- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
ViktorHUN79 #279501 üzenetére
Lakatot tesz rá, hiába van letöltve.
Nem fogod tudni elindítani, ha csak nem vásárolod meg a Store-ból. -
RangerFox
veterán
válasz
ViktorHUN79 #276595 üzenetére
Hülye kérdés nincs. Nem működik PS5 lemez PS4-ben.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ViktorHUN79 #265124 üzenetére
padztázás???
-
Deck
titán
válasz
ViktorHUN79 #261402 üzenetére
Pletyka. Eddig a Spider-Man nem támogatja egyedül de ugye abból lesz Remastered verzió azért.
-
toyasoslecho
tag
válasz
ViktorHUN79 #227324 üzenetére
Kösz.Ellőve😉
-
Moby
veterán
válasz
ViktorHUN79 #227324 üzenetére
Jó vicc...akkor dobod be, amikor vásárolni sem lehet, és sorban adják el emiatt a gépeiket a tulajok
-
Wesder
titán
válasz
ViktorHUN79 #226753 üzenetére
Elvileg menni fog.
Peace
Ezért vàltam meg a PC-től 1.5 éve.
Konzol megvesz, jàtszol, nincs para.
Nextgen minden 4k@60 szóval bőven jó. -
gyuromoj
veterán
válasz
ViktorHUN79 #224454 üzenetére
Ha vesz az ember egy 100$-os feltöltőt cirka 70$-ért, akkor nincs miről beszélni.
Mondjuk magyar feliratos játékok miatt van magyar accom is, azokat csak oda veszem meg digitálisan vagy lemezesen. -
gyuromoj
veterán
válasz
ViktorHUN79 #224452 üzenetére
Ha olyan államban "lakik" ahol 0% az áfa, akkor ilyen gondja nincs.
-
RangerFox
veterán
válasz
ViktorHUN79 #224290 üzenetére
Játékot vedd ki a tokból, és hajszárítóval 10ms-ig melegítsd fel, utána egyben lejön, nem hagy nyomot.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #224290 üzenetére
Ecetes olló.
-
Robi86
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #222545 üzenetére
A Gta ezen verziója tartalmazza az alapjátékot is, vagy csak az onlinehoz ad plusz cuccokat?
Szerk. Leírásban megtaláltam de így sem vagyok benne biztos :D szorri four mai inglish
Purchase this bundle to get Grand Theft Auto V and the Criminal Enterprise Starter Pack.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViktorHUN79 #222545 üzenetére
Jaja, meg 9k-ért ott a Spider Man GoTY, abban benne van minden.
De szerintem a RDR 2 Ultimate sem rossz ennyiért 10.5-ért.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #220622 üzenetére
Wow, köszi
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #220619 üzenetére
Dobd át a kódot privátban, megmondom működik-e
Én miért nem kapok sose ilyet? Úgy nulláznám a walletem mint a szar
-
Wesder
titán
válasz
ViktorHUN79 #217180 üzenetére
Nyílvàn àtsoroltàk.
-
Xaels
félisten
válasz
ViktorHUN79 #216269 üzenetére
Csak az alapjáték lett F2P, a DLC-k nem azok.
-
Steve1207
veterán
válasz
ViktorHUN79 #216266 üzenetére
Ez most mennyit telepít cakpak? Csak steam-en néztem meg kíváncsiságból, kapásból 83 GB kell nek. PS-en 30-at ír a hivatalos oldalon, de leszed még mellé ugyanannyit a PS verzió is, nem?
-
Wesder
titán
válasz
ViktorHUN79 #216266 üzenetére
Ez ingyenes lett, nem igyenes volt.
-
Wesder
titán
válasz
ViktorHUN79 #216233 üzenetére
Mindenhol.
-
Gebriel
veterán
válasz
ViktorHUN79 #206950 üzenetére
Xbox One X azért veri a PS4 Prot tehát nem teljesen igaz amit írsz.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Valahogy a Forza játékokat mégsem tudja futtatni, akkor mégsem olyan jó. Mielőtt vinnétek a kivégzőosztag elé, van a box mellé egy Pro-m is...
-
zbundy
aktív tag
válasz
Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb.. de ha lenne akkor azt kizárólag a gép alapján lehetne eldönteni és abban jobb az X, kész, pont. Exek meg egyértelműen jobbak a sonynál. De mondom nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb. Célközönség van. A Nintendo se lesz rosszabb attól, hogy gyengébb a hardver vagy attól, hogy más korosztályt szólít meg a játékaik nagyobb részével.
-
Imilenni
addikt
válasz
ViktorHUN79 #206187 üzenetére
Amíg nem kapnak el, semmi sem szabálytalan.
Kissé aljas módszer, de nincs vele baj szerintem.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
ViktorHUN79 #206187 üzenetére
Nem szabálytalan. De magyar fiókot csinálj neki.
-
Peace
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #200912 üzenetére
Jó is, ha van egy PC a háztartásban. "Csak" 10k a kód.
-
sutyesz96
őstag
válasz
ViktorHUN79 #198591 üzenetére
psfanboy, is that you?
Kendek: Akkor még pont másfél hónapig illene aktívnak lennie.
-
WaterWave
veterán
válasz
Van különbség
-
Deck
titán
válasz
Nem tudom milyem tömörített videó ez de nagyon nem így néz ki az én tvmen.
DF-en is kiemelték amúgy, hogy szebb a végleges. Amúgy meg ahogy felettem is írták a stabil fps a lényeg 20-30 között ugrálnak na az aztán szuper lenne..
E3-as videóknál meg ki az aki még elhiszi, hogy úgy fog kinézni? -
válasz
jól értem hogy megvetted a játékot és fel vagy háborodva, hogy sokkal xarabb a grafikája mint ahogy az az E3-as bemutató alapján elképzelted?
-
Peace
nagyúr
válasz
Lehet nézni ilyen videókat és sírni, vagy játszani vele és élvezni a kellemes grafikát.
Ezek a videók pont addig érdekesek, amíg nézed. A játékot játszva meg rohadtul nem fog érdekelni, mert szép és kész. Biztos nagyon fel lettem volna dobva a szálló portól meg a nagyobb hordáktól, akik folyamat cirkálnak. De ha ennek az lett volna a következménye, hogy leesik 24-26 FPS-re, akkor köszi, de nem!
-
.LnB
titán
válasz
Ja csak az open wolrd játékuk a végére mégsem lett ópen wőd.
Szal' ők legalább nem a grafikában hazudtak.
-
Deck
titán
válasz
ViktorHUN79 #198543 üzenetére
Nem így néz ki élőben. Ez csak egy tömörített youtube videó.
-
Viper26
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #198132 üzenetére
Gondolom behúzta teljes áron, és kell az önigazolás.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
ViktorHUN79 #198132 üzenetére
Pocsolyagate!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ViktorHUN79 #195365 üzenetére
A lényeg,hogy ne a cloud gaming "nyerjen",mert akkor a platform-holderé lesz a teljes kontroll és ki leszünk szolgáltatva neki(k)
-
parandroid
félisten
válasz
ViktorHUN79 #189975 üzenetére
Amit én eddig játékszinkront láttam, az konkrétan egy rakás szar volt. Helytelen, magyartalan, értelemzavaró, sok esetben konkrétan félrefordítás. Mindkét esetben jobban járt volna mindenki, ha inkább nem is készül fordítás. Hozzáteszem, mindkét alkalom xbox-on esett meg velem, nem tudom, a sony milyen minőségben magyarít.
p
-
válasz
ViktorHUN79 #189569 üzenetére
Hú. Bele kavarodtam itt a dolgokba
A PS store is csak PS+ előfizetéssel érhető el? Ha ott veszek valamit, az csak akkor használható ha van előfizetés?
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViktorHUN79 #188116 üzenetére
Ha felhasználták a kódot, akkor nem tudod többet aktiválni.
-
nsrking
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #186161 üzenetére
Igen kell.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #175703 üzenetére
Nem hinném hogy felesleges lenne a Pro, bár én is meg vagyok elégedve a Slimemmel.
-
penge111
addikt
válasz
Na majd ha megjön próbálok objektív választ adni, mert én is sokáig úgy voltam vele kell a bokámnak pro. Most is inkább azért húztam be, mert csak kell, meglegyen érzés, meg fogyasztói társadalomban élünk... Szóval nagyon logikus magyarázatot nem tudok adni rá miért, mert nem nagyon tervezem 4k tv vételét. Mondjuk Witcher 3 nál volt olyan, hogy a távoli objektumokat később rajzolta ki, meg a Niohnál itt ott éreztem ha csak forgattam a karaktert körbe, akkor beberöccent a masina, de több mint 10 játékot pörgettem ki más gondom nem volt. Mondjuk a 2 év garancia is motivált az Alzánál.
-
törölt tag
válasz
Szerintem ezt nem nekem szántad, viszont nekem is volt Pro Fullhd tv-n, lényegesen szebb a kép, élesebb, supersampling és s boost mode is jó cucc.
-
marilllyo
veterán
válasz
ViktorHUN79 #173165 üzenetére
Ezt a ps-t már több helyen is láttam. Úgy tűnik nem viszik. Bár a srácnak lehetne annyi esze, hogy vesz rá ebay-ről egy burkolatot mert így értelmes ember nem veszi meg tőle!
-
válasz
ViktorHUN79 #173165 üzenetére
Ementáli.
-
sutyesz96
őstag
válasz
ViktorHUN79 #142809 üzenetére
Holnap.
-
redhunter
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #142809 üzenetére
Azt hiszem 6.- án lehet őket tölteni
-
Tegla80
addikt
válasz
ViktorHUN79 #142357 üzenetére
Jol gondolod,igy csak ha magad ujitod meg akkor kerul le a lakat mig a multi az menne mas plus-al is.
oriic
5ev?csak szeretnetek mert addigra talan lenne/lesz xox aaa.
Amugy 2even belul.(emlekezz majd szavaimra
)
-
marilllyo
veterán
válasz
ViktorHUN79 #140550 üzenetére
Nem emlékszem ki volt itt a topicban de ha nem haragszik idézek tőle.
A gombhoz keresed a kabátot.Azért játszunk mert szeretünk játszani. És játékkal játszunk nem pedig a platfrommal.
Egyébként az előttem szólóval is egyetértek. A GO-val más irányt vett a frencsájz. Mint a Messiást úgy vártam.... talán ha 20 órát tettem bele. Van egy jobb köröd onnantól csak szuka blatty-ot olvasol a chat-en. BF4 ugyanez volt...
-
-FLY->
őstag
válasz
ViktorHUN79 #140550 üzenetére
Majd elmúlik, nagyon sokat csztem úgy az 1.5-ös időktől. GO-ba már teljesen kiégtem kb 500 óra alatt, pénzért cserében sem játszanám tovább. Lényegében a korosztályom jó része abbahagyta amúgy is már, taknyosokkal, rage gamerekkel, csalókkal meg nincs kedvem játszani.
Jössz még vissza konzolra. -
válasz
ViktorHUN79 #138513 üzenetére
Bocs összekevertelek egy másik Viktorral
(Viktor0610)
-
válasz
ViktorHUN79 #138513 üzenetére
Vagy kidobom és megpróbálom az Mi A1-gyel vezérelni a PS4-et, az nagyon bejött -
válasz
ViktorHUN79 #138508 üzenetére
Inkább bűn ronda... fekete grip-ek segítenek egy kicsit. Csak sötétben játszok vele, különben csak nézem és nem értem, hogy ez hogy sikerült így. Tie Fighter alakú ds4 jobb lenne, még ha játszani alkalmatlan is lenne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #138153 üzenetére
Oké, köszi, meg is csináltam.
És akkor automatán be van jelentkezve mindkettővel egyszerre a gépen, akkor látható mindkét acc játékai?
És,ha közben van haverral is prim acc megosztás, az nem kavar be?
-
raziel01
veterán
válasz
ViktorHUN79 #138135 üzenetére
Mirror's Edge: Catalyst is annyi meg a Need for Speed Rivals.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #138135 üzenetére
PS-en hogy van a más storeból való vásárlás?
Kell egy másik acc, ami oda van regelve, aztán azt az accot megtenni primary-ra a konzolon?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
ViktorHUN79 #137014 üzenetére
Azért egy jó trófea rendszer sokat hozzáad a játékhoz, miközben nem vesz el semmit azoktól, akik leszarják. Én mindig örülök, ha feldob egyet ha megcsináltam valami komplikált feladatot, ahelyett, hogy a könnyebb utat választottam volna. Ugyanakkor nem hajtok rájuk, nincs egy platom se, talán a Horizon lesz az első.
Negatív példának meg ott a DOTT, mikor kijátszottam a trófeák fele sem volt meg. Megnéztem mik azok és olyan eszement baromságok (nem jó értelemben), hogy szerintem nem sokan maxolták ki.
-
marilllyo
veterán
válasz
Azért ez ritka kivétel. Kevés játékban van ilyen ostoba trófea. (Biztos nem...de én ilyenekkel nem játszottam) A legtöbbhöz ügyesnek kell lenni. Időt kell rá fordítani. Csak olyan játékot trófeázok ami tetszik annyira, hogy kiszedjem belőle a platinát. Nekem csupán 32 ilyen volt. Az nem sok....Nagyon sokat elengedtem.
Én meg pl. azzal a felfogással nem értek egyet amikor végigrohanunk a sztorin normal nehézségen aztán "oké letudva...jöhet a következő".
Mondok egy egyszerű példát. Ott van pl az Unravel. Végigviszed ~4-5 óra a játék + a gyűjtögetni való... egy délután alatt megvan. Még csak nehéznek sem mondanám. Letoltad aztán max hümmentesz egyet elégedetten. NA De....van egy olyan trófeája, hogy minden pályát csinálj meg halál nélkül. Na azért oda fel kellett kötni a nadrágot. Azért úgy egy jóóó másfél két napomba beletelt mire sikerült. Izgalmas kihívás.
De ott a Driveclub 100% is. Azért valahol büszkeséggel tölt el, hogy sikerült. Nagyon sokat kellett hozzá gyakorolni és rámenni a másodpercekre. Nem megy ez mindenkinek. De hát nem erről szól az a játék?
Ez nem a sátán játékszere... valaki így szeret játszani...valaki meg úgy. Mások vagyunk és mások a játszizós szokásaink. Ez pont olyan mint amikor valaki pl fifázni szeret...de én pl képtelen lennék élvezni.
Van egy mondás de nem tudom szó szerint idézni.. valahogy úgy van, hogy
"Minden olyan időtöltés amit élvezel az nem elvesztegetett".(#137017) dollarZ18 : Téged most szíven találtak.
-
dollarZ18
tag
válasz
Senkit nem érdekelnek valóban, de a világelső profilját több, mint 700 ezren nézték meg idáig [link]
A trophy boosting, trofis versenyek virágzanak. A youtube tele van trophyzós videókkal, guideokkal. A psnprofiles ([link]), playstationtrophies ([link]) rendkívül népszerű oldalak rengeteg felhasználóval, fórumozóval.
USA accountokra már a Sony pénzt ad a walletbe bizonyos mennyiségű trófeák után.
Kicsit nézz utána a dolgoknak, mielőtt tájékozatlanul ideírsz valami hülyeséget.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Pedig vicces dolgok az acsik.Kitolja több órával a játékmenetet.Nem vagyok acsi/trófea vadász, mert sokszor vannak logikátlan acsik, de néha szoktam velük bohóckodni.Mondjuk PCn a Shadow of Mordort nagyon élveztem
-
Mr X
veterán
válasz
Az egész gaming szcéna erről szól. Olyan dologgal töltöd az időd, ami semmi reális eredményt nem hoz. Attól, hogy egy két méteres lángpallossal vérnyulakat csapkodsz, nem fogsz többet keresni. akkor mégis mi értelme? Nos, a szórakozás, kikapcsolódás.
Teljesen felesleges értelmetlenséget kiáltani, mikor a mi tevékenységünk (a casual játék) pont ugyanolyan értelmetlen, mint a trófeavadászat.
-
Neoteric
addikt
válasz
ViktorHUN79 #136964 üzenetére
Úgy valóban más a leányzó fekvése. Gondolkodóba estem én is most az ünnepekkor a pro-s upgraden, de a "valóban szükségem van-e rá, vagy csak pillanatnyi fellángolás?" kérdés ilyen és hasonló esetekben mindig racionális választ ad a dilemmáimra.
Nem tudom amúgy miért jön elő kétnaponta ez a kérdés, mikor sose lesz rá objektív válasz, mindenkinek mások az igényei és a pénztárcája.
-
Bati0501
őstag
válasz
ViktorHUN79 #136964 üzenetére
1, tiéd fat, nem slim
2, használt fat árát hasonlítod új/újszerű prohoz
3, slim és pro ára között nincs 50e-es különbség
4, (136958) TazLeacher: A használt piac más kérdés. Ha koca játékos lennék, vennék egy utolsó szériás Fat-et 50-ért és kész. -
RangerFox
veterán
válasz
ViktorHUN79 #136313 üzenetére
A 2 napos trialt mindig odaadja, ha nincs éppen aktív előfizetésed és egy ideje nem is volt. A 14 naposat lehet csak akkor aktiválni, ha még sose voltál előfizető.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #136261 üzenetére
Sajnos nekem nem jött össze, pedig most kellene egy kettő vagy 14 napos ps+ trial.
-
saelin
veterán
válasz
ViktorHUN79 #135769 üzenetére
Ha volt is vele gond már nincs. Én egyetlen egy bugba szaladtam bele, de akkor egy chapter restart megoldotta a beragadt npc-t.
-
jpeetr
aktív tag
válasz
Azthiszem a 2033. Amelyik az elso. Sorban akartam játszani. A másikat meg sem próbáltam.
-
sutyesz96
őstag
válasz
Szerintem vedd meg. Én is magyar store-on valami 2k pár száz forintért vettem meg.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79 #135731 üzenetére
Gratuláció a Sonynak. Az ilyen húzásai miatt fogom kétszer is meggondolni vegyek-e majd PS5-öt.
-
cybermano06
csendes tag
válasz
ViktorHUN79 #135726 üzenetére
Szia! Nagyon köszi a gyors választ. Szerencsére a gép működik.
Ha nem sikerül helyreállítani a fiókot, akkor mi lesz. Gondolom a bolti psn előfizetés is ugrott?
Illetve ugrott a FIFA csapat? (Kemény pontokért vett csapat?) -
forgat
tag
válasz
ViktorHUN79 #135715 üzenetére
a remény hal meg utóljára
danke -
Shepherdke
tag
válasz
ViktorHUN79 #135587 üzenetére
Vagy van nekik kód vagy mindig hozzá adnak valami kártyát aztán törlik és értékesítik a felhasználót.
De a lényegen nem változtat. A trialhoz kell kártya a plusz vásárláshoz elég a wallet pénz is. -
demars
addikt
válasz
ViktorHUN79 #135554 üzenetére
Köszi, ebbe a + -ba nem néztünk bele, valószínű emiatt nem engedett olcsóbban vásárolni.
Szóval "aktiválni " kell a free két hetet...
Köszönöm a segítséget! -
toompa
őstag
válasz
ViktorHUN79 #135554 üzenetére
Szerintem meg bármilyen bankkártyával fizethetsz a store-ban. Én már vettem játékot a fiaimnak,illetve vettem magamnak az asszony kártyájával...
-
szucstom
őstag
válasz
ViktorHUN79 #135249 üzenetére
konzolvilágnál kiküldik mail-ben a kódot. szóval ugyanaz a menet
-
unravel
őstag
válasz
ViktorHUN79 #135242 üzenetére
vettem most a konzolvilágnál feltöltőkártyát:
Státusz Sikeres kártyás fizetés
Azt írta azonnal le lehet tölteni. De azt nem találom.
Egy email jött, hogy "Köszönjük megrendelésed. Felhívjuk figyelmed, hogy ez egy automata levél rendelésed beérkezéséről, amely nem minősül visszaigazolásnak." -
lazioforever
tag
válasz
ViktorHUN79 #135239 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Elismerem, a fenti összefoglalót csak átfutottam eddig, most komolyabban nekiállok tanulmányozni. -
szucstom
őstag
válasz
ViktorHUN79 #135230 üzenetére
Hát igen. Már csak egy normális csapat kéne hétvégente, mert ahova bepárosított a szerver, olyan szintű lagg volt, hogy a gránát nem robbant fel, amit dobtam xD
-
A`rpi
addikt
válasz
ViktorHUN79 #135213 üzenetére
Nem jártam mostanában a US Store-ban, de szerintem ez többször felhasználható kedvezmény.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #135100 üzenetére
Ebben csak az a fura nekem hogy nálam psn store-ban a ps plus max időtartam fél év :/ ez miért van? Pedig jó lenne valami hasonlót megcsípni, inkább várok vele
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nagyon ritkán multizom, mégis 5 éve folyamatos előfizető vagyok...bár többségében nem érdekelnek a Plusos címek, mégis évi 2-3 olyan van, ami tényleges spórolás, mert előbb utóbb megvettem volna. Ezzel min. az éves összeg fele visszajön.
Mivel szinte csak Store-ból vásárolok, az extra kedvezményeken bőven keresek annyit, hogy a másik fele is vissza jöjjön.
Nálam nagyon nagyot nyom a lattban az online tárhely. -Már magában ez megérne havi pár száz forintot. Évek óta nincs gondom a mentésekkel, mindig megvan minden, kb. 2 hónapja töröltem ki a PS3-as játékokét.
Ezekre jönnek rá a sallangok: béták, témák, exluzív tartalmak.És mindez idén havi durvám 550 Ft-ért, mert sógoromal osztozunk rajta.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Havi lebontásban nem olyan drága.Mondjuk egyben kell perkálni, nem havi részletekben.Viszont éves szinten visszahozza a pénzedet, mert a havi játékok közt biztos találsz egy-két darabot, ami végigjátszható és ne feledkezzünk meg a storeban sokszor van ps+ előfizetőknek plusz kedvezmény ami szintén farag a befizetett éves díjból.A ps+ megosztható, szóval...
Persze jogosak az érveid, de sajnos ez van.Más téma.
Vége az egyet fizet kettőt kap és a 70% kedvezmény ps+ előfizetőknek akció..Meg ma délután fejezik be a két naponta egy játékra nagy kedvezményt is.Tehát jó lenne ha kapnánk mi is mint az amcsik valami új akciókat karácsonyra, mert pl csak három lego játék van leértékelve és nekem pont egyik sem kell. -
válasz
ViktorHUN79 #134809 üzenetére
Azok a küldik csak a bemelegítések
Csapatban adja igazán (akár randomokkal). Meg a betöréseket - vagy ha nem vagy elég tápos még a kihívásokat sem - tudod megcsinálni egyedül
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #134809 üzenetére
A boklaszas alatt a küldetéseket értettem.
-
marilllyo
veterán
válasz
ViktorHUN79 #134749 üzenetére
Jelenleg 9000 Ft. Ennél olcsóbb mostanában nem lesz. Sajna ez nem Steam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #134478 üzenetére
Fene, pedig olvastam is az összefoglalót, de lehet csak a PS4-es csoportban Agenda-s bejegyzés maradt meg a fejemben.
Én a nagyobb kiadókra és húzósabb AAA címekre gondolok, mint pl. Ubisoft rakott régen feliratot, most már sajnos az sem.
(#134471) szucstom
Nem sima DE post-tal lett feladva? Kínából adnak fel svájci, belga, holland, litván, osztrák, mindenféle postával. Persze ez csak a céget jelenti, nem a tényleges feladási országot.
Ha eBayen az Item location EU-n belül van megadva, akkor jogos a reklamációd. Amennyiben hazudik a kínai(ilyenre is volt példa), hogy németből küldi, amúgy Kínából, akkor szerintem simán reklamálhatsz a pénzedért.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #134335 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #133996 üzenetére
Most ez komoly? Legalább lehetne közvetlenül e-mailre küldeni.. Vagy tényleg egy PSN Gallery-ba felrakná, és PC-n beírom és ott van, mint az Xbox-nál.
-
szzoo
tag
válasz
ViktorHUN79 #133965 üzenetére
Pár hónapig nekem is lassú volt a store, a játékok információs képernyője sem nagyon akart betöltődni, stb. Jellemzően fellépett, ha a net nem volt használva rövidebb ideig. PS-en a netteszt után viszont egyből jó volt megint minden. Fix IP és semmi más nem segített. De a sok éves router kicserélése azonnal megoldotta. Néhány hálózati eszközt nem szeret a PS véleményem szerint.
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #133823 üzenetére
Akkor azt hiszem rajta hagyom a fóliát, mert hasonlóan gondolkozom
köszi -
slloyd
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #133722 üzenetére
Tessèk Crashel játszani aztán a Knack et ajálgatni
Főleg az 1 et...
Dög unalom... -
dunc
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #132683 üzenetére
A lènyeg legyen valaki orbavàgva.
-
discrate
aktív tag
válasz
ViktorHUN79 #132644 üzenetére
Amikor bejott a ps4, akkor vettem, szoval jópár eves...
Pasztazas nem artana neki, szaki se vagyok, anyagot se akarok venni, ezert keresek valakit. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ViktorHUN79 #132659 üzenetére
Trial mindenhol elérhető, nem kell US profilt csinálnia.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ViktorHUN79 #132442 üzenetére
Na talan egy év alatt vegzek vele
-
vonSux
őstag
válasz
ViktorHUN79 #132128 üzenetére
A mi gyerekkorunkban (30+) robbant nagyot a videójáték ipar. És mára, ez a nyomokban a korábbiakra emlékeztető, de azóta óriásira nőtt gépezet igényt tart az aktív kereső réteg szórakozásra szánt pénzére. A világ sok részén meg viszonylagos jólét van, nem kell olyasmivel foglalkoznunk ami elvenné a fenti időt a játéktól. Több szempontból nagyon érdekes kérdés ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest