- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
leviske #15636 üzenetére
Na tiéd az első értelmes válasz itt ebben a témában.
Ha tényleg igaz ez a kamu mmr reset (és nagyon annak tűnik nekem is) akkor elmehetnek a fenébe.
Ha más módba is bejön ez a RQ akkor számomra meghalt a játék.
A comp része már most kezd...... legalább 6+ percet kell várnom egy meccsre ha DPS-t választok (ami kb szintén 6perc alatt véget is ér), pedig most "csak gold" vagyok ami kb. a gauss közepe gondolom..el se merem képzelni mi lesz a helyzet magas szinten.. félórás várakozás?
-
debrecenikri
tag
válasz
leviske #14972 üzenetére
Brigitte-t nem nagyon sorolnám ide, ha nincs éppen teamfight, akkor elég kevés dolgot tud csinálni, nem tud olyat, mint a többi support, hogy akkor ő most felhealel egy egész teamet off-fight, mert az ütögetésen kívül csak a cd-s shiftje marad. Nem vagyok benne biztos, hogy pl egy bunker vagy egy erősebb deathball vagy control comp chokeholdnál ki tudna-e rakni egy zen szintű healt. Nagyon szituációfüggő.
-
brumi1024
veterán
válasz
leviske #10827 üzenetére
Tény, hogy nagy előny a flexibilisség, de azért lehet mászást rendezni soloban, egy karival is. Én az előző szezonban D.va-val bronzból platináig másztam, mindenféle komoly akadály nélkül, 1x óra játékidő alatt.
Más: mostanában valahogy kifogom játékindításkor azokat az intervallumokat, amikor egymás után 10-szer bedob ilyen utolsó 10 másodperces meccsekre. Egyrészt ennek semmi értelme, azon kívül, hogy rontja a user experience-t (azért 5-6 ilyen meccs után elmegy a kedvem a várakozástól, ha egy gyors meccsre ugrottam csak be), másrészt a játékosközösség nagy része képtelen veszíteni.
Komolyan kötelezővé kellene tenni gyerekkorban valami csapatsportot, mert röhej, hogy minden meccsre jut vagy egy csendesgyilkos (csendben vár, majd egy pillanatban lelép egy f.ck youval kezdődő monológ után), vagy egy már az elejétől fogva idegeskedő játékos. Ez egy játék, ezek az emberek mit csinálnak valós stresszhelyzetben?
-
M^xx
aktív tag
válasz
leviske #10780 üzenetére
A hétvége nagyon frankó volt 80% win átlag négy fővel teamspeakon. Jó lenne ha egy időben hat játékos is meglenne és akkor nem kellene attól tartani, hogy az a két ember vajon mit fog hozni és teszi-e a dolgát majd. Akinek van kedve vegyen fel és nyomjuk csapatban, nick: Thundermaxx#2464 teamspeak ip: ocg.hu 18+ felett vagyunk kb nyolc tag van rendszeresen, de egy időben átlag négyen szoktunk lenni, tank, support nagyon kéne még a csapatba. Majd el felejtettem 2000 körül vagyunk átlagban, de mivel egy hónapja játszunk és nagy részünknek ez az első szezonunk ez csak jobb lesz.
-
oxox
addikt
válasz
leviske #10767 üzenetére
nem kötelező mellé rein...tank kell de nem feltétlen rein...bár tank sem feltétlen, volt, hogy 4dmg1heal,1orisával hoztuk a compot
jó nem ez a megszokott, és én is szeretek magam mellett tudni egy másik tankot.más játékot hozott be mint rein vagy a többi, és nekem nagyon tetszik. dmg/tank hybrid. Tegnap quick playben volt 20k dmg blockom vele, mellette 19k dmg-el.(gibraltáron)
jó, hogy quick nem a komolyságáról hires, de nem is nagyon (legalábbis nekem) nem sikerül olyan értékeket elérni mint comp alatt (legyen szó akár healről, akár dmg-ről), márcsak a rövidsége miatt....tehát akkor mi van még benne (25-30k egy tankal, meg mellette 20-30k dmg block..azért annyi dmg-t megfogni rein-en kivül sem piskóta) -
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske #10467 üzenetére
Phara ellen viszont most már Lucio is tud lődözni. legalábbis a nagyobb projectile speed segíteni fog (eddig is el lehetett találni ha nagyon akartad), és Zen is buffot kap ellene
alapvetően a 10 méter miatt sokan nem örülnek, és az egy kicsit tényleg kicsi, még a nevetségesen magas wallride speed mellett is. inkább a gond szerintem az, hogy aki eddig sírt amiatt hogy Lucio unalmas, az eddig se tudott wallrideolni, szóval ez az egész csak egy nagy nerf nekik
valószínűleg még a wallride speedet lejjebb szedik, növelik a 10 métert és/vagy adnak még neki nagyobb speedboostot, mert ez egy kicsit fura állapot
ezzel csak azt érték el, hogy aki agresszívan játszott vele, az még jobb lett, viszont a defensive játékot kiherélték (hogy magasan vagy valahol a falon és informálsz mindenkit hogy hol vannak az ellenfelek)
-
brumi1024
veterán
válasz
leviske #8876 üzenetére
Jelen! Egy húzott Lightning 980Ti (órajelek megtalálhatóak a PH-s 3Dmark toplistában
), a látványra "felesleges" beállítások levéve többi amúgy epic és 1440p-n van viszonylag stabil 160 fps-em. Viszonylag, mert pár pálya bizonyos részein picit leesik, de ott is 140 felett van a minimumom. De ha gondolod csinálhatok pár tesztet.
Miért pont ezek a kártyák amúgy? Erőben azért elég nagy ugrások vannak köztük.
(#8877) saen: Ohh ez már a sokadik ilyen, kicsit lekésett a buliból. Kephrii is csinált ilyesmit Widow-val (azt múltkor linkeltem), de ő ugye a placementek után Masterba került, ZzyzX csinált ilyet kizárólag supporttal (és főleg nem carry típusokkal), ster pedig vegyessalátával, 6 óra alatt.
-
MK VII
veterán
válasz
leviske #8272 üzenetére
16.10.3-as van fent. Ez nincs két hónapos driver szerintem.
Máskülönben pont azért használom, ezt a viszonylag picit régebbit, mert az újakkal laggjaim voltak és kevesebb fps-em.. Szóval pont az új driverekkel szarabb nekem a játék.
Meg különben sem tudnám feltenni a legújabbakat, mert unlockolt a kártyám... Szöszmötöléssel rá lehetne venni, hogy az új drivereket is fel tudjam hozzá tenni, de nincs hangulatom szarakodni vele.Szerk.:
Nekiállok ma, valahogy felvarázsolom az új drivert. -
Sirandrish
legenda
válasz
leviske #8196 üzenetére
Én régebben direkt nem néztem vidiket róla mert nem volt hozzá gépem, aztán meg valahogy kimaradtak. Viszont most hogy így mondjátok megnézném őket...tudod linkelni?
Illetve ezek a karakterbemutatók lesznek? Mert régebben volt olyan is mindegyik kariról..nah azt sem láttam -
oxox
addikt
válasz
leviske #8193 üzenetére
tracer lány????
hozzáteszem, én sokáig kisfiúnak néztem, játszani nem játszok vele, és csak fel-fel tünt előtem...aztán mikor megkampóztam (nem rosszra gondolni
), RHoggal azidőtájt jöttem rá, hogy lehet, hogy mégsem, vagy mégis, vagy...
amúgy ezért pickelni nem pikkelni elég gyerekes....főleg, hogy az nem zavarja az illetőt, hogy halomra lő mellette 6családnyi "embert"
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
leviske #8044 üzenetére
Pont ez a baj a teleporttal, hogy nem ér semmit ha az ellenség betámad ultikkal és a csapatból hárman maradnak életben. Mire a három halott hős visszatér, addigra nagy valószínűséggel leölik a maradék hármat, tehát elodázódik a dolog egészen addig, amíg meg nem találják a teleportot (megfogják, látják honnan jönnek kifele a hősök) vagy elfogy a charge.
Sym-mel eddig kétszer véletlen a teleportot raktam le, nem is bírtuk tartani a pontot sokáig. Shield-del meg elég sokszor nem tudják bevenni, roadhog hook+shot is túlélhetővé válik.
D.va-nak kell megkeresnie egyébként ezeket, elég gyorsan le tudja rombolni, még ha bele is hal, sym-mel azért elég könnyen le lehet szegényt rendezni soloba.
-
MK VII
veterán
válasz
leviske #8007 üzenetére
Na már mindegy is... Elhalálozott valami a gépben. Már be sem kapcsol... Ventik sem pörögnek fel. Semmi életjel.
Fasza. Örülök neki. Most, hogy végre elkezdtem tényleg játszani vele, meg itt a karácsonyi event is, behal a gép... Ráadásul a karácsonyi unalmas napok is a nyakunkon... -
MK VII
veterán
válasz
leviske #8005 üzenetére
Na.. Azóta már a hetedik játékelhagyásom volt kifagyás miatt..
Egyenlőre nem látok sehol semmit, hogy büntetést kaptam volna..Az a baj, hogy alapon a procim lepkefinggal egyenlő. A VGA-t sem úgy hajtja ahogy kéne. Akadozok játékban... Tuningolva meg most valamiért kifagy.. Pedig le volt tesztelve nekem.. Már egy éve használom 4,5ghz-en, ha játszok és soha semmi baj nem volt.. Visszavettem 4,4-re. ott is kifagy...
Valami van a géppel...Viszont akkor addig játszani sem tudok amíg megoldás nincs rá...
-
Sirandrish
legenda
válasz
leviske #7985 üzenetére
Nem veszem komolyan én se, de amikor nem hogy nem visszük be a kocsit, de még csak el sem lopjuk, majd a meccs vége felé már a kezdőn vadásznak le minket csak azért mert van egy ugribugri genjink, egy camper de mókás widowunk, még a támadó törpe aki egy olyan kanyart véd ahol az ellenfél még sem fordul....nh azon mit élvezzek?
-
Telda
addikt
válasz
leviske #7985 üzenetére
Attól hogy nem veszem komolyan még nem szoktam élvezni.
Ilyenkor megkérdezem magamtól, hogy miért is öltem bele megint 3 órát, mikor csak azt a funkcióját nem tölti be a játék, amire hivatott lenne, hogy lekössön és szórakoztasson. Ilyenkor letolok pár botos meccset és kilépek. -
oxox
addikt
válasz
leviske #7963 üzenetére
speeeeeeeeeeeedbooooooooooost....legyen tánc, meg zsani a szökőkútnál
elméletem szerint Lucio, és mercy a main healer a játékban (Ana-val még meg lehet oldani...én béna vagyok egy egész csapathoz, talán 2x sikerült, mercyvel még bénább
), és Lucio még trükközhet is (kicsit unom már, de vannak pályák ahol must healer-nek érzem)
maeste10után leszel Levi?
-
MK VII
veterán
válasz
leviske #7941 üzenetére
Én azt tudom, hogy rengeteg, de sajnos tényleg így van és nem jövök rá miért.. Tegnap bruminak is mondtam már, hogy rohadt lassan fejlődök.. GEgy meccs után ilyen max két-három csíkot megy feljebb az xp-m.
Gyakorlatilag 3 nap alatt fejlődtem 5 szintet. Pedig most tényleg játszottam vele...Megtaláltam az új játékmódokat. Köszi. Majd, ha lehiggadtam a sorozatos vesztes meccsek után lehet benézek..
-
MK VII
veterán
válasz
leviske #7937 üzenetére
Csak groupban játszok.. 4-5-ös csoportokban. Innen topikból meg amúgy haverokkal. Mégis egy szint nekem kb 2-3 óra.. Sőt.. Ma 3 óra alatt fél szintet ment feljebb az xp csík.. Szóval nem tudom mi van..
Mondjuk sejtem... A szarabnál is szarabbul játszok..Comp-ba nem tudok menni, mert még csak 21-es szintű vagyok..
(#7939) brumi1024
Melyik a két új mód? -
saen
veterán
válasz
leviske #7692 üzenetére
Mi most folyamatosan szívunk tegnap este óta. Nem tudom mi történt, de a trollok előbujtak. Tegnap délután még minden szép és jó volt, erre estétől tömény hülyékkel rak össze, folyamatos zuhanás. Azóta a duo-queue sem megoldás, egyszerűen nem elég. Veszekednek, nem ismerik az aktuális metát, hülyeségeket választanak. Tegnap pl kétszer kiröhögtek amikor azt mondtam, hogy a 3 tank az meta. Beválasztottam védekezésre Reint a D'va + Roadhog mellé és innentől én voltam a troll. Folyamatosan ez megy, remélem eltűnnek ezek az idióták.
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske #7566 üzenetére
viszont az S2 eredmények most már nem igazán érvényesek. lehet hogy valaki platina volt előző évadban, és most csak gold (amire van esély hiszen mindenkit lentebb toltak). szerintem mivel a linkkel mindneki tud editelni, nyugodtan odaírhatja mindenki magának a rankját, és updatelheti ha már nagyon más
esetleg még odarakhatunk egy masteroverwatch linket mindenki mellé, és akit érdekel, stalkolhatja a friss rankjukat az embereknek
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske #7555 üzenetére
igen, emlékeztem, h valaki említette, de akkor még nem értettem.
szerintem nem 7 játék, hanem amíg el nem éred a season high-t. legalábbis én 7 játék felett is kaptam bőven 40+ rankot, bár a season high felett 30+on voltam (valszeg winstreak?), és mostanában állt be olyan 20-30 köré.
ezalapján én azt mondom, hogy season high, és valószínűleg van idő korlát is (legalábbis van értelme, hogy csak mondjuk egy két napod van kihasználni ezt, és mondjuk ha a placement után elmész két hétre, akkor már ez nem fog élni. vagy x számú játék, de tuti több mint 7a másik témához: elméletileg nézi a hero átlagokat, de azzal is csak a gondok voltak eddig, főleg a healerekkel. mert ugye rosszul teljesítő teamben kevesebb healt tudsz osztani, de lehet hogy az sokkal fontosabb mint egy rossz teamben egy healer aki a háttérben álldogál és nem sok mindent csinál
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
leviske #7543 üzenetére
Nem véletlen mondogatom ezt a politikai korrektséget, sajna ezek mögött tényleg az van, hogy "ne érezze magát szarul" az a játékos aki akkor se tud lelőni ha állsz egyhelyben. Mint mondtam ez nagyon sok játékban van, szóval most ne csak Overwatch berkein belül gondolkozz ezzel kapcsolatban (gondolok most itt a "jó szarul céloz de lehet jó healer" jellegű érvelésre).
De egyébként ha gondolod, itt egy google keresés forced 50 win rate szóra, nagyon sok játékban nagyon sokat anyáznak emiatt.
(meg persze sokan tagadják is, de a korábban említett "szart se csinálok mégis nyertünk", meg "jobb vagyok egyedül mint a fél ellenséges csapat együttvéve" esetek igencsak a létezését támasztják alá)
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
leviske #7537 üzenetére
Elméletben igazad van, gyakorlatban viszont több faktor miatt (amit én is írtam, meg amit most te is írtál) rohadtul nem számolható pöccre pontos MMR, ezért kellenek a "PC szubrutinok". Konkrét játéktól függetlenül rendszeresen megtörténik velem, hogy jobban tolom mint az ellenséges csapatban az első kettő együtt, mégis veszítünk, illetve olyan is van hogy csak keringek a pályán mint gólyaf*s a levegőben, mégis nyerünk... Na az ilyen esetekben látszik nagyon a "mesterséges ötvenszázalékosítás"
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske #7533 üzenetére
igen, úgy értettem, hogy az új MMR distribution milyen lesz, az fog kiderülni meg ahhoz kell még kicsit játszanom.
egyetértek a blizzel, hogy goldnak kellett volna az átlagosnak lenni, mert így kb mindenki platina volt, és az lett az átlag és az átlag feletti egyben. ugye platina alja top 50% volt a teteje meg top 10%, szóval elég sokan voltak ott. most ugyanez a top 50től 10ig nem 500 hanem olyan 800 rankon oszlik el, ami sokat javít az élményen eddig
a placementek úgy ahogy van rosszak. fognak egy olyan évad eredményt ami alapból bevallottan rossz, és az alapján beosztják az embereket.
-
xenom0rph
őstag
válasz
leviske #7496 üzenetére
Nem játszottam túl sokat ez igaz.
A legnagyobb probléma az, hogy pickelhetek én DPS-t, de ha mellettem még 3-an (vagy 4-en,5-en!!) így tesznek, akkor cseszhetem az egészet. 1v6-ot nem fogok tudni mindig lehozni, pedig arra lenne szükség. Ezért inkább úgy vagyok hogy mindig én választok utoljára. Itt lent silverben az a felállás hogy van legalább 3-4 dps (dx) mert mér' ne, defendnél ez felettébb jó felállás, ilyenkor jövök egy Zenyattaval, és próbálom életben tartani ezeket a barmokat, közben meg azért kéne dmg is. Supporttal ugyebár megtapasztalta Mindenki S2-ben, hogy nem lehet haladni, pedig ma 3-ból kettő rankeden vele hoztam potm-et. Majd 3 hónap múlva nekifutok megint. -
leviske
veterán
válasz
leviske #7384 üzenetére
Közben rossz twitter oldalt néztem.
We are still investigating the connection issues and will have more information in the next hour.
-
Balion
senior tag
válasz
leviske #7284 üzenetére
1060-as kártyával más is emlegetett ilyet még béta idején.
-
saen
veterán
válasz
leviske #7178 üzenetére
Gondoltam, te vagy a nagy Symmetra main
Ezek alapján sokkal jobb lesz, mint eddig, mostmár jó eséllyel érdemes lesz játszani. Szegény jelenleg simán viszi a leggyengébb karakter címet.D'Va meg szerintem nagyon jó most, én is tolom rendesen, egyedül a Zarya kemény, más countert nem nagyon éreztem eddig.
-
Edem05
őstag
válasz
leviske #6991 üzenetére
Én Gabberrel megyek, mondjuk ha beférünk akkor mehetnénk együtt 4-en, már leszedtem és megcsináltam a tutorialt. Viszi az IGP
Fura egy cucc ez a MOBA, nem tetszik az irányítása a karaktereknek. Mindegy azt a 15 meccset AI ellen gyorsan lenyomjuk azt törlöm is le a francba.
-
saen
veterán
válasz
leviske #6915 üzenetére
Pont erről szól a video, van amikor az egyik jobb, van amikor a másik. Nem lehet kijelenteni egyiket sem jobbnak ha a csapatot nem ismerjük.
Tegnap toltam két comp meccset, mindkettőt Zaryával. Vicces volt, hogy amelyikben kifejezetten jól ment a játék azt buktuk el, amiben viszont semmi extrát nem csináltam azt meg simán nyertük
A bukott meccsen (Route 66) az első két checkpointon hosszabbításban toltam át a kocsit kb egyedül. A másodiknál még a csapatom is meglepődött, hogy sikerült, gravitonnal toltam egy team wipe-ot. Utolsó ponton is próbálkoztam, de nem volt elég, pedig rekord hosszabbítás volt. Szerintem néhány csapattárs többször is meghalt és visszajött mire engem is ki tudtak iktatni, utána rögtön buktuk is a meccset. Persze ellenfél csapatban volt három platinum és 3 gold, nálunk 6 gold... Második meccsen szerintem bármit csinálok nyerünk, igazi balfék ellenfél volt, alig tudtam 20-25% között tartani az energy-t, sose találtak el
Ma csak QP ment, viszont nyitottam dupla legendet. Pénz + gonosz Symetra. Érdekes, hogy Sym a legkevésbé játszott karakterem, már 3 különböző legendet nyitottam hozzá.... -
törölt tag
válasz
leviske #6832 üzenetére
Az 1 méter baromság, elég bármelyik videót megnézni róla. Mégis mi értelme lenne, ha hacket távolabbról tudsz 1 emberre tolni (mert hát 1 méteren belül nem sokszor kapnál el többet)? Hiányzik mellőle egy szám nagy valószínűséggel. Szóval ez esetben hitelesebbnek tűnik a reddit, vagy akár a két szemed, amivel a videókat nézed, jah.
Ha ez 0:38-nál 1 méter, akkor az Overwatch valószínűleg a liliputiak világában játszódik, ahol mindenki 10 cm magas.
SombraItt is elég az ultinál Mccree és Sombra között megnézni a távolságot. Pontosan 1 méternek tűnik.
Sombra EMP"Amúgy honnan jött, hogy nem zúznak porrá Reinhardt ulti után? Nem mindenféle ulit tesz semmissé. Ha már fekszel Reinhardt lazán lepüföl, ha vannak képességei, ha nem. "
Ha nem sikerül értelmezni azt, amit írok, akkor már nem velem vitatkozol, hanem azzal, amit éppen helyette odaképzelsz.
Pár támpont:
1."Az amp it up és az ulti miatt" - Kiről beszélhetek itt? Segítség: Brazil és görkorizik.
2. Felsorolás, hogy mi ellen védenek brazil barátunk képességei. (például mialatt fekszel a földön Reinhardt ultija után, így nehezebben ver laposra)
3. "Ez tűnik el." Mi tűnik el? Az ulti és a heal boost. Mi miatt tűnik el? Sombra ultija miatt. Így az előbbiekben felsorolt ultik hatékonysága megnő, mivel Lúcio már nem védi ellenük a társait.Bár mindegy, mert a hsz-eidre ígérem nem reagálok mostantól, csak fölöslegesen fárasztom magam és jobb a béke.
-
törölt tag
válasz
leviske #6825 üzenetére
"Akinek 150-200health-es karival nem számít az az aoe 10-12,5heal, az nem is érdemli meg, hogy kapjon egyáltalán. " Ahol egy teamfightban pikk-pakk osztják a több száz dmg-et és kapod az ultikat az arcodba, ott biztosan ez ment meg. 1200 SR környékén, ahol senki nem találja el a másikat, lehet hogy számít, de már közepes szinten is édeskevés. Nem kell hozzá überkomplexitású taktika, elég, hogy az amp it up és az ulti miatt több idő kell a Mccree ultinak, nem öl meg a Tracer ulti, Genji ulti, Reaper ulti, nem zúznak porrá a földön a Reinhardt ulti után, és sorolhatnám, kb. minden, amin a passzív heal semmit sem segít. Ez tűnik el. De mindegy, szerintem tök egyértelműen kiiktatja Lúciót.
"nem tudom, hogy figyelembe veszitek-e az EMP várható hatósugarát, ami értelemszerűen nem lesz akkora mint mondjuk egy Blizzard"
Érdemes lenne megnézned először a videót, de linkelek is hozzá, mert ez hihetetlenül vicces, hogy pont így írtad. Értelemszerűen.
Sombra képességek
Kiemelném azért:
"Ult
Requires line of sight
About Mei ult AoE
Literally her hack ability but in an AoE" -
törölt tag
válasz
leviske #6816 üzenetére
"Az amp it up nem annyira lényeges, mert attól még az aoe heal/speed megy. "
Lol? Lúcio az ultijával és az amp it uppal képes megmenteni a társait, nem a 12,5hp/sec-es aoe healjével (amit ha jól tudom, ráadásul csökkentenek a következő patchben, és a hack hatására valószínűleg nem tud váltani a speed/heal között). Vegyél egy teamfightot, ahol ez mindkettő ki van kapcsolva, és van egy brazil görkorisotok, aki nem csinál sz*rt sem.
Mercy teljesen más, mint Lúcio, ugyanis neki túl kell élnie a teamfightot (vagy elpörögni egyből és visszamenni a fight helyére) ahhoz, hogy tudja használni az ultiját, nem tudja ellőni a teamfight elején, mint Lució, boostolva ezzel mindenkit. Ezért nem hard counterel senkit. Ha önmagát is fel tudná éleszteni, az már más lenne.
Szóval az ultiját nem tudod megakadályozni Sombrával, feltéve, hogy Mercy életben marad. Ez azért elég nagy kitétel a papír leányzónak, akit a jobb dps-ek egyből kiiktatnak. Lució viszont ellövi az ultiját a nagy teamfightok elején, és ezzel semmit nem lehetett tenni, ha nagy gond volt, amp it upot tolt vagy ultit. Szóval leszedi az ultit görkoris barátunkról, aki ezután kétségbeesésében még amp it uppal sem tudja healelni a társait, ergo a hatékonysága a nullával egyenlő. És az, hogy Sombrának ehhez "el kell lőnie az ultit", ja, ez így van, de azért azt se felejtsük el, hogy kikapcsol mindenkit mellé (jó eséllyel leszedi Zarya pajzsokat, Rein pajzsot stb., kikapcsol egy csomó hasznos képességet), nem csak Lúcio ultiját, szóval nem túl nagy érvágás.
Amúgy meg vegyünk pl. egy Meit: nincs icewall, nincs cryofreeze, mivel védi meg magát, mert a mozgékonyságával tuti nem. -
törölt tag
válasz
leviske #6813 üzenetére
Luciónak is kiesik minden, ulti, amp it up, ha az ultit ellőtte a társakra egy kritikus harcban, akkor azt leszedi. Hasznos tud lenni ezek nélkül arra a néhány másodpercre. Görkorizni azért tud még.
Egyébként jól csinálja a Blizzard, "Luciót és Zaryát pickeltek minden game-ben? Adunk nekik egy kis nerfet, meg bedobjuk mellé ezt a kis mexikói lányt, aztán gondoljátok át még egyszer." -
törölt tag
válasz
leviske #6808 üzenetére
"Zarya-t akár még elég érdekes helyzetbe is hozhatja, de szvsz megint inkább a healer egyoldalúságot fogja indukálni azzal, hogy Zenyatta és Ana ennyire counterelve lesz vele." Counterelve lesz itt mindenki.
Ez a videó demonstrálja többek között a luciós dolgot is:
[link]
Ráadásul a gépfegyvere sem tűnik gyengének a képességei mellé... OW Wikin amúgy egy ilyen passzívat is írnak hozzá, ez is szép:
"Sombra detects critically injured enemies through walls." -
Pocok256
veterán
válasz
leviske #6764 üzenetére
Hát ilyen ez 4k fölött csak dps van minden csapatban XD Mert hát csak dps el lehet 4k fölé jutni ergo akkor 4k fölött sőt top 500 ban már csak 6 dps vs 6 dps van
Most komolyan neked nem esik le mennyire hülyeséget állítasz ?
(#6766) kwzatz Ez rohadtul így van van egy két 2k körüli ismerősöm és mikor úgymond becsatlakozok egy qm meccsben amibe játszik olyan szintű csukott szemes hentelést végzek, hogy magam szégyellem pedig alig van 1k mmr különbség közte és köztem. Magasabb szinten 4k vs 3k pedig még nagyobb különbség van.
-
saen
veterán
válasz
leviske #6756 üzenetére
Nem nézek én le senkit, arany ligában vagyok és magamra is érvényesnek érzem ezt, nem vagyok elég jó a platinum/diamond szintekhez. Cserébe viszont találkoztam már jópár emberrel akik szidnak mindenkit, de semmivel nem játszanak jobban a szintjüknél.
Természetesen vannak gondok a rendszerrel is, ezt nem vitatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest