónos ezüst, így mindent meg tudtam venni a játékban, az a 2 szerintem ezüst is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest