Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
KotH-on 3 junkrat 3 jó védő emberrel durva tud lenni.
-
törölt tag
Tényleg van pár agyhalott, aki miatt elkerülhetetlen az óriás bukás. Pl rimánkodnak a tank-ért. Mondom ok hozok, kell egy healer is. Erre a Zenyatta megszólal, hogy itt vagyok supportnak. Nem is váltott, a low hp-jával az autista nem fogta fel, hogy rajta úszik el a meccs, mert csak borul - kel, érdemileg semmit nem ad hozzá (úgy is lett). Facepalm
Nem vágom hogyan maradnak meg még ennyi idő után is, az annyira antitalentumok, hogy ok ha nem tud egy karaktert játszani, de a meta-ról sincs lövése. -
saen
veterán
Játszottunk Mortellel elég sokat, néhány tapasztalat:
- a legújabb vírus a Junkrat, minden csapatban van minimum egy, de nálunk általában kettő
Nem csinálnak semmit, de ők mégis azt hiszik, hogy a legjobbak, volt aki magyarázta, hogy tele van aranyéremmel, amikor a kártyákhoz került a sor, akkor én voltam ott megemlítve 3 arannyal 
- volt olyan comp meccs ahol négy embernek kellett szólni, hogy váltson, talán egy ha megfogadta, teljes a fogalmatlanság, hogy mikor mit érdemes és miért
- dps karaktert mindig olyanok pickelnek akik nem tudnak játszani, az egyik Genji lebénázott minket, hogy a tankok nem támogatták őket (Hanamura attack) és ezért nem ment nekik, kell neki a Reinhardt pajzs + Mercy páros, valahogy eljutottunk sudden death-ig, mi támadtunk. Mortellel bevállaltuk a dupla Genji-t és le is hoztuk a meccset simán, pedig én nem vagyok jo Genji...
- volt néhány izgalmas meccs, 0-2-ről fordítás king of the hill-en, de az utolsó meccs volt maga a csoda, mindenki jó karatkert választott, támadással kezdtünk, szerintem nem is állt meg a payload, nagyon simán betoltuk, védelem is sima volt, egy checkpointig jutottak a négyből...
Jelenleg 14-15 az állás nálam competitive-en, ez közel 50%, ezzel csak rangot lehet bukni sajnos, elég hülye a rendszer. -
törölt tag
Azt valaki tudja, hogy a wint 1-1 -nél Kings Row-on hogyan számolja? Nincs sudden death és mégis nyer valamelyik fél. De miért?
-
törölt tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Haha és 56% winrate qm-ben

Mondjuk szerintem, ha valaki OP módon használja a törpét és nem ül a turreten, mint egy WC csészén egész jó köröket tud hozni. Na hát ilyenből kb olyan kevés van, mint jó Genji-ből vagy Hanzo-ból. Mert ahhoz map ismeret kell. A vicc az hogy keveslik a map poolt. Holott szerintem 10%, ha hátrafelé menet vakon el tud navigálni egy health pack-hoz anélkül, hogy bele ütközne valamibe. És akkor még innen fényévekre van a karakterenként eltérő trükkös exploit ismeret, pláne használat.
-
KaraDani
addikt
Megtaláltam a nemrég emlitett Torbjorn-t masteroverwatchon:
[link]Rank 81 majdnem most
51-ik a global ranglistán 
-
torik
senior tag
A season 1 spray-ket szezon végén adja meg? Gondolok itt a competitor spray-re mert kétlem hogy top 500-ban benne leszek

-
fuvi
senior tag
21:9 arányú monitortulajoknak nem felhőtlen az öröm,
konkrétan kevesebbet látnak, mint a 16:9-esek
fail... -
Pocok256
veterán
Tegnap neki láttam komolyabban játszani így megbolondult a ranked system és rank 44 rol rank 55 re sikerült tornaszni magam
Kíváncsi vagyok mikor jön a rekt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saen
veterán
Megkérdezték Blizzardot, hogy mikor megy élőbe a PTR-es patch, az volt a válasz, hogy még más balance change-eket is ki akarnak próbálni, de mindenképp a szezon vége előtt. Ezek szerint elég képlékeny még a balance-olás.
-
0karmacoma0
senior tag
Ezzel a jobb klikkes pajzzsal sokkal kreatívabb élmény lett a játék divaval. Eddig főleg arra használtam, hogy haver mögülem le tudja burstöni statikus védelmeket(ebben szerintem a buff előttis jobb volt mint Rein), de most a párharcokban is nagyon komoly haszna van. Kíváncsi vagyok magas szinten mit hoznak ki belőle. Sokkal jobb buff ez annál mintha simán megemelték volna a sebzését, vagy még több mobilitást kapott volna.
-
Revesz
aktív tag
Most D.Va lett nagyon ütős Ana ultival meg Mercy dmg boost-tal
, pikk-pakk kipucolja az ellenséget a foglalási pontról. xD -
torik
senior tag
Kis ptr-ezés után azt kell mondjam érződik a változás, az az egy másodperc a DVa ultinál rengeteget jelent, sokszor pont azon múlik hogy nem tudunk kiszaladni előle. Eddig az az ulti arra volt jó hogy elüldözze pár másodpercre az ellenfelet, most már egyenesen veszélyes

-
horvi0813
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Semmi baj nem volt Hanzoval, sok balfék így se tud vele játszani de azért elpickeli, pro játékosok is kb 30-35%os pontossággal lőnek vele...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hála égnek, a szaros hanzonak már ideje a kispadra ülnie.... nem is értem mit gondoltak a készítők ekkora hitbox-al.... hiszen pont az lenne a lényege (ugye "sniper class"), hogy messziről, de pontosan kell vele célozni... erre mi megy az esetek többségében? közelről "puttyogtat" vagy középtávról mákol 10-ből 10-szer..... ja és a soknyilas képesség is elsősorban "önvédelemre" van a közelharcosok ellen, nem pedig "támadásra"...
.
Már csak roadhog láncát kéne megcsinálni, mert rengetegszer húz ki fedezék mögül is
+ nyilván lagg miatt is -
leviske
veterán
Tud úgy valaki invet kérni a groupba a játékban, hogy egyik grouptagnak se az ismerőse és még csak a meccsben sem vesz részt (minimum játékosként)?
-
Genji
őstag
ZARYA REPORTING! Vigyázat 18 karikás!

-
NyxNyxNyx
addikt
PTR és a sima EU szerver között mi az átjárás? Mármint mikor letöltöttem a PTR-t átmásolta a dolgaimat oda, azóta amit xp-t szerzek az teljesen külön van a két szerver szempontjából? Ha esetleg esne egy legendary akkor azt csak PTR-en tudnám használni?
Igazából kéne az xp, de a PTR-t most nagyon élem. McCree változtatások után nagyon bejön és DVA is adja és Anával is szeretek játszani. -
Redcaster
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Pocok256
üzenetére
Tegnap Forsen is jatszott ezzel a gyerekkel Anubison. Iszonyat ideg volt mert semmit se csinalt. Attackon plane de defensen se sokat direkt neztem mennyit ol hat jo ha 2-t. Nyertek de nem miatta... Ez attol meg trollkodas es nem tudom hogy tudott soloban felmenni vele mert tenyleg teljesen haszontalan volt.
Vod nem tolt be de ahogy irjatok gondolom a Torbjorn nevu jatekosrol van szo. 75? Tegnap este volt valami hatvanvalahany.
-
warcat
veterán
Haha, nagyon sikerült eltalálni ezt a sok uncsi Hitler a bunkerben videó után:
-
Pocok256
veterán
Rank 75 Only torb
Besírtam Qm ben és rankedba is csak Torb semmi más karival soha nem játszott 
-
warcat
veterán
-
D4v3
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Szerintem a PTR szervererek nagyobb tick-esek, mint a simák és ezért jobb azokon játszani, ahogy pl. jobb custom game-ben high bandwidth szervereken is játszani. Sajnos nem fog ez változni a sima játékokban úgy tudom.
-
tibee77
őstag
E-sport szinten "sajnos" nem tudom tolni (idö hiänyäban) de azert a heti 20 ora biztos megvan.Ugy vagyok vele, hogy szivesen megyek inkäbb csapatban mert qm solo az tud äm idegörlö lenni.
Hät na nem jo dolog vesziteni.
En diablo-bol jöttem ät es ott az a tapasztalat, ha valamelyik "nagy" mond valamit az ältaläban ugy is lesz/van.Ezert felek, hogy most kukäzhatom ki a kedvenc karimat, mert ha ana vagy zenyatta jobb support akkor muszäj vagyok feladni luciot. 
-
0karmacoma0
senior tag
Na toltam végre a ptr-el. Igazából nagyon tetszenek a változtatások, de van valami ennél is jobb. Mindig is panaszkodtam egy minimális késleltetésre köztem és a világ között. Úgy értem pl. volt olyan hogy hookoltam magam felé egy Mcreet és közben meghaltam, de a kill cam szerint állok mint egy hülye és Mcree lelő. Azért volt fura mert ugye "élőben" láttam az animot, ahogy repül felém. Más esetekben is volt olyan, hogy 1-2 lépéssel máshol állok kill cam szerint, mint amit én láttam a képernyőn. Azt hittem simán megvénültem és lelassultam, de ez a jelenség most teljesen megszűnt. Nem olvastam erről semmit a patchnotesban, de ptrben olyan mintha egy másik játékkal játszanék. Sokkal jobb célozni, jobban érzem a mozgást, és tényleg az történik a játékban ami nálam is történt. Remélem így marad.

-
saen
veterán
Ma néztem Shradder2k és Seagull streamet, mindketten azt mondták, hogy jó esély van arra, hogy tripla supportos meta legyen. (Zen/Ana/Mercy) Seagull még mellétette a McCree-t is (pocket Mercy-vel a fejlövés 210-et sebez), hogy most nagyon erősnek tűnik. A többi hely még kiadó. Ha már ketten is ezt mondták, lehet lesz benne valami. Csak érdekességnek írtam, majd meglátjuk hogy alakul

-
whitezo88
nagyúr
Ana + Reaper combo
[link] -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Okok nem azért írom csak nem értem, hogy miért van oda írva hogy EU, NA. Holott egy és ugyanaz stat meg ladder szempontjából a kettő. Teljes átjárhatóság van.
-
törölt tag
"2016-ban felháborodni azon, hogy a Blizzard a casual communityt részesíti előnyben"
Nem részesíti előnyben. Mind a kettőnek kedvére akar tenni. Nem állnak ki határozottan egyik oldal mellett sem, de a kompetitív felé billen azért a mérleg nyelve. Pl a McRee nerf az pont nem a casualoknak szólt, mert azt még nerf előtt sem tudta használni a játékosok jó része. A hero limitet sem a casualok miatt teszik be hanem a turnékon ne legyen blama, hogy nem az ő szabályaik szerint játszanak. De mindig odafigyelnek arra, hogy a bnet főleg (!) a casual prok játéktere, ezért az ő szavuk nagy befolyással dönt. Ügyesen csomagolják.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Megmondom őszintén, én mindigis szartam a statokra, sosem azért játszottam valamit is, hogy több legyen valami vagy nagyobb % legyen valamelyik statom.
A competetive rang is csak azért zavar, mert az arcomba tolja minden meccs végén, de ha nem tenné, azt is leszarnám - így csak félig tudok elmenni mellette....

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én ezt a masteroverwatch oldalt nem értem. Szétbontják régiókra, holott "kontinentális" minden stat.
-
0karmacoma0
senior tag
Ami hiányozni fog a világnak az a 2 Winston vs jó Genji, ami meg baromira nem az a 2 Tracer. Engem nagyon idegesített az utóbbi, pedig nyertem meccset én ezzel. A törpés stackelés már régóta nem érdekel senkit szerintem, a D.va buffel még gyorsabban szét lehet szedni szerencsétlent, mint eddig(alacsony pub szinten). Elég sok versenyt nézek, nekem mindig érdekesebbnek tűntek a hero limitesek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
la_cc
addikt
Vásárolt vki mostanában a Blizz gear-ről? Vennék vmi olcsóbb apróságot, de elég fura, hogy a Blizz shopja lenne a legolcsóbb egy adott cuccnál, amit 100 másik helyen is meg lehet venni.
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Nem tudom egyébként Zenya buffokkal mennyire lesz népszerűbb, egyetlen buff ami a csaták zömében tényleg kívánatosabbá teszi a karaktert az a hp buff. Ultis sebesség jó de nem látom hogy túl nagy különbséget jelentene, a gömbök sebessége pedig szintén nem annyira mérvadó.
Aztán lehet hogy élesben sokat dob majd a dolgokon, ptr-en sokat nem nyomott a latba.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
kilépett valaki a végén? Akkor szokott ez lenni. Vajon az még bent van, hogy vesztéskor altf4 és nincs hátrafelé haladás? Előző patch után panaszkodtak erre.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nyeréskor lóf.szt nem ad, de vesztéskor egy egész rangot elvesz......
elég fair,nem? 

-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszönöm. Semmi különös, meg akartam valamit nézni csak.
-
Jim-Y
veterán
Igazából már maga a playoverwatch oldal sem frissül és sok site innen szedi/szedné ki az adatokat web-scrapinggel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
ja igen, valóban... most látom a kis üzenetet:
Regarding Stats Not Updating 4 days ago
We're aware that there are still some problems with players trying to update their competitive profiles. This is due to a problem on Blizzard's end which is currently being fixed.ok, akkor lnb várnod kell

-
knoxhu
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pár napja (4-5 azt hiszem) nem frissül az oldal, a Blizzard oldalán változtattak valamit, így jelenleg nem tudják kinyerni az adatokat. Gondolom majd lassan megoldják a gondot.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem értem miért fontos ez neked, de tessék, nem titok:
Mondjuk sokat nem mondanak a statok (csak Qm mód, a rankedet nem jelzi ki valamiért az oldal pedig mióta van olyan csak azt játszom, bár nem tudom miért, mert 2 nap alatt 53-ról 45-ra estem vissza -.- ), mert 3x több gameplay időd van + te support vagy inkább, én meg támadó így nem igazán lehet összehasonlítani, totál eltérőek a számaink. [link]
-
salaam
senior tag
2016-ban felháborodni azon, hogy a Blizzard a casual communityt részesíti előnyben

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hétvége pediglen már elkezdődött...
Nem vágom hogyan maradnak meg még ennyi idő után is, az annyira antitalentumok, hogy ok ha nem tud egy karaktert játszani, de a meta-ról sincs lövése.

)

51-ik a global ranglistán
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kíváncsi vagyok mikor jön a rekt.
)

Hät na nem jo dolog vesziteni. 

TBT