- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
válasz
Bad Pritt #3754 üzenetére
Meg nem mondom hány száz tf2-es clan war / esl / competitive meccs után én azon a véleményen vagyok, hogy nincs szükség limitre, legyen a végtelenségig változatos a játék. Szerintem minden kasztra meg van a counterpick, ez nem elég?
TF2-ben egy standard team, természetesen war-on: 2 soldier, 2 scout, 1 demoman, 1 medic volt. Szituáció függően a scoutok egyike volt hogy kiváltott Heavyre vagy Sniperre. Körülbelül ez volt a változatosság mértéke nagy általánosságban. Most mindenki döntse el, hogy melyik kimenetelt preferálja.
-
kuLi_
tag
válasz
Bad Pritt #3629 üzenetére
Valami hasonlót szerettem volna én is megfogalmazni, úgyhogy köszönet.
Nagyon nem szeretném, ha bármikor is egy "másik szubkultúrában" talán ismertebbnek mondható nevem befolyásolna bárkit is bármiben, különösen ha véleményekről van szó, mert semmivel sem vagyok több, sem kevesebb, mint bármelyik másik mezei user a fórumon.@sirszevenap
Kösz. -
sirszevenap
addikt
válasz
Bad Pritt #3629 üzenetére
Na, mivel erre biztosra veszem, hogy erre megint regény válasz fog jönni(na, csak kisregény jött) , így megkérnélek titeket, hogy hanyagoljuk már a kántor sztrájkot és a vele kapcsolatos dolgokat. Overwatch menjen! Minden nap amikor a jobb teljesítményű és múltú kolléga kommentál, áttérünk erre a témára valamilyen formában. Elhiszem, hogy ez már őt is idegesíti! (egyszerűen nem bírom értelmezni, bocs, gyártsak smurf accountot ide is, hogy a nevem senkit se zavarjon meg? Srsly wtf.)
Tehát kérek mindenkit, témánál maradjunk és egyenlőként tekintsünk egymásra! Köszönöm
-
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt #3610 üzenetére
Kb előttem leírta mindenki amit DVa-ról tudni érdemes. Zenyatta, Symmetra már érdekesebb kérdés. DVa buffot fog kapni azt már tudjuk biztosra. Zenyatta és Symmetra már érdekesebb kérdés, mert mapfüggően premade teamben tud jól érvényesülni Zenya a gömbökkel. Symmetra pedig kiváló pontvédő, de szigorúan váltani kell vele, ha mondjuk az A elesik.
-
saen
veterán
válasz
Bad Pritt #964 üzenetére
Blizzard jelenleg a megújulással küzd. A nagy neveik kifulladóban (WoW, Diablo, Starcraft), a HS jól megy, de a Heroes szerintem nem túl népszerű és az Overwatch pedig egy teljesen új világ, új terület, még akár simán bukta lehet. Szóval szerintem a Blizzard név nem garancia semmire sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest