Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
köszi. kissé bizalmatlan vagyok az ilyen "múltszázadi" technikákkal kapcsolatban, mint a dvd (főként, hogy a két utolsó laptopomban és a fiaméban sincs meghajtó)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
digitális kódokkal kapcsolatban mik a tapasztalatok? battle.net? csak mert azzal utoljára még a warcraft2 alatt találkoztam, azt hittem már nincs is
más forrásból érdemes venni a kódot? -
TBT
Topikgazda
válasz
cuebler
üzenetére
Szia!
Van dobozos kiadás is Origins Edition néven.
Már ha szeretnél Skineket, illetve egy igényes kartondobozkát is a DVD tok/lemez mellé. -
cuebler
senior tag
üdv mindenkinek,
a fiamnak szeretném megvenni a játékot, de úgy látom, csak digitális kiadás létezik. gondolom, akkor letöltőkódot kellene vennem. hol érdemes venni?
köszi előre is a válaszokat. -
Revesz
aktív tag
Ez a láda dolog tényleg kész vicc...inkább ne is adná ez a fos 11-ből eddig semmi csak spré meg ikon meg 1-2 szar voice..
-
batai15
félisten
üdv! ezeket a gold tallérokat amiből pl skint lehet venni , mi alapján adja a játék?
illetve az élet csík alatt , kék csík mire jó mikor feltöltődik? -
Pho3bus
tag
-
válasz
Pho3bus
üzenetére
Gmail, jobbra a válasz nyilacskától. Lenyitod a menüt és keresd meg az "Eredeti megtekintése" menüt. Valami hasonlóról kapod akkor Blizzard email:
Return-Path: <bounce-20_HTML-8955322-3014-7243002-377@bounce.em.blizzard.com>
Received: from mta7.em.blizzard.com (mta7.em.blizzard.com. [13.111.14.28])
by mx.google.com with ESMTP id s65si8847469uas.123.2016.08.09.08.05.51
for <xxxxxxxx@gmail.com>;
Tue, 09 Aug 2016 08:05:52 -0700 (PDT)
Received-SPF: pass (google.com: domain of bounce-20_html-8955322-3014-7243002-377@bounce.em.blizzard.com designates 13.111.14.28 as permitted sender) client-ip=13.111.14.28;
Authentication-Results: mx.google.com;
dkim=pass header.i=@em.blizzard.com;
spf=pass (google.com: domain of bounce-20_html-8955322-3014-7243002-377@bounce.em.blizzard.com designates 13.111.14.28 as permitted sender) smtp.mailfrom=bounce-20_HTML-8955322-3014-7243002-377@bounce.em.blizzard.com;
dmarc=pass (p=QUARANTINE dis=NONE) header.from=blizzard.com
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha1; c=relaxed/relaxed; s=200608; d=em.blizzard.com; -
Evome
senior tag
Level 26 os srác bekerült hozzánk Rankedre. kb mindent champ-en végigment 0-4 es stattal 6 percen belül, majd megkértük hogy healeljel lucioval, ahhoz nem kell akkora tudás. A kisfiú elkezdett kiabálni velünk hogy mi vagyunk a noobok mert nem bírunk rá vigyázni és ő mindig meghal.
Nos haverom felvilágosította hogy míg nekünk van 40 óra ranked tapasztalatunk és pontosan tudjuk hogy kellene ezt csinálni, csak az ő segítsége kéne, kiborult a bili és ragelt 2 sort, reportolta az egész szervert, és közölte velünk hogy ő igazából csak egy Smurf accon játszik most, nem pedig az a gond hogy nem ért a játékhoz 
Minden pénzt megér ez a játék. -a community már nem-

-
BandiHUN
veterán
Na látod,én meg csak felmegyek és tolom,nem érdekel,hogy a JóskaPista mibe' efütyizik,ledurrantom,ha ellen és kész
Úgy nem tud megfogni ez a skinesdi...nem lutraalbum ez...mármint ha valaki tudja még a maiak közül,mi az.A codban legalább teljesíteni kell a cuccokért,jórészük jön is csak simán,ha valami eszköz tetszik,alig kell valamit tenni,csak öldököni.Nekem itt is elég ennyi.De kinek mi.Láttam már annyi bénát überskinben feszíteni...lenne itt is inkább challenge mindenért. -
Raysen623
veterán
Vereség-vereség-vereség-vereség....szerintem én negatív csúcsot fogok dönteni compon

-
TBT
Topikgazda
+1
Engem még az is zavar, hogy nem dob skint azokhoz a karakterekhez, akikkel szívesen, többnyire játszom. Ilyen az új Tracer skin is. Nagyon bejön. 30 ládát nyitottam már, de egyikben sem volt még másmilyen Tracer skin sem, nemhogy az olimpiai. És hiába veszek euróért ládákat, az sem garantálja, hogy benne lesz (mert már ezt is bevállaltam). Rossz ez a rendszer így, nagyon. Én hajlandó lennék fizetni a skinekért, ha valóban azt kapom, amit szeretnék (LoL-ban és HotS-ban azt kaptam, amit akartam, így bátran adtam ki pénzt skinekért), de ilyen zsákbamacskákért nem akarok pénzt adni. Persze a Blizzardnak fun, hogy a paraszt az eurójáért cserébe kap néhány ikont és spray-t, de nekem annyira nem.

-
saen
veterán
-
knoxhu
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nagyon remélem hogy nem lesz stealth karakter a játékban.
-
TBT
Topikgazda
-
Revesz
aktív tag
Most reggel jött valami frissites, Doradon a defend resz kapott uj eledesi pontot(eddig csak ennyi tunt fel mert asszony miatt nem lehet jatszani)
-
saen
veterán
Gamescon lesz nemsokára, pontosan az első szezon zárása után. Itt Blizzard is jelen lesz, meghívtak néhány ismertebb figurát, az egyik a Unit Lost-os angol srác. Sokat nem mondhatott még, de annyit elárult, hogy új dolgokat fognak bejelenteni ott. Szóval a köv frissítés infoja jövő hét közepe/vége felé meglesz.
-
Evome
senior tag
Van valaki aki jönne rankedozni pár kört ? Akár solo akár ha team be kell ember ? TS van, akinek van kedve az írjon egy privit!!

-
-
knoxhu
senior tag
Én nem hisztitek, csupán arra bátorítom a kedves olvasót, hogy mielőtt valami sületlenséggel égeti magát, inkább tanulmányozza a korábbi hozzászólásokat / hozzászólásaimat a témában. Ezzel a logikus ám de igen kiszámíthatatlan lépéssel, könnyedén el lehet kerülni a topik szemetelését.

-
nkAAA
aktív tag
Overwatch Short Cuts: Hanamura - van 1-2 jó tipp

-
Revesz
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez nem újdonság...Cs-ben is bevett szokás a boostolás :S
-
-
Surprise
csendes tag
Udv,
KERESEK
Majd visszaolvasok de addig is...
nehai rankedre es casual ra keresek arcot vagy arcokat.
Angliaban dolgozom, 29 vagyok es 63as rankeden lvl60 valamennyin vagyok.
Semmi extra de ha jol gondolkodsz es nem vagy ragekid, nem hibaztatod a matchmaking systemet minden jatekban irj aztan mehet par szint.
Ugyanitt,
Par napja keszult el az elso videom 10 ev kihagyas utan, egy casual overwatch gameplay video, semmi extra, oc dnb re vagva, ha valakit lesse meg.
Sziasztok
Route 66 Genji D.Va 0804 Gameplay Movie
[link]Techno forever!
-
warcat
veterán
9 db ládából egy nem summer games emote meg SG widowmaker epic skin. Eléggé lelombozó.
90 vagy mennyi summer game cucc van,de már sikerül beadni duplicate player ikont. -
f3rdzs0
senior tag
nem értem miért kell mindenkinek ez a skin. tracer preorder skinje a legjobb szvsz
amúgy kb idáig tartott megszereznem dva pixel spray-jét. elég irritáló volt, hogy millió reaper és phara ult bevédése után az egyetlen dolog amivel meg tudtam szerezni az egy mcree ult kivédése O.o
-
Ellia
addikt
Egy kis "játék" Mi is benne vagyunk
hajrá! -
ZS3NI
őstag
100% ingame dialog a szöveg.

-
ZS3NI
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
ZS3NI
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gyerekek, 55 teteje. 1 win és 56
csak meglesz -
saen
veterán
-
saen
veterán
Shadder2k is elkezdett egy másodlagos accountot és nézőkkel játszik. Most épp Battle Mercy-t játszott Lijiang Tower-en, simán nyertek 2-0-ra, lehozta golden eliminationre, egyszer sem halt meg és 132% kill participationje volt
Hatalmas meccs volt, én az ilyeneket nem igazán bírom ki röhögés nélkül. Kedvencem volt amikor Reaper-t egy az egyben megölte, Mei inkább felhúzta a falat és menekült, érdemes nézni 
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez egy bug, néha random vált karaktert. Vicces volt a meccs, ketten játszottunk a Junkrat meg forgatta a szerencsekereket + dobálta a gránátjait, az ellenfél meg meghalt, majd üres kapuba ment a gól...
-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bug... Véletlenül jön elő

-
saen
veterán
Megvan a szezon végi pontosztás módja, érdemes még rástartolni annak akinek van mire gyűjteni:
SR 0-39: 10 CPs
SR 40-45: 20 CPs
SR 46-49: 40 CPs
SR 50-52: 60 CPs
SR 53-55: 80 CPs
SR 56-59: 120 CPs
SR 60-64: 200 CPs
SR 65+: 300 CPs -
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a noob inkább arra vonatkozik aki nem bír ellene countert hozni (ami a hősök harmada kis túlzással), és inkább panaszkodik meg folyton felszúrja rá magát. Akkor jó ha meglepi, meg folyton mozogsz vele.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
60 felett senki se hozza már. De Symet, vagy Torbot sem
Symmetra sokszor jól jön. Nem egy csatát nyertem meg a csapatnak úgy, hogy jó helyre raktam a teleportot és folyamatosan tudtak jönni védekezni ezért kibírtuk míg lejárt az idő.

Torb sem rossz, de ha turret kell akkor inkább Bastion. Payload mapokon elég jó tud lenni bastion... persze lenoobozhatsz, én már 60 felett vagyok de sokszor megyek bastionnal és általában beválik (rankeden) -
torik
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Hányszor buktunk meccset a pug ilyen szintű inkompetenciája miatt .Persze ha szóváteszed akkor rosszabb vagy mint Hitler
ez a halálom a játékban, ezért is hanyagolom ha nem jövünk össze legalább 3-4-en. Ilyenkor már engem sem érdekel és megyek bohóckodni mert látom hogy mindenki sz*rik rá, ne én hergeljem már magam emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más forrásból érdemes venni a kódot?

érdekes lenne (meg OP

lehet utálni