Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Jackie_Chan #66098 üzenetére
Ez a hófehértől messze van. Kép alapján sz@r.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
RazoR
veterán
válasz Jackie_Chan #66098 üzenetére
Ide is fel tudod ám tölteni a képeket közvetlenül....
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Grampy #66050 üzenetére
Én is csináltam pár képet a 65C11röl. Akkor most ez is szarnak számít?
80 óra van eddig benne. 2 hetes.
Hívjam az LG-t,hogy cseréljék a panelt?"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz szasanyi #66086 üzenetére
Most egy C825 van nálam tesztelésen, és nézési távolságból szinte láthatatlan a blooming. Persze máshol lebukik a dolog, de a blooming kezd megszünni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szasanyi
félisten
válasz koko00869 #66093 üzenetére
Ez egy ilyen mókuskerék, aki beszáll és nem tud határt szabni az igényeinek az nagyon gyorsan nagyon sok pénzt költ(het) el.
Sajnos az itteni fórumoknak a pozitívumai mellett van/lehet egy lényeges hátránya is, ez pedig a mesterségesen generált igény. ami hamar realitássá válhat és ami mindig sokba kerül. -
koko00869
tag
válasz ClioRS #66085 üzenetére
Sajnos nem. Eddig a Just player vált a legjobban. Plex-szel még kísérletezem, ismerkedem vele, még nem teljesen értek mindent. Kicsit bosszantana, hogy elköltöttem már kb 700k-t a tv-re meg a soundbarra, aztán még 70-et kéne, ha ki akarom használni a setup képességeit teljesen...
-
hajbel
addikt
válasz delibab #66072 üzenetére
Esetleg ha a 48-assal beéred, az most 350 Market Worldnél
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
szasanyi
félisten
válasz privacy99 #66084 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy olyan vagy jobb mint egy OLED. De kétségtelen, hogy van előnye (nagyobb fényerő, a beégés veszélyétől mentes, stb.) ami egyéntől és tévézési szokásoktól függően jelentős lehet.
Igen, amit te láttál az a "halo" magyarul fényudvar, az LCD local dimming sajátossága. A mini LED tévéknél óriási az lőrelépés e téren, de a technológiai sajátosság miatt sosem lesz olyan mint az OLED esetében. Viszont annyira jó, hogy aki nem azt figyeli vagy nem OLED-hez van szokva, annak alig (vagy nem is) tűnik fel. -
privacy99
senior tag
válasz szasanyi #66079 üzenetére
Nekem LG C1 oledem van, és a hétvégén jártunk a Media Marktban, és míg korábban úgy láttuk, hogy a Samsung Neo QLED simán van olyan jó, mint az OLED, most, hogy már 3 hete "nézzük" a tv-t, megdöbbentő volt a különbség. Pedig a Samsungon is a gyári tech demo ment. Nem tudom hogyan fogalmazzak, de én úgy láttam, hogy ha sötét képen világos tartalom van, akkor az éleknél nagyon átvilágít, tehát ha mondjuk fekete képernyőn van egy fehér teáskanna, akkor a teáskanna szélénél olyan, mintha világítana a kanna, mert a szomszédos kijelző terület is világosabb. Én örülök, hogy végül az OLED lett, mert az összes tv képe rosszabbnak tűnt.
Ui.: Ha ez a jelenség pont a technológia miatt van, akkor lehet, hogy én inkább választanám azt, hogy legyen az egész háttér kicsit sötétszürke, de nincs ilyen, hogy fekete-szürke itt-ott.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz koko00869 #66081 üzenetére
A Soundbart nem ismerem, de gondolom a kezelésiben benne van, hogy miként fogadja a jelet. Ha fogadja az érintetlen Dolby Atmost akkor azt kell beállítani a készüléken és akkor vélhetően a Soundbar fogja átalakítani. Ha csak Multi Ch-t fogad akkor viszont az lesz a jó.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
koko00869
tag
-
hakydakillah
senior tag
Tegnap mérgelődtem egy sort a TV-n. Néztük az Addams Family 2t, és csak lestem, hogy lehet egy ilyen drága tvn ilyen ocsmány egy mese. Olyan fakó, élettelen volt.
Aztán nézem inditáskor hiába 4K, nem írja ki hogy HDR vagy Dolby vision. Megnézem Xboxon, indításkor kidobja HDR, azonnal ég és a föld a különbség:
TV [kép] [kép] vs Xbox [kép] [kép]
Ez mitől van, hogy 4K tartalmat néha igy sehogyan indít, aztán némelyik HDR és Dolby Visionbe megy? -
Csibor82
csendes tag
Üdv!
Segítsetek dönteni pls.
LG OLED65C1, Sony KD-75X85J, vagy Samsung 75Q70A
Mind3 tévé kb. egy árban van: ~550ezer
4,5 méterről néznénk, teljesen vegyes használatra.
TV adás nappal, filmezés este, NETFLIX, PS5, Youtube...
Nagyon vonzó az oled, de lehet, hogy a másik 2 a nagyobb méret miatt jobb választás lenne.
Ti melyiket választanátok? -
delibab
senior tag
válasz Pro Koryak #66059 üzenetére
Köszönöm!
Nagyjából én is erre jutottam! Nem hiszem, hogy indokolt lenne az a felár..Danex: köszi, de nem teszem falra + nekem az ambi nem érne meg + 100k-t, hogy 3 helyett 4 oldalas legyen
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
koko00869
tag
Ahan. Semmi, sajnos. Plexet sikerült összehoznom, de azzal még csak DD+ hangot sem kapok. HDD-vel legalább a tömörített Atmos megvan. Ha átváltok TrueHD hangra zöldes-lilás lesz a kép. Ha visszaváltok 5.1-re, azzal müxik rendesen. Sávszélességgel biztosan nincs gond, egy Huawei AX3 Pro routerem van, gigabites internettel. Lehet, hogy egy Shield lesz mégis a megoldás?
-
blakey
titán
A helyzet az, hogy én is tudok teljesen másra válaszolni, de ugye nem az a megoldása kérdező szempontjából, tehát sz SSD nem fogja megoldani a hang problémáját.
Egyébként külső 2,5 HDD-t használok rögzítésre, nagyjából 10 éves és semmi hangja, teszi a dolgát, úh. teljesen mindegy, hogy a TV-re kötve mit használunk ha teszi a dolgát és úgy ahogy szeretnénk.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
Továbbra sem oldja meg a problémáját. Egyébként de, mert van 2,5-es HDD is.
-
blakey
titán
válasz koko00869 #66060 üzenetére
Az áruházból letölthető Kodi nem tud Dolby Visiont, VLC-t nem tudom. A hangot illetően nézd át a beállításokat. SSD mihez kell? A HDD is bőven elég, semmit nem oldana meg az SSD, ami a "problémádat" illeti.
-
koko00869
tag
Az vajon mitől függhet, hogy ugyanazt a forrást egy külső HDD-ről lejátszva a Just Player Dolby Vision-t lát, a Kodi meg a VLC HDR-t? A hang is TrueHD Atmos, de PCM-et ír ki a soundbar. Ez a kábel átviteli sebessége miatt lehet? Egy normális SSD megoldaná a dolgot? Dedikált média lejátszó nem játszik, egyelőre. (Philips OLED806)
-
Pro Koryak
addikt
válasz poli27 #66058 üzenetére
Ami képek itt #66046 Grampy vannak csatolva, azok normál használat közben készültek és eléggé látszik a "tingting"! Főleg, hogy szemből is feltűnő. Ez bizony cserés.
#66056 delibab
Az a Sony nem ér 500e-et! Kb. azt tudja, mint a Philips 706, vedd ezt, a Pana jobb, de nem 200e-rel. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
Szeretnék én is vásárolni egy oled tv-t. Sok visszaolvasás és az ár miatt 2 típusra szűkítettem a kört.
LG 65C1 569e és a Philips 65Oled 706 540e Ft-ért elérhető megbízható boltban.
A kérdés, hogy melyiket válasszam?
Leginkább Netflix, Apple Tv+ és HBO GO minimális tv adás és pc-ről film menne rajta. Sportot nem nézek és játszani sem szoktam. -
delibab
senior tag
Véleményekre lennék kíváncsi:
Philips 55OLED706 370k (806, 856 az ára miatt kiesik)
Sony XR-55A80j 500k
Pana TX-55JZ1500 550kSzívem szerint a Sony-t venném, de elméletileg a Pana jobb tévé, főleg ezen az áron. A Philips alapból szimpatikus és árban a legkedvezőbb, ráadásul nem is kevéssel.
Olvasgattam teszteket és úgy gondolom, hogy nagyon mellényúlni nem lehet egyikkel sem, de mégis kíváncsi lennék az itteni véleményekre, tapasztalatokra.
Sportközvetítéseket nézek és filmeket netflixről illetve plexről.Ha azt mondjátok, hogy a pana kihagyhatatlan és fényévekkel jobb mint a másik kettő akkor meggyőzhető vagyok, de ha Philips ár-érték bajnok és a tévé is jó (elvileg ugyanazt tudja mint a 806, 856) akkor az is érdekes lehet. A Sony emocionális döntésnek tűnik jelenleg de arra is várom a véleményeket.
Előre is köszönöm!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Grampy
aktív tag
válasz hakydakillah #66052 üzenetére
Köszi szépen!
Hát van különbség.
Készítem be a kávét az LG szervízeseknek
Kérdés, hogy az új panel jobb lesz-e.
Mindegy, ezek után addig cseréltetem amíg rendbe nem lesz.no!smak3r: És mi lett helyette? Vettél egy ugyanolyat jobb panellal?
-
Grampy
aktív tag
válasz hakydakillah #66047 üzenetére
Remek azt megköszönném! Legalább lesz egy kis összehasonlítási alapom.
Pontosan ugyanezt a videót nem találom, egy pár hete fotóztam, de csináltam egy másik videóból képet. A forrást itt találod. -
wallace 234
őstag
válasz Pro Koryak #66048 üzenetére
Elolvastam őket, elvileg 20% al tud többet, de azt írja nem nagyon vett észre különbséget. Ill teljes képnél volt egy kicsit jobb,ill apróbb dolgoknál tűnt fel. Így olvasva nem sok extra dolgot tud, ez az evolúció kicsit lassabb lett, de amerikai piacon egy darabig adtak, 5 éves beégés elleni Garanciát a G1 re. Szóval lehet valamivel tartósabb. Ki tudja európába mit adnak.
-
-
hakydakillah
senior tag
-
Grampy
aktív tag
válasz Grampy #66044 üzenetére
Tartalomnál pedig ilyen.
Szemből sem teljesen homogén, de a táj eredeti színe a kijelző jobb oldalán kb 20%-ban látszik. Ahogy halad balra, úgy sárgás, majd rószaszínes. Második képnél pedig erősen látható miként erősödik, ha változtatom a betekintési szöget.[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
válasz Pro Koryak #66042 üzenetére
Azért HDR nél látszik a különbség,
Lg55c1 628 cd/m² lg55G1 728 cd/m² valódi jelenetnél.
[link] szóval annyira nem azt produkálja a C1. Cirka 100 nit a különbség. De persze megint más a helyzet, hogy 10% os ablaknál mit mutat. Nem sok az Evo előnye, nem véletlenül vártak többet, de nem jött össze. Talán jövőre többet fog tudni. -
törölt tag
válasz Grampy #66041 üzenetére
Szórás miatt lehet igen, ill. a nagyobb paneleknél előbb meglátszik a gond a homogenitással. Korábban is előfordult a rózsaszínes tinting.
Azt hogy érted, hogy kikapcsolva is elszíneződést látsz? Akkor teljesen feketének kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz wallace 234 #66039 üzenetére
Hogyan, mit vettek vissza? Mert tesztekben a C1 és G1 ugyan azt tudja/produkálja.
-
Grampy
aktív tag
válasz #72042496 #66038 üzenetére
Értem! És azt tudni, hogy az 55"-esnél miért nem látok rózsaszínes elszíneződést akár kikapcsolt, akár bekapcsolt állapotban? Ilyen szórás van a panelek között? Megnéztük havernál gray testtel, és középen egy ovális formában arányosan a szürke nem teljesen szürke, talán sárgába megy át, de ha csak nagyon oda koncentrál az ember, és alig látni. Nyilván nincs tökéletes panel. De pink hatást sehol nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grampy #66036 üzenetére
Mindenféle volt korábban is amennyire én tudom. Nekem nincs olyan infóm, hogy a pink jellemzőbb lenne az EVO-ra.
#66037 Methox91
Az összes idei 77 és 83"-os panel új struktúrájú ha nem tévedek. Kisebbekből volt/van korábbi is, LG-be bármelyik kerülhet. De gondolom, idővel már ezeknél is inkább az új a jellemző.[ Szerkesztve ]
-
Grampy
aktív tag
Balika911: Nem általánosságban a tintingre értettem, hanem a pink tintingre. Leginkább bal és jobb szélen látható, úgy tudom, ez inkább az EVO tulajdonság. Vagy régebbi modelleknél is előfordult ez a fajta? Ott úgy tudom sárgás, és azúrkékes árnyalatok voltak.
wallace 234: Igen, rétegre tippeltem én is, csak párhuzamba hoztam a bekapcsolt állapotban lévő rózsaszínes tintinggel is, gondolom ez okozza.
Celtis: Kikapcsolt állapotában, ha a kijelző tökröződik, a visszavert felület rózsaszínes árnyalatú.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz tibcsi2012 #65943 üzenetére
Várom a hívásod Megcsináljuk, tökéletes lesz.
Nem lesz semmi baja a fekete csíkoktólISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
1,5 hónapja használok egy 65"-es LG C1-et.
Valószínúleg EVO paneles, mert kikapcsolt és bekapcsolt állapotban is látszódik a rózsaszínes tinting a kijelző réteg miatt. Mértéke változik, hogy éppen milyen szögből nézem. Szemből is látni valamilyen szinten, normál tartalomnál csak fehér jelenetnél egy picit.
Tisztában vagyok vele, hogy ez EVO sajátosság, mint Mistubishiéknél a nagy légterelő, csak ott még jól is néz ki, de én ezzel most nehezen barátkozom, főleg, úgy, hogy láttam haver 55"-os C1-ét, ami teljesen homogén, és tinting mentes, valószínűleg az nem EVO.
Kérdésem az lenne, hogy volt már aki emiatt cserélt C1-ben panelt és EVO menteset kapott? Egyáltalán létezik még standard C1 csere panel?[ Szerkesztve ]
-
fravik
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam az OLED klubhoz egy LG65C1-el... PS5-höz, PLEX-hez használom, belenéztem pár DV/HDR tartalomba és néhány játékba, az államat kaparni kellett a padlóról.
Az hozzá tartozik a sztorihoz, hogy egy 48"-os H szériás Samsung TV-t váltott, így nem kis ugrás. Most tanulgatom, nézem a teszteket is, hogy mit hogy érdemes állítani, de nekem amúgy teljesen megfelel az alap beállítás. De majd próbálkozom.
Köszönöm a sok hasznos infót és véleményt, amit írtatok itt, egy ideje követem a topicot és sokat segítettetek a döntésben."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Sub-S
senior tag
Sony 77A80/83J is bement 1m alá MM-ben(980e).
-
Renwick
őstag
Másfél hete használom ezt a típust, ebben a méretben. Első OLED-em nekem is, picit tartottam is tőle, hogy esetleg sokat kell majd piszkálgatni, mire elfogadható képe lesz, de hozzá se kellett nyúlni a képbeállításokhoz.
A szoftverben viszont csalódtam, legalábbis a Google TV annyira erős tartalomfókuszt kapott, hogy itthon a foghíjas tartalomkínat miatt tök fapadnak tűnik. Kicsit tartok tőle, hogy mire meglesz alá a tartalom, addigra a hardver fog kiöregedni alóla, de akkor még mindig mögé lehet rakni egy aktuális Shieldet vagy egy Apple TV-t.I see you blaming each other -- And I love you still
-
NoMagix
addikt
válasz tibcsi2012 #66019 üzenetére
Normális!
Majd amikor nem kattan rögtön kikapcsolásnál na akkor lesz para!
Nyugi, akkor megy majd a kötelező pixelfrissítés, utána kattan! -
Celtis
veterán
-
tibcsi2012
csendes tag
Hali.
Egy elég érdekes jelenséget figyeltem meg az Lg C1 en be és kikapcsoláskor olyan hangot ad ki a TV mint egy 20 éves képcsöves tv bekapcsoláskor egy jellegzetes pattanó hang mint egy gitárhúr. Nagyon para hogy ez nem normális. -
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Boldog tulajdonosa lettem egy LG 55 OledC1-nek. Azt szeretném kérdezni, hogy szabad frissíteni a szoftvert újabb verzióra?
vagy inkább maradjon a gyári? -
alaves
addikt
PC-re kötött CX/C1 tulajoktól kérdezném, hogy sikerült-e valakinek ezt [link] megnézni ?
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
bzs73
őstag
Üdv!
Belépek én is az oled világába. Kíváncsi leszek rá, elvileg pénteken jön meg a Sony XR55A83JAEP OLED. Samu Q70T-t vált le, elegem lett samsungból. Se dolby vision, se dts, dolby atmos, a tizenről meg nem is beszélve. Tévézni még jó is a tizen, de semmi norm program, pl norm lejátszó, csak a gyári, arra inkább nem mondok semmit, max plex ami jó, de az is ügye hálózaton megy csak. Itt legalább android lesz, kodi stb. Hát fényerőre kíváncsi leszek, de q70t sem egy brutál fényes, és 20-on van a fényerő az 50-ből. Nem egy agyonvilágított, napos szobába megy, főleg filmezek, esténként. Egy világos napos bemutatóteremben biztos kevés lenne, de norm világítású szobában biztos elég lesz. Kezdem olvasgatni majd a fórumot vissza, mire kell esetleg figyelni, tudom oled azért csak már, mint qled.If a second or you are the first to lose.
-
Skyhunter
őstag
válasz Pro Koryak #65989 üzenetére
Erről jut eszembe, az edigitalnal is 550k a pana JZ1500. Mit lehet tudni, most az Edigi-ről, elvileg fúzióba létek az Emag-gal? Rendes magyar gari van náluk a Pana tv-kre? A mostani GT60 plazmát ott vettem, de hát annak már 8 éve.
-
KnicksFan
csendes tag
Szerintetek ha az LC C1 Oleden az AI Picture mód ki van kapcsolva (ami ugye mindenki szerint ajánlott, én is kikapcsoltam), akkor egy full HD tartalom kevésbé lesz jó minőségű, mintha be lenne kapcsolva az AI Picture mód?
-
hakydakillah
senior tag
válasz hakydakillah #66001 üzenetére
Nah többen jelezték külföldön is, hogy Ozark 3ik évadtól ocsmány, de rendező azzal magyarázta, kicsit más hatást akart elérni vele.
Azóta meg lehet mindent túl kritikus szemmel nézek, és csak a hibákat látom. Bár eleve a napokban nehezen barátkozunk, a különböző beállításokat állandóan cseréli, így főleg ha sokat mozgok a menuben, folyton változik a látvány - pl netflix menü sdr miatt sötét, aztán másképp indul sima 4k tartalom, HDR, vagy dolby vision.
Ma boxon Fifa-ztam kicsit, ott teljes csődött mondott a game optimiser. Meccs alatt változott látványosan a sötétség, és színek, sokszor volt totál fakó és sötét a kép. Aztán minden bejátszáskor minden maxon, kisütötte a szemem, hirtelen minden világos, színes, olyan vivid modehoz hasonlítanám. Replay utána vissza a meccshez, és hirtelen elsötétül.[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz Pro Koryak #65989 üzenetére
Az 50k különbözet kb a mindegy kategória sajnos... Nem innen indult a keresgélés, de most itt tartok, ez van.
Érdekes lehet ez a Panasonic is, tényleg jónak tűnik! Most egy kicsit megint elbizonytalanodtam mert ha ugyanazt amit a Sony tud meg lehet venni 400 körül is akkor nincs értelme megvenni azt... megvárom a hétvégét mert elvileg lesz valami akció rá aztán meglátom mennyi az annyi. Addig meg informálódok még...
Mondjuk ha csak a márkát nézem akkor valamiért a sony felé húzok, de ez másodlagos szempont." Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
szasanyi
félisten
válasz Taurimod01 #66006 üzenetére
Soha nem volt, és valószínűleg nem is lesz annyiért. Alul az ár grafikonon láthatod az árainak eddigi alakulását.
-
Taurimod01
kezdő
48C1 ára le szokott menni 300k-alá? Vagy a 350k ár most akciósnak számít a madiamarkt-ba?
-
Celtis
veterán
válasz Elektrosokk #66003 üzenetére
Ez meg a 24p röcögés adja a mozi érzést.
Nekem az ellenkezője az illúzióromboló. -
powerup2
addikt
válasz Elektrosokk #66003 üzenetére
Hát én jobb szeretem ha éles a kép meg kihasználják a 4k-t teljesen.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
hakydakillah
senior tag
Köszönöm a válaszokat, érdekes, eddig ennyire rondán még nem tűnt fel egyszer sem. Az Ozark hozta rám a frászt. Kapcsoljátok be az 1-2 évadból bármelyik részt, gyönyörű tiszta kép. 3ik évadtól meg ezek szerint stilust váltottak, elég bekapcsolni az első részt.
Ezt egy kicsit nem lehet mérsékelni? Mert 77es méretben nagyon ronda.
Most jobban megnyitottam több dolgot, változó a kép. Van ahol tiszta, van ahol méréskelt, és van ahol ordit ez a "film grain".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest