Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Különösebben én sem értem a sírást, ha legalább 20 órára leköt*, akkor az nem mindegy, hogy single vagy multi? És az open beta-ban minden hozzáférhető 4 napon keresztül, tehát bőven el tudod dönteni, hogy kell-e vagy nem.
Persze, amíg nyugatra a minimálbér annyi, mint nálunk az átlag, addig lesz feszülés abban, hogy mekkora áldozattal is jár egy játékot teljes áron megvenni, de mivel ezen úgysem tudsz változtatni (max jobb állás után nézni), így kár ezen folyamatosan sírni, el kell fogadni és kész.
* - egy mozi popcornnal kb 1000 Ft / óra, egy AAA játék max ára 20e Ft.
-
F-ECT$
titán
Nekem meg 40 hős van meg az 51-ből és 10 euró alatt költöttem rá, valamint van 40.000 goldom (egy hős 2-10e gold közötti áron van). Szóval az full f2p tud lenni, ha az elejétől fogva tolod.
Van rá patch is kb 3-4 hetente (néha csak hős jön, néha balance, néha meg nagy content), viszont az tény, hogy a laddernek már vagy 1 éve benne kellene lennie, aztán mégse csinálták meg.
-
F-ECT$
titán
Ránéztem, Full HD-ban Ultra beállítással néhány helyen befigyelt a 40 fps. High-on egyelőre jónak tűnik (tartja a 60-at), de nagy team fightban még nem néztem.
-
F-ECT$
titán
Ha van beta (friend) invite, arra én is bejelentkezek: fects#2557.
-
F-ECT$
titán
válasz
tepenzed
üzenetére
Casual alatt nem azt értettem, hogy egyáltalán nem lesz esport része, hanem azt, hogy olyan lesz, mint a hots. Lesz néhány Blizz által rendezett bajnokság, de azokon kívül kb a 20-ik nézettségben a twitchen. Pedig a hots-sal is több millióan kezdtek játszani, még most is több százezer ember tolja, de valahogy elmaradt a robbanás, meg se közelíti a lol vagy a dota népszerűségét. (Ok, az utóbbi kér cím már elég régi, a hots meg még csak másfél éves, szóval előzheti őket később.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Instant Gaming-es kulcs tuti nem jó: "Beta access not included with the pre-order. You will have access to the open beta on May 5th on battle.net."
-
F-ECT$
titán
Ha nem fontos a Blizztől történő vásárlás, akkor van 37 euróért is.
-
F-ECT$
titán
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Hotsban már másfél éve egy külsős draft megoldást alkalmaznak, mert nincs ban. Pontosabban nem volt, de engedve az idők szavának a következő patchben már lesz.
-
F-ECT$
titán
Innen érdemes lehet venni? (Kb annyira jön ki az Origins, mint Blizztől a sima.)
-
F-ECT$
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én se hallottam róla, pedig nagy fps rajongó voltam. (Indultam a PC Guru tábor Quake Compo-ján is
)Egyébként a Doom sorozat valahogy nem kötött le sose, persze multiban toltam a 2-vel, de a single player részt szerintem egyik résznél se toltam végig. De multiból is inkább a Quake sorozat jött be (abból is a Q1 és a Q3A.)
-
F-ECT$
titán
Mitől lenne más? Azokra is költ annyit a nép, mint egy normál árazású játékra (sőt), azokkal se tehetné meg a Blizz, hogy pl hónapokat kelljen várni egy bug javításra, de mint látszik megteheti, mert a konkurencia nem tudja ezt kellően kihasználni. (HotS esetén igen, de a HS és a WoW top 1 már évek óta.)
Btw miért "mocsok" a HS és a HotS?
-
F-ECT$
titán
Valóban: a skinek drágák a HS-ben és a HotS-ban is, de ezek nem jelentenek játékbeli előnyt, akinek kell az fizessen.
Ami inkább gond, hogy mindkét játékban erősen számít, hogy mikor kezdtél el vele játszani. Ha rögtön a legelején, akkor pénz nélkül is meglehet mindened benne, de ha csak 1 év késéssel, akkor eléggé le leszel maradva. Hots esetén a leárazásokkal még csak-csak be lehet ezt hozni olcsón, de HS-ben még 1 leárazás sem volt.
-
F-ECT$
titán
A Hots-ot is itt rontották el, megjelenésre legkésőbb kellett volna normális ladder. Persze még felpörgethetik a dolgot, ha végre megcsinálják, de a Twitch alapján (ami elég jól jelzi, hogy mennyien kíváncsiak egy játékra komolyabb szinten is) már a top 20-ba se mindig fér be egy sima hétköznapon. Ha nagy verseny van, akkor feljön top 3-5 körülre, de akkor is csak annyian nézik, mint egy dota-t vagy lol-t verseny nélkül.
-
F-ECT$
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Januárban jön vissza, és hogy jó hír is legyen:
Q. Will any more players be added to the Closed Beta after it comes back online?
A. Yes, we do plan to invite more players to the Closed Beta after it comes back online. The exact timing and how many players are invited will be determined by our testing needs. -
F-ECT$
titán
Ez akkor egyszeri esemény volt most néhány embernek, de a korábbi kulcs osztáskor olyan kulcsokat osztottak, amivel még most is lehet játszani?
Szerintem egyébként Hots szerű store lesz, azaz a 40/60 euróért kapsz hősöket és az utóbbiért skineket is. A store-ban skineket lehet venni pénzért, a master skineket (a hősök max szintjének elérésekor) meg játékbeli goldért.
Kérdés, hogy lesznek-e új hősök és ha igen, akkor azok egyesével jönnek majd, vagy mondjuk összevárnak 5-öt és azt valamilyen kieg / dlc formájában lehet / kell megvenni.
-
F-ECT$
titán
2 nap alatt 3 hőst tanultál meg, most van 21 (azaz 7x ennyi), így 7x2 nap = 14 nap csak a betanulásra. Ez azért nem tűnik kevésnek, és ez után jön még a "normál" játék rész. Ennyi játékidőért szerintem nem sok a 40 euró, bár nem tudom, hogy a 2 nap alatt kb hány órát játszottál.
-
F-ECT$
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Mennyit tudsz játszani jelenleg egy átlagos single player játékkal? 10-20 órát? Ennek valószínűleg a többszörösére lesz jó az OW, szóval én nem keveslem, de ha kilóra mérjük, akkor az SC2 valóban többet ad. (Bár ott kell az első 2 rész is a harmadikhoz, tehát nem 40 euró a teljes ára, ha utána számolsz.)
-
F-ECT$
titán
A blizz vagy f2p vagy teljes játék + kiegek vagy teljes játék + kiegek + havi díjas konstrukciókat tolt eddig. Persze lehet, hogy most belevágnak a teljes játék + dlc-k / store vonalba, de attól nem félek, hogy ne adnának annyi tartalmat a játékba, amiért kidobott pénznek éreznéd a 40 eurót.
(Arról nem is beszélve, hogy mindkét f2p játékuk bőven barátságosabb a 0 ft-ot költőkkel, mint a többi cég, konkrétan pénz nélkül elérsz minden tartalmat, 1-2 kozmetikai cuccon kívül, és ha rendszeresen játszol, akkor nem maradsz le a pénzt fizetőktől sem.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X
üzenetére
/agree. A leírtak mellett: a CS egy teljesen más világ, csak a TF2 az igazi konkurencia, az meg 8 éves. Kvázi légüres térbe érkezik az OW, úgy hogy mögötte van egy elég masszív Blizz játékosbázis, ahol is a WoW folyamatosan veszíti a játékosokat, a D3, SC2 szintén nem a régi, a HS-ből most kezdenek kiábrándulni a pro-k, a Hots meg messze nem futott fel annyira, mint várták (szerintem). Így egy új címre biztos, hogy millió fölötti eladást tudnak produkálni már az első napokban még 40-60 euróért is.
-
F-ECT$
titán
Kulcs osztásról van már bármilyen info / promo? Vagy csak a heti(?) wave-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Réteg játék, új cím, kell neki idő mire majd felpörög, ha felpörög egyáltalán.