Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ako001
üzenetére
Nem vészes ez. Ahogy magad is tapasztaltad, normál képtartalomnál fel sem tűnt.
Nem fog se javulni sem romlani.
Ha mégis zavar, akkor jelentsd be hibára, de könnyen lehet, hogy a csere panel sem lesz jobb, illetve biztosan nem lesz teljesen homogén. Tingting van, csak a mértéke kérdéses. -
Celtis
veterán
válasz
kerekes.pter
üzenetére
Ha tinting, akkor az nem most jött elő, hanem most vetted észre.
-
Celtis
veterán
válasz
KTTech
üzenetére
A 48Hz hogy jön ki, ha csak továbításkor takarsz? Mindazonáltal a 48Hz már megfelelő.
A 24Hz villogás nagyon zavaró és ez a többlapátos - állókép alatt is - kitakarás már a századfordulón a még kisebb fps-ű némafilmeknél is bevett gyakorlat volt. Ráadásul rém egyszerű technikai megoldás.
-
Celtis
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ezek a slim tartók illetve a fali rögzítésük vannak a legkisebb mechanikai igénybevételnek kitéve. Töredéke a kihúzható tartóékhoz képest.
Szerintem simán elbír egy 65-ös készüléket, habár én mindig a jól bevált Stell Sho tartókat javaslom a kicsit magasabb ár ellenére is. Neked konkrétan a 2020 vagy 2021 típust. Ezek is 10e alatt vannak. Ugyan az előbbire csak 50-es méretet írnak, de az nem különösebben érdekes, a teherbírást és a VESA méretet kell nézni. -
Celtis
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Pedig le van írva az LG jótállási feltételekben.
Tavaly ezt a válaszat kaptam.
Köszönjük, hogy ügyfélszolgálatunkat a levelével megkereste.
Az Ön által megvásárolt OLEDG4-es, 2024-es OLED modellre is biztosítja az LG az önkéntesen vállat plusz kijelző garanciát. Mellékeljük az a linket, ahol megtalálhatóak a garanciális feltételek, termékkörönkénti bontásban:
https://www.lg.com/hu/tamogatas/LG-Jotallas-es-Termektamogatasi-feltetelek/Attekintes/#table-of-contents-4
Itt olvasható : Televízió: 250.001 Ft felett, 3 év kötelező jótállás, és a kiegészítés: „2022 modellévtől az OLED G és Z sorozatszámú és 2023 modellévtől az M sorozatszámú televíziókra további 2 év jótállás a kijelzőre - amely tartalmazza az alkatrész árát, de nem foglalja magában a javítás munka- és kiszállási díját -, és amely a kötelező jótállási idő lejáratát követően, de legkésőbb a vásárlás időpontjától számított 5 éven belül érvényesíthető. „
Tehát a 2022-es évtől kezdve az OLED G valamint az OLED Z, 2023-as évtől már az OLED M modellekre is kiterjesztésre került a pluszban vállalt 2 év jótállás, a kötelező, törvény által előírt jótállás mellé.
Az LG termékek garanciáját nem befolyásolja, hogy a vásárló rendelkezik-e termék regisztrációval, vagy sem. A regisztráció nem érint garanciális jogokat. A garanciális jogok érvényesítéséhez csupán számlával szükséges rendelkezni a vásárlás és annak idejének az igazolásához.
Bízunk benne, hogy tudtunk Önnek hasznos információval segíteni.
A fenti linken ma is ez olvasható a jótállási feltételekben, tehát a G5-re is él az 5 év kijelző garancia. -
Celtis
veterán
válasz
gabo01
üzenetére
Vegyél M6x15 és M6x20-as csavarokat és 8 alátétet. Ezekkel biztos meg tudod oldani. Szerintem a 12-es kicsit rövid, mert a feje alá kell az alátét, meg a tartó anyagvastagsága sokat elvesz és a menet sem a hátlap síkjában kezdődik. A G4-nél emlékeim szerint jó mély a furat.
Ha magában kézzel betekerve nem akad fel a csavar, akkor az anyagvastagásgokkal együtt tuti jó lesz, mg meghúzva is. -
Celtis
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Rosszul tudod. Alapvetően a kereskedő a jótállásra kötelezett.
A fogyasztó a jótállás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti. Fontos rendelkezés, hogy a fogyasztó döntésén múlik, hogy kihez fordul, nem lehet ide-oda küldözgetni.
-
Celtis
veterán
válasz
üzenetére
Az oldal szerint lehet kártyával is fizetni, ami mindeképpen biztonságot jelent az utaláshoz képest. Az embered másutt is hirdeti ezt a terméket. Ott sok és hibátlan értékelése van.
Viszot a két hirdetésben két viszonylag távoli cím szerepel.
Ha jól látom 10%-kal drágábban az amazonon is meg tudod venni. Ennyiért nem hiszem, hogy megéri kockáztatni.
(Lehet nem is drágább az amazonos, mert free shippinget ír) -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hogyne tudná a 300x200-at. Csak nézz rá. Bármilyen méretet tud a maximálison belül.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincsenek földelési problémák, különösen, mivel földelést nem igénylőt készülékekről van szó. A kapcsolóüzemű tápok sajátossága, hogy a a fázis- és nulla vezető egy-egy kondenzátoron keresztül a szekunder oldali testre van kötve, így az érinthető fém részeken, a csatlakozók árnyékolásán, kisebb nagyobb feszültség jelenik meg.
Ezen az se segít ha kikapcsolod a készüléket, hacsak nem különálló készenléti tápegysége van, ami galvanikusan lekapcsolja a fő tápegységet.Amúgy ez különösebb gondot nem okozhat. A csatlakozók úgy vannak kialakítva, hogy először a külső fém árnyékolás érintkezik és kiegyenlíti a potenciált. Ha történetesen ott az ember ujja közte (mert azzal próbálja kitapogatni a hátlapon a csatlakozót) akkor egy-egy k. anyád is elhangozhat. Kelllemetlenül csíp, de az egészségre nem jelent veszélyt.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Csomagold be. Legalább a doboztól is megszabadulsz.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kíváncsi leszek hogyan kezelik. Számolj majd be az eredményről.
-
Celtis
veterán
válasz
warren29
üzenetére
Panelrothadás ( pontosan nem vágom mi az de elég bizarrul hangzik ), pixelhiba, tinting, csíkozódás, beégés, stb.
Ebben semi újdonság vagy változás nem történt ez elmúlt napokban.Volt egy fura garanciális adminisztráció (3 javítást egynek számoltak), ami tényleg aggasztó, másfelől viszont szó nélkül cserélték kétszer(?) a kijelzőt.
Illetve van/volt ez a központi szerver hiba. Shit happens, ahogy a művelt francia mondja. Nálam éppenséggel működik, de tudom, hogy ez a legkevésébé sem vigasz annak akinél meg nem. -
Celtis
veterán
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nyilván van kockázata, különösen az OLED-nek, de van az az ár amiért megéri. 200 ezret nem ér, de kétezret igen. Csak az optimumot kell megtalálni.
Ha eddig nem indult meg a panel rothadás, akkor nem hinném, hogy rövid távon tartani kéne tőle. Persze beégve ne legyen.
A Yt-on fellelhető OLED uniformity teszteken kijön ha van valami kijelző baj. -
Celtis
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Én is megjártam a samsunggal a Békéltetőt. Nekem még sikerült a pénzt kiverni belőlük, de utána már rájöttek hogyan lehet átb@szni a fogyasztót az elmarasztaló határozat ellenére.
Szóval ezek már ott nem nem műszaki kérdések. Egyszerűen lenyomnak mint a bélyeget. Menj bíróságra.Nálam alapszabály, hogy samsung tv-t nem veszünk, pont. Azóta van egy második pont, hogy kínait sem.
-
Celtis
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ja, hogy azon coreelec fut. Na hát ott bármit be tudsz konfigurálni CEC-en.
- A Switch source to this device on startup->Disabled,
- A Devices to power on/off.... beállításokat pedig None-ra
állítsd. Ezekkel a beállításokkal nem fogja bekapcsolni a tv-t.(Még javaslom a When the TV is switched OFF és Action when switching to another source elemeket tedd Stop playback-re)
A hangerő szabályozáshoz itt egyik beállításnak sincs köze. Feltételezem valahol valami mást is elállítottál és letiltottad a CEC-et. Vagy épp nem kap áramot valamelyik készülék?
Hosszú évek óta használom a CEC-et a legkülönbözőbb tv-k és egyéb eszközök között a legnagyobb elégedettséggel. Az egyik leghasznosabb dolognak tartom.
-
Celtis
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem tudod az Ugoosban a CEC működést konfigurálni, hogy ne küldjön bekapcsolás jelet? Sajnos a tv-kben a CEC a végletekig le lett egyszerűsítve. Pár éve még beállítható volt, hogy külső eszköz be tudja-e kapcsolni, de ma már nincs ilyen opció. Habár LG-n a némító gomb háromszori megnyomásával feljön egy menü amiben lehet valamit állítani.
-
Celtis
veterán
válasz
anderledani
üzenetére
Csak én látom ezt az erős tintinget rajta? A felső fele más színű.
-
Celtis
veterán
válasz
mimic1979
üzenetére
A tv-ben biztos tudod tiltani. LG-nél korábban simplink volt a neve, habár talán ma már HDMI-CEC-nek hívja.
Habár a CEC-nek mindegy hova dugod a készülékekekt, a tv-re vagy az erősítőre, a működés szempontjából lehet, hogy a tv-re kötve jobb lesz, mert akkor minden és mindig eARC-on megy. -
-
-
Celtis
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ezen a LAN kábel nem segít. Másrészt streaminghez semmi szükség a gigabites LAN-ra.
-
Celtis
veterán
válasz
Szatura
üzenetére
Ma nem tudom hogyan, de előhoztam egy segédmenüt az LG tv-men. Ehhez háromszor kell megnyomni a némítás gombot. Itt van egy olyan opció, hogy "Automatikus tápszinkronizálás" Ezt kikapcsolva nem kapcsolja a tv be és ki az erősítőt.
Bocs, ha közismert, de nekem új és szerintem pont ezt kerested.
-
Celtis
veterán
válasz
bdominik98
üzenetére
Én TCL C805-ről váltottam LG G4-re és meg kell erősítsem, hogy önmagában a kép minősége kiváló, OLED-szerű.
Viszont a készülék szoftvere botrányos. A topikjában részletesen leírtam. Ellenőriztem a C765 ugyanaz. Nem tudom s Philips milyen, de a TCL-t én nem javaslom. -
Celtis
veterán
válasz
Szatura
üzenetére
Mármint mit dugtál át másik portba? A tv-n csak egy (e)ARC képes HDMI port van. Csak azon keresztül szólal meg az erősítő.
A bekapcsolás problémával kapcsolatban sajnos azt látom, hogy a HDMI-CEC konfigurálhatóság egyre szűkösebb az újabb készülékeken. Ma már csak az egészet engedélyezni/tiltani lehet. Pár éve még legalább azt be lehetett állítani amit keresel.
Esetleg az erősítő menüjét érdemes lehet átnézni, hátha abban a tv általi bekapcsolás külön letiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha téged verne át, ugyanilyen megértő lennél?