- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #268504 üzenetére
Szép. Nekem egy cicám van, de sajna szegény csak hypoallergenic tápot kaphat különben leszedi magáról a bőrt. Most kaparófát vettem neki újat, mert a régit elviszi ismi és újratekeri magának rajta a kötelet. Nálunk formailag amúgy sem felelt meg a sima pózna, amit most kap arra fel tud mászni, ráfeküdni, alá bújni. Egy igazi álom lesz neki.
Lakótársam mindig azzal poénkodik hogy a macskán kívül nem sok nőt tűrtem meg az életemben...
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #267832 üzenetére
Az ilyen nem jó a macskának... Ez inkább nekem lenne jó.
Azt nem mondanám hogy pro-nál nem volt gond. 2 év után mikor széjjel szedtem pasztázni bele volt állva a bordába a szőr. Kézzel is elég volt kiszedni. Sajnos a macska tartás nem túl informatika barát a készülékekre nézve. -
FunPro
őstag
válasz
sp8787 #267576 üzenetére
Ez amúgy kifejezetten vicces, hogy arra a hsz-re egy George R. R. Martin idézettel köszönsz be, ugyanis a got utolsó 1-2 évada azért lett olyan fertelmesen pocsék, mert ott is a vezetőség agylágyulást kapott, megpróbálta a hülyeségeit beleerőltetni a sorozatba és csesztek arra, hogy a kreatív író (értsd Martin) mi a csöcsről hadovál nekik.
-
Xaels
félisten
válasz
sp8787 #267577 üzenetére
Én az Anthem-mel is elvoltam, igaz az endgame az elég kevés volt és lootolni sem nagyon volt utána indíttatásom mert gyenge volt. Itt az Expeditions elég jónak ígérkezik, elég nagy tartalomnak tűnik és a sztorira is valami 50óra körülit mondanak, de ha csak a felét tudja már az sem rossz számomra. Én már előrendeltem, 2 helyről is feltöltőt kaptam karácsonyra és erre költöttem.
-
cyberkind
félisten
válasz
sp8787 #267466 üzenetére
Igen, nemcsak én látom így, a topikjában is többen írták, szerintem én ezért játszom főként, meg persze a karakterek, de főleg a női V, egyszerűen imádom, viszont ami így előzetes ránézésre nem tetszik, az a sztori hossza, nem sokat csináltam, de már megvan abból 45%, de hát a károgó szájaknak hosszú volt a TW3, hát ez nem lesz az.
-
cyberkind
félisten
válasz
sp8787 #267446 üzenetére
Mindekozben mas studio meg kiad ugyanezen idoszak alatt 4!!!
Ha kerekítünk, a CP2077 közel 8 éve készül, és ha más stúdió 4 játékot csinál, akkor az akárhogy is számolva, de átlag 2 év, na így jön ide az AC, azokból van nonstop pottyantva ipari mennyiségben, ha meg BB-nél vagy leragadva, végképp nem értem mi a gond ezzel a fejlesztési intervallummal, amikor a totál átlagos játékok nem 5-8 év alatt készülnek el.
-
cyberkind
félisten
válasz
sp8787 #267443 üzenetére
Nekem nem kell az évenkénti fossantás játékok terén, nekem inkább minőségi tartalom kell, és itt a sztorira és társaira gondolok, már rég (mondjuk az elején se) nem köt le egy AC, vagy bármi más amik max 2 évenként jönnek, neked kell az új tartalom nonstop, nekem nem szerencsére, de így nézve nálad minden fejlesztő szar, akik nem ontják a játékokat magukból, szóval a szegény TLoU 2 is kaka.
-
cyberkind
félisten
válasz
sp8787 #267437 üzenetére
Melyik az az egy közepes játékuk? Bennem nem lelsz partnerre a CDPR szidáshoz, ugyanis én minden játékukkal játszottam, és ráadásul visszafele, úgyhogy masszívan szembeötlő volt minden téren a fejlődés, ami van a CP-ban is, csak nem annyira egyértelmű, de ott van a szeren ez is, csak túl korán jött.
-
-
-
válasz
sp8787 #258677 üzenetére
Engem is zavar már a dolog, pláne, hogy folyamatosan úgy ír, hogy tele van lightos spoilerrel. Kezd rohadt irritáló lenni, de annyira, hogy még kb három ilyen bugyuta hsz, és törlöm a topicot is a picsába. Ott a játék a backlogon, PS-re feldobva, erősen agyaltam rajta, hogy ez legyen a következő cím, még TLOU2 előtt, hogy tudjon ülepedni a TLOU, de így már rohadtul nincs hozzá kedvem, hogy ennyire szarrá lett spoilerezve egy csomó része, persze IQ-san, spoiler tag nélkül. Annyi miatt vagyok még itt, mert a topikért amúgy kár lenne, mert amúgy nagyon jó topik ez általában, többnyire értelmes, jófej, segítőkész emberekkel, csak megint az van, hogy egy hülye teszi tönkre száz normális ember szórakozását, mégse Ő szívja meg, hanem a mindenki más. Ráadásul olyan ovis szinten megy az eszmecsere, hogy lassan nem mérges vagyok a tagra, hanem sajnálom szegényt.
-
-
-
-
.LnB
titán
válasz
sp8787 #253056 üzenetére
Például a két DLC a Witcher 3-hoz teljesen maguk írták. Szóval ez elég mellé. A Gaunter O'Dimm féle történet a Hearts of stone-ban, az egyik legjobb Witcher sztori.
A Blood and Wine is 5 évvel a könyvek után játszódik.Ez meg az egyik kedvenc mellékküldetésem: [link]
(#253094) saelin
Itt már elfelejtheted az Ubi-t. Attól függetlenül írta ezt. Még szerencséje, hogy nem említette egy lapon a CDPR-t és az Ubi-t. -
Szabi®
addikt
válasz
sp8787 #253089 üzenetére
A CDPR gyakorlatilag európát rakta bele a játékba
Te tényleg azt hasonlítod egy AC skinhez ?
Az ubisoft olyan mélységű párbeszéd rendszert ha akarna sem tudna csinálni
Nem tud karakter személyiségeket felépíteni.És ez elég nagy gond.Én egyáltalán nem értem miért van itt pár ember meglepődve az ac véleményezéseket illetően
Sehol nem jobb a helyzet. -
saelin
veterán
válasz
sp8787 #253056 üzenetére
Nem említettem a CDPR-t, de ha már belekeverjük őket, akkor egynémely Witcher 3 side quest simán körberöhögi az AC-k fő story-ját. Arról nem is beszélve, hogy míg a Witcher karakterei élőnek hatnak, addig a AC npc-i még a Skyrim szintet sem érik el. Most nem a napi tevékenységekről, vagy hogy hányszor köszön neked oda az AI, hanem a köréjük épített történetekről beszélek. Szerintem itt le is zárhatjuk a témát, mert az Ubisoft nem is akart ütős történetet és emlékezetes karaktereket építeni, csak összehánytak pár történelmi személyiséget, hogy nagyobb legyen a görög világába való beleélés amikor valami ismert nevet olvasol.
Legalább a CDPR tud azokból az anyagokból világot építeni amihez hozzányúl, nem úgy mint az Ubi. Nagyon bízom benne, hogy egyszer a lengyelek ugyan így a Warhammer 40k világához is ellátogatnak.
Értem én hogy ízlések és pofonok, de hogy valaki olyat állítson, hogy az AC-k története legalább egy szinten van egy komolyabb rpg-ével...Csak trollkodás lehet.
S e t h
Az anime vagy manga réteg cucc, de ha az ember túlteszi (netán szereti) a művészi stílust, akkor igen jó történeteket élhet át. Sokszor olyan témákba és világokba amikbe a nyugati kreatívok bele sem szagolnak. -
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #252042 üzenetére
'cos of internet
ha leírod/kimondod kiragadják-pastelik-spammelik és megy a sz@rkeverés...ez egy nagyon jó game lesz csak gyenge lesz az akció(nem is azon a hangsúly,sōt én pl. stealthben el is fogom kerülni)...mint egy reddead, de attól függetlenül egy nagyon jó élmény
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #252030 üzenetére
az elejét néztem azért (burkoltan?) elmondta,hogy a párbészedéken,storyban,menüben kotorászáson van a hangsúly a gameplay ilyen közepes meg az npc rendszer sem nōtt fel pl rdr2 szintjére...engem az lepett meg,hogy azt állította az a build amit próbáltak még mindig nem volt kész (hiányoztak átvezetōk stb) és még mindig nagyon sok bug van benne
-
Wesder
titán
válasz
sp8787 #250859 üzenetére
No àcsi...
A Spoileres topikot nem magamnak csinàltam, hanem hogy ne ide szemeteljenek mikor jöttek a szivàrgàsok. Az meg hogy VRPisti meg bàrmelyik követőjének a véleménye BÁRMELYIK jàtékról a nullànàl is kevesebbet ér szàmomra ne legyen màr a te problémàd.Én nekem sosem volt bajom a TLoU II-vel.
Azt egyébként honnan is tudod hogy soha nem fogok jàtszani a TLoU II-vel?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
sp8787 #250781 üzenetére
Értem, megértem ezt az álláspontot is. Én is elmondtam a véleményem. Nem kenyerem a vita indítás, szerintem nem érdemes túlbeszélni.
(#250782) Moby: azt csak a példa miatt írtam, hogy mit láttam, persze, hogy nem releváns. Nekem nem pain in the ass a szitu, és mielőtt valaki félreérti semmi bajom a TLoU 2-vel, nem erről szól amit eddig is leírtam. A pontozási rendszer egy marhaság.
-
-
.LnB
titán
válasz
sp8787 #248364 üzenetére
Mars 270-ért mentem fel. De amikor mentem benne pár métert, abszolút nem éreztem kényelmesnek. Főleg nem annyira, amennyi az ára (49k ha nem akciós, ez akicózva volt természetesen, el is hoztam volna, csak amit kinéztem ott derült ki, hogy felemás színű a két pár [link] ). Próbáltam Jordan 11, Jordan 3, Jordan 33, Jordan 5-öt (bár nem esküszök meg rá, hogy jól jegyeztem meg az összeset). És ha azt vesszük, hogy az áruk ezeknek 40-62k között van, azért én arra számította, hogy ha beleteszem a lábam, akkor megnyílik a mennyek kapuja.
Persze nem rosszak, nem azt mondom. De a Tisza cipőkhöz képest (azokat hordtam eddig) nincs meg az az extra, ami árban megvan.
LQDCell Puma-t vettem végül, holnap jön meg németből. Ha bejön, akkor veszek egy Hybrid Puma-t is, ami ugyan az lehet mint az AdiBoost.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #247704 üzenetére
Majd ha végigvittem írok róla én is egy véleményt. Nekem csak annyi tűnt fel eddig mintha könnyebb lenne az elsőhöz képest. Viszonylag szépen haladok és a bossoknál sem ragadok le olyan sokáig, de én ezt betudom annak, hogy előbb akarják a játékosoknak megmutatni az endgame-et, a buildelést és majd utána ugrik egyet a difficulty.
A coop az elsőben nagy kedvencem volt. Azt ma megnézem hogy miért találod nem kielégítőnek.
-
Moby
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #247704 üzenetére
a sekiro és a nioh2 után már alig várom a következō japán arpg-t,amelyben minden egyes sz*ros mobnak lesz egy one-shot skillje, de csak egyféleképpen lehet kivédeni és legalább 50% staminát fogyasszon...és úgy legyen programozva,hogy akkor nyomják rád mikor 50 alatt vagy
alig várom
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #247691 üzenetére
Még csak a második mission-nél járok, így olyan nagy rálátásom még nincs, de amit eddig láttam az pöpec.
- Saját karaktert csinálhatsz.
- Yokai form és az e-köré épített story.
- Ugye a Burst Counter.
- Yokai Core-ok.
- Az új fejlődési rendszer (skill).
- A Dark Realm a világban és a bossok-nál.
- Plusz a jól bevált dolgokhoz nem nyúltak. Stance-ek maradtak, kaptunk új fegyvereket, páncélokat stb.Tényleg nem értem miért lenne rosszabb mint az első. Tudom hogy te rengeteg órát (1000+?) öltél az előzménybe, így biztos okod van rá hogy ezt mond és erre vagyok részleteiben kíváncsi.
-
Imilenni
addikt
válasz
sp8787 #247509 üzenetére
Mert írni merek egy játékról?
Tesó, annyi jogom van írni ide mint neked, és ugyanúgy akármit ami a témába vág. Márpedig a Last of Us II az.
Vagy már csak elvakult fanok írhatnak ide?
Akik szerint még a szar is illatos, amit a Sony szarik?Egyébként nem értem a felháborodást.
Szerintem a gameplay jó, de ennyi.
A történetről nem beszéltem, bár gondolom néhány embernek ugyanaz a kettő. -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #241913 üzenetére
Várj,milyen alapmūveltségrōl beszélünk?
Mert olyan nincs,hogy univerzális. Ha lenne akkor mindenki tisztában lenne pl. a másodperc definíciójával...mert ez egy elég fontos fogalom(mondhatni alap) mindenki számára
Egyébként az rpg(jrpg) szerintem nem rétegstílus mivel ma már minden játékban ott vannak az elemei. Még a Fortnite-ban is
De ezzel nem azt akartam mondani,hogy tudatlan aki nem ismeri a franchiset, csak ha már ebben a közegben mozog az ember akkor nem árt tudni,hogy honnan-hová tartunk
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #238911 üzenetére
Ha már zene
[link]Yuka Kitamura confirmed via Twitter that she's creating the score for Elden Ring
Imádom ezt a nōt -
.LnB
titán
válasz
sp8787 #238483 üzenetére
Pedig pont te írtál erről a 4. részről itt a topikba, hogy a tesztek alapján mennyit fejlődött a 3-hoz képest.
Nekem ez az első, szóval elleszek vele kicsit. De évente nem venném meg.
Pont most néztem az MLB The Show 20 review-t. Na az se éri meg nekem a teljes árat. Apró előrelépések történtek. -
.LnB
titán
válasz
sp8787 #238479 üzenetére
Nem még. Mondjuk ha belegondolok, kíváncsi lennék úgy milyen lehet a framerate...
A Nascar ugye nem egy túl bonyolult sport. Nehéz, de nem a bonyolultsága adja a nehézséget. Hanem például a gumikopás. És hiába arcade a game, pár kör alatt is érezhető ahogy a kocsi elkezd csúszni, és azt meló kordában tartani. Eleinte nem értettem, hogy az első pár körben tök szépen előzgetem őket, a végére meg mennek el mellettem. 2x-re volt állítva a gumikopás.
Szóval érdekes egy jószág ez a játék.Te játszol/játszottál ezzel a 4. résszel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest