- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Látod pont ezt nem látom én benne. A tipikus "easy to play, hard to master" mechanikát. Ami eddig szinte az összes Blizzard játékban megvolt. És azért nem, mert csinálhatsz bármit, de ha rossz időben vagy rossz helyen akkor egy McCree ulti úgy hazavág, hogy csak nyekkensz. És esélyed sincs megúszni. Értem én, hogy csapatjáték. Higgyétek el elég nagy tapasztalatom van e téren. De itt annyi a kivédhetetlen dolog, hogy ha a 6 enemy ultiból 4-et meg is úszol valami csoda folytán akkor az 5. tuti, hogy arcba vág.
Ezért írtam azt, hogy tehetetlenség érzése.
Competitive módban meg olyan kombókat össze lehet hozni, hogy ihajj.. Mei ultira egy D.Va ulti.. Az "kösziszépen" egy controll ponton mondjuk.
Egyébként Mei egy baromi jó hős, Ice wall-lal nem egyszer szívattak meg nagyon.Az vicces.
(#1392) Shadowguard Payload: 2 Bastion, 1 Reinhard, 1-2 Mercy
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest