Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Kiváncsi lennék ki használ itt 144hz-s monitort. Én most váltottam és nagyon bejön a dolog. Igaz túl sok meccsre még nem volt időm, de azt már látom, hogy nagyon más így játszani. Roadhoggal pl újra kell tanulnom majd lőni, túl sima a mozgás, teljesen más ritmusban kell lőni. Hanzoval mondjuk pont az ellenkezője van, mentem egy olyan kört, hogy arany elim + POTG Hanamura attackon, elég rövid meccs volt, de volt egy Tracer, szegényt folyamatosan lelőttem, jött ki zaklatni
Ellenfél widowt is sikerült úgy leszedni, hogy rám vadászott
Tolnom kell még pár napot így, de szerintem összességében könnyebb így célozni. -
nepszter1
addikt
Jövök én is mostmár
Nem bírtam kivárni a karácsonyt 
nepszter#2605
-
brumi1024
veterán
Próbáltam mindent a Brawlokon és Mystery Heroes-on kívül.
1v1: azonos hős, nincs healthpack, az új mapon megy, az nyer, 5 pontig eljut. Érdekes és izgalmas, mert nincs nagyon mód életvisszaszerzésre, így ésszel kell játszani. Bizonyos hősök esetén (pl Diva
) az nyer, aki hamarabb elkezdi lőni a másikat. Bastionnél eddig mindig az volt, hogy mindketten lecampeltünk a bázison és integettünk egymásnak, a Mei meccsek pedig végeláthatatlan befalazások.
Eddig azt tapasztaltam egyébként, hogy a nyitáson múlik szinte minden, illetve esetleg azon, hogy a bevált combokat ismered-e és stabilan tudod-e alkalmazni az adott hőshöz (pl Genji, vagy Hanzo scatter arrow a lábához).3v3: Tetszőlegesen választott trió, addig megy, amíg valamelyik csapatból mindenki meg nem hal. Nagyon fontos az együtt mozgás, egy jól összedolgozó csapat, ami együtt mozog, nehezen legyőzhető.
No limit: Jelenleg ez 6v6 Sombra, én itt direkt nem őt pickeltem, ez 4 Gold medalt eredményezett, ha nem olyan hőst választottam akit Sombra jól counterel. Ez lesz egyébként a QM-ek abszolút komolytalan része (remélhetőleg).
-
saen
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Én még nem játszottam Sombrával, de szerintem a Bastiont nem hackelni kell hanem lőni. Meg a lényeg a zavarkeltés, ebben szerintem szuper lesz. Persze aztán majd lehet mégsem, de mindenképp sokat fogom próbálgatni. Én mondjuk majd csak az élőn fogom próbálgatni, addig tolom tovább a comp-ot

-
brumi1024
veterán
Bastion ellen egy Genjit vagy egy snipert (esetleg egy stealthReint) sokkal eredményesebbnek tartok, mint a Sombra hackelését. Tegnap egy pár órát játszottam a PTR-on Quickplayben Sombraként (SSD FTW), majd 6v6 No limitben minden másként (mert ott konstans mindenki Sombrát pickelt). Önmagában Sombra kevés, egy-egyben Bastionnel 10-ből 10-szer szitává lőttem, pedig az egész meccs alatt csak egy helyen voltam turret módban. Egyszer-kétszer sikerült meghackelniük, de mire sikeres volt a hack, már a fél életüket levettem, és az smg-je keveset sebez ahhoz, hogy a 300-as hp-jú Bastion ellen sokat tudjanak tenni, még nem turret módban is. 35-ös killstreaket hoztam össze az alatt a meccs alatt.
Akit viszont darabokra szed Sombra az Reinhardt. Sokat játszom vele, de ha nem sikerül a pin, akkor esélytelen, kellő mozgástér esetén. Illetve Hanzonak sem könnyű a helyzete a Sombra hack miatt, közelharcban elég fontos fegyver a split arrow.
A 3v3, és 1v1 tényleg jó.
-
saen
veterán
Néztem már valamennyi streamet, szerintem a 1vs1 meg a 3s3 nagyon jó módok, azok népszerűek lesznek, sokan fogják tolni.
Sombra meg valóban erősnek tűnik, de azért tegnap Valkiát rengetegszer lelőtték. A tapasztalat a régi hősökkel sokkal erősebbé teszi őket egyelőre. Emellett a support fontos marad, ugyanis Sombra emg fogja hackelni a health packeket és fontosabb lesz a support. Az tetszik, hogy kevésbé lesz eredményes a bastionos camp-elés, az ellen szuper lesz az új hős és már ezért örülök neki.
-
Telda
addikt
Én inkább attól tartok hogy ezek után mégannyira sem akarnak majd supportot pickkelni mint eddig. Mert szerintem ez egy tipikus support gyilkos karakter. Eddig is olyan magamra hagyottan éreztem magam supportként, ezután ez csak erősödni fog. Ha meghackkel, akkor 4-5 másodpercig szinte magatehetetlen vagy, tehát még csak védekezni sem tudsz és szerintem ez a legidegesítőbb. Szerintem plusz egyel bővül az undorító karakterek listája
.
Továbbá a quickplay az első két hétben biztos hogy játszhatatlan lesz. Mert folyamatosan lépkedtek ki az emberek, mert nem tudták beválasztani az új karaktert, mivel ugye már itt is limit lesz. -
brumi1024
veterán
Nekem elsőre bejön.
Szerk: Viszont egyértelműen minden róla szól most, 3v3-ban az új mapon 2-0-ra vezet az ellenfél, van olyan mozzanatuk ami double kill, és megkapom a POTG-t Mei-jel, mert befalazom és megölöm az ellenfél Sombráját. Ez volt az egyetlen killünk amúgy.
Az új map elég kedvező Mei-nek. -
Telda
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
20000-es sor van
.
Addig ajánlom a patch notes-ot. -
Telda
addikt
Kint van PTR-en az új hős.
-
nkAAA
aktív tag
Azért ez az Overwatch League elég baba lesz

-
Ellia
addikt
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Minap láttam egy postot az ESL Hungary facebookján, hogy szoktak pár hetente csinálni ilyen Overwatch Közösségi kupát. Arra gondoltam, ha összeverődnénk itt 6-an és a jövőbe indul ilyen kupa, akkor indulhatnánk.(ingyenes). Nyilván nem véresen komolyan, de ki tudja..
-
leviske
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Szerintem a shiled/barrier hiány minden dps karit fel fog értékelni.
Viszont úgy is csak gyakorlatban dől el, hogy kire milyen hatással lesz és milyen combo az ideális vele.Amúgy a PTR-t szerintetek van értelme leszedni, vagy Sombra miatt annyian lesznek, hogy úgyse lehetne játszani?
(#6866) mongoose123: Köszi!

-
Szerintetek Sombra felértékeli majd Soldier 76-ot? Ha el tudja tüntetni a pajzsokat, akkor egy folyamatosan daráló hős, sokkal jobban tud teljesíteni szerintem.
-
leviske
veterán
Elvileg a Season 2 mikor zárul? Mert már olvastam November 11/14/19/22/24-et és December 6-t is.
A leghitelesebbnek nekem a Novemberi időpontok egyike tűnik, mert elméletileg dec. 1. a season 3 startja.
u.i.: Az ilyesmi infókat össze lehetne majd gyűjteni az #1. hsz-ban?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
func93
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jesus christ...

-
Maxtreme
addikt
azt a k...
könnyezek..
-
Ellia
addikt
OVERWATCH SOUNDTRACK - MAIN MENU THEME - SHITTY'D
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ajánlom a többi remekművét is a feltöltőnek

-
saen
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kb 1 hétig volt Ana PTR only (07.12-07.19).
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ana kb. mennyi idő után került át rendesbe PTR-ról? Sombra esetén is gondolom kb. ennyi idő lesz
(real kérdés: mikor lesz elérhető kb. Sombra?) -
saen
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyoldalú lesz a döntő. Úgy látszik itt is Korea lesz az ahonnan a legjobbak fognak jönni. A vicces az egészben az volt, hogy hiába volt nekik jó dps-ük, szerintem a meccseket a tank/support vonal hozta le. A Winston/Ana páros nálam mindent vitt. Winstonnal olyanokat tolt a srác, hogy nem gondoltam volna, hogy lehetséges, míg Ana non-stop altatta az ultizó Genjit, kb sose lőtt mellé.
Oroszok simán bejutottak a döntőbe azzal, hogy az egész csapatot Shadowburn Genjije köré építették és őt támogatták. Nyugati csapatok ezzel semmit se tudtak kezdeni, míg a koreaiak simán leválasztották a Genjit a csapatról és egyedül már sok mindent nem tudott csinálni, főleg mivel ultizáskor rögtön elaludt.
Tanulságos bajnokság volt és örülök, hogy nem profi csapatok jöttek, kiváncsi leszek a meta reportra, gondolom jövő héten itt lesz. -
torik
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A funolásra mostantól ott lesz az arcade, és ez jó lesz így
nem volt jó rendszer az hogy nem volt átmenet a véresen komoly ranked és a bohóckodás között, így mindenki megkapja amit szeretne. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert az ő szervereik gyakrabban halnak le, vállnak elérhetetlenné vagy csak simán tele vannak Vérpistikékkel.
-
-
func93
senior tag
Valaki játszik Radeon 280X esetleg 290X kártyával? OW alatt olyan szinten felhevül a kártya, hogy ömlik ki a meleg a gépből. 85 fokig felszalad, lazán.
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez volt a kérés a community nagy részétől. A régi QP átmegy arcade-ba más néven, ha neked az szimpi ott folytathatod ezt.
-
törölt tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Lesz olyan játékmód külön az Arcade-en belül 6v6 No Limit néven, ahol továbbra is lehet trollkodni.
Én örülök, hogy a QP normális lesz mellé, mert legalább ott lehet majd érdemben gyakorolni a rankedre. 6820-as hsz-ben van egy link, hogy pontosan mit fog tartalmazni az Arcade. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
de koreai és kínai játékosok rendszeresen átjárnak pl. EU szerverekre -- miért ? (network lag értelemszerűen nagyobb lesz)
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Igen, PC-n nincs régió limit, sőt - egy accounttal játszhatsz akár amerikai/európai/ázsiai lobbyban is, ha kiválasztod a launcherben (a network lag értelemszerűen nagyobb lesz, de koreai és kínai játékosok rendszeresen átjárnak pl. EU szerverekre). Az átváltási költségeknek azért nézz utána - GBP-en lehet, hogy olcsóbb, mint USD-ben.
Az akcióhoz: nem valószínű, hogy félárazás vagy hasonló lesz - inkább termékkapcsolást szokott csinálni a kiadó - pl. 1 évre előfizetsz WoW-ra akkor ingyen megkapod az Overwatcht vagy hasonló. -
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
Az 1 méter baromság, elég bármelyik videót megnézni róla. Mégis mi értelme lenne, ha hacket távolabbról tudsz 1 emberre tolni (mert hát 1 méteren belül nem sokszor kapnál el többet)? Hiányzik mellőle egy szám nagy valószínűséggel. Szóval ez esetben hitelesebbnek tűnik a reddit, vagy akár a két szemed, amivel a videókat nézed, jah.

Ha ez 0:38-nál 1 méter, akkor az Overwatch valószínűleg a liliputiak világában játszódik, ahol mindenki 10 cm magas.
SombraItt is elég az ultinál Mccree és Sombra között megnézni a távolságot. Pontosan 1 méternek tűnik.

Sombra EMP"Amúgy honnan jött, hogy nem zúznak porrá Reinhardt ulti után? Nem mindenféle ulit tesz semmissé. Ha már fekszel Reinhardt lazán lepüföl, ha vannak képességei, ha nem. "
Ha nem sikerül értelmezni azt, amit írok, akkor már nem velem vitatkozol, hanem azzal, amit éppen helyette odaképzelsz.

Pár támpont:
1."Az amp it up és az ulti miatt" - Kiről beszélhetek itt? Segítség: Brazil és görkorizik.
2. Felsorolás, hogy mi ellen védenek brazil barátunk képességei. (például mialatt fekszel a földön Reinhardt ultija után, így nehezebben ver laposra)
3. "Ez tűnik el." Mi tűnik el? Az ulti és a heal boost. Mi miatt tűnik el? Sombra ultija miatt. Így az előbbiekben felsorolt ultik hatékonysága megnő, mivel Lúcio már nem védi ellenük a társait.Bár mindegy, mert a hsz-eidre ígérem nem reagálok mostantól, csak fölöslegesen fárasztom magam és jobb a béke.
-
nepszter1
addikt
Ha jól tudom akkor USA-ra átállítom a régiót megveszem ajándékba a játékot 40$ ért utána vissza eu és utána beaktiválom az accon igaz ?
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Máshol meg 1m körüli hatótávot írnak az EMP-re. A reddit persze nyilván hitelesebb.
Meglátjuk majd PTR-ban. Ráadásul az enemy sem áll egy helyben az EMP után. Egy Reaper/McCree/Junkrat/Winston/Roadhog nyilván nem fogja megvárni, míg ledarálják. Onnantól meg max Bastion jelenlétében nem kell egy másik ultit ellőni ahhoz, hogy mindenki feküdjön.Amúgy honnan jött, hogy nem zúznak porrá Reinhardt ulti után? Nem mindenféle ulit tesz semmissé. Ha már fekszel Reinhardt lazán lepüföl, ha vannak képességei, ha nem. Nyilván, ha még előtte ellövi az EMP-et az más, de akkor nem tud a Sound Barrierrel mit kezdeni, ha az utána sül el.

Vagy úgy képzeled el a dolgot, hogy az EMP 15 másodpercenként lesz elérhető, hogy az összes karakter ultiját folyton blokkolni tudja? Mert akkor attól tartok, már a PTR során is csalódás fog érni. Persze nem akarok Sombra szakértőket kioktatni.
(#6830) nepszter1: Egyelőre egyszer volt egy olyan akció konzolra, hogy ingyenes hétvége és mellé -10% a digitális OE árából. Esetleg, ha jó kedvükben lesznek, erre lehetne esély karácsonyig PC-n.
-
nepszter1
addikt
Üdv, szerintem karácsonykor leakciozzak a játékot?

-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
"Akinek 150-200health-es karival nem számít az az aoe 10-12,5heal, az nem is érdemli meg, hogy kapjon egyáltalán. " Ahol egy teamfightban pikk-pakk osztják a több száz dmg-et és kapod az ultikat az arcodba, ott biztosan ez ment meg. 1200 SR környékén, ahol senki nem találja el a másikat, lehet hogy számít, de már közepes szinten is édeskevés. Nem kell hozzá überkomplexitású taktika, elég, hogy az amp it up és az ulti miatt több idő kell a Mccree ultinak, nem öl meg a Tracer ulti, Genji ulti, Reaper ulti, nem zúznak porrá a földön a Reinhardt ulti után, és sorolhatnám, kb. minden, amin a passzív heal semmit sem segít. Ez tűnik el. De mindegy, szerintem tök egyértelműen kiiktatja Lúciót.
"nem tudom, hogy figyelembe veszitek-e az EMP várható hatósugarát, ami értelemszerűen nem lesz akkora mint mondjuk egy Blizzard"
Érdemes lenne megnézned először a videót, de linkelek is hozzá, mert ez hihetetlenül vicces, hogy pont így írtad. Értelemszerűen.

Sombra képességek
Kiemelném azért:
"Ult
Requires line of sight
About Mei ult AoE
Literally her hack ability but in an AoE" -
AD4MINATOR
nagyúr
Az új kari OP-nak tűnik.
idegesítő és erős.... 
0-24 a medipackokat fogom hackelni -- ultra troll mode: ON

-
tick
aktív tag
Szerintem még nem volt: Sombra origin story, bocs ha mégis

Van egy érdekes arc Torb és Rein mellett -
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Akinek 150-200health-es karival nem számít az az aoe 10-12,5heal, az nem is érdemli meg, hogy kapjon egyáltalán.
A csak általatok érhető, ultrakomplexitású übertaktikáknál meg nem tudom, hogy figyelembe veszitek-e az EMP várható hatósugarát, ami értelemszerűen nem lesz akkora mint mondjuk egy Blizzard, vagy épp a Sound Barrier hatóköre. Jó eséllyel a hack sem range-független, annak ellenére, hogy nem hirtelen hat.Értelem szerűen gamechanger lesz a karakter, de azért nem kell előre ennyire túlmisztifikálni a képességeit. Egy jókor elsütött ulti eddig is ütős volt, az EMP csak beáll ezek sorába.
Szvsz Lúcio-t sajnos pont nem fogja lekapni a palettáról. Pedig reménykedtem benne, hogy ezt nerf nélkül megoldják.
-
torik
senior tag
"A Heroes of the Storm csataterein hamarosan megkezdődik a Nexus Challenge esemény. Amennyiben beugrotok pár meccsre még egy Genji skint is feloldhattok az Overwatchban.
A buli november 15-től január 4-ig tart és annyit kell tennetek, hogy lejátszotok 15 Heroes of the Storm meccset valakivel, aki a barátlistátokon van. Co-op vs. AI, Quick Match, Unranked Draft, és Ranked módok számítanak, illetve legalább 1 haveroddal kell partiban lenned.Ha megvolt mind a 15 menet, akkor fel is oldódik számodra az Oni Genji kinézet az Overwatchban a hozzátartozó ikonnal és festéssel együtt."
Nekem nem kenyerem a moba műfaj de 15 kör azért elviselhető

-
törölt tag
Új játékmódok
Itt van róluk pár szó.Amúgy jah, összetettebb, szerintem akinek két képességet kikapcsol a hack, az ellen már erős (ez szinte mindenki
). Tracer - nincs blink, nincs visszaugrás, nincs ulti; Mccree - nincs fan the hammer, nincs gránát, nincs ulti; Reaper - nincs sérthetetlenség, ulti; stb., végig lehetne sorolni. Mivel invi+hackkel szinte bárkinek a menekülési/védekezési lehetőségeit ki tudja iktatni, ezért egy összeszokott teamben meg lehet majd oldani, hogy az invi+hack kombóval lehessen fókuszálni és kiszedni pillanatok alatt egy-egy veszélyes ellenfelet. De majd meglátjuk, hogy valósul ez meg a meccsek alatt, látszólag extrém hatékony, kötelező picknek tűnik. -
Revesz
aktív tag
Bastion újra nagyobb szerepet kap majd ha az enemy teamben van reinhardt mert leszedhető a pajzsa és így lehet aprítani...
Hála istennek jó ssd van a gépemben így az esetek 99%-ban elsőnek választok és majd mindíg pickelem sombrat, hogy más ne tudja xD.
-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
"Az amp it up nem annyira lényeges, mert attól még az aoe heal/speed megy. "
Lol? Lúcio az ultijával és az amp it uppal képes megmenteni a társait, nem a 12,5hp/sec-es aoe healjével (amit ha jól tudom, ráadásul csökkentenek a következő patchben, és a hack hatására valószínűleg nem tud váltani a speed/heal között). Vegyél egy teamfightot, ahol ez mindkettő ki van kapcsolva, és van egy brazil görkorisotok, aki nem csinál sz*rt sem.
Mercy teljesen más, mint Lúcio, ugyanis neki túl kell élnie a teamfightot (vagy elpörögni egyből és visszamenni a fight helyére
) ahhoz, hogy tudja használni az ultiját, nem tudja ellőni a teamfight elején, mint Lució, boostolva ezzel mindenkit. Ezért nem hard counterel senkit. Ha önmagát is fel tudná éleszteni, az már más lenne.
Szóval az ultiját nem tudod megakadályozni Sombrával, feltéve, hogy Mercy életben marad. Ez azért elég nagy kitétel a papír leányzónak, akit a jobb dps-ek egyből kiiktatnak. Lució viszont ellövi az ultiját a nagy teamfightok elején, és ezzel semmit nem lehetett tenni, ha nagy gond volt, amp it upot tolt vagy ultit. Szóval leszedi az ultit görkoris barátunkról, aki ezután kétségbeesésében még amp it uppal sem tudja healelni a társait, ergo a hatékonysága a nullával egyenlő. És az, hogy Sombrának ehhez "el kell lőnie az ultit", ja, ez így van, de azért azt se felejtsük el, hogy kikapcsol mindenkit mellé (jó eséllyel leszedi Zarya pajzsokat, Rein pajzsot stb., kikapcsol egy csomó hasznos képességet), nem csak Lúcio ultiját, szóval nem túl nagy érvágás.
Amúgy meg vegyünk pl. egy Meit: nincs icewall, nincs cryofreeze, mivel védi meg magát, mert a mozgékonyságával tuti nem.
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Az amp it up nem annyira lényeges, mert attól még az aoe heal/speed megy. Ezzel szemben Zen hack hatásra megszűnik healelni (gondolom), Ana pedig a bg nélkül nem elég erős healer. Lúcio ultijának a semmissé tételéhez meg szüksége van az EMP ellövésére, amit azért hard counternek semmiképp nem neveznék. (Ennyi erővel Mercy hard counterelne mindenkit.
)Az említettek nagyobb gondban vannak, mert Sombra szimpla, spamelhető képességekkel használhatatlanná tudja őket tenni.
Ettől persze a karakter még erős lesz olyanok ellen is, mint Mei, Lúcio, Reaper, Genji, D.Va etc, de ezek azért tudnak majd mellette érvényesülni.
Viszont abban azért még reménykedem, hogy legalább a Sentry-k észre fogják venni. Elvégre azok eleve a közeli ellenfeleket detektálják csak, így logikus lenne. Amennyiben azok se fogják detektálni, akkor két karaktert végleg feleslegessé tesz a Blizz.
Symmetra felhasználása már csak attól is sokkal sokszínűbbé tudna válni, ha a sentry-ket megérné detektálási célzatból kirakni ide-oda. -
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
Luciónak is kiesik minden, ulti, amp it up, ha az ultit ellőtte a társakra egy kritikus harcban, akkor azt leszedi. Hasznos tud lenni ezek nélkül arra a néhány másodpercre. Görkorizni azért tud még.

Egyébként jól csinálja a Blizzard, "Luciót és Zaryát pickeltek minden game-ben? Adunk nekik egy kis nerfet, meg bedobjuk mellé ezt a kis mexikói lányt, aztán gondoljátok át még egyszer." -
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Azért maradtak még karakterek, akikkel nem tud mit kezdeni. Akár ulti, akár passzív képességek terén. Ulti terén Mercy/Zarya/Mei/Phara (ha nem száll le előtte)/D.Va/Reinhardt/Tracer/Hanzo, mindnek vagy egyszeri lövedék szerű ultija van, vagy szimplán hirtelen sül el.
Akiknek hard counter lehet, az pl Zenyatta (kiesett ooharmony és oodiscord, ill. nem tudom leállítható-e vele a transcendence), Zarya (kiesett projected és particle barrier), Reinhardt (kiesett barrier field), Ana (kiesett biotic grenade és sleep dart) és Tracer (kiesett blink és recall).
A többieknek a passzív képességei eleve úgy vannak belőve, hogy nem hagyatkoznak annyira erősen az aktívakra. Amennyiben pedig a mostani brawl a Blizzard céljait hivatott valamelyest tükrözni, akkor Phara és Mercy valószínűleg jobbára a levegőben lesznek, Sombrától kellő távolságra.
Unitlost egyébként mondta is, hogy az a "critically injured" konrkétan 50%-nál kezdődik jelenleg. Ez szvsz egyelőre egy elég megengedő érték. Szerintem ehhez, illetve a fegyveréhez jó eséllyel hozzá fognak nyúlni még a PTR során.
(#6810) torik: Mondjuk ulti lekapcsolásra eddig is ott volt Ana és McCree. Annyi változott, hogy Sombra más típusú ultikat is le tud a sajátjával lőni. Ez viszont így "drágább" is, mint az eddig jelenlévő alternatívák.
-
torik
senior tag
válasz
üzenetére
Nyakam rá hogy kegyetlenül le fog sújtani rá a nerfhammer záros időn belül, talán még live előtt

Egyébként ahogy néztem az új videókat egyre biztosabb hogy valami nagy dologra készülnek itt sztori téren már a kezdetektől fogva, időről időre feltűnik ez az összeesküvés dolog, a háttérből irányítás, Sombra pedig a videó után nem egy elkötelezett Talon tag, inkább dolgozik a saját szakállára. Igaz ezekre valószínűleg jóóó sokára fog fény derülni

Összességében Sombra sokkal érdekesebb és izgalmasabb karakternek tűnik mint Ana, nem csoda hogy már az ő megjelenése előtt is erre hangolták az embereket
alig várom hogy felkerüljön ptr-re 
-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
"Zarya-t akár még elég érdekes helyzetbe is hozhatja, de szvsz megint inkább a healer egyoldalúságot fogja indukálni azzal, hogy Zenyatta és Ana ennyire counterelve lesz vele." Counterelve lesz itt mindenki.

Ez a videó demonstrálja többek között a luciós dolgot is:
[link]
Ráadásul a gépfegyvere sem tűnik gyengének a képességei mellé... OW Wikin amúgy egy ilyen passzívat is írnak hozzá, ez is szép:
"Sombra detects critically injured enemies through walls." -
torik
senior tag
Na ez egy jó kari lesz, és mennyien fogják gyűlölni
simán a legbosszantóbb karakter ha csak úgy lekapcsol egy ultit.Továbbá ennyi volt a Sombra biztos nem egy karakter lesz téma

-
TBT
Topikgazda
Új játékmódok:

-
leviske
veterán
Jól értettem, hogy az EMP gyakorlatilag lekapja Lúcio ultiját az enemyről?
Zarya-t akár még elég érdekes helyzetbe is hozhatja, de szvsz megint inkább a healer egyoldalúságot fogja indukálni azzal, hogy Zenyatta és Ana ennyire counterelve lesz vele. Az sem szimpatikus, hogy elvileg a turretek nem veszik észre. Azt hittem legalább emiatt lesz értelme Sym és Torb pickjének. Viszont így egyelőre egy újabb karakter, aki ellen be kell választani egy Winstont.
Arra amúgy van esély, hogy a két season közt játszható lesz? Jó lenne nem a S3 patchben megkapni újdonságként.

-
saen
veterán
Twitchen most a legnézetteb az OW World cup, lenyomta a HS vb-t is, ez azért nem semmi.
-
Adam_Shepard
addikt

-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Megvan az új main karakterem

Unitlost twitchen már játszik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ellenfél widowt is sikerült úgy leszedni, hogy rám vadászott
Tolnom kell még pár napot így, de szerintem összességében könnyebb így célozni.

) az nyer, aki hamarabb elkezdi lőni a másikat. Bastionnél eddig mindig az volt, hogy mindketten lecampeltünk a bázison és integettünk egymásnak, a Mei meccsek pedig végeláthatatlan befalazások.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem volt jó rendszer az hogy nem volt átmenet a véresen komoly ranked és a bohóckodás között, így mindenki megkapja amit szeretne.

TBT