- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
-
-
Shadowguard
senior tag
válasz
killer095 #5122 üzenetére
Hát én régebbi játéknál már jártam úgy, hogy ha nem volt bekapcsolva akkor kegyetlenül felpörgette a kártyát. Most így hirtelen a Last Remnant és valamelyik Magic rész, ami eszembe jut, de volt több is. Nem egészen értem mi az összefüggés, de neten keresgélve is ezt írták megoldásnak.
Talán a Witcher első részében is így viselkedett a kockajátékok alatt. -
törölt tag
válasz
killer095 #4783 üzenetére
Lehet, hogy őstehetség leszel/vagy
Én a nagy számok törvényéről beszélek. Nem veled kötekedek. Csak te indítottad el a fonalat.
Szerintem egy olyan 100 ranked játék alatt nincs olyan ember, aki ne járta volna meg a "poklot" és vissza. Kizárt, hogy mindig mellette lesz valakinek a szerencse. Mert vagy nem játszik és mindig teammel megy, de az más kategória és viszonylag alacsony(!) lejátszott ranked számmal jár. 6 embert össze szedni, de még kevesebbet is majdnem több idő, mint egy meccset letolni és 1-2 meccs után biztos valaki lelép, fáj a haja
. Itt is ugye kivétel ...
Közben a mellék tényezők is nehezítenek. Pl: Minél magasabban van valaki annál több a rage quitoló. Van hogy azért kilép, mert Hanzo-t pickeltek és az első push nem sikerül. Vagy a második kört végig kell játszani. A játékok lehozása sem fenékig tejfel, elég sokszor a mázlis OT dönt vagy a sudden death. Nem fókuszolják a healer-t és bambán lőnek, az meg elnyom egy Never Die-t. Elég pár ilyen sorozatot kifogni és utána már maga a team nem fogja hagyni hogy menj. stb. stb.
-
knoxhu
senior tag
válasz
killer095 #4764 üzenetére
Én is azért kérdeztem hogy hány meccset játszottál le eddig mert 15 ranked után teljesen irreleváns a helyzeted. Személy szerint nem állítom hogy rossz játékos vagy hiszem még sose játszottunk együtt, ez szimplán statisztika.
Amúgy tényleg jó lenne ha beraknák hogy placement meccsel mondjuk max 45ig kerülhetsz. Mint lolban is ez a limit Gold 5ig szól. -
Pocok256
veterán
válasz
killer095 #4764 üzenetére
Térjünk vissza erre 100+ ranked meccs lejátszása után addig ugyan fölös bármilyen következtetést is levonni
Mostanság már minden kezdőt rank 50+ fölé sorol aminek mi ténylegesen rank 50+ os userek isszuk meg a levét mert eszméletlen világtalanok ezért sem játszok hétvégén mert ilyenkor tolják sokan a placementet és kapjuk a zöldfülű main hanzo lvl 25 ös embereket
Persze lehetsz kivétel , de na
-
k-adi
nagyúr
válasz
killer095 #4760 üzenetére
Lényegében végigcsáklyáztad a meccset és még így is csak 34% pontosságod volt..
jöhetne már az új patch...
1 napja lett meg a 10placement meccsed, nem hiszem hogy olyan sok meccset lenyomtál volna már azóta rankedben
a ratinged pedig lehet azért ment fel, mert épp bemákoltál pár körön keresztül normálisabb csapatokat, de ez nem lesz mindig így...
_
na megvolt az első igazi bugom is... ráadásul pont egy szoros ranked meccs végén, a hős-választásnál kiakadt a játék, és nem engedett hőst választani, se a menüt behozni, semmire nem reagált és lespawnolt a kezdőre Mercyként
csak az afk-penalty miatt jutottam vissza főmenübe (nem akartam alt+f4 ezni rankeden) de szerencsére még vissza tudtam csatlakozni a lobbyba... és megmenti a csapatot dokiként
(nem tudom miért ilyen recés pedig ez full HD max. graf... a orránál lévő pötyi az "árnyék")
amúgy elég részletes a karaktermodell most így jobban megnézve
gj blizz
-
törölt tag
-
f3rdzs0
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest