- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FunPro #272564 üzenetére
Ízlések és pofonok, de az Avatar nálunk az egész családnak nagyon ült, messze nem felejthető alkotás, sőt.
Az utóbbi 15 év egyik legjobb fantasy/ scifi alkotása volt szerintem. Cameron neve számomra egyenlő a szórakoztató minőséggel. Ráadásul a hangzása is annyira jó, ami ritkaság. -
válasz
oliwire #272513 üzenetére
Én teljesen a hatása alá kerültem.
Próbáltam a régieket, jók voltak és értettem miért szeretik sokan,de valahogy én meguntam , félbe maradtak. Ezt elkezdtem valami oknál fogva és nem bírtam abbahagyni. Megkönnyeztem, végig izgultam , láttam a karakter fejlődést, hosszú volt és tartalommal teli.Felirat állat, jókat röhögtem a " fej"beszólásain, tetszettek a sztorik, amiket mesélt, meg az egész. Videókat néztem hogy gyűrjem le azokat a szerencsétlen valkűröket, meg ilyenek, amiket azért évek óta egy játék sem váltott ki nálam. Jó dolog, amikor előítéletességből véleményt alkotok magamban aztán rájövök, mekkorát tévedtem.
Vannak hozzá kiegészítők amúgy nem tudod? -
Hát srácok sok késéssel ,de kitoltam a God Of Wart.. és letettem a hajamat.
Ezt nem gondoltam volna. Az hittem egy kaszabolós szép grafikájú tucat , de ekkorát rég tévedtem. A sztori, a megvalósítás és a tartalom.... Az egész valami olyan dolgog volt, hogy el sem hiszem. Itt van a játék évek óta és nem toltam végig. ezért már megérte a Ps4 pro anno... -
válasz
Kendek #242125 üzenetére
Jelenleg csak azt látom, hogy ha VR en át van rákötve akkor aktív lehet a HDMI 2.0 a monitoron minden funkciójával együtt ( fix 144 Hz, HDR) és van is kép, a PS is felismeri a monitort HDR képesnek,, de azt írja hogy a VR nem támogatja a HDR funciót, ezért gondolom hogy igazából ha átengedi a jelet akkor nyert ügyem van,de persze benne van hogy nem lesz jó. Köszi a segítséget.
-
-
Srácok van ez a Samsung WQHD monitorom. [link] HDR támogatású. A PS pron van kötve egy VR szett is. Ha a VR doboz HDMI kimenetére kötöm a monitort, akkor megy hibátlanul a monitor de ugye nincs HDR , mert a VR nem támogatja.
Ha viszont közvetlenül a PS4 kimenetére kötöm a HDMI-t akkor csak villog a monitom , nincs abszolút kép.( TV-n mindkét esetben van) Próbáltam, hogy a VR-t kihúztam a gépből, hátha az kavar be, de nem tudom mi lehet a probléma.Van ötletetek? -
-
válasz
tboy93 #238831 üzenetére
pedig van alapja annak amit ír. Én is kifejezetten már a végére untam azt hogy megint jön egy ellenséges kiabálás aztán felsorakoznak és megy a lövöldözés ugyan ott vagy ugyan azokkal az ellenfelekkel 100x.nagy kitartás kellett hozzá, persze legtöbbször hozzá tett és izgalmas volt de volt benne jó pár felesleges kör szerintem is illetve indokolatlanul buta és sok tömeges ellenfél, akiket rambo módjára daráltál ezzel kitolva a játékidőt.
-
válasz
Lackooo84 #238616 üzenetére
Egyetértek.Nekem is Astro 20 van szenzációs és nem csak játékra, fimekhez is nagyon jó,plusz kényelmes is. Kicsit féltem tőle, de kellemesen csalódtam. Nagyon megszerettem egyedül zenét nem annyira szeretek rajt hallgatni,de a metált nem sok füles szereti. Egyébként van egy Pioneer SE is, azt PC hez használom, az is jó,de az inkább zenében mutatja meg magát, és egy AKG N700 NC is ( nekem az az, amire azt mondom hogy számomra tökéletes,de hát az ára is magasabb ) Én is kerülöm a Sony füleseket, úgy általában is.
-
válasz
hombre[EU] #231798 üzenetére
-
válasz
ProEvoFan #228867 üzenetére
A Solo alatt kijöttünk a moziból, ezt konkrétan meg sem nézem. majd ha egyszer megy az RTL klubbon éppen két reklám közt belenézek.
EZT érte el nálam a Disney.
AZt hozzáteszem, hogy a párom minden egyes születésnapra vagy karácsonyra vesz nekem valami SW dolgot, apróságot, akkora fanja vagyok / voltam a régi sorozatnak és világnak, mindent elolvastam anno és mindent megvettem ami elérhető volt kishazánkban. A Robur sorozat SW történetek szerint van lefűzve...
Mindegy ez van... -
Welker Gábor a sorozatban és a filmekben... és nem azzal volt gondom hanem a túlerőltetett macsó vagyok stílussal. Az eredeti nem ilyen és a játékban sem ilyen.( játékban egyébként szintén ultra gáz volt a szinkron,de azt nem ő követte el.)
Filmekben sem ilyen stílusban tolja. A Witcher netflixben Nagyon átjött a "direkt berekesztek hogy mogorvának tűnjek" stílus. -
válasz
EczkE #228739 üzenetére
nekem pont az a gondom, hogy nem túl minőségi,de ettől függetlenül tetszik. A csaj aki a boszit játssza, kifejezetten szar színésznő...
Geralt magyar szinkronja annyira túlerőltetett szar lett, hogy ilyet még nem pipáltam egy filmben sem, hogy a 2. rész utána feleségem is és én is azt mondtam hogy inkább nézzük eredeti nyelven, mert ez így inkább nevetséges.
Azért remélem minél előbb folytatják. -
Srácok nem tudjátok, hogy az orc Must die mért nem megy PS4 -n?
elindul, majd kiírja hogy nem tud csatlakoznia szerverhez aztán semmi.jah közben megtaláltam, lelötték a szervereket. Még jó, hogy nem rég lett ingyenes PS4 re, így érthető...Pedig fain kis játék volt.
-
-
válasz
kerobi #215900 üzenetére
Alapjaiban egyetértek.
Az első rész kiegészítő küldetésében is ezen a lezbi dolgon akadtam meg egy kicsit,de ha belegondolsz hogy egy olyan beteg kipusztuló félbe lévő világban, amikor alig talál az ember valamire való emberi kapcsolatotokat, akik nem megenni akarják, vagy megölni, vagy kizsákmányolni, igazából teljesen életszerű szerintem, hogy azon kevés emberek egyikével éli meg a szerelmet meg mindenféle érzelmet, aki bármilyen formában közel kerül hozzá.
Szerintem elég hiteles a játékban ez a dolog, ezért hamar túltettem magam ezen és azt gondolom, itt ez többről szól, mint a ma divatos legyen minden piszi, hanem egyszerűen ez a játékbeli a világ ezt hozza magával. -
Nagyjából én is így látom a dolgokat. Igaz , én PC-n nyomtam végig, mert ott valamivel szebb a játék,de nagyon szarul optimalizált motor van alatta, Northlight engine nem igazán remekel se konzolon se PC-n, DX 12 se tetszik neki, hiába van NV kártyám. RT szépen muzsikál benne,de ára van.
Maga a játék amúgy nagyon bejött, szórakoztató, kikapcsoltató, látványos, bár néha én is kibuktam a színkavalkádtól, amit Moby írt. Másnaposan nehezebb volt vele játszani, így ez mindképpen negatívum, idült alkeszeknek nem ajánlom.
Amúgy mi van veled, semmi
?
Én elolvastam 2000 hozzászólást délután
-
válasz
Apone33 #192340 üzenetére
Szerintem nagyon jó játék lett, bár nem annyira darálós mint a régi volt és változtattak a játékmeneten, de szerintem sok dologban előnyére. Azért valami hiányzik belőle ami régiekben megvolt,az a Last man standing feeling, de van helyette más.
69 Eurós ár kissé sok nekem, de a te pénztárcádat nem ismerem. ÉN PC-n toltam,előrendelve 42 euró volt.
Jó játék, nekem voltak órák, amikor letehetetlennek éreztem, néha meg untam, azért tud kissé monoton lenni, meg hülyét kaptam a melléküldetéseknél, néha, mert nem tudtam mit merre miért pontosan.A főkdetés viszont baromi jó, izgalmas, és össze van rakva minden téren. PC-n durva volt a grafika is. -
válasz
SemmerFH #192331 üzenetére
ugyan ez nálam is .
Mondjuk nekem délután még tükrözéssel se engedte használni, de így ha átjelentkezem a remoteplay aktiválása után a másik profilomba legalább tudom használni a joyt a PS4-kontroller hatótávján belül.
ez is valami már, nem kell szenvednem a béna képernyős irányítással. -
valakinek sikerült esetleg már Ipadon működésre bírni a PS4 joyt anélkül, hogy fel kellene törni az Ipadot?
Jól muzsikál rajta a remote play.megoldódott .
-
Hát srácok végigtoltam a Detroit játékot. EZ azért nagyon durván jó játék volt, eszméletlenül jó sztorival, nagyon jó érzelmi egyensúllyal. és elsőrangú megvalósítással.Minden percét szerettem, le a kalappal. EZ megért minden egyes forintot amit kiadtam érte.
Az külön beszarás volt mikor január elsején boldog új évet kívánt a csaj az elején és figyelmeztetett, hogy sokáig voltam fent előző este.
Egyik kedvencem lett, Top 5 be bekerült. -
válasz
sirarcheer #178372 üzenetére
nem kell hozzá, elég a kamera.
-
Az új COD most nem az. Nem igazán találkozok csalókkal, pedig már 6. prestige vagyok szóval pár száz órát beletettem.
Battlenet rendszerén keresztül megy most PC-n ez a rész és többen panaszkodtak a topikban a konzolos csalókra( most nem ugrik be minek hívják ott amikor ilyen glitcheket tudnak használni vagy XIM és társai miatt) pluszban, mint PC-n bármilyen aim vagy wh miatt.Nagyon betalált az egész most PC-n is.Steam kezd ilyen téren elmaradni. -
ah nem egyedül is baromi jó.Mindkét része nagyon ott van .
RangerFox: Butácska? Hát nem meggyőzni akarlak a véleményed ellenkezőjéről,de ezzel nagyon nem tudok egyetérteni. Pont, hogy kell hozzá egy kis ész is nagyon sok platformjátékkal szemben.
Ráadásul szavak nélkül is nagyon sok érzelmet tud kiváltani, sokszor volt megható és mély érzelmeket kiváltó. Ehhez manapság már nem kevés bátorság és intelligencia kell mindkét fél( az adó- és fogadó ) részéről. -
válasz
ProEvoFan #176704 üzenetére
Én egyetértek veled és megértelek.
Ezért tolom PC-n a BO4. részét.Sokáig filóztam, tartsanak csalónak de játszhassak 1 év után is a játékkal ( PS4 ) vagy 1 év után kevesebb játékos halott DLC,de a frankó egér irányítás . Az útóbbi mellett döntöttem, nyugodtabb a lelkiismeretem.
Egyébként az összes Hori elég gagyi , ha mégis veszel ilyesmit semmi másban nem gondolkodj, csak XIM -ben. HOri mintha jégen használnád kb olyan érzés, megváltás utána a kontroller.
BO3 ban kipróbáltam, majd gyorsan feladtam hirdetésben hadd menjen.Aztán utána már a fenti eszmefuttatás révén nem vettem másik ilyen eszközt. -
őő kaptam ma egy ilyen emailt "Password Change Notification"
Mé?Átrázás? vagy meg kell változtatni valamiért? Én nem kértem. -
válasz
javorszky #172958 üzenetére
baráti, ellevős, de nem túl komoly tartalommal bíró.playlink játék szuper fordítással, de nem túl mély tartalommal és szerintem átlagos megvalósítással. Felnőtt fejjel nem jelent túl sok kihívást.
Ha érdekel a playlink és van kivel letolnod + olcsón / jó akcióban ki tudod fogni akkor megér egy próbát,de nálunk nem lett siker játék, két alkalom után félreraktuk. és jött a Frantics -
berendeltem 1 hete egy ilyen töltőt mint amit carlos is betett ide.[link] Wishről. 9 dollár volt+ 600 Ft a szállítás. és már meg is érkezett ma ( lol)
Elöbb rádugtam a joyokat de sárgán halványan felpulzáltak kétszer aztán most nem csinálnak semmit. Az elején az a zöld kijelző csak dísz mindig így zölden világít ha tölt ha nem ha lemerültet dugok rá akkor is.
telefontöltővel adom neki az áramot. szerintetek tölti attól függetlenül, hogy nem világítanak a joyok? fene tudja.Szoktak azok amúgy? na mindegy hagyom éjszakára. -
-
válasz
Carlos Padre #172651 üzenetére
ah nem hiszem , hogy olyan lenne, legalább is szerintem Ami meglepett azért a premier előretörése.
-
válasz
Carlos Padre #172642 üzenetére
ez nem meglepő de nem igazán értem a diagrammot hogy ezek miben fedik egymást? Mert attól, hogy valaki Now előfizető lehet Origin acess satöbbi előfizető is. szerintem ezek más területeket fednek le, nem konkurensek, főleg Acess premier vs Psnow, mi a közös nevező azon kívül, hogy elő kell rá fizetni?
-
válasz
#20844032 #172335 üzenetére
Mi mi mi? hol ?
Storon vettem , mert hála neked megnéztem a videót és a kislányom itt állt mögöttem. Na most van botos háttérkép , az összes mini játék a ninjáktól kezdve minden és meglátta és azonnal izibe meg is kellett vennem. Szóval jössz egy tálca sörrel, hogy ilyenek írogatsz ide én meg egyből rákeresek.
Hozzá kell tennem, hogy VR nél kb 2 órán át azt ment a playroomnál, hogy integetett nekik azok meg visszaintegettek. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy elgurult nála valami gyógyszer , de aztán megnyugodtam.
-
válasz
pulffy #172288 üzenetére
Hát mint film stílus nem szeretem,de játékban nem igazán próbáltam.
witcher világáért sem voltam oda 1 uninstall lett 2 óra után, 2-t félúton vagy elötte hagytam abba, nem rajongok ezekért sem, nem fogott meg. 3 nak adtam egy esélyt valami akcióban, azóta a TOP 5 ben nálam benne van.Fene tudja, majd egyszer ha nem lesz más és olcsóbb lesz. -
kíváncsi voltam a véleményedre,mert eddigi életem alatt egyetlen egy OW játékot toltam végig ,a Witcher 3-t. ( zelda más kategória szerintem, nálam mindenek felett áll),HZD-t meguntam,szerintem nem túl jó, GTA nem érdekelt, RDR2 meg a kor miatt nem jön be, kifejezetten rühellem a western-t. Na de ha ilyeneket írsz akkor kénytelen leszek megvenni, szóval óvatosan
-
A Ps4 wireless headset ( pl a Gold) használható PC hez is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest