- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Shadowguard #5090 üzenetére
50 köré dobna be, ahol ha nem vagy túl tapasztalt, akkor elég kellemetlen élményben lesz részed, ahogy midnenki mondja, elég könnyű lefelé menni
rank 40 körülről vissza lehet mászni (már 3szor sikerült nekem), de nem kifejezetten jó móka
ha csak a placementeket csinálod meg comp pontokért azt mondjuk megértem, és mondjuk ez nem is rossz ötlet
ahogy knox is itt sír, hogy a lvl30asok miatt bukik, ez azért egy általános dolog, hogy sajnos nem tudnak eleget rank50 fölött (bár azt azért megemlíteném, hogy knox csak azért szív, mert nem vagyok ott hogy carry-zzem
)
-
törölt tag
válasz
Shadowguard #5069 üzenetére
A két öcsém most 7-es szinten játszott 89-es ellen.
-
saen
veterán
válasz
A competitive teljesen resetelődik, nyugodtan játszad, nem lesz hátrányod belőle. Legalábbis most még így tudni, de mindig nem végleges a rendszer.
-
zola09
aktív tag
válasz
De ki lehet, van rá gombkombó, asszem ctrl shift f, de beállításban is be lehet pipálni hogy írja.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Shadowguard #5025 üzenetére
nem igazán hiányzik az életemből, hogy hanzoból fontos karaktert csináljanak
-
k-adi
nagyúr
válasz
Shadowguard #5025 üzenetére
Pontosan ez pl. egy jó megoldás lenne egy ilyen OP ulti ellen ha lenne
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shadowguard #2951 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a szint quick playben nem sokat szamit? Csak azt mutatja milyen somat jatszik valaki.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Hja.
Mi ma voltunk full premade-ben.
Nálunk legnagyobb 32 volt, legkisebb 5. (~átlag lvl20)
Ellenségnél átlag 50, de 30-nál kisebb elvétve volt. Lett is egy 10-es lose streak (azóta soloban még 3), így állok 10:29-re... (W/L)Annyiban működik jól a matchmaking, hogy látja, hogy nem tudok játszani, ezért összerak olyanokkal akik szintén nem tudnak. Persze ez az ellenségre sosem igaz.
-
warcat
veterán
válasz
Szintezni a versus AI módban is lehet,csak azt mutatja,hogy mennyi időt töltött a játékkal azt nem hogy mennyire ügyes.Attól még lehet hasonló win-loss aránya mint neked.
-
fuvi
senior tag
válasz
Shadowguard #1392 üzenetére
lehet blockolni játékosokat, nekem nagyon sokat segített kiszűrni a legalját
-
Arnold2
őstag
válasz
Shadowguard #1392 üzenetére
Uhh de utálom a Reinhardt mögött Bastion kombót.. Remélem nem terjed el nagyon. Ha nem olyan a csapat, akkor kb semmit nem tudunk vele kezdeni :S
(#1393) .LnB
Én azt hittem a videók meg a bemutatók alapján, hogy Mei-jel egy percet nem fogok játszani, de miután kipróbáltam, kb vele van a legtöbb played time-om. Nekem nagyon bejött -
k-adi
nagyúr
válasz
Shadowguard #1342 üzenetére
Minél retardáltabb a csapatod, annál nagyobb kihívás (jó hőst választani és) nyerni
ezt jelenti a public soloban
-
k-adi
nagyúr
válasz
Shadowguard #976 üzenetére
ne bánkódj, az open beta már nemsokára itt van! május eleje
-
válasz
Shadowguard #914 üzenetére
Megfelelő kezekben minden erős tud lenni. Gyakorlatilag a teleporttal ügyesen bánva elég durva meglepetést tudsz okozni az ellenfél csapatnak, ha gáz van akkor shadowstep-el nagyszerűen lehet menekülni /keresztül tudsz menni a játékosokon is/. Az alap dmg nagyon durva, közelről 1-2 lövéssel kifilézel szinte bárkit. Az ulti képességgel pedig simán teamwipe-t lehet tolni pl control pályákon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shadowguard #914 üzenetére
Én nem sokat játszom vele, de nem rossz karakter. Ahogy a többinél is, vele is meg kell tanulni játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest