- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tibaimp #114002 üzenetére
HTPC-nek általában a speciálisan filmezésre épített , alacsony fogyasztású , alacsony zajszintel rendelkező PC-t értjük....amin valamilyen speckó program is van : Kodi , Plex stb...és indulásnál ezek fogadnak téged....aztán "csak" lépkedni kell a filmek között és mehet a mozi.
Amúgy egy átlagos játékra szánt PC is megfelel a filmezésre....legfeljebb többet fogyaszt és hangosabb kicsit.
Nálam is PC a központ Win11-el de én nem kifejezetten filmezésre használom hanem úgy általában mindenre....netezés, játék, filmezés és néha zenehallgatásra is.
Én is a MPC-BE-t használom filmezéshez.
A filmek ( és más adatok ) pedig egy NAS-on pihennek.Amúgy van HTPC ( Házimozi PC ) fórum is.
-
Buxi72
csendes tag
válasz
tibaimp #113960 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mire eldöntöttem, hogy 77 collos Lg C4 a kiválasztott, addigra úgy tűnik kifutott. Pár hete, ha jól emlékszem az Euronicsban volt 640 ezer körül, bár akkor lehet az is már kiállíott darab volt. Most várunk, talán a 77-es C5 ára is lemegy 700 ezer környékére az év vége felé.
-
eL Geri
őstag
válasz
tibaimp #113955 üzenetére
Tavasszal van az LG Oled-eknél generáció váltás. Utána ki is szoktak futni az előző évi darabok, nyárra már nem szoktak maradni.
Én ugyan a G szériát követtem így kb. 2 évig, ott ez volt a jellemző.
Ha mégse fut ki a megjelenés után olyan 1,25 évvel a boltokból, akkor annak van valami oka, pl. a G2-nél volt, hogy a G3 annyival jobb lett, hogy a kutyának se kellett már a G2, nem tudták olyan olcsón adni, hogy azt vegye bárki is a G3 megjelenése után.
Illetve az életciklus kifutásának legvégén még az a veszély is megnő, hogy már csak kiállított darabok vannak, amik ugyan olcsóbbak, de Oled TV-ből nem ajánlott kiállított darabot venni. -
amdboy
senior tag
-
ricsip
addikt
válasz
tibaimp #95879 üzenetére
LG oprendszere a WebOS valahány-pont-nulla. Ez minden évben új modellekre új főverzió jön ki, amiket a korábbiak soha nem kapnak meg visszamenőlegesen. Alkalmazáskínálat LG-nél a legrosszabb, gyakorlatilag semmi használható nincs. VLC vagy akármi más médiaplayer app a gyári helyett pl az egy nem létező dolog. A nagyobb streaming app-ok elvileg mind megvannak, elvileg működnek, én egyiket se használom.
Android ebből a szempontból fényévekkel nagyobb kínálat.
Én mondjuk android tv-t nem vennék, ezek már ilyen egyéni preferenciák, mert egyik rendszer sem hibátlan, és mindegyiknek van valaki olyan okossága amit meg a többi másik nem tud. -
ricsip
addikt
válasz
tibaimp #95874 üzenetére
Dehogy lehet.
Azt tudod telepíteni, amit az adott tv okos részében az application store enged. Ha a tv android-ot futtat, akkor nagyjából bármit fogsz tudni rá telepíteni Ha meg sajat fejlesztésű oprendszert használnak, akkor vagy csak kevés app lesz a kínálatban vagy szinte semmi használható. -
Lackó1984
tag
válasz
tibaimp #83478 üzenetére
Nem.
Az A az a típus, utána csak az első számjegy számít igazán.
Vagyis a 2-es. Ez jelzi az évet, ami ennél 2022.
A második számjegy az évjáraton belüli különböző verziókat jelenti, pl. hátlap színe, tartóláb dizájnja, stb.Vagyis 65A2…, 2022-es, 65 colos, A szériás.
65A1…, 2021-es, 65 colos, A szériás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest