Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz tepenzed #1380 üzenetére

    Ez a moba hasonlat nagyon jó. Én is így gondolom, csak nem mertem felhozni. Én elég sok órát beletettem Dota 2-be, sőt imádom azt a játékot. És sokszor észrevettem a hasonlóságot a képességek között. Csakhogy, egy moba teljesen más játék, más játékstílus. Szerintem itt nem működnek annyira jól ezek a skillek. Túl pusztítóak.

    A másik amit előbb elfelejtettem még, hogy a játék semmiért nem büntet. Nem baj ha kikapsz kapod az XP-t dögivel.

    (#1381) Raysen623 Eleinte szinte csak Mercy-vel mentem, hogy nézzem a játékot és tanuljak mellette meg nyomtam a heal-t. Jó karakter. Healre az egyetlen értelmes szerintem. Szóval nem rossz, csak lassú mint írtam. És nagyon is kell Mercy szerintem szinte az összes game-be. Mert az elején mikor Mercy-vel mentem 9/8 win-em volt. Aztán ugye próbálgattam a többi karaktert is, de ritkán használják az emberek. Ha meg használják akkor elkövetik azt a hibát, hogy leragadnak egy embernél és csak őt healelik. De ez csak pub, semmit nem jelent. Én nagyon szeretek supportolni, és ha megvenném a játékot, lenne csapatom, akkor szívesen tölteném be ezt a szerepkört Mercy-vel.

    (#1383) Madwe Igen noob vagyok. Ez van. De még így noobként is belövöm neked azt a Hanzo ultit 5/5 úgy, hogy rohadtul nem mész te előle sehova. :U Szituáció, és hely függő.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák