- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Lokids #13144 üzenetére
Igaz is meg nem is. Engem pl lentebb rakott 100-al, ami nem gond, hiszen hoztam a szintemet viszont 8 lose és 2 winnel zártam (vagy 3-al? Nem tudom pontosan.). Szerintem valóban oda rak ahova kell. Az az majdnem. 8 lose-ból 6-ba kb teljesen inkompetens retardáltakkal rakott össze, még csak közünk sem lett volna a nyeréshez. 2 meccs szoros volt. Ha jól működne a rendszer, kb így kéne ennek mennie mindig, persze beleszámítva a játékos adott hangulatát, hiszen hiába van egy adott szinten, teljesíthet rosszabban egy-egy meccsen ill jobban is. Ezt soha nem lehet kiszámítani. De azt kizártnak tartom, hogy a 6 db meccsen kapott játékosok mind rossz passzban voltak. Lehetetlen. Egyszerűen nem voltak nyitottak semmilyen váltásra a nyerés érdekében. DPS main vagyok. Sose esett nehezemre a csapat érdekében supportot vagy tankot hozni. Ezekben az esetekben sem. De nem tudom hova rakni azt, amikor a Zennyata mondja, hogy kéne még egy "HEAL PLS", mondom persze hozom a mercyt. Erre leváltja Genjire. Normális??? Jó lenne látni, hogy nem a játékkal van gond, hanem az emberekkel sajnos.
-
HoyHoy2
tag
válasz
Lokids #13144 üzenetére
igen, pontosan, azaz nem teljesen, de volt a season előtti bemutatóvideóban, hogy megszüntetik, azt hogy lejjebb raknak mint a megítélt skilled, merthogy sokakat bosszantott és nem azt érték el vele amit akartak, így oda raknak ahova tényleg kellene kerülnöd (elméletileg
)
-
oxox
addikt
válasz
Lokids #13103 üzenetére
igen de ez más karakterre is elmondható...
mei az egyik legszopatosabb karakter...nem is vagyok vele valami spiiiiiler (kevés sebzést tudok vele kiosztani)...bár múlt hét pénteken két pálinka +3 sör után nagyon ment vele...de tényleg
brumi1024 hát ha jól célzol akkor persze... sajna be kell látnom, hogy a célzáshoz szükségem lenne egy asztalra, egy monitorra,, és egy székre...meghal a pontosságom a kényelem oltárán
-
oxox
addikt
válasz
Lokids #13100 üzenetére
ha tudod hol vannak a healpackok, ill. jó fülesed van (nem lep meg senki) nem kell selfheal...én junkal nyertem minden gond nélkül (másodiknak 14 killje volt).
soldiernek jó, de mei-nek kevés a dmg, reapernek meg a heal nemsok...amit láttam nagyon op volt, egyik körben bastion ráült a zölld pattogó izére, és onnan apritott....persze ehhez kellett a sok birka is, ill. egész ügyes volt pattogás közben
-
torik
senior tag
válasz
Lokids #13021 üzenetére
Az a Zen bizony akkor nem volt benne a hatósugárban
amúgy ez is durva Sombrával hogy gyakorlatilag az összes többi hős ultiját ismerni kell hozzá.
Nem bánnám ha csinálnának vele valamit hogy halandók szintjén is használható hős legyen. Hallottam hogy Dél-Koreában előszerettem hozzák és használják egyszerre offense és support szerepre, de az Dél-Korea, az nem számít
Seagull és barátai dettó..de ha egy ilyesmit meglépnek akkor gondolom nagyon felborulna a rend és magasabb szinteken op lenne.
-
torik
senior tag
válasz
Lokids #13000 üzenetére
Sombra nálam annyiból áll hogy lecsapom a bíkönt egy lehetőleg biztos helyre, beszaladok látatlanba, hack pakkra vagy ellenre, lövöm kicsit őket hátba míg rám fordulnak, majd teleport vissza és kezdem elölről
ölni nem nagyon tudok vele úgy hogy most rámegyek valakire és leszedem mert többnyire abból rosszul jövök ki, de nagyon jól le lehet kapni azokat akiket már lesebeztek
Nem egyszer követtem valakit alacsony hp-n, ment volna felvenni a csomagot de hekkelve volt és nem ment neki, én meg szépen leszedtem mert láttam falon keresztül
kedvencem amikor elkezdenek szambázni valami tereptárgy mögött hogy majd jól összezavarnak csak elfelejtik hogy látom őket, vagy amikor elmenekül egy másik csomagra de látom merre megy és elé vágok
Máskor meg nem ér semmit, mintha ott se lennékEMP meg lutri, nem lehet előre tudni hogy mit akar csinálni az ellen, az esély szinte mindig megvan arra hogy elpazaroltál egy ultit, sose tudni biztosra, ha meg mégis jól sikerült ellőni, sokan benne voltak, csapatod meg ott van közvetlen közel és nem használják ki a dolgot akkor megint csak annyit ért az egész mint sz@rnak a pofon.
Sombra sajnos nem csak csapat de nagyon helyzetfüggő is a magunkfajta halandók szintjén.
-
Flynth
tag
válasz
Lokids #12752 üzenetére
Nem tudom, miota nem elkuldom a 'csaba a Hanzo maint, azota kb 99%-al kevesebb a toxic comp.
Ellenben amikor 4 / 5 golddal veszitesz (itt nem az 1 kill , 100 dmg throwra gondolok) akkor te kevesebb SR-t veszitesz, mint amennyit a kovetkezo meccsen kapni fogsz.
volt olyan 16 w / 1d / 16l sessionom, ahol 100 SR pluszban jottem ki, pedig a drawnak hala, meg az 50% win rate sem volt meg.
Mellesleg, ha valaki nagyon bunko, tudod muteolni, igy tudsz a jatekra fokuszalni.
-
7
addikt
válasz
Lokids #12622 üzenetére
Azért írtam a tanácsokat, mert amikor elkezdtem kifejezetten pozitívan kommunikálni a csapatommal, és hasznos információkat megosztani velük, érezhetően eredményesebbek lettek a játékaim, és akkor kezdtem el érdemben felfele mászni rankban.
Rajtad áll, hogy megfogadod-e őket.
-
7
addikt
válasz
Lokids #12617 üzenetére
Pár kéretlen észrevétel:
- Látom, hogy tudsz angolul. Hallom, hogy van mikrofonod. Használd! Nem kell sokat beszélni, elég csak szólni a fontosabb dolgokról (pl.: "Reaper above payload, has ultimate" "Mercy hiding in the bottom tunnel" "Soldier behind our back killing our support")
- Ne szidd a csapattársaidat, főleg ne nyilvánosan. Demotiválod vele a saját csapatodat, és nagyobb eséllyel bukjátok el a meccset.
- Köszönd meg, ha valaki segít neked, vagy jól csinálja a dolgát. A pozitív megerősítés több eredményt hoz, mint az anyázás. -
7
addikt
válasz
Lokids #12526 üzenetére
"elvileg röhögve bírnia kéne."
Nem tudom, hogy ezt honnan veszed, de téves. A legtöbb nagy streamernek ennél sokkal erősebb konfigurációja van, mégis külön gépet használnak 1080p@60fps felvételre és streamre, hogy akadozásmentes legyen mind a stream, mind a játék. Sőt, ha visszaemlékszel 2 hónappal ezelőttre, a Ryzen 7-nek pont az volt az egyik érdekessége, hogy a sok maggal (8 mag, 16 szál) már egészen jól lehet külön gép nélkül videót készíteni.
Az, hogy jelenleg ez a 2 érdemi alternatíva van a piacon, remekül illusztrálja, hogy mennyire nem triviális normális minőségű 1080p-s felvételt csinálni.Amúgy OBS-ben NVENC-et használj, ha már GTX 1060-nal játszol. Grafikai beállításokat vedd le minimumra, nézd meg, úgy akad-e (valószínűleg fog, csak kevésbé). Ha továbbra is akad, akkor kénytelen leszel 720p-vel szöszölni.
-
MK VII
veterán
válasz
Lokids #12526 üzenetére
Windows 10 alatt alt+win+r gombkombinációval csinál felvételt. Legalábbis nekem ilyen. Ha AMD, ha NV kártya van bent, megcsinálja. Korábban linkeltem videókat. De hisz láttad gondolom. Olyan minőségben csinálja. 10 perc 1GB kb.
Szerk.
Ja most ertem meg, higy fullhd kell. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Lokids #12517 üzenetére
Erre +1. Valahogy nem tudok rein-nel érdemileg hozzátenni a csapathoz, leggyengébb karakterem. Majmozni nem szeretek, Zaryánál is ugyanaz van amit írsz, nehéz az energyt magas szinten tartani, meg kell a jó heal, mert ha meghalsz, kezdheted előlről.
Meg arra is, hogy a pajzs buzis.
-
MK VII
veterán
válasz
Lokids #12517 üzenetére
"A Pajzs Buzis"
Akkor ne csodálkozz, ha hamarabb halsz mint egy 200hp-s karakterrel. Böszme nagy, a világ másik végéről is ki lehet szedni, ha nem használsz pajzsot.. Meg eleve ugye a csapatodat kell védelmezned vele és jó időben kitörni aztán visszahúzódni...
Nekem az egyik kedvenc karakterem Rein... Végig lehet menni a pályán vele anélkül, hogy meghalnál, ha a csapatod odafigyel rád.. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Lokids #12514 üzenetére
Szerintem Zarya azok közé a herok közé tartozik, amiknek a legmagasabb a tanulási görbéje. Különösen igaz ez a tankok között, egy kezdő vele lesz a legkevésbé teljesítőképes. Még Winston is egyszerűbb, ha ellenfélhez beugrálás helyett a saját supportjaidat véded Tracer/Genj/stb. flankelgetésétől.
Az ellenpélda Reinhardt, akivel már viszonylag kevés tapasztalattal is lehet hozni a kötelezőt (20k+ damage blocked). -
sirszevenap
addikt
válasz
Lokids #12514 üzenetére
Van 2 féle pajzsa, 2 féle lövés mód meg az ultija. Ez nem sok.
Újfent nem kötekedni szeretnék, de nem sok karakter tud ennél többet felmutatni. Nem ettől lesz egy karakter nehéz avagy sem. Mondhatnám Tracert vagy Reapert. Hiába két skilljük van, nagyon kevés embert látok velük igazán jól / logikusan játszani. Az OW egy az egyben "Easy to learn hard to master" kategória. Mindennel el lehet játszogatni úgy, hogy szórakoztasson, de úgy, hogy magasabb szintet képviselj már nem. -
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Lokids #12498 üzenetére
Zarya+Winston (v. Reaper v. Tracer v. D.Va). A lényeg, hogy legyen egy olyan targeted, aki az ellenfél mögé bemegy, és rá rakod a barriert.
Az időzítés a lényeg, ne akkor rakd, amikor Winston ugrik, hanem amikor már ott van, ráfordulnak, és sebződni kezd. A saját barriert is akkor kell használni, amikor már sebződsz, és nem előre ellőni, amikor fedezékből elindulsz.Az a lényeg, hogy a teljes barriert lelőjék, és ne magától essen le, mert lejárt az idő. Így kb. fele energy-n is vagy, ha mindkét barriert ellőtted, akkor már közel maxon.
Vannak olyan hősök, aki ellen egyszerűbb tölteni, pl. Symmetra, Junkrat, de akár Pharah/Soldier rakéta is jó kis boost, ha sikerül elkapni.És igen, annyira nem egyszerű karakter, tankok közül ő bírja legkevésbé a sebzést, nincs armorja, a barrierje gyenge (többihez képest), és nincs selfhealje, vagy sebzést elnyelő/csökkentő képessége.
-
válasz
Lokids #12453 üzenetére
Nekem előző season-ben az volt a main karim 40+ órát toltam bele. Jó tud lenni, a gömb rakásra nagyon kell figyelni /heal és discord is/ illetve irdatlan dmg-t lehet vele kitolni. Volt már vele 40+ elimem illetve 21k dmg is, szal nagyon lehet vele tolni. Annyi baj van amit te is leírtál, hogy sokszor nem hoznak mellé healt, olyankor ha összetöröd magadat, akkor se fogod tudni életben tartani a csapatot Zennel.
"sajna dps-elés közben nem tudok jól healelni. (kb fele annyit szoktam, mint egy mercy/lucio)."
Itt annyira figyelj oda, hogy elsődlegesen healer vagy, tehát ne az legyen a prio, hogy dobálózol ezerrel, hanem, hogy rakd a disco-t meg a heal mindig akire kell /ha esetleg voice chat is van és bemondod, hogy kin van épp a disco, az a perfect/.
Ultimate-nél pedig arra figyelj, ha van akit tudsz counterelni, akkor szerintem az esetek nagy többségében érdemes megtartani arra az ultit, /genji, soldier stb/. Agyf@szt fognak kapni, ha elnyomod pl mikor a Genji is eltolja az ultiját, mivel senkit nem fog tudni lekabaszabolni..
Összességében jó karaktert választottál, szerintem simán tudsz vele carryzni is idővel, ha ügyes vagy.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Lokids #12200 üzenetére
Én tracerrel úgy vettem észre, hogy a legjobb counterem eddig a zen volt. Nem csak a healerek között, hanem úgy az összes közül. Rámrakja a discord orbot és onnantól pár random lövéssel hip hopp megvagyok. Nagyon idegesítő. Lucio is jó, tényleg nehéz kifingatnom a mozgása miatt, viszont cserébe ő se jelent semmilyen veszélyt rám nézve, ami nem biztos, hogy túl jó.
Összes hero-t nézve 2. counter a phara, 3. Mcree.
-
brumi1024
veterán
válasz
Lokids #12200 üzenetére
Vagy ha maradnál Mercy, akkor repülj. Nézz ki egy olyan csapattársat aki nem pont melletted áll, és repülj oda hozzá úgy, hogy közéd és a Tracer/Sombra közé kerüljön egy másik csapattársad. A Tracer/Sombra így előbb-utóbb bele fog lőni egy csapattársadba is, aki jó eséllyel ezt észre fogja venni és talán foglalkozni fog vele.
Vésztervként pedig ott van a pisztoly. Ha nem igazán jó a flankelő enemy aimje, akkor megpróbálkozhatsz az 1v1-gyel, de itt fontos, hogy:
- te kezdd el a dolgot (és légy emiatt határozott, sokszor látom, hogy a nem gyakorlott Mercyk inkább gyógyítanak nem tudomást véve az enemyről, majd az utolsó pillanatban kezdenek el lövöldözni, ez már bukott meccs)
- mindig legyél közel (Mercy viszonylag nagy fire rate-tel rendelkező projectile fegyvere plusz az, hogy Tracerrel blinkelés és sok nagy fordulás nem könnyű).Diamond és afölött már nem próbálkoznék az utóbbival, ott már azért tudnak lőni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Lokids #12166 üzenetére
Akkor úgy írom hogy 10 ből 2 es player vagy ha ez neki jobb komolyan ez nekem eszembe sem jutott
Noob nekem kezdőt jelent (mert azt is jelenti newbie) olyat aki még nincs teljesen tisztában a játék teljes mechanikájával vagy pedig nem képes egy kezdő szint felett teljesíteni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Lokids #12162 üzenetére
Hehe ez ismerős nekem aimom olyan borzasztó, hogy hihetetlen. Ezért nem szeretek se ana val se soldierrel meg egyéb aimos hősöket hozni mert kb 25-40% körül mozog ami eszméletlen rossz ezen a szinten.
Volt mikor a soldier 4 szer sírt healelért és én 4 szer mellé lőttem pedig tényleg ott állt előttem 10 méterre, emiatt csórit meg is öltékA legrosszabb az mikor rámerőszakolják, hoyg soldierezzek mert más nem akarja hozni és hát hiába jó nagyon a helyezkedésem ha a pharat nagy koncentráció árán tudom csak leszedni mert benga vagyok
(#12163) MK VII
Egyáltalán nem értem miért akarnék egy hazug képmutató világba lakni ? Igenis mondják meg hogy láma vagyok közben pedig mondják meg, hoyg tudok fejlődni ha tudok. Itt ahol dolgozok ha rossz kódot csinálok nem azt mondja a CTO, hogy jaj de szép lett de itt meg itt javíts rajta, hanem idejön és azt mondja hogy ez egy rakás sz*r szemétbe való és kitörli az 1 napi munkámat majd elmondja hogy kéne megoldanom. Így lehet a legjobban fejlődni ha az igazat mondják és nem pedig babusgatnak.Vagy visszatérve a példámra olimpiára sem azt fogják kiküldeni aki a legjobban akarja hanem aki a legjobb bizony ha én odamegyek, hoyg de én nagyon akarom azt fogják mondani hogy nulla vagy ide. Szép is lenne ha ez nem így lenne
De várjál már ha aranyat akasztanak a nyakába az elsőnek akkor téged most semmibe néztek nem ? A te logikád szerint miért becsmérelnek téged és tartanak noobnak miért nem te kapod az aranyat hisz te ugyanúgy akartad.
-
válasz
Lokids #12162 üzenetére
A csapattal sajna nem tudsz mit kezdeni, pár nappal ezelőtt 2:0-ról dobott el a csapatunk meccset 2 ember miatt. Mertek szólni a Rein-nek, hogy túl aggró, erre fogta és elváltott widow-ra. A mercy aki kritizálta bepörgött és Torb lett. Innentől 2:0ról szépen vesztettünk 2:3-ra. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Nyílván baromi idegesítő, mikor ilyenek miatt vesztesz. De azt is mondhatnám, hogy nálunk baromi sokszor van leaver, ellenfélnél ritkábban, persze tudom valahol a végtelenben ez majd kiegyenlítődik.. Ezekkel együtt kell élni vagy hagyni a játékot a fenébe (: /mondom ezt úgy, hogy előző szezonban 40+ óra supportot toltam, a mostaniban pedig support + tankot tervezek hozni, szal úgy gondolom a csapathoz idomulásban nálam sincs gond/
-
MK VII
veterán
válasz
Lokids #12049 üzenetére
Nekem még a ranked előttem van. Egyik nap csatlakoztam egy csapathoz Arcade-ban...
Aztán vége lett a meccsnek és utána nem indított semmit a a főkolompos... Picit kiugrottam a konyhába aztán mire beértem a Competitive elején találtam magam a csapattal... Még, jó, hogy nem is lett megbeszélve, hogy oda mennek baszki.. Természetesen buktuk is.. Szóval az első meccsem lose... Majd valamelyik nap megpróbálom lenyomni egyedül... Sajnos haverok akikkel néha játszok nem akarnak Compozni szóval magamra kell maradjak.
Nem tudom, de mostanában divat lett nem Competitive-ezni... Bárkit megkérdezek csak az elutasítást kapom... Szóval így nehéz is összeszedni egy csapatot.
Tényleg, ha már így "összejöttünk" felvehetnél.. MKVII#21708
De bent van az összefoglalóban is. -
MK VII
veterán
válasz
Lokids #12046 üzenetére
Különben meg, gondolom te sem egy összeszokott bandával tolod hanem szólóban random playerekkel..
Na akkor vannak ilyen szar winrate-ek.
Nagy skill, ha van egy csapatod akiknek minden rezzenését ismered és félszavakból is tudod ki mit fog csinálni...
Én mikor kezdtem, akkor Arrow segített meg Brumival játszottam, egy két meccset, de aztán lemorzsolódtam, mert nem fogott meg annyira a játék... Azóta nincs csapat akikkel tudnék játszani és ismeretlen emberek faszságaira kell hagyatkoznom... Szóval ez egy ilyen játék...
Szeretném, ha lennének haverok akikkel összejövünk aztán toljuk, akkor talán több kedvem is lenne hozzá..
Egy-két cimbi van akikkel manapság játszok, de összességében max. ketten, hárman vagyunk egy csapatban... Az meg a semmivel egyenlő kb...Szóval ne is várj, jobb winrate-et, ha egyedül játszol.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Lokids #11633 üzenetére
Én is C#-ozom. WPF ill Winfos Phone alkalmazásokkal foglalkozom, de a WP-t elfogjuk felejteni ahogy én ezt most látom. Xamarinra fogok ráállni (már elkezdtem). C#-ban írod a kódot és natív kódot generál ami fut iOS-en, Androidon és WP-n egyaránt. Minden platform a saját kinézetét veszi fel. Tehát ha bedobsz egy gombot a példa kedvéért akkor nem kell stílusoznod, hanem felveszi a platform sajátosságait, így másképpen fog kinézni androidon,ios-en és wp-n is. Jó dolog, bejön.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Lokids #11630 üzenetére
Mindig van értelme. Főleg, hogy otthon önszorgalomból is csinálhatod. Rakat turorial van a youtube-on is. Én az a baj, rohadt lusta vagyok tanulni, így ami rám ragadt egyetemen (külön sztori, még egyszer nem mennék az tuti), innen-onnan abból próbálok gazdálkodni. Aztán hirtelen azt veszed észre, hogy sok ragadt rád. (Nekem mondjuk szerencsém van, van egy jó mentorom)
Legalábbis én így voltam / vagyok vele. Nem követendő példa, sokkal magasabb szinten lehet ezt űzni mint ahol én jelenleg tartok, kicsit több szorgalommal. Most el van határozva, hogyha több időm lesz, a szükségestől többet akarok vele foglalkozni otthon. Bár ezzel meg az a baj, ha egész nap a kódot nézem/írom a munkahelyen, akkor nem nagyon van kedv otthon is azzal foglalkozni. De érzem, hogy "komolyodok" és sikerülni fog magamat rászánni.
Annyi, hogy most időhiányba vagyok.(a vicc, hogy szintén tanulás miatt, de hiába van köze a programozáshoz, mégsem az amivel előrébb léphetek. Tudod, az ilyen kötelező sallangok, fogalmak.)
(#11631) Pocok256: Huh, ezt írtam le én is kicsit hosszabban. Akkor nem csak én látom így.
És ja, ehhez kell a kitartás, mert lezsibbasztja az agyat keményen.
-
brumi1024
veterán
válasz
Lokids #11545 üzenetére
Junk nagyon szituációfüggő, és mindenki countere, akinek nem kell közel mennie hozzá. Egy jó pozícióban lévő McCree, S76, Widow, Hanzo(/akárki, aki legalább medium range) kényelmesen elintézi (Widowként én általában ingyenkillnek tartom). Ahol viszont szűk helyeket kell védeni (pl Hollywood első pont) ott nagyon jól jön a random spamelése, de csak akkor, ha van valaki, aki befejezi a killeket, különben csak felesleges healer ult gyártás, amit művel.
(#11539) k-adi: "Mikor bepickelnek ilyeneket, hogy Sombra, hanzo, junk, stb........." - Ha ezeket nem egyszerre pickelik akkor simán el lehet veszíteni egy meccset azon, hogy nekiestek a pickeknek. Jó kezekben mindegyik karakter működhet, főleg akkor, ha a comp épít rá. (Sombra -) Hanzo - Zarya ult kombója két-háromszor közepesen jókor ellőve simán végigtol egy payloadot, ha az ellenfél nem, vagy nem elég hamar reagál rá.
-
Hunner
senior tag
Az érterlmesebb lobby-kban egy Reinhardtra mindig focus fire megy, pontosan azért, hogy ne tudja megtolni a pajzzsal a pontot, a payloadot. Ne tudjon felépülni mögötte a csapat. Roadhogot nem szabad mccree widow ellen pickelni, baromi sok hp-t lerántanak rólad, te meg ha bukod a hook-ot, behozhatatlan hátrányban vagy. Zarya-t inkább DPS-kénk és buffer tankként kell játszani, sőt igazából magában nem is feltétlen ideális. 2. tanknak szoktam elvinni ha az enemy comp igényli.
-
-
TBT
Topikgazda
Kis Soldier szobor? Láttad te élőben mekkora és hogy néz ki? Megannyi más CE szobor elbújhat mellette anyaghasználat és kidolgozottság alapján.
Emellett azért Soldier 76 és nem Tracer/Winston/Reaper/Widowmaker vagy a többiek, mert Soldier 76 az Overwatch ALAPÍTÓJA. Egy Overwatch CE-hez milyen szobrot adjanak? Tracer és a többiek később léptek be a bandába. Persze valóban nem túl fantáziadús hős, ellenben nem véletlenül döntött így a Blizzard sem. -
Arnold2
őstag
Ha olyan árban adták volna a CE-t mint a többi Blizzardos CE-t (vagy nagyon max +10e a szobor miatt) akkor én beneveztem volna rá.
Soldier 76 volt eredetileg az Overwatch megbecsült és istenített vezetője, csak aztán valami elromlott.
Az, hogy Tracert tolták a rivaldafénybe marketingből teljesen érthető. Sokkal nagyobb arányban képviseli a vásárlókört a (pubertáló) erősebbik nem, mint a gyengébbik.
Valamint úgy tudom, hogy a Titán romjaiból (a Blizz egy elkaszált játéka, amiből sokat emeltek át ebbe a játékba) ő volt a legelső és legkidolgozottabb karakter. -
Edem05
őstag
Hasonló esettel találkoztam én is a minap. Az A pontot 6 Tracer foglalta be kb 2 perc alatt ahogy elkezdődött a meccs. Aztán a B már nem ment nekik olyan egyszerűen, akkor váltottak és hozták mind a 6-an a Soldier 76-ot.
Egymást és magukat is tudták gyógyítani, majd megvárták míg feltöltött kb 3-4 embernek náluk az ulti és lekaszálták a csapatomat a francbaHát ott valami elpattant megint nálam, mert ahogy kiírta, hogy DEFEAT már nyomtam is az RQ-t.
Remélem ez később balanszolva lesz, hogy ne lehessen 6 ugyan olyan karakter egy csapatban mert így szerintem nagyon gáz.
-
Madwe
nagyúr
Hajjhajj. A valós késleltetésed a következőkből adódik össze: monitorod input lagja + képfrissítés sebességéből eredő input lag + szerver tickrateje-pinged eredője. Azaz ha 60hz helyett 144hzen játszol, akkor 16ms helyett 7 ms lesz az abból eredő lagod, azaz nyertél majd 9ms-t.
Az meg nem értem miért gond, h van aki 144hzen játszik? ha neked is számít ennyit az a 9 ms akkor vegyél te is olyan hw-t, vagy fogadd el h ennyit tud a géped. Vagy most akkor mondjuk azt h legyen 20fps a lock, mert van aki csak annyin játszik? egérből meg kötelező legyen a lehető legszarabbat használni? dpi-t le kell szedni kötelezően az egeren? oldalsó gomb tabu! Hangot is csak 2.1ben kéne engedni, még a végén akinek 5.1 vagn jobban be tudja lőni ki honnan jön, ez csalás! Pláne ha a középtartományt megemeli ahol a léptek hangjai hallhatóak! Felháborító!
(#1377) .LnB Csak én tartom viccesnek h egyklikkes noobbarátnak hívod a játékot ami emiatt szar, majd tipikus ubernoob dolgokat írsz le? hanzo ultija kb esélytelen h elkapjon ha van eszed. bastion könnyen counterelhető.
Az meg h képességek között van olyan ami wh-t ad, amit taktikusan lehet használni balanceolt kitalált keretek között, azon sírni... Aimbot ulti meg miért is zavaró azt se értem. Egy ulti, de ha nem vagy noob az aimbot amugy se segít annyira sokat, mert amúgy is tudsz célozni... Vagy akkor már pl winston fegyvere is op mert rátapad az ellenre ha megvan a los? lol
Szóval nem értem h ha téged ennyire zavarnak az ultik, minek erőlteted? nem neked való.
-
warcat
veterán
Sajnos ez a valóságban marketingduma már amit átvett a közönség.A 30 fpsnél ezt nem sikerült elsütni,mert a casual flash játékokon túljutott gamer már átlátott a szitán.
Igazából addig volt valóságalapja,amíg a kártyák grafikus teljesítménye is hasonló szinten mozgott (60fps jobb kártyákkal maxolva).Annyit tudok mondani,hogy le kellene ülnöd egy Asus PG279Q (vagy hasonló) elé,és használnod kellene egy darabig,aztán meg visszaültetni egy 60Hz-es panel elé majd beszámoltatni róla,hogy mennyire "nem" látod a különbséget.
Persze jelenleg kell egy G-sync vagy Freesync mellé,ami a 90-110 fpst tovább símitja,de még ezen is változtathat az 1000-es széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest