- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Az év kommentje. Hogy a viharban ne lehetne lopott kártyával vásárolni? Az az első, ha nincs meg a tárcád, hogy tiltod a kártyád...5e forintig SEMMILYEN adatot nem kér pl pay pass vásárlás esetén. Netes vásárlásnál csak olyan adatot kér, ami a bankkártyán szerepel. Van rá lehetőség, hogy be van kapcsolva a megerősítés, de ezt pl honnan tudja a bolt, hogy neked be van-e kapcsolva? Ő magát is védi, hogy le legyen fedve.
Nem rendőr a bolt, de nem is igazoltat, hanem csak kér. Nem vagy köteles igazolni magad, de ő se köteles akkor kiszolgálni.
Az életben nem adnám meg így az adataimat neten, de attól még elfogadom, hogy ha ott akarnék vásárolni, akkor ez a feltétele.
De tudom, most sincs igazam, ezért ne írj privátot, megnyitom a múltkorit és elolvasom.
Részemről ennyi, épp elég volt mára ebből...
-
mike1334
veterán
A bank annyit hitelesít, hogy stimmelnek az adatok. Mondjuk ez egy pay pal account, de tök mindegy. A bankkártyákon ott van minden adat ahhoz, hogy bárki vásárolhasson vele online.
a közértben sem igazoltatnak
Nem-e?
-
mike1334
veterán
válasz
#10186752 #187639 üzenetére
Kártyával vásároltál online egy másik országból..a kártya lehet lopott is, de akár csak lopott adatokkal is lehet visszaélni. Ezért kérte az azonosítást. Náluk ez a játékszabály, ha nem tetszik vásárolj máshol.
De írja is ám: We only require sufficient information to identify you as the account holder.
Az, hogy látta, hogy magyar vagy és szólt, hogy nem lesz jó a kód úgy vedd meg, az meg plusz pont sztem...
-
mike1334
veterán
válasz
#10186752 #187629 üzenetére
Mondjuk sose csináltak belőle titkot, hogy ellenőrizhetik a személyazonosságodat a csalások elkerülése miatt.
Once the customer makes payment and passes any fraud checks the CD key will be made available on their CDKeys.com account and sent to their email account.
Az meg külön jófejség volt tőlük, hogy szóltak, hogy lehet nem fog működni a kód...
-
mike1334
veterán
A Skyrimben is van íj...elég népszerű a lopakodó íjász build..és ugye nem felejtjük el...
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #187547 üzenetére
Olyan, hogy objektíven jó vagy rossz nem létezik, erre próbáltam utalni. Mivel az ízlés soha nem objektív. Ha egy játék 90% felett van, de nekem akkor se tetszik, akkor mi van?
Tudod nem véletlenül készít a NaughtyDog 10 perces gameplaye után a MotiveStudios senior tech animatora 90perces frame-by-frame videót
És játék közben te is így nézed? Vagy az összhatást nézed, az élményt keresed/várod? Mert én pont letojom, hogy mit szúrnak ki egy ilyen videóban, ha unom magam játék közben. Meg mondhatja azt is, hogy szar, de én még élvezem..
-
mike1334
veterán
Ja bocsánat, sose mondtam, hogy szakértő vagyok. Ellenben a Tomb raiderekkel tök jól elszórakozok, élvezem a játékot, szemben pl azzal a játékkal, ami kihagyhatatlan, meg a szakértők szerint a világ 8. csodája (direktnemíromleanevétújra)...én elfogadom, hogy biztosan bennem van a hiba, de hát ilyen az ember, csak azért nem szeret/utál egy játékot, mert a többség/szakértők/misimókus szerint az jó/rossz....
Amúgy szívesen beszélnék egy olyan szakértővel, aki objektíven megállapítja valamiről, hogy jó vagy rossz. Maximum olyat lehet egy játékról mondani, hogy bugos/rosszul optimalizált vagy sem (bár sokan élvezik a bugos/hibás játékokat is, ha azok szórakoztatóak, lásd just cause), de azt, hogy azt én vagy bári más szórakoztatónak fogja találni azt már biztosan nem.Én ezeken a szakértőkön mosolygok
-
mike1334
veterán
válasz
#58978304 #187456 üzenetére
Ezért (is) kár azon vitatkozni, hogy melyik játék jó és melyik rossz, mert teljesen szubjektív az egész.
Nekem pl a régi hack n slash GoW nem jön be, de az újat imádtam, még a ládás részeket is, sőt, szerettem elpepecselni velük.Ugyan így az új Tomb raiderek instant kedvencek lettek (mondjuk a régieket is szerettem nagyon), simán ellennék vele, ha évente jönne ki egy új rész.
Ez van sajnos ilyenekre van kereslet sok a fiatal gamer akiket már nem köt le egy jó sztorijú cső játék és akiknek egy játék már nem is tetszik ha az nem Openworld és nem lehet 100+ órát beletolni baromságokkal töltve és nincs telenyomva rpg faxságokkal
Ez szerintem bőven kortól független, és nem mondanám azt, hogy csak azért rosszabb lenne, mert a fiataloknak ez is bejön. Bár biztos gyerekként Te is biztos hallgattad, hogy mindig csak a God of War, mikor ott a pac man, nem kell más stílus
-
mike1334
veterán
válasz
hitvanyalak #187409 üzenetére
Nem olyan rossz az.. én most játszok vele, hétvégén belecskorgott 13 óra simán, fel se tűnt, hogy tellik az idő. Bár még mindig a 2. rész a kedvenc, de ez a második.
-
-
mike1334
veterán
válasz
lazioforever #187120 üzenetére
Nemtom, kinek mi..nekem megtörte az egész lendületét a millió pár másodperces cutscene, orrba-szájba tölt áré meg minigame...A lövölde részével nem volt túl nagy bajom, sőt. Ja és kicsit bugyuta meg túldramatizált volt néha a sztori, de attól nem vártam sokat, a setting tökéletes volt, adta a hangulata.
kresz2
Túl sok játék, túl kevés idő...egyszer is elég volt
-
mike1334
veterán
Hajh, na elővettem újra az Order 1886-ot, hogy befejezzem. Először nem is értettem, hogy miért tettem félre, tök jó résznél folytattam, egész jó gunplay, gyönyörű kinézet, mi kell még? Továbbolvasáshoz nyomj egy O-t, aztán egy X-et...egyszerűen megöli a játék lendületét a folyamatos cutscene meg QTE. Nem is értem, hogy ennek mi értelme? Összesen egy helyen láttam értelmét a QTE-nek, minden más helyen idegesített, egyszerűen így nem lehet beleélni magad egy játékba, és mivel egy játék megítélése erősen szubjektív, ezért én ahhoz mérem egy játék minőségét, hogy mennyire tudom beleélni magam a sztoriba, játékba, mennyire szűnik meg a külvilág, mennyire várom, hogy újra játszhassak vele, hányszor jut eszembe akkor is a játék, ha éppen nem játszok..ha 5ről indul minden játék, akkor az Order 1886 MMM™ (Mike Móka Mércéje) pontszáma 4, de csak mert szép a játék és nagyon jó a környezet (ami hatalmas kihagyott ziccer, remélem más lecsapja).
-
mike1334
veterán
válasz
sp8787 #186417 üzenetére
Arra próbálta felhívni a figyelmet meg én is, hogy ez rendben is van, csak ez a sokadik hozzászólás volt, aminek az volt a lényege, hogy ultraűberbrutál fokozat alatt az egész semmit se ér, kár rá időt pazarolni. Rendben, elhisszük, nagyon ügyes akinek megy így is, de sokan (pl én is) teljesen jól elvagyunk az easy/normal vonalon egy játékkal.
-
-
mike1334
veterán
Easyn meg játszani nem sok értelme van, ennyiből lehet gameplayt nézni és ingyen is van.
Mindenkinek más a szórakozás, hidd el sokan nap végén már nem vágynak nagy kihívásokra, én pl sokszor olyan vagyok mint egy zsák zokni, már gondolkozni is fáj. Inkább leveszem easyre, csak hogy lássam a sztorit, meg szórakozzak kicsit. Youtubeon biztos nem nézném végig ahogy más játszik, nekem meg az a furcsa. Ha tetszett egy játék annyira, hogy újra elővegyem, na akkor megfontolom, hogy magasabb nehézségen kezdjek neki.
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #186338 üzenetére
De kb semmibe se kerül, hogy mind a 2 tábor megkapja az igényeinek megfelelő nehézségi beállítást. Ha jól rémlik a TLoU-ban is kikapcsolható a hallgatózás. Ezek csak játékok.
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #186280 üzenetére
Én is ebben bízok, de sose lehet tudni, a gameplayből nem sok jött le...csak a sztori is legyen elég hosszú, mert rendben van, hogy szép, de az nem elég.
Ezt mondták tavaly:
The creative director explained further. "It's not going to be challenging to the point that only someone who's a platinum Bloodborne player can appreciate it," which is a particular brand of difficulty that not everyone appreciates. Instead, Fox was able to give an example of the kind of challenge that Ghost of Tsushima will provide. "A great touchstone would be Horizon [Zero Dawn]. It scales, you can get a challenge, but you can also be a lazy guy."
-
mike1334
veterán
válasz
hitchins #186227 üzenetére
Én főleg a TPS lövöldéket, RPG-ket szeretem (Tomb Raider, GoW, Witcher 3), az FPS annyira nem megy konzolon, a célzás se jó, meg sok az "imbolygós" megoldás, attól még szédülök.
Most az Order 1886-hoz is visszatértem, azt kb a felénél abbahagytam, most folytattam, nem olyan rossz az se, csak a helyén kell kezelni.
-
mike1334
veterán
válasz
hitchins #186215 üzenetére
A grafika nem zavart, meg úgy más se, csak nem az én játékom. Nehéz elmondani, mert ugye mindenkinek más az ízlése...de a havas részt leszámítva (meg talán a végén a bázist, de az elég rövid rész), sehol nem éreztem azt, hogy csak úgy repül az idő, észre se veszem, hogy egy tv előtt ülök, szóval nem vonzott be. Nem mondom azt, hogy rossz játék, mert nem az...csak nem fogott meg. Nincs ebben semmi meglepő szerintem. Mondjuk az elvárások magasak voltak a sok dicsérő hozzászólás után, de ezt az első pár óra után igyekeztem félretenni, mert teljesen "megölte a hangulatot". Amikor nem "a legjobb játékként a világon"-ként kezeltem, akkor egy fokkal jobb lett az élmény, a téli részen meg tényleg nagyon fasza volt, kár, hogy nem tartott sokáig.
-
mike1334
veterán
válasz
xkoti #186199 üzenetére
Ratchetnek túl vagyok a felén (kellett egy rövid puffer játék év végén a Witcher 3 + 1. dlc és a 2. dlc közzé, mert két hétig nem voltam gép közelében és nem akartam félbehagyni a Blood and Wine-t), de annyira nem vonz, hogy folytassam. Aranyos meg jópofa, csak most nincs hangulatom hozzá.
-
mike1334
veterán
No végül csak nem adtam fel, és befejeztem a TLoU-t, és nem bánom. Mondjuk alapvetően nem változott a véleményem, így ebben a formában annyira nem jött be (most komolyan - fejlesztés nélkül - max 6 töltény Shortyhoz? Értem én, hogy túlélő horror, de na...akkor az ellenfeleknek is legyen már lőszerhiánya, és ne lőjenek ki rám három tárat...), de nem is mondom azt, hogy rossz lett volna. Olyan, mint az Uncharted 2 és 3..ha nem játszottam volna vele, akkor se lenne hiányérzetem, de nem volt kidobott idő (bár egy-két helyen úgy voltam, hogy csak legyünk már túl rajta...főleg a clickeres lopakodós részek). Ami az egészet megmentette konkrétan egy rész volt, ami viszont nagyon bejött, ha végig ilyen lett volna, sokkal jobban tetszene. Minden spoiler nélkül - ha van még, aki nem játszott volna vele - a téli rész volt abszolút a kedvenc. A sztori is itt volt a legjobb, a környezet is a legszebb (mondjuk imádom a havas pályát minden játékban), meg valahogy a harc dinamikája is sokkal jobban bejött (pl a "kifogyhatatlan" kés, a "bökővel" szemben...).
Szóval nem rossz, de a TLoU 2 szerintem nekem kimarad, meg a Days Gone is, elég volt a "zombikból"
A következő nem tudom még, hogy mi lesz, lehet az Uncharted 4, vagy esetleg a Ratchete folytatom, bár ahhoz valahogy nem sok kedvem van..de az is lehet, hogy keresek vmi "semleges" játékot (Witcher 2-t is el kellene kezdeni, de mennyi idő lesz az is....).
-
mike1334
veterán
válasz
30z.Samu #185924 üzenetére
Ja kérem, nem csak lövöldözni kell a fejébe, hanem tanulni egy kis anatómiát előtte
Tessék szakirodalom a sikeres zombiölés anatómiájáról
Zanzásítva egy képben:
-
mike1334
veterán
válasz
#10186752 #185909 üzenetére
Switch eladások (2018. dec. 31-ig) 32.27 millió
MS nem közöl adatokat, 40 millió felett van becslések szerint, pontosabb adat nincs.De régen volt hangulatkeltés a topikban, szóval pont ideje volt ilyet írni megint...
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #185656 üzenetére
Az én tippem az (de nem is annyira tipp, elég az X-et megnézni), hogy bőven olcsóbb lesz az új konzol, mint amennyit ér a benne lévő vas alapján. Csereakciók is biztosan lesznek (most is volt, nem is rossz). E mellé készülnek jó pár új játékkal, nem potyára "vettek" annyi stúdiót (direkt nem írtam, hogy ex, mert én nem sajnálom a jó játékokat valakitől csak azért, mert másik konzolja van, felőlem lehet multiplatform az összes). Én csak abban bízok, hogy a multi orientált címek mellé azért be fog férni single játék is. Illetve tudnék örülni egy One S erősségű kézikonzolnak is. De ha Sony csinálna kézi konzolt, annak is örülnék. Ha egyik se, akkor Switch. De akkor 2 évig ne jöjjön az új generáció, mert nem akarok minden évben venni egy konzolt...
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
FollowTheORI #185351 üzenetére
Meg ugye pl a Ptolemaida-dinasztia (köztük Kleopátra) hellenisztikus család volt. A játék meg pont a dinasztika egyik utolsó tagjának uralkodása idején játszódik.
-
mike1334
veterán
válasz
Bishi #185311 üzenetére
És NoOne1976
Ezt mondom én is, de nem szokták szeretni
Pedig ide tartozik mert miattuk (is) vettem PS4-et. (Mondjuk főleg a Playstation Access miatt, ők a ludasak igazán a dologban.)
Amúgy ahogy olvasom a topikot, szinte nincs is olyan játék, ami mindenkinek tetszett volna. Tisztes iparosmunka mind, minőségileg nincs velük baj, de azért nem tökéletesek. Na mondjuk egy Witcher 3 az már (majdnem) tökéletes
(mondjuk az se tetszik sok embernek)
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #184944 üzenetére
Ott is leírtam/leírtuk, ha valami nem tetszett. Pl quantum break, ori egy hét alatt abbahagytam mindkettőt és le is írtam, hogy nekem nem jöttek be. GoW 4 szintén csak meg volt, game passban jó volt, várom az 5öt, de nem bánom, hogy game passban volt, és nem került szinte semmibe..
De pl a GoW-ról leírtam, hogy a tavalyi játékok közül az tetszett a legjobban.
A különbség, hogy ott senki se mondta, hogy bármelyik is az év játéka. Nyilván ha azt olvasom, hogy az előző generáció legjobb játéka, akkor nagyobb elvárásokkal ülök le elé.
Nincs ebből sztem semmi, minél több vélemény van, annál jobb.
RangerFox
Na igen, azt hittem, hogy "árkádabb", ezt én néztem be, elismerem
-
mike1334
veterán
Melyik Mike? Én? Nekem csak kettő konzolom van, és pont hogy sóher vagyok, switch topikban pont azon szörnyűlködnek, hogy vegyek már, ne szenvedjek
Amúgy nem volt drága, géppel kaptam, de nyilván annak örülnék, ha tetszene, nem vagyok magam ellensége. Még sok ex cím hátra van, meg pl a GoW is bejött, azt biztosan újrajátszom majd valamikor.
Elfogultnak nem mondanám magam, xboxot is el fogom idén adni és őszintén fogalmam sincs, hogy milyet veszek majd az új generációból. Ha úgy tűnik, hogy az x felé jobban húzok, az azért lehet, mert én nem látom a hatalmas különbséget a kettő között. De mint mondtam, még sok hátra van
Def26
Beismerem, hogy van/volt, hogy a hecc kedvéért kötözködtem, de egyre ritkábban
-
mike1334
veterán
válasz
freeknight #184916 üzenetére
Pont úgy ültem le elé, hogy na végre valami fasza...De nem látom benne a hűűű faktort. Én lennék a legboldogabb, ha tetszene, hidd el. Xboxon is van bőven, ami nem tetszett.
-
mike1334
veterán
válasz
Wesder #184899 üzenetére
TLoU-t már ízin tolom rambózva a sztori miatt. Amíg tudok így tudok haladni, meg nem megy el a kedvem, addig játszok, ha meg nem, akkor ennyi volt. Szóval a második részt azt se bánom, ha csak souljaboy konzoljára jelenik meg
Eddig nem sok szerencsém van az exkluzívokkal, egy volt amire azt mondtam, hogy fasza, a többi meg vagy semleges vagy rossz. Mondjuk lehet én vagyok a hibás, nagyok az elvárásaim a reklámozás miatt
-
mike1334
veterán
Na folytattam a Last of Us-t. Vegyesek az érzéseim, annyira még nem fogott meg. A sok lopakodós részt úgy próbálom egyensúlyozni, hogy ha tele a tár és katonák az ellenfelek, akkor lőfegyvert használok, és csak a fertőzötteknél lopakodok.
Ami zavar kicsit:
- a clickerek apró zajra is reagálnak, de csak ha én okozom...a többiek szabadon rohangászhatnak, volt, hogy a kiscsaj neki ment egy clickernek, de azt láthatóan nem zavarta, ellenben rám a frászt hozta, mikor lopakodok, az meg elrongyol hirtelen mellettem nagy csattogással
- a játék csal...jönnek a fegyveres katonák, egyet se tud lőni mielőtt meghal, de persze lőszer az nincs nála..értem én, hogy miért van ez, de attól még furán veszi ki magát, hogy pár darabot se dob
- az előző miatt (kevés lőszer, becsüld meg), alig tudok tartalékolni lőszert, konkrétan a puskából 6 töltény után közli, hogy teltház...ne már...de persze a baszom nagy faléc az elfér, de még egy marék lőszer nem...értem én de azért na...
-
mike1334
veterán
válasz
Krissz1983 #184665 üzenetére
Legyen ellenvélemény is..nekem egyáltalán nem jött be, a felétől untam, meg maga a téma és megvalósítás is elég nyomasztó, nem ilyen "élményre" vágyok egy játéktól. Cserébe legalább rövid, 8 óra max.
-
mike1334
veterán
válasz
30z.Samu #184411 üzenetére
Ez a játék szar...győzz meg az ellenkezőjéről
-
mike1334
veterán
A Last of Us végig lopakodós, rejtőzködős játék? Egy órát toltam eddig, de az ilyesmi nem nagyon jön be
-
mike1334
veterán
válasz
KaitouP #184311 üzenetére
Ha hív a város, akkor hajrá
Én akaratom ellenére költöztem fel vidékről (nem volt munka), lassan 7 éve élek itt és vágyok vissza.
Az albérlet/lakás árak eszméletlenek, és csak tovább emelkednek.
De ez itt nagyon off
Hogy on is legyen: viszont könnyebb használt konzolt/játékot találni és eladni
-
mike1334
veterán
Ha valaki az ellenségét nem saját kezűleg fojtogatja, hanem megbíz ezzel valakit, akkor ő fojtat.
Ha pedig az a megbízott egy rendőri felszólítás ellenére sem hagyja abba a tevékenységét, akkor ő meg folytatja.Nem gyilkoltattad tovább vagy csak az édes anyanyelvet?
Tuuudom reggel van, de a múltkor Te is...
-
mike1334
veterán
válasz
headhunter86 #183863 üzenetére
és mcwolf79
Nem vagytok egyedül, én is game pass keretében játszottam végig 200 forintért, annyit megért, de ha megvettem volna, akkor morcos lennék. Nekem nem jött be annyira, igényes a kialakítás meg minden, de mint "élmény" nekem csak meh volt, a felétől alig vártam, hogy vége legyen.
-
mike1334
veterán
Nézesd meg vele a Netflixen az új anime sorozatot a Hi Score Girl-t
Hi Score Girl then dives into fighting game technique and history that the average viewer might not know and which is explained in such a way as to be immediately understandable. After getting his ass handed to him by Akira’s Zangief, Haruo decides to implement a few noteworthy strategies to turn the tides in his favor: turtling (super defensive play) and tick throw setups (putting the opponent in blockstun with light attacks to easily open them up to throws). Haruo’s main character, Guile, excels at these tactics, but his decision to utilize them draws murmurs of disapproval from the crowd gathered around the Street Fighter II cabinets. Although turtling and tick throws are considered completely legitimate options in the modern fighting game community, the early days of serious competition were much different. What was considered “fair” varied from arcade to arcade; some local scenes even outlawed throws, deeming them too overpowered despite the important role they play in countering blocks. In deciding to do whatever it takes to win, including the use of controversial tactics, Haruo finally overcomes Akira’s impressive Street Fighter skill.
-
mike1334
veterán
válasz
x4matyee1986 #183582 üzenetére
Itt max a Sony perelt
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #183523 üzenetére
Inkább a harcot kellett szokni. Nincs bajom azzal, ha gyakran halok, de a töltési idő miatt zavart. Levettem legalacsonyabb fokozatra a nehézséget, azóta nem zavar
De tervben van, hogy ng+-ban nehezebb fokozaton játsszak, de még egyszer ennyi időt nincs szívem beletenni...
Körökre osztott játékokat szeretem, de azt valahogy csak pc-n veszi be a gyomrom...
-
mike1334
veterán
válasz
Zoleee83 #183519 üzenetére
Bőven megér annyit, pláne, ha a DLC-ket is tartalmazza. Szerintem "szép", persze nem olyan, mint az RDR2, de bőven jó..ez az a szint grafikában, amivel én már úgy beérném. A második kiegészítője nálam magasan a legjobb játék, amivel eddig játszottam, hihetetlenül összetett és igényes, bőven jobb, mint a teljes játékok többsége.
-
mike1334
veterán
Kettőt még nem érzek gyűjteménynek
Madoc
Elmúlt az érzés, kipróbáltam pc-n pár játékot, ami miatt szerettem volna Switchet, de már annyira nem hiányzik. Egyre kevesebb időm is van játszani, ps nem volt bekapcsolva több mint egy hónapja és xboxra is szinte már csak hétvégén jut idő, mellette egész nap monitor előtt ülök, este inkább olvasok. Majd egyszer, ha változik valami, akkor esetleg.
-
mike1334
veterán
Kezd el írni, hogy mennyit költesz játékokra. Haladó verzió, hogy odaírod, hogy mikor vetted meg, és mikor kezdtél el először hosszabban játszani vele...Ha még azt is megnézed, hogy amikor elkezdtél vele játszani, akkor mennyibe került akcióban.. lehet elmegy a kedved a gyűjtögetéstől
Én tavaly január óta csak előfizetést vettem, játékot nem...és még mindig van olyan, amit el se indítottam..
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7 #183069 üzenetére
Cseréld vissza
Bocs, nem lehetett kihagyni
-
mike1334
veterán
válasz
NyMRooD #182993 üzenetére
Vannak más megoldások, de szvsz mindnek ez a vége..
Ott van pl, ahol bizonyos stathoz kötik (pl, erő, mágia, stb...na ez ugyanaz, mint a szint, de még mellé specifikusan is kell fejlődni), van ahol nem kapod meg/nem tudod megvenni egy bizonyos pontig...ez is ugyanaz, mert nem tudod elejétől használni. Vagy pénzért veheted meg (be lehet lőni, hogy mennyi idő /fejlődés/ után lehet elérni azt a szintet, hogy annyi pénzed legyen).
Olyan sehol sem lesz, hogy elejétől használhatsz egy "űbertáp" cuccot, mert torzítaná a játék nehézségét. Ha meg mégis használatod, akkor súlytalanná válik az egész, és nem rpg (szerű) lesz a rendszer, a cucc meg csak "kozmetikai" kiegészítő lesz.
Az ellenfelek szinteződése érdekesebb kérdés, én se mindig rajongok érte, hogy amikor már fejtetőig páncél borít és lángoló két méteres pallosom van, akkor egy farkas/útonálló simám kinyírhat...ez kicsit tényleg a készítők lustasága, hogy egy más elnevezéssel/módosított skinnel felhasználják ugyanazokat az ellenfeleket, de valahol ez is érthető, elfogadom, hogy a kertvárosi farkasnál a bronxi keményebb kötésű
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #182976 üzenetére
Kiwami vicces, meg jó, de nekem nem bírta az ujjam
Gratula a könyvekhez, a "lapozgatós" könyvek (egy ujj, két ujj, huszonegy ujj
) nagy értékek, a Dragon sorozatról nem is beszélve. Nem is értem miért dob ki valaki ilyesmit, szép pénzt lehet érte kapni egy szaküzletben pláne ha ritka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest