- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peace
nagyúr
válasz
dvd24 #219800 üzenetére
"...és a nemsoká megjelenő 3 ..."
Addig álljunk fél lábon.....én már kezdem elveszteni a reményt. Már hányszor ígérgették, hogy most már aztán tényleg jön....."...1-2 volt az igazi Fallout."
Ez meg tény!!!!!!!! Az első rész nekem a mindenkori kedvenc játékom marad minden tekintetben!!! Annál jobb atmoszférát és játékmenetet még nem kaptam! Nagy szerelmem a posztapokaliptikus világ, de a Fallout 1 nekem valamiért akkora szerelem volt első látásra, hogy szentimentális okokból nem képes semmi letaszítani a trónról. -
-
VTom
veterán
válasz
dvd24 #214464 üzenetére
Az a baj, hogy lassan minden játékukban ugyanaz a recept. Legyen óriási bejárható világ, gyűjtögetés, rpg elemek, legyen valami repülő alkalmatosság felderíteni a terepet, stb.
Én pl. minden AC-t megveszek, de azért jó lenne már tőlük egy új Splinter Cell pl., vagy valami teljesen új koncepció. pl. amilyen a For honor volt. -
törölt tag
válasz
dvd24 #204440 üzenetére
A Marvel filmek káros hatása nem most fog kijönni. Bár valamennyire már érezhető: ami nem Disney, az bukik a mozikban, vagy max minimálisan sikeres. A második legerősebb stúdió bevételeinek a többszörösét szedik össze sokkal kevesebb filmmel. Mi ez, ha nem az iparág kinyírása?
-
.LnB
titán
válasz
dvd24 #204142 üzenetére
Emlékszem az első résznél lebeszéltük előre, hogy én leszek a support. Lvl30-on csináltam egy elég jó healer buildet. Majd a betörések alatt állandóan csak ültem, mert sebzése kicsi volt, a csapattársaim meg alig bírtak meghalni egy dps buildben. Teljesen használatlan volt az a build. Aztán váltottam én is dps-re. Mert csak lőni kellett és kész. Minél nagyobb dps számított mindenhol, dz-ben is. Nem tudom, hogy a kettőben mi a helyzet, hallottam, hogy a raid nehéz volt. De nem tudom mitől. Lehet csak a sniper shotisoktól megint, az meg megint csak nem a játék érdeme akkor.
-
malystryx
senior tag
válasz
dvd24 #204135 üzenetére
Félre ne értsd én szeretem azt a játékot, de már a második résszel vágják át a fejemet a hazugságaikkal. Ezért írtam hogy soha többet nem veszem meg mert nem hiszek nekik innentől kezdve. De ha már ennyire szó van róla hogy milyen jó, nézzük azokat a bugokat amik miatt sokan abbahagyták.
A Hive-ot és hibáját javították már? Azt hogy nem éleszt fel az micsoda??? Van 90-100k páncélod, hanem több és egy shotgun-os 2-300 méterről 2 lövésből lekukázza. Ez is nonsense. Az ellenfelek odateleportálnak mellénk és a küldetés mehet a kukába. A zárt ajtón kicsusszanó ellenfelekről, a 200 méterről sebészi pontossággal gránátokat dobáló katonákról, meg a bubuggoló küldetésekről ne is beszéljünk. Szóval nem tudom hogy ezeket javították -e már, de addig nem vagyok hajlandó játszani. -
.LnB
titán
válasz
dvd24 #204135 üzenetére
Mennyire el van kalibrálva már az ízlésetek!? (többes szám mert biztos nem csak te vagy ezen a véleményen.) Szörnyű!
Attól egy játék nem jó, hogy nem olyan szar mint az első része, vagy más játékok!! Az nem lehet, a Division 2 pozitívuma, hogy most már nem félkész, és van benne mit csinálni. Ez az alap. Innen kiindulva kellene a játéknak olyat mutatnia, ami alapján jó játéknak lehet titulálni! -
MAGUS7
tag
válasz
dvd24 #185034 üzenetére
Remélem én is hogy csak egyszeri eset,a bugok meg a toxikus társak mellé még pont ez hiányzik
tegnap jött új időszakos esemény,de frissíteni nem kellet,amúgy Pro gépem van,előtte 1 évig Slim volt,ott nem találkoztam ezzel.
Executioner annyi szabad helyem is lett,mint amekkora a játék volt,csak a megvásárolt játékok között mutatta,hogy megvan,először megijedtem hogy az egész eltűnt,vásárlással együtt,lemezesen vettem volna,úgy nem igazán gond,de a komplett kiadás digitálisan elég olcsó volt.
-
-
.LnB
titán
válasz
dvd24 #168708 üzenetére
Akár ki akár mit mond, a sztori után kell. Mert pl az Ignis DLC-t ha lenyomja rögtön akkor, amikor Ignis külön utakon van akkor konkrétan elspoilerezi a játék végét. És ugye abban a DLC-ben van egy alternative ending is. Ami szerintem a legjobb befejezés.
Én mindet a sztori után nyomtam le Gladiolus, Prompto, Ignis sorrendben, és tökéletesen élveztem így is mindet.(#168709) penge111 Az a baj, hogy az alapjátékhoz képest a RE verzió, még sztoriban is eltér. Vannak benne plusz dolgok. Nem is kevés. Konkrétan a játék vége teljesen más. Mármint nem a sztori, de az oda vezető út teljesen. Nem akarok konkrétabban írni, de mindenképp kellene a RE.
-
freakydave85
újonc
válasz
dvd24 #141984 üzenetére
Én kb. 1 hónapja pasztáztam újra az enyémet MX4-el. Észrevehetően halkabb lett, még Witcher 3 (in-game) és CoDMW Remastered-nél (menü) is, amik mellett korábban fel akart szállni... portalanítás szempontjából kb. felesleges szétkapni, a ventilátort leszámítva tiszta volt (mondjuk én hetente takarítok...), de nekem megérte újrapasztázni.
-
sutyesz96
őstag
válasz
dvd24 #133178 üzenetére
Köszi az élménybeszámolót!
Én is “budget” kategóriában vásároltam egy Samsung 55MU6179-et, ~200k-ért. Este lesz meg a tévé, akkor tudok róla véleményt formálni, de előzetes utánajárás alapján ez tűnt az egyik legjobb választásnak az árért.
Prohardveres tv-s kolléga igen erőteljesen próbált lebeszélni a készülékről mert ez csak 8 bites, és amúgy is milyen rossz a kontraszt is meg a fekete is, és inkább vegyem a Thomson 55UC6326-ot. Végül inkább a márkahűség döntött, és némi kompromisszummal is, de a Samsung mellett tettem le a voksom.
De azért rosszul esett, hogy vettem egy 200 ezres tévét, és azt kapom a szakitól gyakorlatilag, hogy ez egy hulladék -szerinte-.
-
A`rpi
addikt
válasz
dvd24 #127929 üzenetére
Persze, ideális esetben ez lehetne így is, ennek megvalósítása gyakorlatilag nulla erőforrást igényelne.
Szándékosan (is) szoktak hagyni ilyen réseket a készítők azok számára, akik nem akarnak bajlódni a játékkal.
(#127927) Kvelstadt
"Mér rakjuk ezeket offba ha a gt meg a bf meg a többi on téma volt?"
Hosszú sorokon keresztül lehetne erről a témákról filozofálni.
A lényeg mindenki le tudja írni a véleményét az adott témáról, ugyanakkor ha elhúzódó mélyebb szakmai vitában vennénk magunkat észre, akkor célszerű itt rövidre zárni, és átfáradni a téma szakmai topikjába.
Korábban már többször felmerült az OFF kérdése,
az én állásfoglalásom ezzel kapcsolatban változatlan.Szerencsére a GT-s és az WS-s téma is már lecsengett, többen is jelezték a nemtetszésüket, egy kis rugalmasság nem árt.
És ez mind a két félre vonatkozik.
Igazság szerint ez a topik ha úgy tetszik kivétel, eleve rengeteg játék valamelyen szinten kötődik a PS4 rendszeréhez, így hol máshol beszélgetnénk ezekről mint itt.
És ugye az is relatív hogy a játékról szóló csevej on vagy off,
én a saját megnyilvánulásom off-nak ítéltem. -
válasz
dvd24 #127343 üzenetére
A settlement management az az épitős fejlesztős részt jelenti? Mert hallottam hogy lehet benne olyat és persze hogy érdekel.
Más.
Az milyen hogy angliában, angol webshopból vettem evil within 2-t és usa régiós?
Nagy vígan játszottam vele, majd gondoktam csak megnézem a kódot amit kaptam hozzá.
Nem fogadta el és a hibaüzenet azt írta hogy az én acc régiómban (uk) nem használhatom fel a kódot.
Aztán kis segítséggel kiderült hogy usa régiós a játék. -
válasz
dvd24 #110944 üzenetére
Én meg csak pozitív dolgokat tapasztaltam 2 nap intenzív használat után
Laggolás? Na ilyet egyáltalán nem tapasztaltam sőt annyira pontos és érzékeny lett, hogy az maga a csoda pl Destiny-ben PVP-nél!
Haverral próbálgattuk direkt, amíg ő még fel sem emelte a snipert én már bele is küldtem a fejébe az ellenségnek egy lövést! Osirisben 3 Nacon-os emberrel szemben bármilyen jó vagy sima joy-al esélyed sincs! És ez csak 1 játék, TPS játékok is sokkal jobban kézre állnak az autós játékokról már nem is beszélve!
De hát nem vagyunk egyformák, kinek a pap kinek a paplan... -
Carlos Padre
veterán
válasz
dvd24 #110944 üzenetére
Csak hogy zavart keltsek az erőben, két hónapja, mióta megvan, elő se vettem a ds4et
Az én kezemhez remekül passzol, kényelmesebb mint a ds4, sose merül le játék közben, a gombok pont kézre állnak, és a kar sem laggol. A többivel egyet értek, a companion app és a ps gomb fájó hiányosság, remélem pótolják hamarosan. Én ajánlom mindenkinek kipróbálásra, mert bitang jó cucc. (én mondjuk féláron vettem egy hetesen egy elégedetlen tulajtól
)
Azt el felejtettem említeni, hogy 4 profilt programozhatsz fel, plusz az alap, én pl. más gombkiosztást használok Bf1 és r6siege alatt. Nagy segítség, ha nem kell levenni az ujjad a karokról.
-
válasz
dvd24 #110944 üzenetére
Szóval a pro kontroller még annyira sem pro mint a gyári ami nem is akar pro lenni de még így is pro ehhez képest.
Én tökre szeretem a gyári kontrollert az analóg karok felületét leszámítva de a kontrolfreek-el már ez is megoldódott..
Köszi az hogy megosztottad a tapasztalataid! -
SH4D0W2011
őstag
válasz
dvd24 #110944 üzenetére
Na ezek után valóban felejtős nálam is ez a kontroller, a forma lett volna az, amiért igazán érdekelt volna, de túl sok lenne cserébe a negatívum.
Ráadásul most egy hónapnyi PS4-ezés után Rocket League-eztem kicsit PC-n, ott X360 kontrollert használok, de az már baromi fura volt, nagyon elszoktam tőle. Lehet beizzítom majd inkább PC-re is a DS4-et.
Hát ez van, köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat! -
Lefty
addikt
válasz
dvd24 #102250 üzenetére
Eleve nem is szamitott szerintem senki semmilyen szintu Pro patch-re, szoval elvaras sem volt reszemrol, mar ez is pozitivum. Masik meg, hogy nem prio ez nekik, DLC-k is egy honapos kesessel jonnek, biztos nem fognak kulon komolyabb eroforrast a Pro patch-re forditani. Ez van, boven jatszhato es szep igy is a jatek szerencsere.
-
oshikuru01
csendes tag
Szia! azóta is szenvedek a problémával,beszéltem már ügyfélszolgálattal is és írtam a supportnak is levelet de hallgatás van....Mindent próbáltam már fórumok szerint is de egyszerűen nem fogadja már el nekem sem....Igyekszem azóta is valami megoldást találni,de senki sem tudott eddig segíteni...Természetesen ha valami sikerült szólni fogok,de egyenlőre fogd fel úgy hogy a tetves sony nem akarja a pénzünket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Rengeteg PS3 játék Ritka címekkel! Update:07.30
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest