- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Juleshu #7449 üzenetére
"De ez az egész valahogy nagyon debil. 7win-2loss-1draw... 1686... Anyukádhátsófertályát, Blizzard
."
Nem mindegy milyen szám van a neved mellett? A lényeg úgyis az, hogy jó meccseket játsz, az meg nem ettől függ. Egyébként meg a győzelmeket is relációban kell kezelni, sokkal többet ér ha megversz egy profi csapatot egyszer és utána 9-et buksz, mintha végigszólózod a világ legrosszabb csapatát 10x.
-
leviske
veterán
válasz
Juleshu #6240 üzenetére
Törölni karaktert a Blizzard szerintem nem fog a játékból. Az alap passzív heal meg szvsz rossz ötlet, mert azok a karakterek amik nem képesek selfheal-re azok nem véletlenül lettek így alakítva. És azért mondjuk mind a Lúcionak, mind a csapatnak meg kell dolgoznia, hogy állandó lehessen az az aoe heal vagy speed boost.
Ráadásul látszik, hogy Lúcio szereplése azért nőtt meg megint, mert a nerf elvitte nagyon mellőle Zenyatta-t (megint!). Amint jön egy karakter, ami valami módon növelni tudja általánosan az összes karakter által bevihető sebzést, valószínűleg visszább fog esni a jelenléte (megint).
Zarya esete dettó ugyanez. Nem az a baj a karakterrel, hogy op (elvégre nem az), hanem az, hogy nincs rá alternatíva. Az Ő helyzetére se az volna a megoldás, hogy törlik és minden karakter kap insta bubit.
-
mycso
veterán
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Nálam is így van az utolsó patch (season2) óta. És hiába írják itt a beállításokat, mert a mostani beállításokkal / konfiggal játszom a játék megjelenése (sőt béta teszt) óta, eddig lag nélkül, ám mostanában nekem is lagos. Sőt sokszor hálózati kapcsolat probléma miat is meg-meg áll a játék pár másodpercre, vagy nagyritkán ki is dob (fizikálisan, hálózati problémám sincs).
Én arra gondoltam, hogy esetleg drasztikusan megnőtt az utóbbi időben a játékosok száma, amit a battle/blizzard szerverei nem tudnak lekezelni. -
törölt tag
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Vsync off, beállításokat lejjebb veszed, főleg a teljesen feleslegeseket, 140-180fps között minden tökéletesen úgy történik (60Hz-es a monitorom amúgy), ahogy akarom, mindez egy 1500 Ft-os noname billentyűzettel és 2000 Ft-os Genius egérrel. Nálam semmi screen tearing nincs.
Némi utánaolvasás nézelődés után amúgy ezt találtam ideális grafikai beállításnak 1080p-ben:
Texture Q: High
Texture Filt. Quality: Epic:
Shadow: Medium
AA: High - SMAA medium
Model Detail: Ultra
Többi beállítás low. Local reflections on, ambient occlusion off. -
X Factor
addikt
válasz
Juleshu #6105 üzenetére
Olyan az egész, mintha egy tizedmásodperccel mindig később reagálná le a rendszer a tényleges fizikai egérmozgáshoz képest a dolgokat. É
Input Lag a jelenség neve. Monitor kisebb input laggal, freesync, gsync sokat javÍt.(bár nem tudom, mid van most) Vagy nézd meg vsync nelkul a mostani konfiggal, cserébe lehet h. lesz némi tearing.
-
törölt tag
válasz
Juleshu #4024 üzenetére
Nyertünk már Numbai vagy mi a neve úgy, hogy felment az erkélyre bastion és onnan osztotta a népet PTR rankeden támadáskor, én védtem Rein-el. De az nem komplett idiótákkal EU PUG-al ment
Brutális a különbség a kettő közt skillben. A mostani szóban forgó ütődött feküdt-borult és 5-en behúztuk az 1-0-at, mert a másik legalább olyan idétlen, félkretén vagy teljes kretén csapat volt. Lehet én vagyok a szerencsétlen. De ahogy nézem a streameket nem. Ilyen töketlenek indulnak. De szerencsére elég komoly szigorral oda fog vágni MM rendszer az ilyen 'tardoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest