- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
winery #182638 üzenetére
Haha nekem meg nem volt ám olyan luxusom eleinte a ps1 hez mint pl. memóriakártya!
Egyszerűen sehol nem kaptam a konzolhoz akkoriban ,muszáj voltam külföldről rokonokkal hozatni.
Hónapokig úgy játszottam a RE1 és RE2 vel na meg a Tomb Raider 2 vel hogy halál esetén New Game volt csak a választható
opció
Mégis milyen jó volt úgy is -
hombre[EU]
veterán
válasz
winery #181090 üzenetére
Engem a Days Gone elkezdett jobban érdekelni. Nincsenek nagy elvárásaim,tudom hogy a SyphonFilter óta csak psp-vita játékokat csináltak. Ha hozzák a kötelezōt és még valami kis kreatív plusszot akkor én megveszem. Egy open world story based zombie tps, többet nem várok tōle
-
okibots
aktív tag
válasz
winery #146054 üzenetére
Nekem eddig az összes online vásárlásnál kivolt töltve (legutóbb idén februárban is), viszont haveromnak az utóbbi kettő vásárlásánál nem volt (szintén februári vásárlások).
De, hogy válaszoljuk Bogyi007 fórumtárs kérdésére, ballagj el lepecsételtetni és kitöltetni azt a gari jegyet egy telekom üzletbe , még a csere előtt.
-
Zoleee83
addikt
válasz
winery #145924 üzenetére
Rengeteg bug volt a Mafia 3 -ban, de a legtöbbjét már javították.
Ha dolgoztak volna még rajta fél évet és kijavítják a millió bug-ot az elején, vagy eleinte csak konzolokra adják ki (a PC-s port az mindennek az alja volt) ahogy pl. a GTA-t, sokkal jobb értékeléseket kapott volna.
Az a játék storyban brutál erős, és óriási plusz a zene, engem az elején megvett a Jimmy Hendrix felütéssel.
(Mondjuk a story-t meg lehett volna felezni egy idő után nagyon soknak éreztem, eléggé el lett nyújtva).Akinek a HZD Huntig Grounds trophy-nál problémája van, indítsa újra a PS-t , küzdöttem vele egy órát, mert beakadt ez a bug, újraindítás után első fight után villant a tropy.
-
l.skywalker
titán
válasz
winery #132182 üzenetére
Köszi! Én nem vagyok túlontúl ismert PS fronton, de ez jó ajánlatnak tűnik elsőre, habár konzolt mostanában láttam egész olcsón is máshol...
Mi erről a népes egybegyűltek véleménye?
Ill. még találtam ezt:
SONY PLAYSTATION 4 1TB COD WWII + PLUSCARD - ez se sokkal drágább, de 1TB (mondjuk a CODWWII nem nagyon érdekel)
-
Deck
titán
válasz
winery #131513 üzenetére
Ennél olcsóbb? Nem hiszem max karácsony körül lehet ugyanennyi körül. De minnél később veszi meg valaki annál nagyobb lemaradásba lesz aztán, jönnek majd a hozzászólások, hogy csak azért nem nyerek mert a pénzesek fizetnek. Hogy, lehet mindenkinek Messije meg Ronaldoja? Stb
-
Vikus
tag
válasz
winery #104173 üzenetére
Köszi, megpróbálom majd, csak itt az a baj, hogy magáról a számítógépről se akar felmenni PS store-ra... régi router-rel nem volt baj, az újon be se akarja hozni a gép böngészője az oldalt... Ez a fura. Valahogy úgy érzem, hogy összefüggésben is van a kettő. Ha működik számítógépen az oldal, akkor PS is megy.
-
james001
veterán
válasz
winery #90025 üzenetére
Ránézek majd,ha már ingyé van. Videók alapján érdekes
Meg azt olvastam állítólag két ember csinálta egyedül?
(#90027) marilllyo: Ezt az Agony-t nézve eszembe jutott egy ugyanilyen beteg játék ami elvileg mostanában jön,de nem jut eszembe a címe basszus. Valami S betűs,és ott is minden tiszta vér meg "nyers hús"
Unreal 4-es játék az is,durván néz ki. Bár asszem az lövöldözős nem walking simulator. Ha megtalálom belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest