Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
f3rdzs0
üzenetére
A Bastion a legjobb noobcsapda, mindig is az volt. Csak az gondolja erősnek akinek fingja sincs minek mi a countere. 60 felett senki se hozza már. De Symet, vagy Torbot sem, pedig azok még tudnak is jók lenni megfelelő mapokon. Rein+Bast lehet még trükkös, de az ellen se egyedül kell menni. Egy ult kb ledarálja mindkettőt.
Én is utálom mikor támadni kéne pontot és áll mindenki a chokepont előtt mint fasz a lakodalomban... pedig annyi lenne hogy egyszerre kell menni. 60+on általában az első pontok kb max 2 percig állnak mert bemennek azt csá. Az ellen csapat sokkal messzebbről jön, így szépen ki lehet őket szorítani.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
anubison berohansz a szobákba oldalt.
gibraltáron meg elbújsz a payload mögéha hülye a teamed, azzal nem tudsz mit kezdeni, de bastion nagyon egyszerűen és sokféleképpen counterelhető
pl route 66on felmászott a hídra és védte reinhard. a mi reinunk elindult fel a vagonban, én meg bebújtam a kocsi mögé és toltam, mire a hídhoz értem már a reinra koncentrált, fogtam behúztam, az ő reinjuk meg egyedül maradt
a probléma bastionnal és torbbal hogy nem tudják az emberek normálisan counterelni, de még csak nem is koncentrálnak rá. ezeket a herokat fél perc alatt ki lehet zárni, és nem tudnak mit csinálni
az egyetlen kivétel ha nagyon meglepő helyen vannak, vagy az idő szorít
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Amúgy ja nem is értem mi a sírás.
Rendes hagyományos scoreboard nincs is szinte... ami van az obj. time, heal, dmg, stb...ezek mind "support" score-ok.
Ja, meg persze elimination-death is van de ugye elimination az nem "kill" mert az assist-ot is oda számolja, így még nem is mutatja jól mennyit öltél.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
Tudtommal van objective time meg objective kills medál. Vagy mit szeretnél, "be tudtál menni az oldalon" medált?
Az egész "scoreboard" (pontosabban a hiánya) téma ebből a szempontból jól van megoldva. Ha objective-re mész és szar a statod, senki se látja. Supportbarát a játék. Én ilyennel máshol nem találkoztam.
Azt persze átérzem, hogy retard csapat mellett nehéz. Főleg a foglalós pályákon ahol több összhang kell, mint a payload-on és a king of the hill-en. Mindig imádkozom, hogy ne olyanra rakjon be.
-
Raysen623
veterán
Hol írtam azt, hogy nem azt tettem amit te is leírtál?
Tudtommal ez egy csapat játék, ahol egymagad elérsz amit elérsz, de összességében attól még bukta lesz a meccs. Márpedig sokan el vannak attól szállva, hogy csinál 4 goldot a talicska meg az első pontig nem jut el. Itt a probléma. Objektívák teljesítése után kell adni a medálokat és nem az egyéni teljesítményre. Ez egy igen nagy hibája ennek a játéknak is. -
Pocok256
veterán
Unalmas már egyébként ezt a sírást olvasni... soloba nem egy ember jutott el rank 55 és fölé akik meg képtelenek nem a csapattársukat kellene hibáztatni hanem magukat...
-
Raysen623
veterán
"Ha van egy Rein akkor konkrétan az egész csapat be tud futni az oldalakon amiíg tartja a pajzsot."
De nem fut be, mert ez eszükbe sem jut, max 2 embernek. Egyik oldalon Symmetra minionjai, másikon meg egy Junkrat dobál mindennel. Mennyél be.
"Reaper-el be lehet úgy teleportálni, hogy ne lássanak, ne tudjanak lelőni. Pharah, Genji ugyan ez, bár az kicsit már nehezebb. "
Ez valóban megoldható, de utána már szednek is le egy Tornbjörn vagy Widomaker személyében.
"Illetve Junkrattel elég hamar ki lehet dobálni, akkor is ha áll előtte egy Reinhardt. Ha me nem áll előtte akkor meg bármivel ki lehet szedni "
Junrat-el akkor dobod ki ha senki nem foglalkozik veled és még védenek is közben. Ugyanez vonatkozik a bármire is.
Könnyű idióták ellen egy értelmesen gondolkodó csapattal menni (akiknek érted a mozgását és tudo őket követni) és ezeket megcsinálni, fordítva már szenvedsz, mert te hiába mész előre nincs követőd.
-
batai15
félisten
Srácok, ami goldot kapok azt mire lehet költeni ?
-
knoxhu
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Gibraltár-t válaszra se érdemes méltatni, egyszerűen annyi út van a pályán, hogy baromi egyszerű egy bastion-t vagy egy törpét counterelni.
Anubis-on gondolom az első pont előtti nagy kapunk nem tudsz bejönni, ami ismét igen csak vicces. Ha van egy Rein akkor konkrétan az egész csapat be tud futni az oldalakon amiíg tartja a pajzsot. Reaper-el be lehet úgy teleportálni, hogy ne lássanak, ne tudjanak lelőni. Pharah, Genji ugyan ez, bár az kicsit már nehezebb. Illetve Junkrattel elég hamar ki lehet dobálni, akkor is ha áll előtte egy Reinhardt. Ha me nem áll előtte akkor meg bármivel ki lehet szedni
Na akkor most hol a hiba? -
Raysen623
veterán
válasz
f3rdzs0
üzenetére
"nem mert bastiont könnyű counterelni, szóval az ellenfél volt noob" - speciel gibraltáron vagy anubis pályán megnézem hogyan countereled könnyedén bastion bácsit. Én bárkivel megyek max 3 lövésből meghalok, míg az ellenfélbe beleeresztek 3 tárat, marad gyök kettő hp-ja és azzal megöl.... máskor meg én is úgy sebzek mint bárki más. Itt valami bebasz van az erőben.
-
tepenzed
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
bastionnel az a gáz, ha nincs meg a 4 gold és a potg

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nekem pár napja volt Bastionnal... 4 gold.... támadó csapattal.... Az már epic carry-nek számít?

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
haha igen, server errornál. de visszahoztuk 6v4

when the carry is real
8 environment kill és a POTM is az enyém volt :'D nem tudtam offensre váltani, de megoldottam -
warcat
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
két nap alatt buktam 4 szintet, mert a játék kitalálta hogy tudok carryzni rank 40es játékosokat rank 55ös meccsekben, és ha nem sikerült fél szinteket levitt :'D az elmúlt 8 meccsemből 1 darab volt, ahol köztem és a legkisebb rangú játékos között csak 3 rank volt a különbség
más:
egy kis dráma -
Raysen623
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó neked, én még a 40-et sem tudom meglépni... Azt meg továbbra em értem miért választ valaki comp-on olyan hőst, amit nem tud használni?
Én is sima qm-eken tanulok... -
-
Raysen623
veterán
Phúúú édes Istenem milyen gyenge a mai felhozatal. Majdnem lebuktam 37-re compon. Ez egy vicc kikkel rak össze. Átmentem qm-re és ott meg tank nélkül védtünk! LOL De meglett és 3 méter hiányában az ellenfél elbukta.
Találtam pár BUG-ot: D.VA ultiját elhasználva a görög pályán lépcső tetjén állok, lépegető gurul lefele amit elér egy Junkrat kerék és én halok meg a lépcső tetején teljes fedezékben.
Hanzo mellém lőtt 10 méterrel és meghaltam. Csodálatos, szépen alakul ez is.
-
TBT
Topikgazda
Jeff szerint lesz Halloweeni és Karácsonyi event is majd.
Ha már az eladások lecsengőben vannak, skineket kell kiadni, hogy a nép vegye a loot boxokat jó pénzért. -
-
nesh_019
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
2. új láda
[link]Zarya kéne nagyon...
-
saen
veterán
Blizzard megszólalt a Summer Games-es felháborodás után, röviden a lényeg:
-éves esemény lesz ez, jövő nyáron is visszajön, nem négy évente
-egyelőre marad minden terv szerint, aztán meglátják, hogy mit hogyan változtatnak, ígérni nem ígért semmit -
oxox
addikt
mucsászgárciász

amúgy kapják be, hogy dio patchre időzitik...hogy duplázzam meg a szabadidőmet? -
saen
veterán
Nem tudom, hogy mennyire szerencse dolga, de ezek az új cuccok most nagyon potyognak. Miután nyitottam Lúcio Strikert, köv szinten jött Champion Zarya, utána az Epic D'Va skin, közben akikkel játszottam ők is elég jól nyitották őket, volt másik Lúcio, volt Tracer, stb. Másnak is hasonló tapasztalata van vagy csak beindult a szerencse körülöttem?

-
knoxhu
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Milyen grafikai beállításon játszik? o_O
Nincs is sötét rész a pályákon. -
Relaaa volt már?
Én csak most láttam ezt a videót. Korábban BF4-et nyomott. Kicsit miatta is kezdtem odafigyelni erre a játékra.
https://www.twitch.tv/relaaa/v/76412133 -
Ellia
addikt
Még ennyivel megfejelnél Tronke írását. (redditről van a gif szöveg nincs mellé).
-
kuLi_
tag
-
kuLi_
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Blizzard marketing = erős marketing. Na meg Sombra (?)
Több új pálya is érkezik, azonban elhamarkodott dolog lenne szerintem bedobni a nép közé, a komolyabb ráncfelvarrás - balance patch, pályák, rengeteg értelmes javaslat illetve a competitive coinflip bármivel kiváltása vagy tuningolása - imho szezon végén lesz megejtve.Gabesson amúgy pár napja felvetett nekem egy egész ötletes dolgot a coinflip problémára, ami szerintem egy tök korrekt megoldás lehetne: Sudden death mode maradhat a jelenlegi időkorláttal, viszont az a csapat választhat védekezés ill támadás között, akik időben hamarabb tolták végig a payloadot.
Szerk: Nah, erre ez is. Ügyes...

-
Bazsi1987
őstag
Ezt az olimpiás cuccot csak én érzem izzadtság szagúnak? Inkább ezek a skinek meg az új brawl helyet megnéztem volna egy új pályát vagy bármit☺ hozzá teszem imádom a sportot plusz várom az olimpiát de nekem itt ebbe a formába nem jött át 😁
-
Juleshu
tag
válasz
batai15
üzenetére
Valami olyasmi "Arcade" menüpontnak is kellene lennie a játékban, mint pl. a Starcraft-ban is van. Ide jöhetnének az ilyen "extrém" modok, állandó játékmódként.

Már most is vannak videók, ahol a kreatív streamerek japán teniszeznek (2 genji ütögeti a junkrat bombáját egymásnak, 2 mercy egymást gyógyítva a sugárhálót tartja
), illetve robotgolfoznak (szintén junkrat tolja a tapadóbombát D.va alá, akinek minél kevesebb "robbantásból" kell eljutnia a pálya túlfelén lévő célba
).Szóval az ötletek kimeríthetetlenek még egy fps-ben is, és némi apró módosítással nagyon szórakoztató modokat lehetne kreálni.
Viszont ez - megkockáztatom - a játék lényegi részének a kis halála lenne. A játékosbázis igen nagy hányada ökörködne az arcade szekcióban, a matchmaking meg hosszú percekig keresne ellenfelet neked, vagy még extrémebb különbségek lennének quick play-ben.
Illetve lehet, hogy pont emiatt "tisztulna" is pl. a kompetitív szekció, tényleg legfőképpen csak az menne rankedre, akit az érdekel, és kellően motivált is a teamplay-re.
Vagy ki tudja, de talán nem lenne rossz ötlet egy arcade-opció (és itt nem csak azt értem, amit jelenleg is lehet állítgatni a custom game-nél).
Szerintetek?
-
powered
tag
https://discord.gg/S4maP
Aki szeretne csapatban játszani, ide jöjjön

-
batai15
félisten
Nekem is nagyon adja ez a lucio foci.
Mondjuk szvsz ezt a módot nem brawlnek kellene megtenni hanem allandonak .
Skineket csak lootbox ad, külön venni nem lehet? -
leviske
veterán
Tök jó, hogy vettem a Lúcio-hoz skint, mert rögtön meg is kaptam a SG-set is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy másnál is drámaian nőtt az fps az előző patch óta? Nem minden pályán, de van ahol ~40fps-el is több mutatkozik nálam.
(#5318) torik: Gondolom végleg nem marad bent. Addig meg a RL-nek pont jó arra, hogy sokaknak meghozza a kedvét. Szerintem itt nem "klónozásról" van szó.
-
torik
senior tag
Mi most toltunk bő 2 órát az új brawl-al, marhajó
rocket league klón vagy sem, remekül elszórakoztunk vele.Nekem elsőre kiesett a Symmetra emote, örültem is mint majom a farkának

-
Redcaster
őstag
Kinyitottam az ingyenes Lootboxot, viszont a 4 itemből csak 1 volt Summer Games exkluzív, 1 dupla volt, a másik 2 pedig még nem volt meg. Nem úgy volt, hogy csak Summer Games exkluzív dolgok nyithatóak ezekből a boxokból?

-
knoxhu
senior tag
Kicsit sajnálom, hogy arany tallérból nem lehet ezeket a skineket megvenni.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
f3rdzs0
senior tag
viszont végre kicserélték a tippeket hero selectionnél és kiírja hogy no healer

más túl érdekes update nincs a patch notesban -
TBT
Topikgazda
-
f3rdzs0
senior tag
hát ezek az olimpia cuccok elég gagyik (talán genji skinje nem az egyedül).
ráadásul minden szintnél kapsz egy boxot? mert akkor elég jól jár aki most éri el a lvl100-t (a többiek meg szívnak).
szerk.: az hogy limited viszont tetszik, végre egy kis változatosság.
ez a brawl meg... nagyon nagyon rossz. az az egy kört alig bírtam végig menni benne amíg tartott. valami borzasztóan rossz Rocket League klón, vagy nem is tudom
A for effort I guess, mert az ötlet aranyos, de a megvalósítás...
-
saen
veterán
Kijöttek az új olimpiai cuccok, Seagull épp focizik Lúcioval...
-
wjbhbdux
veterán
lehet dobálni a pénzt az olimpiai félkarúba

-
f3rdzs0
senior tag
...
azért nem kicsit idegesítő ez a ranking system.
berakott nekem egy 3 rank különbséges meccset
3 golddal a végén, mérhetetlenül szoros meccs elvesztése után ez lett a végeígy azért egy csöppet nehéz örülni, mikor maga a meccs rohadt jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Storno ez a része a hsznek. 

Én is sima qm-eken tanulok...