-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Persze, hogy befértek.
Asszem 5 fős egy match, szóval rajtatok kívül még befér egy ember (pl brumi1024, ha végül szeretne jönni
). Ti mikor lesztek kb?
(#6995) brumi1024: Én se. Egyszer toltam dota2-vel egy matchet, több moba élményre nem is vágytam.
Raszpi délutánra mondta, nekem lehet, hogy abból inkább estefelé lesz. Ritka, hogy hétköznap du.9 előtt online lennék bnet-en.
-
Edem05
őstag
válasz
leviske #6991 üzenetére
Én Gabberrel megyek, mondjuk ha beférünk akkor mehetnénk együtt 4-en, már leszedtem és megcsináltam a tutorialt. Viszi az IGP
Fura egy cucc ez a MOBA, nem tetszik az irányítása a karaktereknek. Mindegy azt a 15 meccset AI ellen gyorsan lenyomjuk azt törlöm is le a francba.
-
leviske
veterán
Holnap Genji skinért jön valaki HotS-ot tolni? Egyelőre én meg Raszpi vagyunk összeállva e célzattal.
-
torik
senior tag
Nyomtunk ma pár qm-et, és ugrásszerűen megnőttek a Widow pick-ek, de nem túlzok. Eddig elvétve volt egy-egy amivel találkoztunk, most pedig szinte mindig volt egy az ellenfél csapatban (nem egyszer kettő is). Persze iszonyat pengén lőtt mindegyik kivétel nélkül. Történt valami amiről tudni kéne?
egyszerűen furcsa volt az összkép.
-
Mad_Wolf
aktív tag
másnak se megy a ptr? netán vége? 1,5 órája még ment
-
leviske
veterán
És neked mikor jön meg az új videokártyád, hogy másokat vonsz kérdőre ez ügyben?
(#6970) Maxtreme: A lvl számít a legkevésbé a játékban. Egy komolyabb kompetitív meccsen Torbjörnnel nem könnyű érvényesülni. Az is nagy szó, amikor az ember nem -1 főnek számít vele. Persze vannak pályák, ahol le lehet rakni gonosz helyre a turretet. Azonban az általános helyzet az, hogy nála vannak sokkal biztosabb def hősök is a játékban.
(#6971) Dani82: A 80-90%-os defeat ráta már azért eléggé arra enged következtetni, hogy nálad van a gond. A kellő fps megvan a játékban? Illetve a ping hogy áll? PC-n már messze nincs az az esélyegyenlőség, amit konzolon igyekeznek nyújtani.
-
Hujikolp
őstag
Valakinek sikerült már az egész felhasználói felületet kikapcsolni játék közben?
valamit nagyon elnyomtam, mivel sem a célzó kör, sem a fegyver, vagy cset ablak, semmisem látszódik. (kilépés - belépés helyrehozta, no de akkor is, hogy sikerülhetett?
-
bodo753
tag
Amikor bedob egy meccsbe megnyomod a P-t és bal oldalt lehet kinyomni a chatet
-
Dani82
senior tag
Ez igy van, ismerem a palyakat, megvan a 2-3 mainem defre attackra, tudom a countereket stb. De mig konzolon QP 10bol 6 loss addig itt miota elkezdtem 0rol 10bol 8-9 loss es ez baromi frusztralo es idegesito.
nem beszelve a chatrol, a get cancer stb kommentekrolami konzolon nincs, mert kikapcsolod a voicet es ennyi -
Maxtreme
addikt
Ez nálam is a ritka esetek egyike volt. A meccsek 80-85%ában olyan idiótákkal tud összerakni a játék hogy én is sírni tudnék tőlük..
Én a BF-es hibát nem követem el újra.. (megvan a bc2, 3,4) Olyan szinten tele van csalókkal hogy az valami iszonyat.
Már a BF1 betaban is hemzsegtek..és az EA pont leszarja..Biztos itt is vannak, de hogy őszinte legyek nem nagyon találkoztam egyel sem még.. Talán azért mert erre a játékra a 10 éves Vér Istvánok nincsenek annyira ráizgulva, illetve a Blizzard is vadássza a csalókat.. (legalábbis próbálja)
Nem tudom. -
-
Maxtreme
addikt
El sem hiszem hogy ma milyen csapattal hozott össze a sors.. (vagyis a quick play) 15 meccsből 14-et olyan simán nyertünk mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva
Az utolsót is csak hajszál híján veszítettük el, de az már inkább trollkodás volt. mindenki tracer-el ment...
Kicsit ráfeküdtem a Widowmaker-re is, (eddig hanyagoltam ennél a játéknál nem jött be túlzottan a sniperkedés...) kb 5 play of the game az enyém lett vele. Baromira tetszik..Ha az ember talál 1 jó helyet iszonyú mit lehet vele aratni.
Még jó hogy kaptam ezt a skint, kb lehet nem adtam volna neki több esélyt..(az elején kb 10 percet próbálgattam de nem jött be)
-
nepszter1
addikt
első epic skinem amit nyitottam
[link] -
saen
veterán
PTR patchről reakció Blizztől:
"Some of the changes were much bigger than other changes, but nearly everything was more significant than things we've on the in the past. I wanted to make it clear that the sky wasn't falling and we're just going to to try some things to see what works.
That said, to my surprise, basically everything worked out even better than I had hoped. At this point it looks like most or all of the changes are going to make it to live after all.
We do have plans for a follow-up patch to catch any serious bugs or balance issues that come up, so we'll be able to respond quickly with any necessary changes."
Ezek alapján várható a sok balance change az élesben is...
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
A háttérben elindult egy 1.5GB letöltés, lehet már nem kell sokat várnunk a patchre
.
-
torik
senior tag
válasz
#75791360 #6951 üzenetére
Csak az alapján hogy Ana mennyit töltött ptr-en mielőtt élesbe került, lehet egy héten belül már Sombra is érkezik. Persze itt sok más játékmód is bekerül mellette, szóval lehet bőven tovább tart majd. Túlságosan az elején vagyunk az egésznek ahhoz hogy vad következtetéseknél többet vonjunk le.
-
törölt tag
Akkor tehát nem lehet tudni, mikor patch-elik a promotion rendszert, nincs dátum? Jövő héten még lehet, hogy a régi marad a rendszer?
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75791360 #6949 üzenetére
Mikor kerül át élesbe az változó, nincs kőbe vésve, hiszen a PTR lényege a "tesztelés". Van amit hosszabb ideig tesztelnek, van amit nem.
A loot-box grindolást pedig patchelik hamarosan, úgyhogy felesleges már ezzel kapcsolatban taktikázni. Benne van a patch notes-ban -
törölt tag
Sziasztok,
akárhogy guglizok, nem találom a választ, úgyhogy hátha ti tudjátok... mikor lesz éles, ami most a PTR-en van? Nem Sombra miatt kérdem, inkább a promotion-változtatás miatt. Most vagyok 90 környékén, és nem tudom, mennyire lenne érdemes grindolni még egy kicsit, hogy gyorsan meglegyen az kb. húsz gyors szintlépés, és még nagy mennyiségben jönnének a dobozok.
Előre is köszi!
-
brumi1024
veterán
válasz
Feketelaszlo #6941 üzenetére
Sombra nem volt szimpi, ő nem élte bele magát. De Reinhardt tényleg király
-
kippedli
tag
Vannak ezek az ingame teljesítmény ikonok. Melyik mit jelent ? elég high-end gépem van és mégis folyton riaszt valami.
-
Telda
addikt
-
Revesz
aktív tag
válasz
sirszevenap #6932 üzenetére
Értem mire gondolsz, nálam cs:go-nál volt ilyen a freesync bekapcsolása és az fps limit után. Redditen is írják páran, hogy egér lagjuk van a vsync-tő míg mások nem panaszkodnak ilyenre, de nem vagyok benne biztos, hogy nem periféria okozza az eltéréseket.
Lehet nekem is lagol csak nem annyira mint neked és így nem érzem...
Le kérne mérni, de nekem nincs hozzá türelmem. :/ -
sirszevenap
addikt
Hidd el nagyon is számít! Nekem legalábbis igen. Képtelen vagyok normálisan célozni ha a VSync be van kapcsolva. Egyszerűen az egerem mozgatása után jön az a kép(vagy célkereszt, nem tudom hogy mondjam, értitek...) nem pedig vele egyszerre. Nekem OW-ban iszonyat zavaró. De pl BF1 -ben VSync-el játszom és tökéletes. Érdekes.
-
leviske
veterán
Elhiszem, csak most a rendes ranked is normális lett hétfő óta. Mintha sokan elmentek volna Sombrázni és csak azok maradtak volna, akik nem gyakorolni járnak rankedre.
(#6926) Dani82: PC-n kell a neved mögötti #szám is. Egyszerűbb, ha felveszel pár embert a PC-s listáról.
(#6927) mobal: Közben végigolvastam a linkelt oldalt. Nem lesz nyitott a ranked. Mondjuk ilyen szempontból akár tolhatták volna a Nov.24. utánra is.
Q. What different play modes are available in Overwatch during the Free Weekend?
A. There are a variety of ways to play Overwatch during the Free Weekend!Quick Play: Jump into a game against other players of similar skill.
Play vs. AI: Hone your skills against a team of AI-controlled heroes.
Custom Game: Customize the rules and play a game with your friends or AI.
Weekly Brawl: Change things up with brawls featuring different rules sets and restrictions.
Players can also learn the ropes in a series of training modes: Tutorial, Practice Range, and Practice vs. AI. -
Revesz
aktív tag
válasz
Pocok256 #6918 üzenetére
Túl van ez az input lag misztifikálva overwatchnál...A játékosok 90%-nál nem a vsync-en megy el a dolog hanem a többi periférián(egér+monitor)
Én csak ajánlottam, hogy próbálja ki, nyílvan ha őt zavarja akkor kikapcsolja és probléma megoldva. Az fps lock meg rosszabb mint a vsync, úgy nem tudnék játszani.
Amúgy inkább zavaró a 60 tickes szerver mint az esetleg +10ms input lag..., de igazából kinek mi. -
Dani82
senior tag
Jaj baszki, áttértem xboxról Pc-re, megvettem ide is az overwatchot, de nem emlekszem, hogy ennyire nehez volt 25re feltolni a szintet. Sirva ulok le lassan, pedig csak lvl16 még
Ha valakinek van kedve quick aztán hamarosan competitive csapatban vegyn fel bneten nyugodtan (FEARnet néven) 80% Mercy main.
-
sittes79
addikt
-
leviske
veterán
Nem hiszem, hogy megnyitnák a competitive-et a próbakörösöknek is.
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy Sombra PTR-ra érkezésével normálisabb lett a ranked, vagy csak az emiatt bekövetkezett minimális nézőpontváltozás (higgy benne és jobb lesz) éreztethette ennyire a hatását?
-
Hunbeast87
senior tag
Annyit hozzátennék pluszban, hogy nem most, hanem jövő hétvégén lesz ingyen hétvége:
https://playoverwatch.com/en-us/blog/20372506 -
Hétvégén ingyenes hétvége lesz. Most akkor hétvégén ki mer majd játszani competitive?
mobal,
-
pethYeti
addikt
-
brumi1024
veterán
Közben PTR-on kezdenek lenyugodni a kedélyek, ma már játszottam olyan csapatban (kétszer is a 4 meccsből), ahol elsőre csupán 1 Sombránk volt, és a meccs közepén ő is cserére került. A másik csapatban volt 3, de ennek köszönhetően csúnyán kikaptak, Torbbal nem haltam meg a frontvonalon (pedig a saját csapatunk Mercyje kapta a potg-t), kvázi turret nélkül (az csak a hátsó védvonal volt, hogy ne kerüljenek meg). Viszont a normál QP meccseket 10 perc alatt sem lehet elkezdeni, a sok leaver és reinstancing miatt. Nem értem, ha valaki mindenképp Sombrázna miért nem a No Limit módba jön?
-
saen
veterán
válasz
leviske #6915 üzenetére
Pont erről szól a video, van amikor az egyik jobb, van amikor a másik. Nem lehet kijelenteni egyiket sem jobbnak ha a csapatot nem ismerjük.
Tegnap toltam két comp meccset, mindkettőt Zaryával. Vicces volt, hogy amelyikben kifejezetten jól ment a játék azt buktuk el, amiben viszont semmi extrát nem csináltam azt meg simán nyertük
A bukott meccsen (Route 66) az első két checkpointon hosszabbításban toltam át a kocsit kb egyedül. A másodiknál még a csapatom is meglepődött, hogy sikerült, gravitonnal toltam egy team wipe-ot. Utolsó ponton is próbálkoztam, de nem volt elég, pedig rekord hosszabbítás volt. Szerintem néhány csapattárs többször is meghalt és visszajött mire engem is ki tudtak iktatni, utána rögtön buktuk is a meccset. Persze ellenfél csapatban volt három platinum és 3 gold, nálunk 6 gold... Második meccsen szerintem bármit csinálok nyerünk, igazi balfék ellenfél volt, alig tudtam 20-25% között tartani az energy-t, sose találtak el
Ma csak QP ment, viszont nyitottam dupla legendet. Pénz + gonosz Symetra. Érdekes, hogy Sym a legkevésbé játszott karakterem, már 3 különböző legendet nyitottam hozzá.... -
leviske
veterán
Overwatch: Worst Team Comp Ever
Vélemény? Én egyetértek vele, bár Ana erőssége szerintem inkább csapatfüggő. Egy kiemelkedően jó dps játékos esetén remek választás, de ha a csapat nem aggresszív, szerintem Zenyatta erősebb. Ráadásul a leosztható dmg se függ az ultijától.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
brumi1024 #6909 üzenetére
Kár, hogy nincsenek community szerverek mindenféle custom mapokkal. Milyen jó lenne egy Widow 1v1 map, ahol egy fallal el vagytok takarva egymás elől, de van egy oszlop ami segítségével a kötéllel levegőből kéne kiszedni a másikat. A levegőből pont be tudnál lőni a fal mögé, ha épp nem vagytok mindketten levegőben és a kötél cooldownja kisebb lenne.
Vagy egy lucio ügyességi pálya is jó lehetne. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
brumi1024 #6895 üzenetére
Én szívesen játszanék 1v1-et úgy hogy bepipálhatnád előtte a hőst, hogy melyikekkel szeretnél menni. A meccsek háromnegyedének nem volt értelme és inkább csak azt akartam, hogy vége legyen. A tracer, és pharah viszont nagyon jó volt. A pálya sem tetszik, pedig nagyon lelkes voltam, dotában imádtam az 1v1 módot.
-
Revesz
aktív tag
válasz
brumi1024 #6906 üzenetére
Hiába limitálja a játékban vagy a driverben akkor is lesz screen tearing nem is kicsi, egyedül a vsyncnél tűnik el 100%-ban(külföldi fórumokon is kivesézték már ezt a vsync-input laggot, de mérések alapján kb. semmi se volt), de ha nem akarja használni akkor jobb ha hagyja mindenféle limit nélkül.
Én input laggot nem nagyon vettem észre, de ennél a játéknál nem is nagyon számítana...nem egy CS:GO vagy Quake live.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest