Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
hyppo!
aktív tag
Erről a bolti "sufni" kalibrálásról jutott eszembe, hogy amikor barátom vette 55b3-at akciósan a Médiába és eötte felhívott tanács miatt. Első mondatom az volt, hogy a kalibrálást felejtse el, ne hagyja magát rábeszélni mert csak lehúzzák. Megvette és visszahívott, hogy bepróbálkoztak nála, de hallgatott rám és nem kérte.
Kedvencem amikor már úgy próbálják eladni a tvt a naívabb embereknek, hogy már kalibrált magyarán már nem 0 km es. Legyenek hálásak, hogy ingyen kalibrált tvt kapnak. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Nem úgy megy ám náluk, ezt már én is tapasztaltam.
Ott van az üzletek mellett például, hogy 1-6 vagy 1-9 munkanap. Ami azt jelenti, hogy lehet van készleten, de sanszos némelyik üzlet csak lekérni tudja, mert fizikailag nincs náluk.Egyébként szerintem mindegyik kiállított darab.
-
Celtis
veterán
válasz
amdboy
üzenetére
Most nézem az oldalukat. Az írja, hogy 9 boltban van készleten. Miért nem adtak másikat? Mind kirakati?
Amúgy a C4-gyel jól jártál. Minden jó, ha a vége jó.
Tulajdonképpen ha valaki 380-ért venne 55C4-et, csak utánad kell csinálni a procedúrát.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
Hát ezt nem bírom szó nélkül hagyni.
Újabb zseniális bolti kalibráció, úgy látszik nem csak nálunk hanem Szlovákiában is megy a kóklerkedés:
és ezért van képük pénzt kérni.... 
Már ott bukik a dolog hogy csak colorimeterel nem lehet kalibralni, de hogy még a fals mérési eredményen sem latjak hogy rossz, na az már no comment.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Én két TV -t vásároltam eddig az Euronics -tól, amiből az egyik OLED volt. Nekem nem volt velük gondom.
Viszont a legnagyobb probléma az egésszel az, hogy ezek után más műszaki cuccnál is eszembe jut ez a történet. Illetve nem csak a te történeted, mert más is mesélt már hasonlót. Ezek után még egy botmixert sem vennék tőlük.
-
amdboy
senior tag
Helyzetjelentés! Ma visszavittem a tv-t, sajnos a s95d-be nem mentek bele, viszont az s90d mellett még felajánlottak egy c4-et, és azt választottam. Ugyhogy most ismét Lg tulajként boldogitok majd itt mindenkit
Köszi srácok ismételten a szurkolást, és nagyon remélem másnak nem lesz ilyen fajta problémája, legyetek elővigyázatosak
-
Tyrone89
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
az a baj hogy az összes mostanában megjelent Disney HDR/DV kiadás egy kotta. Legyen szó akár most a Terminátorról vagy az Avatar 1-2 vagy a Deadpool új részéről..és még sorolhatná az ember, mind egyforma gyakorlatilag HDR/DV tekintetében. És még az is mindegy hogy streamingről vagy a 4K lemezről nézi az ember, mert a bitrátán és az esetleges "javító" rétegen kívül semmiben sem különbözik a lemezes kiadás a streaming verziótól sajnos. A Disney égisze alatt megjelent kiadások esetében legalábbis. Az 1979-es Alien nagyon szép 4K HDR-ben...bezzeg az új Romulus silány lett.
-
Orbiteric
aktív tag
2025-ben jön új sony oled ami váltja az a95L-t hireztek már róla?
-
Tyrone89
senior tag
Ez megint jól sikerült...
-
Lackó007
friss újonc
Sziasztok!
LG G2 -esre melyik a legújabb fw frissítés ?
Elvileg nálam ez van: szoftververzió 13.30.85
webOS TV verzió 8.3.0-29(number1-nameri)
Köszönöm.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
LG OLED C3-ra érdemes feltenni az új WEB OS 24 et?
Minden alkalommal amikor bekapcsolom cseszeget, de ne mvagyok benne biztos hogy előnyömre válna...
Köszi -
alaves
addikt
válasz
Poti73
üzenetére
65S90D (ha nem kell DV/DTS).
Fórumtársaimmal ellentétben javaslom az fw frissítést, de ha minden jó akkor nem feltétlen kell (bár akkor egy idő múlva nem működnek az app-ok, stb.).
Annál is inkább jó a frissítés, mert ettől az évtől jó pár évig megkapják az aktuális tizenOS-t ezek a TV-k. Tapasztalat: S90C vonatkozásában csak javítottak (időszakos mozgásmegj. kivételével, de már az is jó lett). -
Poti73
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Telekom
-
Poti73
csendes tag
Sziasztok! Van egy 4éves samsung 55 q80t tv-m,ezt szeretném lecserélni.
A két kiszemelt tv: 65 LG C4
65 SAMSUNG S90D
Melyik volna jobb választás? -
apszi
őstag
válasz
amdboy
üzenetére
Én még megemlíteném, hogy a következő levél, ha nem úgy lesz ahogy te szeretnéd, a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) is meg fog érkezni. Hidd el, nem vagy egyedi eset a Euronics "karrier történetében". Konkrétan, ahogy a többiek is írták, átb*sztak, és ezt nem lehet szebben írni. Itt nem neked kell jófejnek lenned. Szurkolok!
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ismét vizsgáltam kicsit ezt az állandó HDR dolgot a telekom boxon (legutóbbi frissítés óta nem néztem, amelyben az AFR-t berakták). Régebben a C1-en mikor néztem biztosan nem volt jó (feketeszint, szín). Most megnézve (box update után) az S90C-n sem tökéletes, de a feketeszint, szín és az EOTF-gamma konverzió is szemre közelítőleg jó és nyilván nagyobb a fényerő, mint SDR csutkán. Én biztos nem használom az állandó HDR-t (nem kell nagy fényerő), de a látottak alapján azt kell, hogy mondjam, hogy alsó- és középkategóriás TV-ken lehet hogy bekapcsolnám. Ha van időd és kedved hozzá, majd egyszer érdemes lenne műszeresen mérni, hogy mennyire jó az az emuláció.
-
alaves
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
A "csak" vételár visszatérítéssel az a gond, hogy nincs retorzió, így bármikor bármelyik kereskedő megteheti ezt a fajta átverést. A szándékos megtévesztést kell kiegyenlítenie az Euronics-nak a kártalanításon túlmenően. Ezek után ha nem nyújtanak valami pluszt, a topic-ban a leendő vásárlókat mindenképpen lebeszélem az Euronics-ban való vásárlásról (és szerintem nemcsak én).
-
-
alaves
addikt
válasz
gizmoboy
üzenetére
Telefonon hívd fel az LG ügyfélszolgálatot. Kérdd meg az ügyintézőt, hogy legyen olyan szíves és nézzen utána, a következőnek: Volt egy kampány 2020-2021-ben, amely alapján a széria hibás tápegységeket térítésmentesen cserélték több évre visszamenőleg is (ha jól emlékszem B6/C6-ig). Ha nincs rajta a TV-d a listán, akkor viszont próbálj méltányossági cserét kérni, hiszen egy tápegységnek nem 3-4 évig kell bírni, hanem legalább a háromszorosát, tehát a tápegységed szintén vagy szériahibás vagy silány minőség (itt a topic-ban is volt néhány LG tápegység hiba).
-
torma1981
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Pontosan. Ha az ember nem elég tökös, akkor így járt. Teljesen igaz, hogy ki kell állni az ember igazáért. Nehogy már a bolt mondja meg mire cserélheti. Azért vagyunk sokszor itt ahol, mert nem áll ki az ember az igazáért.
#105027Celtis
Akkor nyugodjon bele? Nem Ő hibázott hanem a bolt. Nehogy már Ő járjon szarul. Ne viccelj már. Adja vissza a pénzt, pl a bolt és ne másik rosszabb tv-t ajánljon fel. -
Celtis
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Nem sok ember van itt aki nálam jobban beleáll az ilyen ügyekbe (pl. samsung 9 hónap harc, de mondhtanám a tcl-t is, ahol sokan legyintettek, mégis visszakaptam a pénzemet, éppen tegnap), de itt én nem cirkuszolnék nagyon. Legfeljebb a vételár visszafizetése az opció.
Mi az, hogy simán elhozod az üzletből az S95D-t? Leveszed a polcról és ellopod?
Mi az hogy büntetőjogi kategória? Bizonyított, hogy szándékos megtévesztés történt? Feljelentés, nyomozás, komolyan?Megéri?
-
szkutyi
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Simán elhoznám üzletből az s95D-t..tudom.mert kurva nagyot hibáztak és a társ jól írja, büntetőjogi kategória.
Egy két mondat után bocsánatot kernének, egyeztetnének a kozponttal, majd rendelnék üzletbe. Vagy házhoz az új tv-t...
Kérdés ki az aki ezt bevállalja, vagy pedig meghunyászkodik?!
Soha nem hagytam magam, és még ha a boltban nem is engedtek, pár óra múlva már mehettem vissza kezemben a karpotlással, mert a központ rá szólt a boltra...
Egy a sok közül: [kép] -
Celtis
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
A feltöltőnek szórol szóra ugyanaz volt a problémája mint gizmoboy-nak. Elég gyakori hibának tűnik.
Sajnos lehet alaplap hiba is. -
Celtis
veterán
válasz
gizmoboy
üzenetére
Megköszönöd az LG szervizesnek a hibamegállapítást, és a tv pontos típusa alapján keresel és rendelsz hozzá egy tápegység panelt. Kicserélni kb. egy szőrös majom is tudja.
Ilyesmi.A másik megoldás, hogy az elektrotanya oldalon keresel egy valódi műszerészt, aki javítani is tud és rendbehozatod vele a tápegységet. Elképzelhető, hogy csak pár kondit kell kicserélni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
A C765 paraméteri alapján egy elég jó TV. Ha szoftveresen is minden rendben van, akkor most a 65 colos 350 -ért jó választás. Van már pár tulaj a TCL topikban, de még elég kevés a tapasztalat ezzel a típussal.
Samsung OLED -et szerintem engedd el. Legalábbis ezeket a WOLED típusokat. Ott inkább a QD OLED -et érdemes választani. De beszéltünk erről feljebb is.
Ha feljebb tudod tolni a TV -re szánt keretet, akkor inkább C4, ha OLED -et szeretnél.
Szerintem...
-
S e t h
nagyúr
Szerintem ha egy üzlet értékcsökkent terméket teljes áron értékesít azzal tévedésbe ejti a vásárlót és ez már büntetőjogi kategória.
A probléma az, valószínű rávernék az egyik eladóra, aki meg "tévedésből" adta ki újként.
Viszont ez akkor is csalásnak néz ki, mert annak két feltétele van,
-tévedésbe ejtés,
-károkozás.
A kompenzációs szándéktól függetlenül ez már megtörtént és amikor terítjük a lapokat az asztalra akkor a
- nyilvánosság,
- fogyasztóvédelem,
- büntetőeljárás trimvirátus elég hathatós érvként működhet, azzal együtt, hogy az is elfogadható álláspont, ha valaki túl akar ezen lenni és nem belebonyolódni ezekbe. -
gizmoboy
csendes tag
válasz
alaves
üzenetére
Írtam az LG ügyfélszolgálatnak, és ma felhívott egy szerelő, hogy a leírásom alapján ez teljesen biztos, hogy tápegység csere, és mivel már lejárt a garancia, 77 ezer ropogós forint lesz. És még tudta ezt fokozni. Azt mondta, hogy mivel biztos volt benne, hogy kérni fogom, ezért már meg is rendelte
Mondtam neki, hogy arra azért ne vegyen mérget, előbb átgondolom... És még azért odaszúrt, hogy akinek ilyen (drága) tévéje van, az szokta kérni (ennyiért) a cserét. LOL.Szóval ez az ingyen csere sajnos nem jött be (egyelőre). Mi alapján gondoltad, hogy ingyen fogják cserélni? Amúgy jól gondolom, hogy egy ilyen cseréhez nem feltétlenül kell szerelő, és akkor úgy ki lehet ezt hozni olcsóbban is?
-
-
tibaimp
nagyúr
Most nézem, hogy LG-nek ilyen is van: OLED65CS3! Ez milyen modell, és úgy tudtam "sima" C3 a nevezék?

-
noblem1983
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
55-ös a méret, igaz csak a Samsunghoz írtam oda, az ami még elfér. Vagy akkor rámenjek a C4-re filmezősnek(DV preferált) a Sony meg jó lesz játszós Tv-nek ?
Vagy megint lepofozzák a 765-ös árát Emag-on 300 alá mert most ott van 20 havi 0% Thm. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy 42-es LG OLED C2-tőt használok monitorként. Sajnos amióta meg van nem sokat tudtam használni, mert kevés időm volt gép elé ülni. 2 hét múlva költözök és gondoltam hogy rákérdezek, hogy van-e a piacon 42-es méretben jobb TV amit tudnék használni monitorként. Főként játékra, mindennapi teendőkre lesz használva napi 3-4 órát (több időm lesz a költözés után.)
Ha van akkor ezt eladom és veszek helyette másikat
köszönöm
-
szkutyi
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Tudod mennyibe kerül ez az euronicsnek ha elmész fogy.védelemhez?az s95D sokszorosába minimum! Kérd az s95D-t minden szív fájdalom nélkül..persze igazgatói szintén érdemes tárgyalni...megemlítheted a fórumokat, a mediát stb ha annyira lekezelőek...(Én amikor igazgatói szintre tudtam vinni a dolgot az MM-ben, teljesen máshogy álltak már az emberhez)...roszabb tv-t nem adhat csereként mint a mostani!!! Szóval vagy az s95D vagy fogy védelem..ha nagyon nem akarsz bele menni, akkoris a pénz vissza!...
És mivan ha nincs csak kiállított?hozasson valahonnan dobozost...

-
amdboy
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Mint írtam megpróbálom, bár az üzlepolitikájuk nagyon nem ezt diktálja. Viszont ahogy nézegetem a a kínálatot nagyon már alternatíva nem lesz az s90d-n kívül ebben az árban. Legalább is oled nem. Gondolkoztam már miniledben is, de arról lebeszéltek, hogy túlárazottak tudásukhoz mérten.
-
alaves
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Nagyon tisztességtelen kereskedői magatartás az Euronics részéről. A nagyon minimum a vételár visszatérítése lenne. De még úgy is csak elégséges 5x aláhúzva. Próbálkozik a vásárló átverésével (gondolom az esetek több mint 90%-ban sikerül is) és ha lebukik, akkor sem szenved egy peták kárt sem. Ügyes. Célszerű lesz a fórumtárs részére egy db originál (0 üzemórás) Samsung 55S95D azonnali átadása hozzáadott bocsánatkéréssel. Talán elegendő a kiengeszteléshez, de csak akkor is talán. Az átverésnek ára van, ebben az esetben a két TV árkülönbözete megteszi.
-
Quadgame94
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
És mi a kérdés?
C765 egy nagyon jó miniLED TV. B4 meg egy "okés" OLED. S90D-t én nem ajánlanék, akkor már C4. Méretről nem írsz, pedig az eléggé fontos lenne. -
amdboy
senior tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Értem. Holnap megpróbálok velük alkudozni hátha. Egyébként c3-at akartam de arra kapásból mondta az illető, hogy mindegyik ami van kiállított db. Mindenestre köszi mindenkinek a segítséget/tanácsokat de leginkább a biztató szavakat és kitartartásra buzditást. Korrektek vagytok
-
hyppo!
aktív tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Hát nem
Az Lg panel betegségei miatt, bár szerintem én leszek az az "állat" aki bekockáztatja. -
ρσгτσ
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Maga a garanciális ügyintézés nehézkes a Samsung -nál. Akinél minden jól és gördülékenyen ment az tök jó dolog, de sajnos elég sok eset van, amikor küzdeni kellett velük.
Például a rózsaszín elszíneződésre az LG azt szokta kommunikálni, hogy ez a technológia velejárója. Ráadásul nem egy ember járt már úgy, hogy a cserélt panellel is ez volt a probléma.
Én ilyen tortúrába biztos nem mennék bele a Samsung -gal.
-
noblem1983
senior tag
Üdv!
Korábban TCL C765-öt szerettem volna venni de közben nézegettem az LG B4-et is és most a Samsung 55" S90DA is felkeltette az érdeklődésemet. PC/PS5-höz lenne kötve. Van egy Sony A83J-m is ami még mindig kiváló. Látom feljebb nem túl nagy a lelkesedés körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anyagi helyzetek és életutak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Warhammer 40.000
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gyanitom most kirakják és értékcsökkentik, azt viszont már nem gondolnám, hogy visszacsomagolják.

és ezért van képük pénzt kérni....
Köszi srácok ismételten a szurkolást, és nagyon remélem másnak nem lesz ilyen fajta problémája, legyetek elővigyázatosak
Mondtam neki, hogy arra azért ne vegyen mérget, előbb átgondolom... És még azért odaszúrt, hogy akinek ilyen (drága) tévéje van, az szokta kérni (ennyiért) a cserét. LOL.