- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
Rage47 #283410 üzenetére
Sajnos a kontrollerek minősége egyre gyatrább lett a generációváltásokkal. X 360 kontroller volt a legjobb. Én mai napig ezt használom PC-n. Szerintem best ever kontroller. Utána jön nálam PS3 kontroller. X One már gyengébb, X Series kontreollereket meg hagyjuk. Sony kontrollerek valamivel jobb anyagminőséggel készültek.
-
válasz
Rage47 #283262 üzenetére
A PS4-es Part 2 nem néz ki annyira jól, mint a Part 1. Gondolom a PS5-ös Part 2 már igen, de ahhoz még nem volt szerencsém. Amúgy persze, mivel a Part 2 motorjára épül a Part 1, ezért megtehette volna a Sony, hogy kiadja PS4-re is, és valószínűleg agyon lehetett volna annyira optimalizálni, hogy úgy is fusson, de gondolom úgy volt vele a cég, hogy a limitált vásárlóbázis miatt nem éri meg beleölni az időt és az energiát az elkészítésbe.
-
Dinomano
őstag
válasz
Rage47 #282342 üzenetére
Sajnos jó pár éve elindult xar irányba a gaming ipar. Nem kellenek a hatalmas (üres) térképek, a copy paste küldetések. Nem kell 100 órásra duzzasztani egy játékot, ha nincs bent annyi. Nem kell 30 különféle gyűjthető bizbax. Elég, ha 10 órás egy játék, de akkor az a 10 óra legyen jó és emlékezetes.
A másik az agyoncenzúrázás, a politika és a woke bevitele a játékokba. Ha játszom, akkor nem a napi valóságot akarom megélni a game-ben, hanem egy képzelt világban lenni.
(Nintendo nagyon jól csinálja, gyakorlatilag egy (már) elavult, tömeggyártott chipkészletű, olcsó gépre csinálnak jó és szép játékokat.) -
Tasunkó
őstag
válasz
Rage47 #282342 üzenetére
Ez klasszikus kapitalizmusprobléma. Mint a zenében a hetvenes évekig ment a sztárgyártás is , de a tehetségek felkarolása is. Csak a tehetségek felbukkanása kiszámíthatatlan, és az egyediségük miatt túl drágák is lesznek, így az őszi gazdasági év lezárására, nem sikerül tartani a növekedési pályát. Így a tehetségek az indokolatlanul magas nívójukkal, a sztárgyártás és a zeneipar problémáivá váltak. Valamilyen kerülőmegoldásokkal aztán lehethogy kicselezhető az ipar.
-
F-ECT$
titán
válasz
Rage47 #282271 üzenetére
Nálam még mindig játékélmény >>> kinézet.
Ahol csak annyit tud a játék, hogy jól néz ki, az nálam nem sokáig marad. Persze, megnézem, tetszik, de sokáig nem tud megfogni.
Tesómnál egy LG OLED-re van kötve a PS, nálam meg "csak" egy LED tv-re, de ha belemerülök a játékba, akkor egyszerűen nem tűnik fel, hogy rosszabb lenne. Persze, ha ráfókuszálok a képminőségre, akkor láthatóak a különbségek, de játék közben ez nekem csak sokadlagos dolog.
-
Payphone
tag
válasz
Rage47 #281763 üzenetére
Az viszont lehet hamar fog PC-re jönni. Mivel az első rész is csak rövid ideig volt exkluzív.
Bár amúgy én abszolút nem vagyok oda a PC portokért. Én nagyon kevés játékot tudok PC-n élvezni. Billentyű egér játékok okes. De pl Kontrolleres játékokat mint egy pl egy AC azt csak ágyból vagy kanapéból szeretem tolni.
-
Dinomano
őstag
-
lazioforever
tag
válasz
Rage47 #279710 üzenetére
Én is vártam vele, amíg lehetett, volt bőven mivel játszanom eddig. De tavaly sikerült egy bontatlan dobozos verziót megvennem egy év végi akcióban, potom 3500 ft-ért. Annyit röhögve megért ez az 50 óra.
A sztori valóban nehéz, de én azt mondanám, hogy inkább csak az első felében a játéknak kesze-kusza. Onnan szépen lassan a helyére kerülnek a mozaik darabok, a végén meg szinte mindent a szánkba rágnak. Nem volt ez olyan bonyolult, persze lehet, hogy csak azért, mert én alapból szeretem a science fiction-öket, film és könyv formában is.Egy valamit bánok csak, hogy ezt az egy játékot majdnem 3 hónapomba telt végigjátszani, munka mellett nem jut sok időm erre a kiváló hobbira. Hiába van már 5 éve PS4-em, még mindig olyan listám van itthon, hogy a következő 2 évre én gyakorlatilag megvagyok játékkal. Lehet, hogy a PS5 kimarad, majd PS6-ra váltok egyből, feltéve, hogy lesz olyan.
(no és hogy játssza majd az is visszafele a játékokat)
-
FunPro
őstag
válasz
Rage47 #278801 üzenetére
Személy szerint nekem a blasphemous nem lett a kedvencem.
Arról nem tudnám elmondani, hogy nagyon sima a játékmenet, vagy hogy nem cseszte fel az agytekervényeimet a nem egészséges módon.
Futottak még kategóriában egyébként még belefér a guacamelee és az underhero.
Mind a kettő játékot nagyon élveztem, csak ha a mérce a hollow knight és az ori, akkor szegénykéim elbújhatnak. Ráadásul az underhero ismételten nem istenigazi metroidvania.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Rage47 #278647 üzenetére
Pont úgy,ahogy èn csinálom.Remekül.
Nincsnèv:
Sokan meglepődnènek egy felmèrèsen,amiből kiderülne,hogy magyarországon hámy ember (nem) beszèl külföldi nyelveken.Ès most vonatkoztassunk el a fiataloktól,akiknèl már hosszú èvek óta a tanterv rèsze,meg azoktól az emberektől,akiknek a munkájuk megköveteli a nyelvtudást. Ès azt is külön kellene választani,hogy valaki a Ferenciek terèn el tudja magyarázni egy külföldinek,hogy merre van az Astoria,meg azt is,aki közèp-felsőfokon tud angolul beszèlni. A fiam 15 èves,ès felsőfokon beszèl angolul,ès kèt èven belül felsőfokon fog nèmetből is. Azèrt,mert gyerekkora óta tanítják,illetve a közèpiskola is ilyen irányban orientált. Ha valaki nem fogèkony rá,azt taníthatják bárhogy,nem fogja megtanulni. Èn pl.szerettem volna,de az èlet úgy hozta,hogy nem volt rá lehetősègem,illetve a munkámhoz abszolút nem kellett külföldi nyelvtudás. 46 èves fejjel,napi 10 óra munka után (jellemzően hètvègente is) meg a családra is alig marad idő,nemhogy a nyelvtanulásra. Úgyhogy ezt elengedtem.
-
perge666
veterán
válasz
Rage47 #278267 üzenetére
Én tavaly azt hittem hogy a Resident Evil VIII már csak PS5-re jön,na akkor azt mondtam hogy megyek veszek egyet,de szerencsére hamar megvilágosultam hogy PS4-en is játszható ......
Ha most bejelentenék hogy holnap reggel megjelenik PS5-re a GTA VI akkor holnapra már most beteget jelentenék és reggel indulnék a legközelebbi PS5-ért akár használtan is.
/ de sajnos ettől nem kell tartani / -
vargalex
félisten
válasz
Rage47 #277250 üzenetére
Akkor ott valami nem jól van összerakva. Nálam a slimnek nyáron sincs semmi hangja, ráadásul a Pro (CUH-7116b) is csendben van a pasztázás + pad csere óta. Persze ez néha felpörög, de egyáltalán nem süvít. És tudom, hogy az milyen, mert amikor megvettem, tényleg süvített.
-
consono
nagyúr
válasz
Rage47 #276174 üzenetére
Lehet, hogy tényleg a méret a lényeg, nekem az XBox kontrollere az első évben nagyon fura volt a DS4 után, annyival kisebb... Most a HFW-nél viszont nem érzem, hogy túl nagy lenne a kontroller
A Switch azt hiszem teljesen más téma, rövidebbek a gombok útjai, kisebb, stb.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rage47 #275142 üzenetére
nálam nagyon csöndes a ps4 slim, egy kicsit hangosabb mint a series s. és már asszem 3 éves.
Stauffenberg: Én azt figyeltem meg hogy ha be van kapcsolva az hogy az usb kapjon még áramot pihenő módban akkor tovább pörgeti még a ventit, mint amikor nincs bekapcsolva az usb tápellátása.
-
Spec
őstag
válasz
Rage47 #275097 üzenetére
Én jellemzően ezért sem veszek meg 0-day játékokat, az előrendelés meg főleg nem jöhet szóba nálam. Leginkább a több hónapja, vagy éve kiadott, kipróbált, több ezer felhasználó által tesztelt, értékelt játékokat nézem meg eleve, és ami felkelti az érdeklődésem abba jobban beleásom maga.
Megnézek pár tesztet, gameplay videót, streamereket, ahogy játszanak, és ha minden klappol, akkor felkerül a várólistára. Kivárom, hogy legyen rá egy értelmes akció, és behúzom. Olyan nagyon nem kellett csalódjak még sose ezzel a módszerrel.
Amúgy meg leginkább retro játékokat, vagy azok remasterelt, revampolt változatait veszem meg, amiről bizton tudom, hogy simán megéri. Ezekben még sosem csalódtam -
F-ECT$
titán
válasz
Rage47 #275097 üzenetére
Annyi videó / teszt / leírás van minden egyes játékból, hogy azért el lehet dönteni, hogy érdekel-e vagy nem. Persze így is belefuthatsz rossz vételbe, de ha utánanézel, akkor azért ennek kicsi az esélye. Sőt szerintem fél óra alatt nem is tudod eldönteni, hogy végigjátszod-e majd vagy nem.
Mivel timed demok voltak PS-en is, így szerintem a technika meglenne a Sonynál is ezekre a kipróbálási lehetőségekre, de minek öljenek pénzt is időt valami olyan kifejlesztésébe, ami végső soron csak a bevételeiket fogja csökkenteni. Majd ha kapaszkodni kell az ügyfelekbe, akkor esetleg be fogják vezetni. -
wierra
senior tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
Rage47 #269488 üzenetére
Próbáltam anno a Nier demo-ját, de nem győzött meg. Viszont FFVII demo se győzött meg igazándiból. De olvasgattam, nézegettem a játékot és belevágva teljesen más lett a véleményem róla.
Szóval demo alapján nem jött be egyik sem igazándiból.
Viszont nekem most FFVII Remake ott van a második helyen Last Of Us Part II mögött. -
válasz
Rage47 #266592 üzenetére
Ha a bolt nem készséges ebben az esetben, akkor december 21-ig a helpmerefund@cdprojektred.com email címen keresztül lehet segítséget kérni a refund-olással kapcsolatban. Itt írnak róla, szóval előbb a vásárlás helyén, és ha ott nem sikerül, akkor ezen az email címen keresztül.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Rage47 #265999 üzenetére
Csak nem a Low Roar - Don't Be So Serious? Azt rongyosra hallgattam.
...és már megint szólCybperpunk téma:
[Cyberpunk 2077 Walkthrough Gameplay Part 1– PS4 Pro 1080p/60fps No Commentary]
Ez komoly? Tényleg 60FPS-sel megy 1080P-ben? Az qrva jó, nekem bőven elég. -
headhunter86
senior tag
válasz
Rage47 #265147 üzenetére
Én már előrendeltem. Minek várjak, úgy is upgradelhető PS5-re.
Az a bajom, hogy végeztem a Shadow of Tomb Raiderrel és semmi játék nem maradt, amire beruháznék és már elég olcsó, hogy megérje nekem.
Most tesóm kérdezgeti mi legyen karácsonyi ajándékom. Azt hiszem Mafia Definitive Edition-t kéremCsak attól félek, ha ausztriába veszi meg akkor német lesz a borító.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest