- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
7
addikt
válasz
batai15 #11391 üzenetére
Az iranyitas milyensegebol fakadoan masok az eroviszonyok a hosok kozott, de a beszamolok alapjan jatszhato.
Szerintem nezz fel az Overwatchos redditre, ott reszletesebben is informalodhatsz.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
batai15 #5542 üzenetére
Azt, hogy milyen gyakran frissíti a server a játék állapotát. Valami ilyesmi elvileg. Minél magasabb, annál kevesebbet kell "találgatnia".
-
Juleshu
tag
válasz
batai15 #5525 üzenetére
Ezt a kérdést kérlek tedd fel újra, csak olyan mondatszerkezetben és ragozással, hogy érthető legyen.
Bocs, asszem értem a kérdésed egyik felét, de azért, na!Ügyesnek kell lenni, valamiben jobbnak kell lenned, mint a csapat többi tagja, és akkor abban az adott dologban megkapod az "aranytallért"
.
Röviden ennyi. Hosszabban meg csak ugyanezt ragoznám. Pl.: gyógyíts a legtöbbet a meccsen, és akkor a legtöbbet gyógyításért valószínűleg fogsz kapni egy gold medal-t. -
Juleshu
tag
válasz
batai15 #5321 üzenetére
Valami olyasmi "Arcade" menüpontnak is kellene lennie a játékban, mint pl. a Starcraft-ban is van. Ide jöhetnének az ilyen "extrém" modok, állandó játékmódként.
Már most is vannak videók, ahol a kreatív streamerek japán teniszeznek (2 genji ütögeti a junkrat bombáját egymásnak, 2 mercy egymást gyógyítva a sugárhálót tartja), illetve robotgolfoznak (szintén junkrat tolja a tapadóbombát D.va alá, akinek minél kevesebb "robbantásból" kell eljutnia a pálya túlfelén lévő célba
).
Szóval az ötletek kimeríthetetlenek még egy fps-ben is, és némi apró módosítással nagyon szórakoztató modokat lehetne kreálni.
Viszont ez - megkockáztatom - a játék lényegi részének a kis halála lenne. A játékosbázis igen nagy hányada ökörködne az arcade szekcióban, a matchmaking meg hosszú percekig keresne ellenfelet neked, vagy még extrémebb különbségek lennének quick play-ben.
Illetve lehet, hogy pont emiatt "tisztulna" is pl. a kompetitív szekció, tényleg legfőképpen csak az menne rankedre, akit az érdekel, és kellően motivált is a teamplay-re.
Vagy ki tudja, de talán nem lenne rossz ötlet egy arcade-opció (és itt nem csak azt értem, amit jelenleg is lehet állítgatni a custom game-nél).
Szerintetek?
-
leviske
veterán
válasz
batai15 #5263 üzenetére
"Application power management". Lényegében a játék miatt felfűt a proci és ezt megpróbálja kiküszöbölni a cucc azzal, hogy lerángatja az órajelet. Nekem is ez volt. Amint kikapcsoltam és belőttem egy fix órajelet, megszűnt az időnkénti akadozás.
Itt találsz segítséget, ha kell.
-
saen
veterán
válasz
batai15 #5211 üzenetére
Jelenleg nagyon erős. A discord orb brutális, akire rárakod az +50% sebzést kap ha meglövik. Profik most úgy csinálják, hogy folyamatosan mondja be a Zenyatta, hogy kire rakta, majd a többiek arra fókuszálnak. Emellett még gyógyítani is tud, meg korrekt a saját sebzése is.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
batai15 #5109 üzenetére
Lone Hawk videóit érdemes nézni. elég részletesen elmond dolgokat, és nagyjából mindig kitér a fontosabb dolgokra az összes hősnél
sidenote: csak engem zavar hogy ezeken a videókon Zarya mindig ilyen low energy szinten van?
szerk.: ránéztem Seagull profiljára az ő avg energy-je 39%, az enyém 37%, szóval a kérdés költői, igen csak engem zavarlootboxokat mindegy hogy nyitsz, ugyanaz a droprate. bár nekem meggyőződésem, hogy ha goldot elkezdesz halmozni, akkor legendary-t ritkábban kapsz.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
batai15 #5109 üzenetére
Én a competitiveoverwatch és a OverwatchUniversity subredditeket szoktam nézegetni. Gyakran találni valami érdekes-értékes gudeot, leírást vagy tipphalmazt. Ez még a sima overwatch redditen volt "PSA: The differences between HP, Armor and Shield. Armor is misunderstood" címmel.
-
törölt tag
válasz
batai15 #4918 üzenetére
Én nem szoktam tolerálni rankeden ha valakinek az a kifogása, hogy nem tud játszani valamelyik karakterrel. Leoltom, hogy húzzon vissza qm-be funolni, gyakorolni. Könyörgöm mit keres rankeden valaki akkor, ha nem ismeri legalább a meta legfontosabb karaktereit játszható szinten.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
batai15 #4855 üzenetére
Bocs hogy csak most reagálok, de ritkán látogatom a topikot - egy hete én is ilyen kártyával játszok, medium-low közötti beállításokkal fullHD 100% render scalen. A kártya erőből bírna többet is, csak az 1GB RAM-ot megeszik a textúrák nagyon hamar (ezért van kikapcsolva pár effekt), így ha VGA-t cserélnél mindenképp 2 GB GDDR5-s modellt keress! Amúgy van pár benchmark a neten, 750Ti/260X kategóriás kártya már elég szép látványt varázsol röccenésmentesen high/ultra beállításokkal is, de szerintem a nagy különbség low-medium között van, onnan felfelé már nem olyan szembeötlők a plusz beállítások (epic meg kb. tényleg csak e-peen méregetésre jó, de a local reflections, dynamic ambient lighting, ambient occlusion meg egyéb dolgok sem nagyon adnak hozzá sokat az összképhez).
-
leviske
veterán
válasz
batai15 #4893 üzenetére
Hidd el, jobban jársz azzal, ha competitive-en nincs a csapatodban két Genji. Nagyon jó karakter, én is lassan megtanulom használni, de arányaiban nem oszt le akkora damage-et. Seagull rohadtul ügyes és nagyon erős supportja van, azért tud ilyen játszásokat nyomni. Viszont pubon nem fogsz ilyenekkel találkozni. De még egy már működő, összeszokott csoportban sem feltétlen, ha nem szeretnének a Genji körül forogni.
Amúgy trollkodni Mei-el szokás, ill mostanság az Ana pick-kel. A Genji/Hanzo pickekre inkább az a jellemző, hogy nem mérik fel, hogy mennyire lesznek hasznosak az adott szituációban és az adott enemy ellen.
(#4904) f3rdzs0: Én is így vagyok vele, bár nem szoktam foglalkozni a flame-el, ha váltok az alacsony dmg miatt. Átlagban a nagyon salt játékosokra pár hsz után blockot nyomok, aztán lehet rinyálni.
Eleinte én is igyekeztem mindenkinek megfelelni, de rájöttem, hogy olyankor meg én leszek feszült és salt.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
batai15 #4893 üzenetére
az pickel először aki pickel
Genji mainekkel nagyon nagyon sok gond van, ahogy a hanzo és widowmaker mainekkel is. lehet akármilyen jó, ha counterelik vagy nem illik a saját teamedbe, akkor muszáj váltani, és sokan ezt nem teszik meg
gyakorlatilag a competitive játékaim nagyrészét tankként vagy healerként vagyok kénytelen játszani, mert azt sose pickelnek. ennek köszönhetően nem is vagyok mobilis hogy váltsak más herora ha valami nagy gáz van, mert akkor nekem flamelnek hogy miért váltok el healerről (tank esetében mindig ott van Zarya, egy féligmeddig kompetens healer mellett elviszi a hátán a teamet)
szerk.: ránéztem Zarya statjaimra, Eu szinten top 10% az átlag energy levelem, ami elég elkeserítő (csak 37%, és ezt nagyon kevésnek érzem, még a downtimeokat is belevéve)
-
Arnold2
őstag
-
leviske
veterán
válasz
batai15 #4862 üzenetére
A VGA ügyhöz ény annyit tennék hozzá, hogy nekem a játék 1650-ben 110-130 fps-eket dobál High beállítások mellett (VSync kikapcsolva) egy 8320+280X duón. Persze Epic beállítások mellett nekem is már 60-70 és a késleltetés is érződik.
Szvsz egy 280X erejű kártya bőséggel elegendő a játék alá. Vagy ha nem akarod High-on tolni, akkor még az is túlzás.
(#4869) f3rdzs0: Akkor lehet, hogy a hitbox variálások miatt nem megy most? Bár majd kitapasztalom akkor megint. Köszi, megnyugodtam.
-
Orgi
addikt
válasz
batai15 #4871 üzenetére
Eladod 15-2 között a mostanidat itt az aprón, kb +10-ért mehetnek most ezek a Nvidia 660 / AMD 7870 körüli kategóriák és bőven jól megy rajtuk a játék, egyetértek az előttem szólóval, remekül optimalizálva van (és inkább ilyen meseszerű, mint áll-leejtős a grafika amúgy is).
-
Orgi
addikt
válasz
batai15 #4868 üzenetére
Én kb 2 hete vettem meg battle.net-en át a sima verziót, 40 euro volt azt hiszem, Paypallal fizettem és 13 ezer forintot vont le a kártyámról, nem tudom hogy lehet 19 neked...
i3-6100 és Radeon 7790-en fullHD mediumon teljesen jó volt, de használtan cseréltem egy Nvidia Gtx660oc-ra a Radeont és azon fullHd highon szerintem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- OLED monitor topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Goddess of Victory: Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest