Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
anderledani #112017 üzenetére
Netflix-en nem találkoztam mostanában zavaróan sötét filmmel. Sőt nekem kifejezetten jónak tűnik.
-
anderledani
őstag
válasz
Tyrone89 #111994 üzenetére
Engem is érdekelne a HDR, nagyon mosott érzése van HDR nélkül és látszik hogy lenne benne potenciál.
Amúgy belenéztem 1-2 HDR10+-ként hirdetett anyagba Netflixen és borzalmas a csúcsfényerő, meg az egész keverési metodika... Kültéri jelenetek sokszor sötétebbek mint beltérben egy háttérben látszó nagy ablak felület... VIllanykörte (Stranger things) ami vakít épp hogy tán 400 nitig felmegy... Ennek nem sok értelme. -
blakey
titán
válasz
TROMF2 #112013 üzenetére
Minden magasabb szinthez már a Wi-Fi képes eszközt (BOX) ajánlják, természetesen havidíja beépítve a csomag árba.
- ugyanazzal az "erővel" kérheted a kártyát, nálam csak kártyák vannak. A boxot azért ajánlják, mert sokan nem tudják a kártyát "használni", mert nem olyan a TV-jük, nem tudják, hogy miért kéne a kártya, stb.Külön szerződhető telefon, 6.000.- Ft /hó.
- van olyan ajánlat, amihez a telefont is hozzáadják, nekem mindig olyan volt, immáron 15 éve. -
TROMF2
csendes újonc
válasz
ρσгτσ #112008 üzenetére
Megnéztem kicsit jobban az ONE csomagjait és csomagkombinációit.
Természetesen még véletlenül sincs olyan ami az én régi DIGI-s összeállításomat lefedné.
Bármilyen módosítással csak rosszabbul jönnék ki.Minimális, - részben számomra felesleges – plusz szolgáltatásokat is tartalmazó csomagkombináció akár 60% fölötti költségnövekedéssel járna.
A Cl+ kártya csak a minimum szintű, 44 TV csatornás csomag mellé jár.
Minden magasabb szinthez már a Wi-Fi képes eszközt (BOX) ajánlják, természetesen havidíja beépítve a csomag árba.
A kedvező, vonalas telefonálás lehetősége megszűnt, pedig a családi körben erre nagyon ráálltunk.
Külön szerződhető telefon, 6.000.- Ft /hó.
Szóval meglátom mire képes az új TV a meglévő hálózati szolgáltatásokkal.
Ha elfogadható, nem piszkálom az élő szerződésem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001 #112010 üzenetére
Bevallom, nálam most többet ment a normál TV adás is, mert április 17 -től 23 -ig kódolatlan HBO napok vannak One -nál. Néha van egy-egy film, amit szívesen megnézek és annyira nem fontos, hogy jobb minőség legyen.
Olyan filmekre gondolok elsősorban, amit már elfelejtettem, hogy létezik. Vagy még nem is láttam. Múltkor például a Bíborszín (2023) ment, és számomra nagyon pozitív meglepetés volt.
Nem fizetnék az HBO csatornákért havonta, de ingyen, néha teljesen jó. Ilyenkor legalább nem sajnálom, hogy van TV előfizetésünk, de nem is miattam aktív... Meg mondjuk jár hozzá néhány kiegészítő előfizetés is. Mint például az említett RTL+.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2 #112007 üzenetére
CI kártya jobb megoldás. Akkor jöhet jól egy multimédiás box, ha fontos, és máshogy nem tudod megoldani a felvételt, illetve a visszajátszás funkciót. De az szolgáltatón keresztül amúgy is korlátozott módon működik. Nem minden csatornán, és nem mindenre.
Szerk.:
Illetve a csomaghoz járó kiegészítő előfizetések miatt lehet még fontos a box, mert az nem minden TV OS -en elérhető. Pl. RTL+ -
ρσгτσ
addikt
válasz
TROMF2 #112004 üzenetére
Koaxot rákötöd közvetlenül a TV -re és sanszos be fogja hozni a csatornákat. Csak azokat nem, amihez kell kártya a kódolás feloldáshoz. Digi -nél nem sok ilyen volt, és szerintem a régi rendszer még mindig maradt. Én januárig használtam, aztán migráltam One -ra.
One -nál is megy az adás közvetlen koaxról, de ott több csatornához kell már vagy box, vagy CI kártya.
-
TROMF2
csendes újonc
Ezt a BOX-t "örököltem" az eddigi TV-vel és előfizetéssel. Van benne valami DIGI-s kártya is a hátuljában. A direkt koaxos csatlakozással azt nem fogja hiányolni?
Az csak jó lenne, ha a bérleti díjas box kimaradhatna!
Persze, lehet, hogy csak úgy tudok megszabadulni tőle, ha új szolgáltatás kötök, most már az ONE-val. -
TROMF2
csendes újonc
Pár nap múlva megérkezik egy SAMSUNG QE 48S90DAE készülék.
Jelenleg egy DIGITV / DIGINET előfizetésem van.
A bejövő üvegszálas kábel egy HUAWEI HG 8242H beltéribe csatlakozik.
Ebből hagyományos koax kábel vezet a DIGI TV boxhoz.
A régi SAMSUNG CRT sík képcsöves TV mellett van a DIGITV Kaon NA 1600HD box.
A kettő között RCA csatlakozás.
A DIGI TV boxon HDMI csatlakozás is van.
Elegendő-e ha az új TV-t és a DIGI-boxot egy jó minőségű HDMI kábellel összekötöm?
Vagy kell-e még valami bűvészkedés?
(természetesen Wi-Fi is van, de most a HDMI-s kábel lenne az első lépés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Sorozatok
- eBay
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest