Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
A mai nap voltam a közeli Expertben, nem igazán az OLED tévére - gondoltam nem lesz, legutóbb sem volt - inkább az 55-65" méretek különbségére voltam kíváncsi élőben.
Érdekes, hogy ránézésre nem sok különbség van, nagyobb, de olyan számottevő különbséget én nem láttam
Nem titkoltan kacsingattam én a 77"-os C4 felé is,
de akárhogy számolgattam az ára miatt oda inkább február, de inkább márciusi időpont lenne legmegfelelőbb.
65"-ra január első felét néztem ki, mindenféleképp fizu után...
Kellemes ünnepeket! -
Partz
senior tag
válasz
viera
üzenetére
"De elvileg cserélek 2 év múlva, akkor is számításba fogom venni a G6-ot az biztos."
Vicces ezt így olvasni annak fényében, hogy használatban van egy C6 is itthon. Pont 2016-ban kezdték ezt a fajta jelölést, valamit addigra eszközölniük kéne a modell számozásokon.
Boldog békés Karácsonyt mindenkinek!
-
hunspikey
őstag
Kedves fórum társak!
Szeretnék mindenkinek precíz árnyalatokban gazdag, alacsony delta E értékkel megáldott, nitekben bővelkedő Boldog Karácsonyt kívánni!
Kívánom hogy az LCD fény továbbra is kerüljön titeket utatok során és legyen minden fekete közeli részlet látható míg ti megpihentek!
Áldás békesség!
-
viera
őstag
+1
Én még megjelenéskor vettem az A95L-t ami akkor majdnem ugyanannyi volt mint a G3. Azóta sajnos jól felment a Sony ára, ha most vennék akkor G4. De szemmel láthatóan jobb a QD-OLED panel, ez tény. Tudom mert mindegyiket kipróbáltam otthoni környezetben. De elvileg cserélek 2 év múlva, akkor is számításba fogom venni a G6-ot az biztos.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 🎄 -
István 67
tag
S90DAT, S95DAT Samsung oled közt képminőségben mennyit jelent a nagyobb fényerő a S95 javára,egyenlőre a másik(S90DAT) a kiszemelt.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Megpróbálhatok abból is
-
Tyrone89
senior tag
Amennyiben van rá érdeklődés, a következő film amiből próbálok HDR verziót készíteni..a 2012-es Emlékmás (Total Recall) lesz.

-
szkutyi
addikt
Transformers One elég látványosra sikeredett, kihasználja szépen a tv képességeit

-
bgombos79
tag
válasz
anderledani
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
bgombos79
tag
Sziasztok,
Segítsetek infóval kérlek.
Venni szeretnék egy új TV -t.
A SAMSUNG (QE65S90CAT) 165CM 4K Q-OLED SMART 2024 szemezek.
[link]
Kérdés a következő. Az OLED kijelző miatt érdemes megvenni vagy mini led -t keressek?
Pl: [link]Fő felhasználás naponta, hetente pár óra játék (Series X, Pc), néha film.
Tv -t nem nézek max néha Netflix.Előre is köszönöm.
Üdv
-
szab90
csendes tag
Sziasztok, lenne egy elég nagy problémám az lgc31evo oled tv-mel kapcsolatban . Valamiert magas fényerőnél HDR tartalom nézésekor illetve DV tartalomnál a képernyő elkepeszto módon villog . Próbáltam már az internetet található mindenféle megoldást de semmi se segít. Reseteltem a tv-t gyári beallitasra , kihúztam a falból, barmit csinalok a jelenség megmarad . Jatek üzemmódban is ugyanugy villog , semmit se tudok csinalni . Az egyedüli megoldás ha a képernyő fény erejét 40-50%ra veszem le, illetve a maximális fenyero opciót minimálisra vagy teljesen ki kapcsolom. Próbáltam a Vrr-gsync Funkciókat is ki- be kapcsolni de a probléma megmarad . Felvettem egy videót , ami YouTube HDR tartalom alatt jelentkezik de minden video , netflix, Disney plus stb alatt is ugyanez a helyzet . Bárkinek ötlet ? Nyilvan ha nem javul a helyzet akkor felveszem az LG-vel a kapcsolatot . A televízió maximum 5-6 hónapos , heti 3-4 orat használom maximum :/
https://youtube.com/shorts/EDOSvwcgMOQ?si=0Oy4Gyx7aQqc-VTA -
Celtis
veterán
Az amúgy köztudott, hogy a G4-re nincs 5 év panelgarancia és csak nekem újdonság?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. C4-es tévémen a légegérnek valami baja lett. Van mikor össze vissza érzékel, ezt úgy tudom megszüntetni, hogy a távirányitón lévő görgőt megmozgatom. A másik probléma, hogy maga az egész egér szinte a jobb sarokban van még akkor is ha a tv közepére irányitok. Lehet ezt kalibrálni vagy gyári hiba?
-
makoss
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Megnéztem, köszi!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha jól értelmeztem érzékeli mi megy rajta, ezt hogyan értsem?
Mert nekem az jutott korábban eszembe, hogy jó volna egy egyéni beállítás 1, beállítás 2, beállítás 3, egy olyannak, hogy pld. a beállítás 1-re a sima filmek beállítása menne, a beállítás 2-re a HDR filmek, a beállítás 3-ra meg PC.
Na most a tévé az általam beállított értékekre áll aut, vagy ahogy a tv tudja, hogy jó?
-
Philips OLED kérdés: 65OLED706-ről mire érdemes váltani, van-e ami a gyártónál maradva látható előrelépés lenne? Ha nincs, nem gond, semmi gondom vele egyenlőre csak elméleti a kérdés. ( Illetve jöhet más gyártóra is ajánlás, ha van beépített Ambilight, DV, HDR+, nem vagyok benne biztos hogy van ilyen
) -
Celtis
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Biztos hogy nem standbyba megy, mert nekem egy sima villanykapcsóval működik.
Az alsó rögzítéshez pedig kell egy kis barkácsolás, egy konzolt készíteni. Nekem is fali tartón van a készülék. Amg tcl volt, addig a gyári talp csavarhelyeit használtam. A kamera ellensúlyt pedig leszedtem. Most az LG-n pedig a hátlapot rögzítő egyik csavart használom.
-
TheProb
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Ezt az alul tegyük a kamerát dolgot már többször olvastam, de nálam ezt nemtudom hogy lehetne kivitelezni. Egyfelől falon van a TV, másfelől az alján, középen van a szenzor sáv, szóval nemtom hova lehetne rakni a kamerát.
Idő közben sikerült egy nagyon egyszerű dologgal megoldani az automata kapcsolást. Google Home-ban írtam 1-1 script-et, ami a tv power state-je alapján kapcsolja a Govee-t is. By the way, az okos konnektoros dolog nem tud működni, mert a Govee csak standBy-ba megy, ha áramot kap.
#107247spleenszuru: Mivel nem bántod a tv integritását, így meglepne ha bármi kifogás lenne a garanciával. nyom nélkül el lehet távolítani a strip-eket.
-
Celtis
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Az lehet a megoldás, ha távolabb teszed a kamerát a képernyőtől, mert abból az éles szögből pirosasnak látszik a fehér LCD kijelző. Persze ehhez a gyári rögzítést le kell cserélni és leginkább alulra kell tenni a kamerát, mert sokkal kevésbé néz ki bután.
Plusz előny, hogy úgy a kamera a teljes képernyőt látja, nem lesz a közeli részen vakfoltja, ami leginkább fekete sávoknál okoz rossz működést.Habár meg kell mondjam a demódon nagyon jónak tűnik. Nekem a 75ös LCD-n és a 77-es OLED-en a közelébe sem jött ennek a pontosságnak, hanem össze-vissza működik színben és fényerőben is, ezért inkább solid módra raktam.
Két okoskonnektorral (Shelly) szerintem meg tudod oldani az automatikus kapcsolást. Egyszerű automatizmus kell, ha az egyik X wattnál nagyobb fogyasztást észlel, akkor kapcsolja be a másikat. Nem kell hozzá saját szerver. Csak pár kattintás az appban.
-
spleenszuru
őstag
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Januárban, Februárban előfordulhat simán hogy 390-400.000 környéke lehet. Szerintem ekkor, de én azt mondom alapból is a C felé húzzon a döntésed, mert fényerőben és processzorban is jobb mint a B. Ha már kiadsz ennyi pénzt, és LG-t szeretnél akkor szerintem az elérhető legjobbat vásárold meg ebben az ársávban az LG oledek közül

-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vettem én is egy Govee Backlight T2-t a 65-os C835-ömre (ez most ebben a topikban tudom irreleváns, hozzátok konkrétan a Govee miatt írok. Látom itt viszonylag sokat volt/van taglalva a téma). Sajnos nálam is pirosat érzékel a kamera fehér háttérnél, ahogy látom nincs rá azóta se normális workaround?
Kinek milyen beállítások jöttek be?
Tettem fel YT-ra egy demo vidinyót.
Ami viszont zavar, hogy nincs "natív" megoldás arra, hogy a TV-vel együtt kapcsoljon Be/Ki a cucc. Ezt ki, hogy oldotta meg? Gondolom valami 3rd party automation-t kéne rá faragni... (HA pl. bár örülnék, ha lenne valami egyszerűbb megoldás.) -
Juhaszatti
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szuper!
Lehet hogy ez most hülye kérdés lesz, de ti valószínűleg jobban tisztában vagytok az előző évek, és előző generációk tendenciáival.

Várható hogy a következő 1-2 hónapban, szóval a karácsonyi láz után, január februárban csökkenni fog a C4-es ára? Leginkább az 55" érdekel.Vacilálok kicsit a B4 és a C4 között, és ebben a méretben azért van köztük egy jó 20-25%-nyi árkülönbség. Ami lehet hogy később is megmarad, de ha a C4-es benézne a lélektani 400.000-es árpontomra vagy az alá, akkor nem is gondolkodnék tovább.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ausztriából hozták, karácsony előtt még rendbe rakom a képét.
65 colos Oled 819
-
KTTech
veterán
válasz
Suri84
üzenetére
A Dolby Digital+ (azaz a Dolby Atmos "core", más néven) biztosan megy a Sonyval is, 5.1-ben, és ez az alap az összes streaming szolgáltatónál (már a 12 éves Marantzom és az akkori plazma TV-m is tudja ezt a formátumot). A hátsó hangfalak nagyon sokat segítenek a térhangzáson, természetesen. Az Atmosnak igazán akkor van jelentősége, ha legalább 5.1.2, de inkább 5.1.4-es konfigurációban van (vagy 7.1.2/7.1.4 stb.), megfelelő hangfalakkal és erősítővel összerakva - és megfelelően van keverve a hang, ami azért ritka...
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Suri84
üzenetére
Samsung q800-as vagy ha még több pénzed van és hátsó hangszórók is kellenek akkor q990-es. Ár érték arányban a q800-as jobb. Hihetetlen hangja van, mind minőségben mind ha szükséges hangerőben. Társasházban óvatosan vele 😂, de jól lehet szabályozni a mélyet, van éjszakai mód is.
-
123xyz
aktív tag
válasz
hunlipi88
üzenetére
Hello. Ha beleolvasol a DIGI topikba, ott hetek óta megy / ment ez a téma, valamiért átálltak erre az idióta csatornakiosztásra. (Talán olyasmi indokkal, hogy egységes legyen a Voda rendszerével, aztán ugye közös platformra fognak váltani valamikor, már One néven.) Nem lehet ezzel mit tenni, a korábbihoz képest össze-vissza van minden. De ez tényleg a szolgáltató miatt ilyen, nem a TV hibája.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz egy másodlagos csatornalistát szerkeszteni magadnak, azokat felvéve (kedvencnek jelölve), amikre szükséged van. -
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok,
LG c11 oled tv-men 1-2 hónapja eltűnt jó néhány csatorna. Digi-n jön a kábel tv. Újra kerestettem vele sokszor de továbbra is fura. Csak páros számok alatt van csatorna és a kódolt csatornák is el vannak mentve(nem látszik kép), már nem tudom őket kivenni a listából. Tök idegesítő. Tv software friss. Próbáltam több féleképpen kerestetni a csatornákat. Ugyanaz az eredmény mindig. Van vmi tippetek? Remélem nem a tv tuner támogatása szűnik meg, mint az előző lg tv-men, mert akkor többet ilyet nem veszek. -
-
wulfi
tag
Sziasztok!
Ma reggel problémába ütköztem, teszek egy próbát hátha tud valaki segíteni:
Lg Bx-en bekapcsoláskor csak a meredt adás képe fogad, hiába váltok csatornát ugyan az a kép marad, alatta a hang az megy és csatornánként változik is. Digi kábelt tv van, beltérit és a tv-t is újraindítottam nem segített. A tv-re van még kötve 1 pc 1 soundbar 1 külső vinyó és 2 konzol ezeken a képével nincs gond. A tv-ről indított streaming csatornák is működnek. Amit még észrevettem hogy a Plex abszolút nem ad képet ott full fekete de a hang megy az alatt is.
Szerintetek mi lehet a gond? -
Csandi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Van ez a beautiful wedding most a top filmek között, azt is mikor elindítottuk meglepődtem még a C4-en is, hogy baszki ez milyen jó fényes, más miért nem ilyen. Aztán lehet az nem is egy extrán magas nites film, de az elmúlt releasekhez képest határozottan fényesebbnek tűnt már rögtön a nyitójelenettől.
-
Suri84
kezdő
Sziasztok! Szeretném a hozzá értőket megkerdezni soundbar kapcsán. Lg c3 - om van (több fajta audio formátumot támogat ha jól tudom) és szeretném újítani a hazimozimat. 50% netflix, 30% youtube, 10% tv, 10% disney plusz vagy egyéb tartalmakat nézünk. Kinézetem egy sony 5.1soundbart,de csak dolby digitalt támogatja. Tetszik egy drágább jvc is ami sokkal több audio formátumot támogat , bár az nem fér el elvileg (kicsi a hely), de azt szeretném mégis kérdezni, hogy terhangzás (tudom ezek csak kis hangfalak, nem nagy csoda) kapcsán mennyire gond ha nincs dolby atmos stb és mennyivel jobb ha rajta van. Sokkal jobb hatást nyújt? Előben nem hallottam egyiket sem nagyon szóval dilemmázok. Régi sonym semmi terhangzást sem tud illetve csak dvdrol amit nem használunk. Köszi ha tudtok segíteni!
-
szkutyi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Elfogadom, G3 színfenyerő miatt nagyobb lépés és nekem is G3 kellett volna írjak...de felesleges szét erőltetni azt a qrva nit-et....ahogy mondtam ha egy film g3ra van gyartva azaz dinamic metadata max 1400nittel, szét szedi a szemed ...innentől felfelé már csak marketing....
-
Orbiteric
aktív tag
válasz
Partz
üzenetére
Ha Samukba DV kerül, és tartják eddigi jó árazásuk, azt hiszem tarolni fog. Sokan a DV miatt vesznek LG-t, de ők a qdoled miatt váltani fognak előbb utóbb, a 2x drgágább szintén qdoled dv-s sony-t meg úgy is csak a fanok veszik továbbra is, hisz megszünik az egyetlen fegyverük a samu ellen ami a DV jelenleg. aki teli van és minden mindegy sonyt vesz qdoled és dv miatt,(mostani állapot) akinek kell a dv és nincs tele g szériát vesz, (mostani állapot)és mindenki más samut fog venni, mondjuk 80%-ban?! (jövő). de..... csak ha samu dv-s lesz.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
anderledani
üzenetére
Nincs sajna.
-
Quadgame94
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Eléggé szembetűnő a differencia pedig. C2 van itthon, de volt B2, meg C1 is. Azért a G3 igenis szebb. A színek sokkal élettel telibbek. És ehhez nem kell HDR meg több száz nit fényerő. Intergalactic YT trailert haosnlítottam nem rég össze. Tisztán látszik a G3-on, hogy szebb.
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha ez igaz lenne akkor az összes G3, G4 tulaj tömeges hallucináció áldozata lenne.
Nem, a valóság az, hogy igen is jobban néz ki a G3/G4 mint a C széria, sőt mondom neked hogy mostanában pl a netflix feltekerte a nit potmétert mert már a friss release-ek láthatóan kikúrt fényesek és gyönyörűek.
És ténylegesen szebbek a színei láttam őket egymás mellett (persze olyan anyag kell), valamint szerintem szebben ábrázol fekete közeli részletet, nem annyira deszaturált.
Mondhatod hogy ezek csak nüanszok, de könyörgöm évről évre egyes OLED TV generációk közt ilyen nüanszok tizedétől már áll az oled fanok cerkája.
-
Partz
senior tag
válasz
Orbiteric
üzenetére
"Ez a 83 hüvelykes QD-OLED paneleket is behozhatja a Sony 2025-ös TV-kínálatába, miután a vállalat 2024-ben tartózkodott az A95-ös sorozat frissítésétől, bár ez jelenleg csak feltételezés. A 2025-ös modelleket várhatóan a januári CES 2025-ön mutatják be."
Master szériát (ilyen az A95) alapjáraton 2 éves ciklusokban terveznek, szóval az se véletlen, hogy idén kimaradt.
CES-en nem gondolnám, az elmúlt 2 évben tavasszal mutatta be a Sony az adott évi modelleket."Én kiváncsi leszek a 83" s95F qd-oledre, ha jól sikerült,lehet tv csere lesz. 1.5 misi körüli árra saccolom itthon, 77s95d 1 misi árából kiindulva."
Idén a Samsung Display kollaborációt folytatott a Dolby-val. Az se kizárt, hogy beadják a derekukat és előbb-utóbb Dolby Visiont látunk náluk, ha jövőre még nem is száz.
-
dropi
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
Plusz ne felejtsd el, hogy nem mindegy milyen rendszer van rajta. Ez is sokakat befolyásolhat. Nekem mindenem Goggle, így valszeg csak ilyen tv-m lesz (Kirpobáltam a Samsungot, nekem nagyon nem jött be, ahogy az LG sem, a Magic Remote-ot meg óránként akartam belevágni a tévébe). Szóval messze nem csak a panelből áll a tévé.
-
válasz
torma1981
üzenetére
Igen ,műszerrel mérhető különbség a QD OLED pedig jelenleg még mindíg jobb színfényerőben , mint az MLA és tök mindegy mennyivel jobb ebből a szempontból.
Azért nem kapkodnak érte ,mert drága és nem annyival jobb, hogy megérje ezt kifizetni,de ettől függetlenül a csúcson van.
Vannak emberek ,akiknek nem jelent problémát kifizetni az árát és az sem érdekli őket ha nem a legjobb ár/értéket kapják. Nincs ebben semmi kivetnivaló számomra. -
Tyrone89
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben valakit esetleg érdekelne, a 2014-es Hercules Extended kiadásából készítettem most UHD HDR verziót.
Ha valaki úgy gondolja hogy megnézné ilyen formában, kérem írjon üzenetet.
-
Farkassacred
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Az érték már az ami nincs meg ebben a cégben sem. 2 széria hibás oled sorozatukkal megszívtam már, a gyárban ezek még az lg-nél is jobban tojnak kb mindenre. Egy ügy még folyamatban (ahol nekem kell laptop hűtővel hűtenem a tv tápját), kíváncsi leszek mi lesz belőle. Körülbelül 15 db ugyanilyen esetet osztottam meg velük külömböző fórumokról és már nálam is járt 3 tv, mind elcseszett volt sajnos. De szerintem még így se fognak vele foglalkozni.
Ez a minőség már a múlté, személy szerint nem ajánlom már senkinek se. Ha mégis elviszik jön is a helyére egy g4.. -
Orbiteric
aktív tag
A Samsung alkatrész-adatbázisa tartalmaz hivatkozásokat a „QD83S95FAE” és a „QE83S95FAT”-ra is, ami arra utal, hogy a 2025-ös zászlóshajó Samsung S95F néven fog megjelenni, az idei S95D helyett, és kihagyja az „E” betűt. Az információk azonban arra is utalnak, hogy a 83 hüvelykes Samsung S95F QD-OLED és WOLED panelekkel is elérhető lesz, így a panelsorsolás az idei S90D-ről a jövő évi S95F-re bővül – legalábbis a 83 hüvelykes modelleknél. FA E = WOLED, míg FA T = QD-OLED
Ez a 83 hüvelykes QD-OLED paneleket is behozhatja a Sony 2025-ös TV-kínálatába, miután a vállalat 2024-ben tartózkodott az A95-ös sorozat frissítésétől, bár ez jelenleg csak feltételezés. A 2025-ös modelleket várhatóan a januári CES 2025-ön mutatják be.
Én kiváncsi leszek a 83" s95F qd-oledre, ha jól sikerült,lehet tv csere lesz. 1.5 misi körüli árra saccolom itthon, 77s95d 1 misi árából kiindulva.
-
torma1981
veterán
És mennyivel jobb?? Műszerrel látható különbség? De mindenki azt vesz amit akar, de régen nem az a név a Sony mint anno volt. Ez tény. Nem látok sehol statisztikát mennyi Sony csúcs tv-t vesznek gondolom nem merik leírni.
Külföldön sem kapkodnak utána. Anno amikor a G3-at vettem néztem ugye a S95C-t G3-at meg kíváncsiságból az A95L-t. Nagy nevek sem tudtak hogy dönteni. Szinte alig volt látható különbség a tv-k között. Normál ember észre sem veszi, akkor minek vegyen Sonyt? Hogy hencegjen a haveroknak? Abból már rég kinőt az ember. QD-OLED nem rossz, de az MLA panel sem. Ott sincs sok észrevehető különbség azért. Max, ha egymás mellet menne a kettő tv otthon, de ilyen úgy sem lesz. -
válasz
torma1981
üzenetére
Nem is arról van szó mennyivel jobb, hanem arról ,hogy még mindíg a legjobb szinte mert QD-OLED panelt használ és remek a képfeldogozása. A legjobb OLED Tv-t még Vincent szerint is ők adják jelenleg.
Leírom újra, nem ár/ érték arányról beszélek, mert abban egyre szarabb a Sony még Konzolban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de akárhogy számolgattam az ára miatt oda inkább február, de inkább márciusi időpont lenne legmegfelelőbb.
)