Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Lehet,hogy érkezik is a patch Ana-val, 1.7 GB-ot leszedett a background downloader
-
D4v3
őstag
Ennél már csak az a jobb, amikor a két team fight-ol a kijáratnál már 2 perce, az egyik támadó meg tolja mögöttük checkpoint-ig a kocsit

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Redcaster
üzenetére
nem feltétlen a t-rágya hibája a rossz net. nekem sokszor ugrál a pingem, és szinte biztos hogy a szerverek hibája :/
szerintem állítgattak amúgy a ranked teameken, mert most már egyáltalán nem látok embereket lvl50 alatt, rank 50-60 környékén. bár az is lehet hogy az összes low level lejjebb bukott

-
Redcaster
őstag
-
törölt tag
Érdekes bugba futottam bele. Egyik csapatban sem volt Zarya és a Route 66 pályán az egyik fal úgy gondolta, hogy ő most Zarya ulti lesz egy ideig. Csak a mi csapatunkat húzta oda magához. Az enemy pedig szét is baszott minket. Ment az erős 'wtf'-ezés chaten.
Visszajátszásban is az látszódott, hogy elmentek az emberek a fal előtt és odarántotta őket.Van még mit munkálkodnia a blizzardnak ezen a játékon.
-
Edem05
őstag
-
törölt tag
válasz
killer095
üzenetére
Lehet, hogy őstehetség leszel/vagy

Én a nagy számok törvényéről beszélek. Nem veled kötekedek. Csak te indítottad el a fonalat.
Szerintem egy olyan 100 ranked játék alatt nincs olyan ember, aki ne járta volna meg a "poklot" és vissza. Kizárt, hogy mindig mellette lesz valakinek a szerencse. Mert vagy nem játszik és mindig teammel megy, de az más kategória és viszonylag alacsony(!) lejátszott ranked számmal jár. 6 embert össze szedni, de még kevesebbet is majdnem több idő, mint egy meccset letolni és 1-2 meccs után biztos valaki lelép, fáj a haja
. Itt is ugye kivétel ...Közben a mellék tényezők is nehezítenek. Pl: Minél magasabban van valaki annál több a rage quitoló. Van hogy azért kilép, mert Hanzo-t pickeltek és az első push nem sikerül. Vagy a második kört végig kell játszani. A játékok lehozása sem fenékig tejfel, elég sokszor a mázlis OT dönt vagy a sudden death. Nem fókuszolják a healer-t és bambán lőnek, az meg elnyom egy Never Die-t. Elég pár ilyen sorozatot kifogni és utána már maga a team nem fogja hagyni hogy menj. stb. stb.
-
warcat
veterán
Overwatch | Mercy Tribute - Plays of the Game
Nagyon brutál a végén a 3x shutdown,nem semmi. -
killer095
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
Hát eddig nem jött be a kolléga jóslata mert a csapatársaim ha nem is voltak "pro" szinten de eddig 4et nyertem és 1et loosoltam most 57.5 ratingen állok.
Ez ugyan olyan mint a leauge of legends csapattól függ hogy meddig jutsz fel.
De ha soloban jól tolod képes vagy carryzni a csapatodnak, most nem azt mondom hogy én ESL player vagyok/leszek de eddig minden meccsen 3-4 gold medallal jöttem el
-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Pont ezt mondom, hogy a palcementek után lefelé és felfelé is eltérhetnek a tudásodtól, az csak 10 game. Ha valaki 56 on kezd az se jelenti automatikusan, hogy lefelé fog menni, lehet, hogy az illető amúgy egy 70+ os player lesz.
Szóval nem kell rögtön megmondani, hogy az illető lefelé vagy felfelé fog haladni, nem tudhatod ismeretlenül az elején. -
saen
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
A legtöbb probléma a leaver penalty-val volt amivel azóta már kezdtek valamit. Rendszeresek voltak az olyan meccsek, hogy amikor nyerésre álltunk akkor az ellenféltől kilépett valaki és alig kaptunk a győzelemért valamit, buktáért meg sokat vesztettünk. Ez hasonló volt a KOTH bug-hoz és sokan e miatt estek vissza, köztük én is...
-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Mondjuk, azt nem veszed figyelembe, hogy mi van, ha valaki a placement meccseken peches? Én pl 46-ra lettem berakva, azóta 52-n vagyok soloque-val, és lefelé nagyon nem mentem csak 1-2 rankot a legelején még amikor a koth bugos volt, és sorba nem kaptam ugye semmit a winekért, mert volt egy olyan szériám ahol minden winem kothon volt valami 6-7 mecsből
Szerintem egyáltalán nem szentírás, hogy az emberek esni fognak a palcement után, ez csak attól függ a placementen szerencsés vagy peches volt-e inkább. -
BandiHUN
veterán
Még jó,hogy én kaptam valami 34-es rangot rangosztón,mert olyan jó csapatokba tett,hogy tényleg netovább,lett a 10meccsből 9 bukó,és nem is gyengén.OK,egyből én léptem ki,de nem is értem a rendszert,olyan rossz volt a kezdőcsapat összeállítása,és -1 főben is voltunk,hogy nem láttam értelmét,de ha nem kezdődik el a meccs,én nem értem,miért szabálysértés?
DE én legalább nem fogok izélni,milyen pró vagyok,pubon szoktak jó körök lenni,itt meg majd vigyorgok,hogy felfelé megy a rang,mert azért összedobom a 2-3 aranyat minden körben.SŐT,meg is szoktak szavazni,jellemzően supportosabb karikkal tolom.De a ranked sorsolása rémálom.Kíváncsi leszek az első "éles" meccsre
Bár eddigi tapasztalat alapján a sima meccsek nekem pl.jobbak.
Egyébként a premade sem feltétlen jó,ahhoz kell TS és némi összeszokás.OK,én is néha beugrok 1-1 itteni kollégához...de ANNYIRA sokat nem dob casual szinten,maximum annyit,hogy azért jó eséllyel tudom,hogy van legalább 1 nem kezdő csapattárs.
Igaz pub meccsen is,az én meglátásom alapján már a karakterválasztáskor látni,kire lehet számítani,és ki az,aki figyelembe veszi,ki mit visz el.Ha meg túl sok a genjihero,még mindig be lehet állni egy Bastionnak vagy Mercynek,erre a kettőre mindig van igény.Igaz mostanában Lúciót viszegetem,most jutok oda,hogy a top heal mellett(Mercymentes csapatban
)már megvan a gold objektíva 25+ eliminationnal,hacsak nem bedara van.Nem sok,de el is vagyok,a heal se olyan kötött,mint Mercyvel,lőni is lehet párat.Elég jó kis másodvonalas mindenes karakter.Betanulni egyébént mindenkinek kell.Talán ezért is kicsi a 25ös limit,énnekem is kábé 5 kari volt egyébként játékban eddig értékelhetően,ennyivel tudok is mit kezdeni.Ergo ha rankeden vinni kell mást,már félig ott is van az ember noobként,de hát csak el kell kezdeni valahogy
DE szerintem elég lenne annyi is,hogy legyen mondjuk minden karival legalább egy óra még feltételnek.Amúgyis,sokszor annyira nem mond a szint semmit,az én rankomon is vannak 100+-os emberkék,fingom sincs,hogyan,meg 55öt is kap valaki lvl25-ön rögtön.Kicsit azt is érzem a rankeden is,hogy ez a túlzott kiegyenlítés itt is arra jó,hogy az ember 0.5-ön mocorogjon,mint QM-en,ahol pl.5 zsinórban játszott győztes meccs után jobb lelőni a gémet,mert jön a szopóálarc...akkor legalább aznapra megmarad a sikerélmény. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ne legyél már naiv. Ha valaki beír valami azért teszi, mert reakciót vár. Igen én azt írtam, hogy esni fog valamennyit, de nem rossz szándékkal.
Igenis is össze kell szedni egy ranked rutint, ég és föld a QM és a ranked pláne 50 fölött. Liftezni kell egyet hogy beálljon a szintje és bizony azok látják a kárát akiken betanul. Ezen nincs mit finomkodni. Mindenkire igaz rám is. Valamiért ezt a Blizzard nem látja.
-
zola09
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
..
-
ZS3NI
őstag
Én sem értem mire ez a nagy szövegelés itt, amikor mindenki ilyen rank50-60 hatalmas játékos.

play hard go pro
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már nem azért az öt forintért, de ti is visszavehetnétek az arcotokból. A sok statisztikai szarsággal együtt.
Jött, örült, majd rögtön jött a faszozás, hogy "úgyis esni fogsz mert blablabla". Az agyamat eldobom. -
Raysen623
veterán
Ezt a kurwa hitboxot tényleg javíthatnák, mert kritikán aluli dolgoktól halok meg.
-
knoxhu
senior tag
válasz
killer095
üzenetére
Én is azért kérdeztem hogy hány meccset játszottál le eddig mert 15 ranked után teljesen irreleváns a helyzeted. Személy szerint nem állítom hogy rossz játékos vagy hiszem még sose játszottunk együtt, ez szimplán statisztika.
Amúgy tényleg jó lenne ha beraknák hogy placement meccsel mondjuk max 45ig kerülhetsz. Mint lolban is ez a limit Gold 5ig szól. -
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Azon túl amit mondasz az a baj, hogy akinek szar nete van az is fent kezd. Aztán persze idővel leesik, ahogy kidobja a szerver vagy lefagy a rendszere, de addig magával ránt ~3*10*6/3 embert (6/3 a team fele aki épp feljutott ahol van). Átlagban egy placementen rossz helyre került ember 90 embert szopat meg, de akit megszopatott az tuti esik még 2-3 szintet ezért olyan 180-270(!) embernyi szopást okoz a mostani placement rendszer / fő (!)

Rohadtul nem kellene 30 fölé pakolni senkit, de lehet még az is sok. Mert egy ember a visszahullása lavinát idéz elő. Agyilag nem vágom ezt a logikát. Ez az egy dolog, ami kifejezetten irritáló a rank rendszerben. Rank 55 ha valaki felmászott oda valódi játékkal az nagyon megszenvedett. És akkor jön egy totál rutintalan selejtezős rankedes, majd minden bukik. És kezdődik újra elölről az egész szélmalomharc.
Iszonyatos nagy bizonytalansági tényezőt visz be ez a kretén placement rendszer. Nem tud soha beállni a mezőny. Nagyobb a tere a bizonytalan szinteknek mint a biztosnak. Gondoljatok bele bekerül pistike lvl 55-re. (Elnézést ez csak példa.) A pro istenek, mint med0003, aki minden mozdulatával öl 85-ön van. 70 felett vannak a profik. Vagyis egy 15 szint mozgástér van ahol normálisan lehet nagyjából játszani 55-70. 55 alatt egy rák az egész, minél lejjebb van valaki. Vagyis 55:35 az aránya a rák vs játszható range-nek. Átlag játékos esetén 55:15 (0-55=55, 55-70=15).
-
Pocok256
veterán
válasz
killer095
üzenetére
Térjünk vissza erre 100+ ranked meccs lejátszása után addig ugyan fölös bármilyen következtetést is levonni

Mostanság már minden kezdőt rank 50+ fölé sorol aminek mi ténylegesen rank 50+ os userek isszuk meg a levét mert eszméletlen világtalanok ezért sem játszok hétvégén mert ilyenkor tolják sokan a placementet és kapjuk a zöldfülű main hanzo lvl 25 ös embereket

Persze lehetsz kivétel , de na

-
killer095
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy nem vagyok olyan balfasz mint az átlag kérlek szépen..attól mert te eddig csak rangot buktál nekem nem kell

Valamint kicsit benézted azt a 34% ugyanis az a weapon acc nem a hook

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
killer095
üzenetére
Lényegében végigcsáklyáztad a meccset és még így is csak 34% pontosságod volt..
jöhetne már az új patch...1 napja lett meg a 10placement meccsed, nem hiszem hogy olyan sok meccset lenyomtál volna már azóta rankedben
a ratinged pedig lehet azért ment fel, mert épp bemákoltál pár körön keresztül normálisabb csapatokat, de ez nem lesz mindig így... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
_
na megvolt az első igazi bugom is... ráadásul pont egy szoros ranked meccs végén, a hős-választásnál kiakadt a játék, és nem engedett hőst választani, se a menüt behozni, semmire nem reagált és lespawnolt a kezdőre Mercyként
csak az afk-penalty miatt jutottam vissza főmenübe (nem akartam alt+f4 ezni rankeden) de szerencsére még vissza tudtam csatlakozni a lobbyba... és megmenti a csapatot dokiként 
(nem tudom miért ilyen recés pedig ez full HD max. graf... a orránál lévő pötyi az "árnyék")

amúgy elég részletes a karaktermodell most így jobban megnézve
gj blizz -
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje én is tolom a játékot, aki szeretne, nyugodtan vegyen fel. Elvégre jól jön az extra xp
Lv 47-es vagyok, competitive meg kb. 45.
Keller16#2844 néven megtaláltok. Illetve megköszönném, ha az illetékes felvenne az excel fájlba is
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok,
Competetivre keresem új csapatom. Jómagam 26 éves vagyok, 12 éve játszom FPS játékokkal.Volt, amit csak haverokkal szórakozás szinten, de volt, amit hazai lanokon vagy ESL-en is rendszeresen játszottunk. Jelenleg Lvl 126 vagyok. Elsősorban reaper, soldier, zarya amit úgy érzek nagyon jól megy, de elkezdtem tanulni a reinhardt/mercy is, mert azokból minden meccsen hiány van
Legnagyobb rankom 58-as volt, de sajnos csapaton belül sok volt a félreértés,ritkán egyezett a véleményünk ezért szépen lassan szétszéledtünk.Ezután egyedül kezdtem el játszani, aminek köszönhetően 1 du alatt leestem 50es szintre. Ez kb 1 hete volt, azóta nem játszom, számomra ez csapat játék és egyedül se kedvem se idegzetem nincs hozzá

TS 3-at rendszeresen használok, még akkor is fent szoktam lenni rajta ha nem játszom.Kizárólag olyan csapathoz szeretnék csatlakozni, akik már együtt játszanak egy ideje, de emberhiányban szenvednek. A mostépítünkegyproESLcsapatot stílust már sajnos meguntam, túl sok negatív élményem volt már ilyen emberekkel. Könyebb munka 1 embernek beleszokni egy csapatba, mint 6nak 5 másik stílusát és játékát megszokni/megtanulni.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, vagy esetleg kérdése lenne még a csatlakozással kapcsolatban az írjon privátot. Köszönöm

-
saen
veterán
-
Ellia
addikt
4:55
Mi a francot ki nem találnak egyesek... 
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Napi WTF:
"Hindu leader wants Blizzard to drop Symmetra's Devi skin from Overwatch "
-
killer095
őstag
Na meglett a 10ik placement meccsem is 7win-3loose, 55 ratingel lettem megáldva

-
salaam
senior tag
-
törölt tag
Nagyon beteg lesz mikor a koreaiak kiszabadulnak a ketrecből

-
saen
veterán
Szerencsés vagy akkor, jó ilyet is olvasni.
Nálam egész más a helyzet, 92-es szintű vagyok, tehát már 9-nél kéne járni, eddig kaptam 7-et, szóval kettővel átlag alatt vagyok és akkor még nem is számoltam az open betát
Megnéztem nemrég az epic-eket, hátha itt kompenzált a gép, 22-23-nál kéne járni, ami nem pénz az 16 jött eddig, pénzből nem hiszem, hogy többet kaptam, mint a hiányzó 6-7db, szóval ez a rész sem jött be. Mindenki azt mondja, hogy hosszú távon majd kiegyenlítődik, csak még senki se definiálta a hosszú távot 
-
saen
veterán
válasz
Raysen623
üzenetére
Én személy szerint kedvelem, de nem túl erős karakter. Persze, 1vs1 csatákat jó eséllyel nyeri, de úgy egyébként messziről simán le lehet lőni. Emellett Zarya pajzsa is jó ellene, meg sok más dolog is. A szerepe a játékban a flankelők szivatása, ebben mondjuk korrekt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Van itt aki sikeresen tud Widowmakerrel játszani? Szerintem túlzás volt az a nerf. Egyedül King's Row-on és Anubis-on érzem azt vele, hogy fontos része vagyok a csapatnak, meg talán gibraltar-on.
-
törölt tag
Csak gyanítom abból, hogy van egy lvl 66 és után három 57 szintű, majd egy szakadék és 2 low. Akkor szokott ilyen szétszórt lenni az MM. Max három szint különbség, amire a rendszer törekszik. Ha nagyobb az eltérés az szinte biztos premade.
Még akkor is szintazonosság van, ha mondjuk lvl 5x vs lvl 7x pakol egymás ellen. Ott a képen valszeg a 66-os vitte a haverjait. Kíváncsiságból ha ilyet látok mindig rákérdezek és általában igen a válasz.
-
f3rdzs0
senior tag
szerintem a statok alapján. ami egyébként logikusnak is hangzik. már sajnos nem emlékszem hogy mi volt a kezdőképernyőn
egyébként megint belefutottam egy ilyenbe (mindenki lvl100 felett, featuring knox
)az egyik legjobb comp meccsem volt, ráadásul pont szombaton O.o
aki azt mondja hogy nem számít a lvl az nagyon is téved szerintem, legalábbis az ilyen meccsek minősége sokkal jobb általában. rendesen kommunikáltunk, és 3 (!) kört futottunk volskaya-n (nem volt coinflip, azt kivédtük) -
Raysen623
veterán
Tegnap bölcsen nem mentem comp-ra, csak sima QM-re és volt egy remek csatánk. Már bukásnak tűnt, de az utolsó 2 méteren (!) megfogtuk a kocsit és kitartottunk kb 5 percen át. Ilyenre még soha nem volt példa. Mondanom sem kell Junkrat volt a hősöm. Szerintem odaát nem nagyon szerettek miatta

A meccs egyébként majdnem azon ment el, hogy senki nem foglalkozott a rohadék widowmakerrel. Minek jön valaki sniper karival ha nem counterel?!

Hanzo hitboxát pedig tényleg jó lesz ha kisebbre veszik. Már várom, mert ez így tömégy ocsmányság.
-
Annyival egészíteném ki még, hogy szerintem nem feltétlen kell tank ill supportot hozni, ha mindenki dps-t pickel a csapatban. Többször saennal mi vettük ki a tank + healert, de mivel vérszegény volt a csapatban a dps így esélyünk se volt. Ilyenkor érdemes inkább akár 6dps-el is menni szerintem, mivel sebzés nélkül nincs győzelem..
A junkrat illetve a hanzo pickek szerintem is a legidegesítőbbek /a néhány kósza Genji mellett/, az esetek 90-95%ban ezen herokat választóknak fogalma nincs a játékról sajnos. -
saen
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Dupla ugrásnál többről van szó Genji esetében. Van ez az edge dash vagy hogy nevezett ugrás, amivel szinte kilövi magát a Genji. Shadder csinált olyat múltkor, bár kicsit rá kellett készülnie. Lényeg a Gibraltar attack vége, ahol kijössz az épületből és van egy jobb kanyar, ott van néhány doboz a saroknál. Onnan indult a Genjivel és egy lendületből elment a köv bal kanyarig és a célegyenesben lévő kereszthíd tetején landolt, ott elővette a kardot és nagy rendet vágott. Ha valakinek rémlik ez a távolság, nem kicsi és brutál gyorsan átment rajta. Igazából leírni se nagyon tudom, nemhogy utána csinálni. De félelmetes mennyire jól használják ki a vertikális mozgást a Genjivel és közben rettentő pontosan céloznak.
Zenyatta pedig nem marad 200 hp-n, utolsó info, hogy 175 lesz a végső.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
picks or it didn't happen. ezt igazán nehezen hiszem

speaking of, sikerült egy olyan játékba belekerülnöm, ahol az ellenféltől mindenki [lvl100+] volt, és a legkissebb szintű is 58 volt, mindenki normálisan kommunikált, az ellenfél nagyon jó volt, de végül nyertünk. úgyhogy sikeresen visszamásztam a második 9 rankos bukásomból
ha így folytatom, akkor jöhet a rank 55, és akkor fogok 46ra visszaesni 
-
whitezo88
nagyúr
válasz
KaraDani
üzenetére
Amúgy ahogy olvasgatok, meg pro streameket nézek, ők is rávilágítanak, hogy Genjivel az a "trükk", hogy amellett hogy sokat kell falat mászni - elég jól be lehet menni a pontokra amúgy lehetetlennek tűnő helyen ugrálva - 1v1nél, harcban rá kell tenyerelni a spacere, a dupla ugrás miatt alig tudnak téged eltalálni de te tökéletes tudsz úgy is lőni. Csak ez sokaknak nem esik le és szépen jönnek szembe az úton futkorászva. Illetve van egy "1-shot" kombó is RMB+Melee+Dash személyében, persze ezt kell már gyakorolni. Kb ennyi a nagy Genji titok.
Sokan se Hanzoval, se ezzel nem másznak pl falakat, pedig csak a Spacet kell nyomva tartani. Hasonló vonatkozik a falmászásra Lucionál, ahogy Ilioson a kútból is simán ki lehet jönni vele ha leesel.
Továbbá itt is szóba jött a mccree nerf, igazából nagyon jó maradt, sőt PTRen ugye emelték a longrange sebzést. Annyi a lényeg, hogy stun után érdemes RMB helyett fejre lőni LMB-vel, és az is halálos, vagy max lősz bele mégegyet.
Kíváncsi vagyok mikor jön a patch, mert Zenyatta is nagyon brutál lett, +50 hp NAGYON sokat jelent, meg az ultija is gyorsabb mozgású.
-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Rimánkodás téren nekem múltkor az a srác volt a kedvenc aki sírt, hogy persze már megint csak egy tank van (én voltam rein, ő genji), mondtam neki, hogy ezellen talán ő is tehetne. Válasz, ja hát ő csak genjivel és reaperrel játszik.
Közöltem vele, hogy akkor talán pofája lapos lehetne a teamcompot illetően...
Ha rank 70+-al Genji mainel, ám legyen akkor biztos tud már vele legalább jól játszani. De 49-es szinten, no komment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd gyere vissza 50 meccs után aztán dumáljál.

de ez még hagyján, mert túlélem.. de az, hogy a duplikációk kemény 5-15 pénzt érnek az vicc.

TBT