- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CsonkaImo #198166 üzenetére
Nézőpont kérdése, a Days Gone már most beállította az ow játékok új etalonját a RDR2 mellett, és ha jön a survivor mód (és olyan lesz mint ígérték) akkor még jobb is lesz nála. Ha nem a Sony egyik belsős stúdiója csinálta volna nem lenne ennyire lepontozva, ha az Ubi adta volna ki far cry néven az egekbe lenne ajnározva, hogy mekkora előrelépés végre a műfajban.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
CsonkaImo #171272 üzenetére
[PS4 Pro CUH 7216b / 7200 Lüfter / Fan |Spulenfiepen / Coil Whine]
Szerintem se érdemes, ha a mostani jó... szvsz ugyanolyan szórás lesz ebben is... a fenti videó alapján semmi javulás nincs, sőt még lehet rosszabb.
Szerintem (is).
Bundle meg ha jól értem amúgyis csak a dobozában más, a gép tök ugyanaz a sima fekete + a játék.
Ez meg megvan neki most is. -
_drk
addikt
válasz
CsonkaImo #169390 üzenetére
De ezt nem értem, mert attól függetlenül nekem ott van a PC. Dead Space szériát még csak most találtam meg, így éjszakánként, mikor meg van hozzá a hangulat azt tolom.
De ugyanakkor filmnézésre,netezésre kell.Rendes kutató munkát nem lehet végezni telefonon, teszem azt venni kell egy telefont, egyszerre több tab megnyitva rendes böngészőn. Tudom hogy mindenre van alternatíva, de az még mindig a legjobb cél eszköz erre.
Arról nem beszélve, hogy egy önéletrajzot hogy lehet megírni telón? PS-en tuti nem lehet, vagy cáfoljatok meg.
-
törölt tag
válasz
CsonkaImo #168092 üzenetére
Én is hasonlót írtam a supportnak.
Nem kértem visszatérítést csak annyit,hogy legyenek szívesek a fejlesztők/kiadók felé jelezni,hogy ez így nem teljesen gömbölyű.
Vagy vegyék ki a Magyart mint választható nyelvet a Demóból vagy egy patch formályában lehessen már letölteni a jövőben hozzá.
Azt igérték,hogy közvetíteni fogják a kérésem... ( Ja persze ... )És érdekes módon a Hidden Agenda alapból Magyar szinkronon indult meg a GOW is Magyar felirattal fut... Érdekes ott azoknál a játékoknál miért megy Detroitnál meg h miért nem...
Szerintem soha nem fogom megtudni a választ.. -
törölt tag
válasz
CsonkaImo #166081 üzenetére
Nemtudom, szerintem a mostani szinten ez már nem árkérdés. Már nagyon olcsón sem tudják megverni a sonyt. Most nem. De tudják hol ment el, el is kezdtek építkezni. Évekig fog tartani, de csinálják, ami azt mutatja nem engedik el a dolgot, és ez végeredményben mindenkinek jó. A köv genben sem ők fogják szarni a spanyolviaszt, ez tisztán látszik már, szal valszeg érdemes lesz továbbra is kétlakizni.
Amíg a gazdagficsúrnak kell küzdeni, addig nekünk széles marad a mosolyunk. A verseny hiánya sosem szül jót. -
törölt tag
válasz
CsonkaImo #166058 üzenetére
Ez sosem lesz komoly konkurenciája egy olyan rendszernek, amibe day1 belekerülnek a saját játékok. Ráadásul csak nagyon kevés játék letölthető, a többi youtubegaming. Azt meg elképzelni sem tudom miért bérelném azt a maroknyi ősrégi exkluzívot, amit daraboként 3 szem szotyiért hozzámvágnak és/vagy amúgy is psplus címek voltak.
Amire rohadt jó lenne az a ps3 címek, de arra meg pont nem jó, mert nem lehet őket letölteni(azok ps3-akon futnak a psnowban is). És abból is nagyon hiányos a kínálat.
Ez nem gamepass. Sőt. egyelőre nem látom miért fizetnék erre elő bármikor is. -
-
Wesder
titán
válasz
CsonkaImo #164407 üzenetére
Nincs. Fix 30. Csak élesebbek a textúràk, de a jàték nem lett szebb.
Lacika
Mivel fix 50k-t gyàrtottak, így ha elfogy nem lesz belőle több. Majd csak hasznàlt, ha valaki megunja.Louis
Hàt itt sincs sokkal több. Most Pókember imàdàs van, kövi exnél meg majd az lesz imàdva 2 hétig. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
CsonkaImo #162299 üzenetére
PC csak kormánnyal.Driver Clubot nem ismerem, de állítólag könnyed arcade szórakozás ha nem akarod platinázni.
GTS.Van benne egyjátékos tartalom -ami nem karrier, de így is kb 40 óra tartalom- de ez a rész a full onlin versenyzésről szól, ami nem ugy van megoldva ahogy a többi autós játék online része.Itt rangsorolva vannak az emberek tudás és sportszerűség alapján és a hozzád hasonlókkal rak össze.
Ha karrier kell, akkor Dirt4.Most játszok vele.Jó játék.Most akciós storeban.4300 forint. -
bghistvan
senior tag
válasz
CsonkaImo #162205 üzenetére
[Ilyenre] gondolsz ?
Ha igen,akkor ezzel ugye a hang megy at erősítőbe,de a kép hogy megy el a tv-ig?Van viszont még egy komplikáció ,ami nehezíti a helyzetet (bár nyilván ez nem az a topik,de ha esetleg még tudnátok ebben segíteni)......az erősítőmön már az összes analóg bemenet foglalt,és ha tegyük fel működne ez a HDMI to Analóg megoldás,akkor vajon működőképes lenne a dolog egy [ilyen ] elosztóval,ha az egyik pár erősítőn lévő bemenetre kötném?
Nem gerjedne a hang,illetve nem ártana a konzolnak,vagy bármelyik eszköznek amik össze lennének kötve? -
mike1334
veterán
válasz
CsonkaImo #161082 üzenetére
És Xaels
Persze, ízlés dolga, de azért elég sokan gondolták hasonlóan (metacriticen is 63%-os értékelést kapott összesítve az objektív (
) kritikusoktól, azért az nem fényes. Ettől még lehet olyan, akinek tetszik, ezt eg, percig nem vitatom, de sajnos nekem se jött be, pedig olyan játéknak tűnt elsőre, ami engem is nagyon érdekel.
-
Sordoran
addikt
válasz
CsonkaImo #158981 üzenetére
Amikor le van árazva a Collection, picit olcsóbb. Legalacsonyabb ár: 5245 Ft, PS+: 4941 Ft . Ezt azért csak megemlíteném, mert itt bár csak pár száz forintról van szó, más játéknál több is lehet. ITT érdemes mindig rákeresni melyik játék mennyi szokott lenni leakciózva.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
CsonkaImo #158845 üzenetére
Több mint két éve létezik topik, a PRO kapcsán, elég sok OFF született annó, és Sirandrish nem volt rest létrehozni a témát.
Hovatovább, jó régóta, jobb felül, a téma tudnivalókban is ott a hivatkozás.
Szóval, biztos hogy láttad már.
-
sp8787
addikt
válasz
CsonkaImo #152898 üzenetére
Egyebkent ez vmi PCs berogzodes ,hogy az nezzuk milyen eros egy konzol?
Mondjuk amikor elkezdtem fontolgatni be kell vallanom en is ezt probaltam nezni eloszor.
Utana jott a sokk ,hogy az Xbox-on meg egy nyuves Baseball jatek sincs majd a tobbi ,hogy gyakorlatilag semmi nincs ami engem erdekelne de a masik oldalon meg van.Engem nem erdekel mi van a konzolra irva mivel ebben a konzolvilagban nem konzolt veszel hanem jatekok mellett dontesz, es jatekokon belul is a nagyobb community vagy a joval kisebb community kozott.
-
-
szallasi007
őstag
válasz
CsonkaImo #152898 üzenetére
Egy erős konzolollal mit csinálsz? XOX is bazi erős, meg tényleg szép látvány 4k tv-vel, bár nekem a ps4 pro is szép. XOX-ot nem vettem mert sajnos nem tudok mondani egy olyan játékot ami visszahozná a gép árát, ezzel szemben a ps4-hez lehet sorolni nem egy játékot amit ugyan YT vagy twitchen meg tudok nézni hogy néz ki csak az nem olyan mintha itthon a bazi nagy tv-m előtt átélnék.
Az a baj, hogy MS nem csinál exkluzív játékot, már nem is fog tudni mivel beterelik az egész MS&Windows témát egy nagy közös valamibe. Nem véletlen jelent meg az MS 365 otthoni és vállalati szolgáltatásként - Microsoft 365
Ezekután majd jönnek a Barebone konzolok - berakod a tv alá meg kapsz egy hololens és dolgozol vagy játszol.
Az MS nem egy játékgyártó és nem egy konzolgyártó, nekik ez egy kaland meg egy bazi nagy értékesítési/marketing/sandbox felület. Nem ez a szegmens amiből ők megélnek, a szerver és business liszenszekből élnek.
E3 után bízom benne hogy az MS-től lesz pozitív értelemben hangos a gamer sajtó de szinte biztos hogy nem így lesz. PS meg amilyen címeket a következő egy-másfél évben kiad
-
Sordoran
addikt
válasz
CsonkaImo #152879 üzenetére
Köszi, akkor lehet beruházok rá, a logit meg eladom.
90%-ra veszem, hogy az Uncharted is akciós lesz, szóval egész szériát bezsákolom.Detroiton is rengeteget rágódtam, de inkább kivárok egy akciót rá. Sajna youttube arcomba vágott ma is egy spoilert belőle (videó címe:
, pedig kerülök minden videót már róla.kara kills connor -
modflow
veterán
válasz
CsonkaImo #152016 üzenetére
A videók alapján nekem is tetszik. Csak ez a kössük össze a világ különböző pontjain élőket és dolgozzanak össze dolog zavar. Most komolyan, ők még nem hallottak a multiplayerről?
Mintha a multi pont ezt jelentené.....A játék egy single erős sztori alapú játéknak lenne jó.
-
jookomak
őstag
válasz
CsonkaImo #149687 üzenetére
Amiket ő felsorolt, az Until dawn-t leszámítva, mind kiválóan futnak slimen is. Ebben az esetben, koca játékra én nem javasolnám a prot. Az említett játékokat rögtön meg tudja venni a kettő árkülönbözetéből.
Tegyük hozzá, én is azon a véleményen vagyok, hogy már csakis pro-t vennék, ha új kéne. -
.LnB
titán
válasz
CsonkaImo #147365 üzenetére
Ez nagyon jó. Eszembe sem jutott volna magamtól. Fejesem, fülesem meg van bőven.
(#147366) Kvelstadt Nekem is van a TV-n. De azért egy fülhallgatót ha bedugok oda akkor játszhatok 40cm-ről.
A cloud 1-em jó lenne, de akkor meg asszony kerülgetheti a kábelt ha kikel az ágyból.
Így meg még a Cloud 1 is simán használható. Az a gépre van kötve a hosszabbítóval. Így csak a hosszabbítójából kell kihúzni, rádugom a kontrollerre és kész. De szerintem fülhallgatóval fogom nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest